raision surkein,

Anonyymi

ja kallein autokauppa on...

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tota voi tollee yleistää. Hyviä ja huonoja kauppoja käytetyillä. Kait Vehon Mersut kalleimpia ainakin.

    • Anonyymi

      Iso ongelma on asiakas. Ostetaan vanha ja paljon ajettu auto, ei viitsitä käydä koeajamassa eikä edes tutkia auto pätkääkään. Auton pitäisi olla kuin uusi vaikka käytännössä loppuun ajettu. Sitten kun tulee vikaa, alkaa hirveä vollottaminen, myyjä huijannut.

      Vaihtoautoja eivät liikkeet pahemmin tutki, ne pestään ja siivotaan ja laitetaan vaihtoautoriviin. Halvimmat laitetaan suoraan kiertoon jobbareille. Esim itse annoin parin tonnin auton vaihdossa vuosi sitten raisiolaiseen liikkeeseen, pari viikkoa kaupasta auto ilmestyi pohjanmaalaisen jobbarin listoille myyntiin.

      Joten, kun ostatte käytetyn auton, perehtykää siihen, ja käykää koeajamassa. Jos itse ei osaa, sitten kaveri joka osaa mukaan, tai autotohtorille. Alle satasen maksava tutkimus on pikkuraha tehtiin autolle sitten melkein mikä tahansa korjaus korjaamolla.

    • Anonyymi

      ongelma ei ole asiakas, vaan myyjä. liikettä velvoittaa tuotetakuu. myyjä on vastuussa, jos auto hajoaa samantein. monta tonnia maksavan auton pitää kestää kauemmin kuin viikon. muutaman satasen autolle ei tietty takuuta ole. raisiossa on ainakin pari liikettä, jossa vikavalot nollataan, ja jakohihnakin on sattumalta juuri vaihdettu. monet isommat liikkeet tekevät ennen myyntiä autoille kuntotarkastuksen, joten itse ei tarvitse autoista liiemmin tietää.

      • Anonyymi

        Valitettavasti paljon on asiakkaita jotka ostavat tonnin pommin silmät kiinni ja kun parin kuukauden päästä vaihdelaatikko laukeaa, tullaan vaatimaan liikkeeseen korjausrahoja.


      • Anonyymi

        Käytetytyllä autolla ei ole takuuta vaan myyjäliikkeellä on virhevastuu. Se ei kuitenkaan kata vikoja jotka johtuvat normaalista kulumisesta. Esim vaikkapa 15 vuotta vanha DSG-laatikko, ajettu 400 tkm. Jos se porsii vaikkapa kuukausi kaupan jälkeen, ei myyjällä ole velvollisuutta osallistua korjauskustannuksiin.

        Toisekseen, on tiettyä tekniikoita joita kannattaa välttää käytettyä ostaessa. Yksi on DSG-laatikko, ne on huonoja. Toinen on TSI-moottorit, varsinkin 1.8 ja 2.0. Ei jatkoon


    • Anonyymi

      fakta tieto, jos haluaa halvan, ja hyvän auton pitää ostaa kaksia eri autoa. halpa auto, ja sitten se hyvä auto. raisiossa on muutenkin autojobbareita vaivaksi asti.jobbarin kehuista kun vähennät puolet, ja lopun jaat kahdella niin saat kohtuuhintaisen, ja kohtuukuntoisen auton.

    • Anonyymi

      monet liikkeet antavat myös takuun, ja pidemmän takuun saa kun maksaa lisää esim 20 000km. koskee myös vaihdelaatikkoa, olkoonpa sitten manuaali, tahi automaatti. autolla jolla on ajettu yli 300 000km, eikä juuri mitään ole korjattu ei voi suositella. siksipä saksalaiset n.s laatumerkeistä pyydetään ihme hintoja .vaikka autoilla on rullattu satojatuhansia kilometrejä. missään nimessä ylihintaisija pommeja ei pidä mennä ostamaan. loppuun ajetut autot tuodaan tänäpäivänä lähinnä ruotsista, ja jobbareiden kate on huikea, jos vaan löytyy tarpeeksi hullu ostaja.

      • Anonyymi

        Kaveri osti Saksasta tuodun Volvo V70:n D5 padalla, kummasti isompia vikoja alkoi tulla vaikka kilsoja oli vasta alle 200 tkm. Noh, selvitteli auton historiaa ja oikeasti kilsoja oli likemmäs 400 tkm. Auto oli todella siisti ja ajettu Etelä-Saksan sileillä baanoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe