Kiusallinen kysymys vaimon pikkujouluista

Anonyymi

Vaimo viipyi firman pikkujoulujuhlissa koko yön. Koska hän ei oikeastaan koskaan ole ilmoittamatta poissa kotoa ehdin jo hiukan huolestua jos jotain on tapahtunut. Kuitenkin vähän ennen aamu kahdeksaa pihaan kuului ajavan auto, ovi kävi ja vaimo tuli kotiin. Kuulemma työkaverin mies heitti jatkoilta kotiin. Vaimo retkahti väsyneenä ja viinalta haisevana viereeni sängylle nukkumaan. Kävin sitten pienessä kaipauksen sekaisessa kiimaisessa nuolemaan hänen alapäätään ja ihmettelin miten pillu maistui ihan kondomille. Sitten sieltä alkoi valua vielä jonkun spermaa suoraan suuhuni. Nuolin ja nielin limat ihmeempiä mukisematta koska en halunnut suututtaa väsynyttä vaimoani. Ajattelin että on varmaan niin väsynyt koska on nainut koko yön, mutta päätin edes päästä liukkaille. Nuolin hänelle normaaliin tapaani ensin orkut ja sen jälkeen rakastelin häntä tavalliseen tapaan hellästi mutta kovaa. Luaettuani hän nukahti uudelleen ja siirryin pesulle. Nukuttuaan pahimmat krapulat pois hän ilmeisesti aavisti minun ehkä huomanneen jotain outoa nuollessani hänen alapäätään ja oli hieman vihainen syyttäen minun käyttäneen hyväksi hänen humalatilaansa naidessani häntä. Pahoittelin jos tein hänen mielestään väärin ja vakuuttelin rakastavani häntä kovin paljon. Emme koskaan palanneet asiaan, mutta jälkikäteen olen kyllä joskus miettinyt oliko hän maannut useamman miehen kanssa joista joku käytti kondomia ja joku ei vai olikohan hän nainut vain yhden kanssa mutta kumi oli mennyt puhki. En oikein kehtaa kysyäkään koska sitten joutuisin näyttelemään vihastunutta tai pettynyttä sen vuoksi että vaimo teki syrjähypyn. Aika hankala pulma. Toisaalta ehkä jotkut asiat ovat sen verran yksityisasioita ettei se ehkä minulle edes kuulu.

7

8553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuli mieleen omatkin tuntemukset. Vaimo kerran kesällä läksi ystävättärensä kanssa kaupungille iltaa viettämään. Kaupungilla oli messut, ja pari liikemiestä oli houkutellut naiset hotellihuoneeseensa. Kolmen aikaan yöllä vaimo hiipi nöyränä, synnintunnossa kotiin ja tunnusti kaiken.

      Miten siinä olikaan niin käynyt? Ystävätär oli häntä jo äkeissänsä haukkunut koko kotimatkan niin kuin Halli lastenlaulussa Neljä kissanpoikaa.

      Mies oli ollut hurmaava mutta kovin tahtova, vaatinut päästä nauttimaan aviopillusta niin kuin se parhaalta tuntuu. Vaimo oli estellyt, mutta kun toisessa sängyssä oli jo päästy ilojen makuun, ei tohtinut tuottaa pettymystä.

      Tällaisen tarinan vaimo - omilla sanoillaan - minulle kertoi, odotti tuomiota ja ties mitä rangaistusta, mutta se mikä siitä seurasi oli intohimoisin yhdyntä varmaan vuosikausiin - meidän molempien mielestä.

      • Anonyymi

        Vaimo kampesi pitkäksi venähtäneen ravintola-alan jälkeen viereeni ja halusi heti naida. Vaimo kiipesi päälleni ja meno oli kiimaista. Kysyin vaimolta oliko hyvä ilta. Vastaus oli: -Ihana! Miltä tuntuu valmiiksi naitu pillu?” Hyvältä tuntui. Minulta tuli melkein heti.

        Näin se taitaa olla. Aviopillut hoidellaan paljaalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimo kampesi pitkäksi venähtäneen ravintola-alan jälkeen viereeni ja halusi heti naida. Vaimo kiipesi päälleni ja meno oli kiimaista. Kysyin vaimolta oliko hyvä ilta. Vastaus oli: -Ihana! Miltä tuntuu valmiiksi naitu pillu?” Hyvältä tuntui. Minulta tuli melkein heti.

        Näin se taitaa olla. Aviopillut hoidellaan paljaalla.

        Kyllä ne paljaalla hoidellaan ja on oma vaimonikin päässyt luvallani vieraaseen tutustumaan ilman kortsua.


    • Anonyymi

      En toki pitäisi pahana,jos vaimo saisi.vierasta kookasta/paksua kyrpää,mutta haluaisin ehdottomasti NÄHDÄ sen!!!

      • Anonyymi

        Niin miäkin.


    • Anonyymi

      Meillä kävi lukemassa mitä postilaatikossa lukee, ymmärsi jatkaa matkaa eteenpäin.

    • Anonyymi

      Me hihuli kiikkuun

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe