Mari joutuu vaippoihin.

Anonyymi

Monin asia tapahtuu elämässä sattumalta, niin kävi Marillekkin. Mari oli tavallinen 20- vuotias opiskelija, jolla oli oma pieni vuokra-asunto. Marin kohtaloksi koituivat liukkaat lumiset kengät, joiden takia Mari katui pahasti asuntonsa eteisessä. Pää osui suoraan eteisen pieneen pöytään, onneksi auki jääneen oven takia naapuri hälytti apua.

Mari oli viety sairaalaan jossa hän oli viettänyt muutaman tunnin tajuttomana ja saanut rauhoittavia lääkkeitä estämään mahdollisia komplikaatioita. Mari heräsi puoliksi, kun hänelle laitettiin vaipat, hän ei juurikaan jaksanut reagoida asiaan. Aamulla sama toistui ja Mari sai puhtaan vaipan alleen, samalla huoneeseen tuli lääkäri, kertomaan Marille kaatumisen seurauksista. Odotettavissa olisi muutaman päivän vuodelepoa ja sen jälkeen Mari saisi jälleen nousta ylös ja alkaa varovasti liikkumaan.

Ensimmäiset päivät päivät kuluivat Marilta sumuisina lääkityksestä johtuen, kaikki tapahtui sängyssä syömiset ja vaipan vaihdot. Kolmantena päivänä lääkitystä vähennettiin ja Mari sai luvan alkan nousta istumaan. Mari autettiin sängyn reunalle kahden hoitajan tukemana istumaan, nyt lääkityksen vähettyä, Mari tunsi vaipan jalkojensa välissä, sairaala vaatteiden alla. Hän tunsi itsensä lapsen kaltaiseksi, vaipoissa ja autettuna istumaan. Mari alkoi voida huonosti istumisesta ja hänet autettiin kyljelleen sänkyyn, Marin mahassa alkoi kiertää ja silmissä vilisi.
Mari tajusi, että hänen olisi päästävä vessaan, mutta huonolta ololtaan hän ei saanut sanottua mitään, Mari vapisi pahoinvoivana ja kahden hoitajan katsoessa hän alkoi kakata vaippaansa. Hän tunsi suunnatonta nöyryytystä, maatessaan avuttomana kakka vaipoissaan sängyllä.

Hoitajat lohduttelivat Maria ja alkoivat riisua häntä sängyssään. Marin pahoinvointi helpotti, mutta häpeä oli suuri, kun hoitajat puhdistuvat hänen peppunsa ja alapäänsä. Saatuaan puhtaan vaipan, Mari alkoi rauhoittua ja nukahti pian.

Mari heräsi aamulla sairaalan aamutoimiin, hän tunnusteli vaippaansa ja huomasi sen olevan kuiva. Mari oli helpottunut, mutta samalla hän ymmärsi joutuvansa luopumaan vaipoista, mikä yhtä äkkiä tuntuikin huonolta ajatukselta, hän häpesi vaippaa ja siihen liittyvää hoitotapahtumaa, mutta samalla kaipasi sitä, tunnetta olla täysin muiden hoidettavana.

Mari tunsi pissahädän ja ymmärsi, että hoitajat olisivat pian hänen huoneessaan. Marin yritti pissata, mikä ei ollutkaan makuulla niin helppoa, hän sai hieman pissaa valumaan vaippaan mikä kasteli hänen pakaroitaan vaipassa, se tuntui Marista lämpimältä ja jännittävältä. Samassa huoneen ovi aukesi ja hoitajat tulivat sisään. Mari sai samalla pissattua lisää vaippaan. Mari pelkäsi vaipan olevan vielä liian kuivan, hoitajien nostaessa peittoa pois Mari sai vielä pissattua lisää.

Hoitajat riisuivat Marin siraalahousut pois ja katsoivat arvioiden vaippaa. Vaippa riisuttiin hänen päältään ja hänelle tuotiin alusastia johon häntä pyydettiin pissaamaan, Mari oli yrittävinään, mutta mitään ei astiaan tullut. Hoitajat auttoivat uuden vaipan päälle ja nostivat Marin istumaan sänkyynsä, aamupala tuotaisiin kohta. Se kuulosti Marista mukavalta, mutta vielä mukavempi oli uusi puhdas vaippa pepun alla.

Hoitajat kertoivat, että tänään alkaisi kuntoutus, Marin olisi yritettävä kävellä tuettuna. Hänen olis myös hyvä ilmoittaa vessa hädästään, niin hänelle tuotaisiin alusastia. Lounasta ennen ei tapahtunut paljoakaan, Mari oli edelleen hyvin väsynyt ja päätäkin särki. Lounaan jälkeen tuli huoneeseen fysioterapeutti pirteä tumma nainen, joka halusi Marin nousevan ylös ja yrittävän kävellä. Mari huomasi, että hän pystyi tänään pystyvänsä istumaan sängynreunalla ilman pahoinvointia, Fysioterapeutti toi rullaattorin ja pyysi Maria nousemaan ylös. Hitaasti Mari uskalsi nousta ylös, mikä sujuikin hyvin. Seuraavaksi Fysioterapeutti ehdotti pientä kävelyä käytävällä, Mari lähti hitaasti liikkeelle, kaikki tuntu toimivan hänen, vähän haparoivat ja hitaat olivat askeleet. Fysioterapeutti pyysi, jos Mari kävisi kääntymässä käytävän päässä, Mari lähti hitaasti liikkeelle, ihmiset väistelivät häntä sairaalan käytävällä ja Mari pääsi käytävän päähän. Mari kääntyi ympäri ja lähti palaamaan huoneeseensa, samalla alkoi vatsa vaatia vessaan pääsyä, Mari jatkoi hidasta kävelyään kohti huonettaan, mutta matka tuntui liian pitkältä, Mari tunsi, että löysää kakkaa karkasi vaippaan, ei paljoa, mutta häpeän tunne nousi taas mieleen ja oma avuttomuus. Marilla oli vielä matkaa huoneen ovelle muutama metri, kun hän joutui sanomaan fysioterapeutille "en taida pysyä pidättelemään, minulla tulee.....kakat". Samalla Mari antoi periksi hädälleen, kakka levisi vaipan takaosaan peppuvakoa pitkin ja myös etu puolelle, pimppi oli kakan peitossa. Mari ei tiennyt mitä tahdä, lääkkeet ja liikkumattomuus aiheuttivat ripulin. Mari tunsi väkevän kakan hajun jo nenässään, fysioterapeutti avasi Marille oven, Mari tunsi nyt itsensä niin väsyneeksikin, hän halusi päästä sänkyyn. Mari kaatui sängylle poikittain vatsalleen. Jatkuu.

9

5687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan kiinnostava alku.

    • Anonyymi

      Mari makasi edelleen sängyllään poikittain vaippa täynnä kakkaa, kun huoneeseen saapui lääkäri, joka kertoi hoidon jatkosta, samalla kun hoitaja alkoivat siirtää Maria muovitettuun sänkyyn pesemistä varten. Mari oli taas häpeän ja hoivan tunteen vallassa. Lääkäri kertoi Marin joutuvan lisätutkimuksiin pissankarkailun vuoksi lähi päivinä. Mari pestiin taas huolellisesti ja hetken kuluttua Mari oli taas omassa sängyssään puhtaan vaipan kera. Mari tunsi olevansa taas pieni ja muiden hoidettavana, tunne oli vahva ja Mari nukahti nauttien tästä tunteesta ja tilanteesta.

      Mari heräsi sairaalan aamutoimien ääniin, hän tiesi vaipan pysyneen kuivana ja ajatus lisätutkimuksia sai hänet luopumaan vaippaan pissaamisesta, ehkä nyt olisi oikea hetki lopettaa tämä mukava leikki ja keskittyä toipumiseen. Hoitajat saapuivat hetken kuluttua huoneeseen ja nostivat Marin peiton pois tarkistaakseen vaipan tilan. Hoitajat riisuivat kuivan vaipan ja jättivät Marin nyt ilman vaippaa, Mari autettiin vessaan missä hän pissasi nyt ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen. Vaipat jäisivät nyt pois.

      Aamupäivällä Mari käveli taas fysioterapeutin kanssa käytävää pitkin, nyt oli rullaattorikin jäänyt pois, kävely oli vielä hidasta ja se väsytti Maria vielä paljon. Lounas tuotiin vielä vuoteeseen ja sen syötyään Mari nukahti.

      Mari heräsi iltapäivällä kolmen koulukaveri saapuessa katsomaan häntä, Viivi, Saara ja Riikka saivat lähteä Marin kanssa kahvioon toiselle puolelle sairaalaa, Mari tosin pyörätuolissa istuen. Tytöt olivat olleet huolissaan Marin kaatumisesta ja sanoivat Mari kuiten vaikuttavan nyt omalta itseltään vaikkakin hänen keskittymiskykynsä oli huono. Kahviossa tytöt viipyivät pitkään juoden kahvia ja keskustellen. Tuli aika lähteä viemään Maria takaisin osastolle, tyttöjen saapuessa osastolle, tuli.heitä vastaan fysioterapeutti, joka sanoi että hänellä olisi nyt hetki aikaa tehdä.marille koordinaatio testejä. Fysioterapeutti otti kiinni pyörätuolista ja lähti viemään Maria kohti pientä jumppasalia. Marin täytyi tehdä muutamia kävely testejä ja käsien liikerata testejä, Mari selvisi testeistä kohtuullisesti, eikä ainakaan kaatunut kertaakaan. "Vielä muutama lihaskuntoa mittaava testi" sanoi fysioterapeutti, "onneksi ei enempää" ajatteli ,Mari koska juodut kahvit alkoivat tuntua jo pissahätänä. Samalla Mari tajusi, että hänellä ei ole enää vaippaa turvana, mihin oli jo tottunut. Ensimmäiset lihaskuntotestit oli jo suoritettu ja Mari toivoi pääsevänsä vessaan. "Viimeinen testi jalkakyykky, ainakin kymmenen suoritusta" sanoi fysioterapeutti. "1.....2.....3....." Laski fysioterapeutti vieressä, nyt Marin rakko alkoi krampata, "..5....6...7" laski fysioterapeutti edelleen vieressä. Pieni määrä pissaa karkasi housuun jo, " 8....9" kuului vierestä, Mari laskeutui viimeiseen kyykkyyn, kun pissaa karkasi lisää, nyt sairaalahousut jo kastuivat näkyvästi haaroista, Mari pääsi ylös viimeisestä kyykystään ja varoi kääntymässä kohti fysioterapeuttia, ettei vahinko näkyisi. Pissa hätä painoi edelleen rakkoa, Mari uskoi pystyvänsä pidättämään huoneeseensa asti. Fysioterapeutti toi pyörätuolin ja mari kierähti siihen nopeasti jalat tiukasti yhdessä istumaan.

      Maria lähdettiin työntämään kohti omaa huonettaan, jumppasalin ovesta käännettäessä pois, pyörätuolin pieni eturengas osui oven pieleen ikävästi, Mari oli lähellä horjahtaa nenälleen tuolista ja säikähti, samalla karkasi pissaa lisää, koko peppu oli märkänä nahkaista tuolia vasten. "Oi anteeksi sanoi fysioterapeutti ja jatkoi matkaa kohti huonetta, huoneessa oli osaston lääkäri käymässä, kun he saapuivat sinne. " Voitko Mari nousta itse tuolista ja mennä sängylle?" Kysyi lääkäri, Mari lipui taas kohti häpeää, mutta robottimaisesti totteli ja nousi tuolista.

      Lääkärin katse kiinnittyi, Mari pissan kastelemiin housun haaroihin. "Oletko vahingossa kastellut housusi?" Kysyi lääkäri. Mari oli hetken hiljaa ja vaimealla äänellä vastasi" joo, en voinut sille mitään".
      Lääkäri sanoi, että huomenna on sitten lisätutkimusten vuoro, pissankarkailun takia. Vaikka muut kaatumisen aiheuttamat vammat ovat parantuneet, karkailu jatkuu.
      Nyt Mari huolestui, mihin hän oikein joutuisi huomenna.
      Hoitajat eivät enää auttaneet hänelle vaippaa päälle, vaan Mari sai yöksi verkkohousut ja niihin ison vaipan. Mari puki vaipan päälleen tunsi taas olonsa turvalliseksi ja hoidetuksi. Peiton alla Mari tunnusteli vaippaa pimpin päältä hyväili vaipan muovista pintaa samalla painaen vaippaa klitorista vasten. Mari nukahti käsi verkkohousuissa vaipan päällä.

      Mari heräsi taas sairaalan aamutoimiin, hän pohti tilannettaan, hän halusi jo päästä kotiin, mutta samalla hän ei haluaisi luopua vaipasta ja hoivattavana olemisesta. Hän päätti pissata hieman vaippaan, hän tunsi lämpimän pissan valuvan haaroissaan ja peppuvaossaan alaspäin. Lämmin pissa levisi pepun alla, hän ei voinut olla pissaamatta lisää, lämmin pissa valtasi vaipan ja Mari tunsi.myös kiihottuvansa tästä.
      Jatkuu...

      • Anonyymi

        Mari ei saanut enää vaipan vaihtoa vaan hoitajat jättivät Marille verkkohousut ja kasan vaippoja. Mari tunsi halua päästä vielä kokemaan vaipan vaihdon ja hoidettavana olemisen. Maria kehoitettiin nyt itse huolehtimaan hygieniastaan, Mari karvat oli ajeltu pois ja Mari siirtyi vessaan pesulle ja vaipan vaihtoon. Iho oli hieman ärtynyt pissasta ja Mari levitti hoitavaa voidetta alapäähänsä.

        Aamupäivä kului omassa huoneessa tvtä ja kännykkää seuraten, oli.alkoi olla ja aika hyvä ja kotiin pääsy läheni. Mari tunsi pettymystä joutuessaan jättämään vaipat, vähän myös kadutti, että oli huijannut pissaamalla aamuisin vaippaan. No lääkäri varmasti huomaa tämän tutkimuksissaan ja Mari päätteli pääsevänsä pian kotiin toipumaan. Jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mari ei saanut enää vaipan vaihtoa vaan hoitajat jättivät Marille verkkohousut ja kasan vaippoja. Mari tunsi halua päästä vielä kokemaan vaipan vaihdon ja hoidettavana olemisen. Maria kehoitettiin nyt itse huolehtimaan hygieniastaan, Mari karvat oli ajeltu pois ja Mari siirtyi vessaan pesulle ja vaipan vaihtoon. Iho oli hieman ärtynyt pissasta ja Mari levitti hoitavaa voidetta alapäähänsä.

        Aamupäivä kului omassa huoneessa tvtä ja kännykkää seuraten, oli.alkoi olla ja aika hyvä ja kotiin pääsy läheni. Mari tunsi pettymystä joutuessaan jättämään vaipat, vähän myös kadutti, että oli huijannut pissaamalla aamuisin vaippaan. No lääkäri varmasti huomaa tämän tutkimuksissaan ja Mari päätteli pääsevänsä pian kotiin toipumaan. Jatkuu.

        Aamu alkoi taas sairaalan jo toututui rutiinien, Mari peseytyi ja jäi odottamaan aamupalan saapumista. Pääkipu oli jo helpottanut ja muutkin oireet paranivat koko ajan, tänään hän pääsisi kotiin. Mari päivään mahtui fysioterapiaa ja testejä, niistä Mari suoriutui hyvin ja tällä kertaa ilman vahinkoja, vaipan Mari oli kuitenkin jättänyt housuihinsa.

        Lounaan jälkeen kokoonnuttiin lääkärin huoneeseen ja paikalla oli lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja ja yksi Marille tuttu henkilö, Marin vanha taitoluistelun opettaja, joka oli sairaalassa välinehuollossa töissä.
        Hoitokokouksessa käytiin Marin tapaturma läpi ja sen hoito, puhuttiin virtsankarkailusta päivisin ja myös yö vahingoista, lääkäri sanoi, että karkailu olisi todennäköisesti tapaturman aiheuttaman vaiva joka saattaisi aikaa myöden parantua. Mari siirtyi jo häpeän pauloihin, paikalla olleen entisen luisteluopettajan takia, no päivä olisi pian ohi ja Mari pääsisi kotiin. Lääkäri suositteli jatkoseurantaa, Marin tilanteesta ja totesi, että Marilla on ollut vanhempiensa maksama vakuutus, mistä Mari voi hakea korvausta. Hakemus oli pöydällä siittä puuttui vain Marin allekirjoitus.

        Kokous loppui ja Mari allekirjoitti nipun papereita, Maarit, Marin entinen luistelunopettaja pyysi Maria nyt mukaansa
        Mari saisi omat vaatteensa takaisin ja ohjeet kotihoitoon. Mari seurasi Maarittia, tämän huoneeseen.
        Maarit sanoi pahoittelevansa Marin onnettomuutta, mutta nyt Mari voisi vaihtaa omat vaatteensa ja valita mitä vaippoja hän ottaa kotiin mukaansa, koska lääkärin mukaan pissankarkailu oli niin vakavaa, että Mari olisi oikeutettu ilmaisiin vaippoihin.
        Maarit otti laatikon esiin , alkoi esitellä, oli teippivaippa, housuvaippaa ja verkkohousun kanssa käytettävää vaippaa. Mari häpesi jälleen, hän vastasi hiljaa," en oikein tiedä vielä". Maarit suositteli hänelle yöksi teippi vaippaa ja päiväksi housuvaippoja. Mari sanoi ottavansa sitten molempia, Maarit kävi pakkaamassa vaipat pussiin ja sanoi,että Mari voi vaihtaa tässä samalla omat vaatteet.

        Mari tajusi pukiessaan, että hänen farkkujaan oli vaikea saada vaipan pullistaman pepun yli. Juuri ja juuri ylänappi sulkeutui ja Mari sai lähteä pussien kanssa kotiin. Mari asui sairaalan lähellä ja käveli lähimmälle bussipysäkille, odottelua oli vielä 20 minuuttia, kun hän pääsi pysäkille. Nyt vaippa tuntui todella epämukavalta, tiukoissa farkuissa, Mari mietti voisiko kiskoa vaipan pois takin alla suojassa. Paikalla oli kuitenkin muita odottamassa bussia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamu alkoi taas sairaalan jo toututui rutiinien, Mari peseytyi ja jäi odottamaan aamupalan saapumista. Pääkipu oli jo helpottanut ja muutkin oireet paranivat koko ajan, tänään hän pääsisi kotiin. Mari päivään mahtui fysioterapiaa ja testejä, niistä Mari suoriutui hyvin ja tällä kertaa ilman vahinkoja, vaipan Mari oli kuitenkin jättänyt housuihinsa.

        Lounaan jälkeen kokoonnuttiin lääkärin huoneeseen ja paikalla oli lääkäri, fysioterapeutti, sairaanhoitaja ja yksi Marille tuttu henkilö, Marin vanha taitoluistelun opettaja, joka oli sairaalassa välinehuollossa töissä.
        Hoitokokouksessa käytiin Marin tapaturma läpi ja sen hoito, puhuttiin virtsankarkailusta päivisin ja myös yö vahingoista, lääkäri sanoi, että karkailu olisi todennäköisesti tapaturman aiheuttaman vaiva joka saattaisi aikaa myöden parantua. Mari siirtyi jo häpeän pauloihin, paikalla olleen entisen luisteluopettajan takia, no päivä olisi pian ohi ja Mari pääsisi kotiin. Lääkäri suositteli jatkoseurantaa, Marin tilanteesta ja totesi, että Marilla on ollut vanhempiensa maksama vakuutus, mistä Mari voi hakea korvausta. Hakemus oli pöydällä siittä puuttui vain Marin allekirjoitus.

        Kokous loppui ja Mari allekirjoitti nipun papereita, Maarit, Marin entinen luistelunopettaja pyysi Maria nyt mukaansa
        Mari saisi omat vaatteensa takaisin ja ohjeet kotihoitoon. Mari seurasi Maarittia, tämän huoneeseen.
        Maarit sanoi pahoittelevansa Marin onnettomuutta, mutta nyt Mari voisi vaihtaa omat vaatteensa ja valita mitä vaippoja hän ottaa kotiin mukaansa, koska lääkärin mukaan pissankarkailu oli niin vakavaa, että Mari olisi oikeutettu ilmaisiin vaippoihin.
        Maarit otti laatikon esiin , alkoi esitellä, oli teippivaippa, housuvaippaa ja verkkohousun kanssa käytettävää vaippaa. Mari häpesi jälleen, hän vastasi hiljaa," en oikein tiedä vielä". Maarit suositteli hänelle yöksi teippi vaippaa ja päiväksi housuvaippoja. Mari sanoi ottavansa sitten molempia, Maarit kävi pakkaamassa vaipat pussiin ja sanoi,että Mari voi vaihtaa tässä samalla omat vaatteet.

        Mari tajusi pukiessaan, että hänen farkkujaan oli vaikea saada vaipan pullistaman pepun yli. Juuri ja juuri ylänappi sulkeutui ja Mari sai lähteä pussien kanssa kotiin. Mari asui sairaalan lähellä ja käveli lähimmälle bussipysäkille, odottelua oli vielä 20 minuuttia, kun hän pääsi pysäkille. Nyt vaippa tuntui todella epämukavalta, tiukoissa farkuissa, Mari mietti voisiko kiskoa vaipan pois takin alla suojassa. Paikalla oli kuitenkin muita odottamassa bussia.

        Mari pääsi pusseineen viimei bussin sisään vapaa paikkakin löytyi, matkaa kotipysäkille oli 15minuutin verran. Mari ajatteli tämän olevan nyt hetkeen viimeinen vaippa, sen verran ikävästi vaippa painoi ja hiersi tiukoissa housuissa.

        Mari pääsi vihdoin kotiinsa ja kiskoi farkut alas ja veti verkkohousuista vaipan pois, mikä helpotus, hän ajatteli nyt alkaa paluu normaaliin elämään. Mari siivosi jääkaappinsa ja haki kaupasta ruokaa jääkaappiinsa, koettelemus olisi ohi. Mari vietti ensimmäisen iltansa sohvalla, nettiä selaillen ja telkkaria katsoen, vähän herkkuja ja muutama siideri. Mari nukahti sohvalle puolenyön aikaan ja alkoi nähdä sekavia unia viikon tapahtumista. Hän tunsi unessa ympärilleen puristuneen tiukan vaipan, samalla lääkäri painoi kätensä hänen vaipan peittämään alavatsan päälle, se tuntui lisäävän puristusta. Unessaan Mari rimpuili irti lääkärin otteesta ja pakeni pöydän alle, lääkäri etsi häntä, mutta ei enää löytänyt. Jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mari pääsi pusseineen viimei bussin sisään vapaa paikkakin löytyi, matkaa kotipysäkille oli 15minuutin verran. Mari ajatteli tämän olevan nyt hetkeen viimeinen vaippa, sen verran ikävästi vaippa painoi ja hiersi tiukoissa housuissa.

        Mari pääsi vihdoin kotiinsa ja kiskoi farkut alas ja veti verkkohousuista vaipan pois, mikä helpotus, hän ajatteli nyt alkaa paluu normaaliin elämään. Mari siivosi jääkaappinsa ja haki kaupasta ruokaa jääkaappiinsa, koettelemus olisi ohi. Mari vietti ensimmäisen iltansa sohvalla, nettiä selaillen ja telkkaria katsoen, vähän herkkuja ja muutama siideri. Mari nukahti sohvalle puolenyön aikaan ja alkoi nähdä sekavia unia viikon tapahtumista. Hän tunsi unessa ympärilleen puristuneen tiukan vaipan, samalla lääkäri painoi kätensä hänen vaipan peittämään alavatsan päälle, se tuntui lisäävän puristusta. Unessaan Mari rimpuili irti lääkärin otteesta ja pakeni pöydän alle, lääkäri etsi häntä, mutta ei enää löytänyt. Jatkuu.

        Marin uni jatkui, Mari oli edelleen piilossa pöydän alla vaippa tiukasti puristuneena hänen lantiollaan, Mari tunsi pissahädän kasvavan, mutta ei uskaltanut lähteä piilostaan pois. Mari päätti helpottaa oloaan pissaamalla vaippaan, kun se kuitenkin oli hänen päällään. Lämmin tunne levisi vaippaan ja Mari rauhoittui.

        Mari heräsi sohvan nurkkaan käpertyneenä ja muisti omituisen unensa, lämmin tunne oli poissa ja tilalla märät housut ja sohva. Mari olikin pissannut unen seurauksena sohvalleen.
        Mari kauhistui, oliko hänellä sittenkin kaatumisen seurauksena syntynyt tapa pissata yöllä vahingossa housuu? Vai oliko syynä vain vielä vaivaava väsymys.
        Mari siirtyi suihkuun märän viltin ja sohvatyynyn kanssa, hän oli pitkään suihkussa pesten itsensä ja kastelemaan tyynyn ja viltin.

        Marilla oli vielä viikko sairaslomaa, ennen paluuta kouluun, Mari tapasi kavereitaan ja kävi kaupungilla kiertelemässä, päänsärky väheni ja olo parani koko ajan, pissavahinkojakaa ei enää sattunut. Mari tunsi koettelemuksien olevan takana päin.

        Marin viimeinen sairaslomapäivä kääntyi iltaan ja huomenna olisi ensimmäinen koulupäivä moneen viikkoon, Mari tunsi olonsa levottomaksi ja kaikki viime viikkojen tapahtumat nousivat mieleen. Mari koitti rentoutua ja nukahtaa, mutta olo oli liian levoton nukahtamiseen, hän kaipasi jotain turvaa.

        Mari nousi sängystä ja hetken mielijohteesta haki kaappiin heittämästään pussista yhden teippivaipan.
        Mari asetteli sen sängylle, katsoi sen valkoista pintaa, se tuntui pehmeän houkuttelevalta. Mari riisui pikkuhousunsa ja asettui avatun vaipan päälle, hän muisteli sairaalan tapahtumia ja käänsi vaipan etuosan vatsansa päälle. Mari alkoi tutkia kiinnitys teippejä, vaipan sulkeminen oli hieman vaikeaa, mutta muutaman yrityksen jälkeen vaippa oli tiukasti hänen päällään, Mari rentoutui viimeinkin. Mari nukahti nopeasti vaippa päällään, tuntien tuttua hoivan tunnetaan. Jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin uni jatkui, Mari oli edelleen piilossa pöydän alla vaippa tiukasti puristuneena hänen lantiollaan, Mari tunsi pissahädän kasvavan, mutta ei uskaltanut lähteä piilostaan pois. Mari päätti helpottaa oloaan pissaamalla vaippaan, kun se kuitenkin oli hänen päällään. Lämmin tunne levisi vaippaan ja Mari rauhoittui.

