Vaivojen syyt ja hoito

Anonyymi

Hyvät ystävät! Ettekö tiedä, että julkislääketieteen ulkopuolella on vaikka kuinka paljon oikeita tapoja hoitaa kaikkia sairauksianne, jotka eivät ole kalliita, yleensä kaikkien ulottuvillakin, mutta vaatii tietoa asiasta? Yleensä potilaan myrkyttämistä vaativien käypähoitojen vastakohtaisesti ne lähtevät itsen vahvistamisessa ongelmia vastaan, keskittymällä ruokaan ja luonnollisiin aineisiin. Niitä täytyy vain osata etsiä. Kuinka moni tietää, että ennen viljelyn alkamista luut ja hampaat olivat vahvempia kuin sen jälkeen, ja että teollisen ruoantuotannon myötä vakavat elintasosairaudet ovat lisääntyneet hyvin merkittävästi? Ei eläimillekään kaikki ravinto ole yhdenvertaista, ettekä sairastu syyttä. Tämän koululääketiede jättää vaivoin huomiotta ja se onkin yhtä korruptoitunutta kuin politiikkakin, vaikkei heti uskoisi. Ruoasta siis johtuvat sairaudet lähes tyystin ja mikäli siihen ei puututa lainkaan, ei sairauksiakaan todellisesti yleensä poisteta. Luonnottomaksi käsitelty ruoka on hyvin epäterveellistä pitemmän päälle ja sairasruoaksi sitä etenkin. Viljat (riisi mukaan lukien) on monelle hyvin epäkelpoa syötävää (monet tietävät papujen myrkyllisyydestä ellei niitä keitä - viljojen kohdalla on samantapainen tapaus), kuten huoneenlämmössä öljyt, käymätön soija ja yksilöllisiä yliherkkyyksiä voi myös seurata. Verratkaa syömäänne ruokaa muun muassa näihin: tässä esimerkeiksi ruokia, jotka taasen ovat ominaista kulutettavaksi: kookos (etenkin öljy, jota voi syödä lähes rajoituksetta), kalanmaksaöljy, vihannekset (mehuina voi syödä paljon). Elimistön myrkytystilan poistaminen voi saada valvavia muutoksia aikaan ja hyvin lyhyessä ajassa. Lisäksi on paljon lääkkeenomaisia rohtoja ja eliksiirejäkin tai aineita, joilla voi kehoa vahvistaa, kuten erityisesti c-vitamiini ja d-vitamiini hyvin suurina annoksina, mitkä yhtä lailla voivat saada nopeita muutoksia aikaan, kunhan varsinkin jätätään itsenne telomatta luonnon vastaisesti. Koittakaa uskoa (eikä sen pitäisi olla vaikeaa), että nämä tavat kannattaa kokeilla ennen muita, olitte missä tahansa tilanteessanne, sillä syihin pitäisi puuttua, eikä kuin niistä tiedottomina. Voitte toki kertoa tästä kaikille, ja myös mahdollisimman pian, sillä kun koululääketiede vain nykyään armotta tuhoaisi potilaitansa, tämä taas lienee paras keino selvitä elämästä.

3

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulotauti lie helpoin parannettava , ihminen uskoo parantuneensa . H

    • Anonyymi

      Piti se sanomani, että tosiaan kannattaa vakaviin ongelmiin suhtautua asiaan kuuluvastikin, eli niille pitää tehdä todella jotain. Julkisen huollon vaihtoehdotkin toimivat, kuten lupaavat, mutta niiden haittoja ja vaihtoehtojen olemassa oloa vähätellään. En suhtautuisikaan kevyesti mihinkään näistä, mutta on varsin vastuutonta viralliselta taholta vastaava. Nämä vaihtoehtoiset reaktiot diagnooseihin ovat siis myrkyttämättömiä ja niistä on paljon hyvää kokemusta, ei valitettavasti kovin helposti välttämättäkään löydettävissä suurissa määrissä yhdessä paikassa, siis luotettavissa määrin. Ottaen huomioon myrkyttömyyden olisi erittäin suositeltavaa silti alkaa näistä vaihtoehdoista ja täydellä antaumuksella heti, sillä niistä voi tulla nopeita tuloksia ja näin voisi välttää kaiken luonnottoman. Kannattaa todennäköisesti siis aina, kun on tarvetta, syödä mahdollisimman paljon lääkkeitä, mutta vain luonnollisista vaihtoehdoista. Sellaisia lääkäreitäkin löytyy yksityisistä, jotka eivät sivuuta näitä asioita, mutta ehkä harvassa. Jos asioita opiskelee ja kokeilee, voi kertoa muillekin toimiko, näin siis kaikille. Joka tapauksessahan siis näitä kannattaa kokeilla ja ehkä suurin osaa kokeilee, vaikkakin hoitosuositusten ohella. Sen sijaan mainitsen julkisen palvelun ylimalkaisuudesta patentoimattomia hoitoja kohtaan, että muun muassa säteilyhoidon tehoa voidaan lisätä ja haitallisuutta estää tiettyjä ruokia syömällä, tutkimustenkin valossa, mutta näistä ei kerrota, koska niistä virallisuuden standardisuus puuttuu, mikä kaiketi vaatisi suuria investointeja, eikä patentoimattomaan tietoon liene kiinnostusta. Niinpä kaikki kokevat vain näitä virallisuuden valitsimiaan vaihtoehtoja, eikä muista juuri kokemusta jaeta, muuten kuin myöhäisemmissä tapauksissa. Joka tapauksessakin: porkkana (raakana), vähän omenan kanssa, ei liikaa veren sokeria nostavia annoksia, kurkuma, valkosipuliakin, muutkin sipulit,vaikkei erityisestikään ehkä, c-vitamiinista yliannostuksesta on vain laksatiivisia haittoja (eläimet yleensä tuottavat itse tätä, minkä tuottamisgeeni ihmiseltä on deaktivoitunut), graviola varsinaisena lääkkeenä saattaa toimia ja paljon on muita.

    • Anonyymi

      Tuttavani meni epätoivoissaan ns. Vaihtoehtolääkärin syöpähoitoon, kun ”oli lukenut artikkelin” tästä kuuluisasta tohtorista.
      Hänelle määrättiin repullinen vitamiinireseptejä. Tauti paheni äkisti ja kovien kipujen jälkeen hän kuoli kolmessa kuukaudessa. Vain kukkaro keveni massiivisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      312
      3151
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1977
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      276
      1224
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe