Tassujen nuoleminen

Oma pieni koirani nuolee aina tarmokkaasti toista tassuaan kun on ollut märkää ja sitähän on riittänyt mutta vain vasenta tassuaan.

Olen katsonut sen enkä näe siinä eroa oikeaan tassuun, ei ole rikki mistään tms.

Tassujen karvat ovat runsaat enkä kunnolla saa noita välejä esiin. Mennään pian käymään kyllä el.klinikalla jossa voivat katsoa paremmin.

Ihmetyttää vain että aina märkäkeli, vasen tassu nuoltava ja toinen tassu aina ok. Sitä ei tartte nuolla ei märällä eikä kuivalla säällä.

4

<50

  Vastaukset

  • Kipua? Tassujen/jalkojen nuoleminen kun kertoo kivusta, joten ottaisin kuvat.

   Omalla koiralla luusto muuten priimaa, mutta toinen lonkka D, jossa kohtalainen nivelrikko, joka ei kuitenkaan oireile jatkuasti. On aktiivisessa metsästyskäytössä, kunto hyvä. Sillon kun oireilee, oireilee nimenomaan yleensä oikeaa etutassuaan nuolemalla, eli välttämättä juuri siinä ei ole mitään vikaa mitä nuolee. Ei omallakaan ole.

   Tällaisilla kolkon kosteillä keleillä, mitä tämä koko talvi on harmittavasti ollut, olen joutunut antamaan tulehduskipulääkkeitä koiralle tarvittaessa, jolloin nuoleminen loppuu muutaman päivän päästä.

   • Lopetti jo. Oli joku vaihe tai sitten kuivasin tassut huonosti. Nyt on menossa "poikajuoksuaika" nro 1 tälle vuodelle. Ihan mahdoton. Tilaan pieneläinklinikalle huomenna ajan, kastrointi on pakko tehdä.

    Katsotaan miten meidän pieni koiramme siihen reagoi. Toivoisin että ego muuttuisi kokoansa vastaavaksi.
    Kiltti se on nytkin, voi sanoa superkiltti. Leikkii oli sitten uros tai naaras kaverina.
    On vaan liian super kotona "poikajuoksun" aikana.
    Ei syö kunnolla, ei nuku ja volisee ikkunassa. Nämä ovat kestäneet noin viikon kerrallaan.
    Ei se tuosta voi huonommaksikaan mennä.

    Päästetään poika-parka pinnehestä.


  • Tassussa voi olla sepelin tekemä pikku haava.

   • Noin ajattelin itsekin mutta mitään ei näy vaikka kuinka tiiraa. Liittyy kyllä näihin märkiin keleihin varmaan. Ainakin täytyy olla huolellisempi tassujen kuivaamisen kanssa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   193
   8902
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   550
   8526
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3944
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3556
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1588