        Mari heräsi sohvan nurkkaan käpertyneenä ja muisti omituisen unensa, lämmin tunne oli poissa ja tilalla märät housut ja sohva. Mari olikin pissannut unen seurauksena sohvalleen.
        Mari kauhistui, oliko hänellä sittenkin kaatumisen seurauksena syntynyt tapa pissata yöllä vahingossa housuu? Vai oliko syynä vain vielä vaivaava väsymys.
        Mari siirtyi suihkuun märän viltin ja sohvatyynyn kanssa, hän oli pitkään suihkussa pesten itsensä ja kastelemaan tyynyn ja viltin.

        Marilla oli vielä viikko sairaslomaa, ennen paluuta kouluun, Mari tapasi kavereitaan ja kävi kaupungilla kiertelemässä, päänsärky väheni ja olo parani koko ajan, pissavahinkojakaa ei enää sattunut. Mari tunsi koettelemuksien olevan takana päin.

        Marin viimeinen sairaslomapäivä kääntyi iltaan ja huomenna olisi ensimmäinen koulupäivä moneen viikkoon, Mari tunsi olonsa levottomaksi ja kaikki viime viikkojen tapahtumat nousivat mieleen. Mari koitti rentoutua ja nukahtaa, mutta olo oli liian levoton nukahtamiseen, hän kaipasi jotain turvaa.

        Mari nousi sängystä ja hetken mielijohteesta haki kaappiin heittämästään pussista yhden teippivaipan.
        Mari asetteli sen sängylle, katsoi sen valkoista pintaa, se tuntui pehmeän houkuttelevalta. Mari riisui pikkuhousunsa ja asettui avatun vaipan päälle, hän muisteli sairaalan tapahtumia ja käänsi vaipan etuosan vatsansa päälle. Mari alkoi tutkia kiinnitys teippejä, vaipan sulkeminen oli hieman vaikeaa, mutta muutaman yrityksen jälkeen vaippa oli tiukasti hänen päällään, Mari rentoutui viimeinkin. Mari nukahti nopeasti vaippa päällään, tuntien tuttua hoivan tunnetaan. Jatkuu.

        Mari heräsi ennen puhelimensa herätystä, vaippa yhä päällään. Mari nousi ylös ja lähti vessaa kohden, hän alkoi miettiä kaapissa olevia vaippoja ja mitä niille tekisi. Mari istui wc pöntölle, mutta jätti vaipan vielä päälle. Mari alkoi vain pissata vaippaan istualtaan, vaippa lämpeni ja alkoi turvota lämpimästä pissasta. Tunne kiihotti Maria, ja hän nautti lämpöisessä puristavasta vaipasta. Mari siirsi kätensä jalkojensa väliin ja alkoi painella lämmintä vaippaa kevyesti, hän levitti jalkojaan lisää, yhä pöntöllä istuen. Hän muisti tapahtumat lääkärin tutkimuspöydällä ja alkoi hyvällä itseään vaipan päältä. Mari kiihottuu yhä enemmän ja palasi takaisin sänkyyn, hän asettui selälleen sänkyyn ja veti vatsaa sisään ja työnsi kätensä vaippaan. Vaippa oli märkä ja lämmin sisältä. Mari alkoi hyvällä itseään lisää ja muisteli lisää sairaalan tapahtumia. Mari tunsi orgasmin lähestyvä, käsi märässä vaipassa, märän pimpin päällä. Samassa puhelin herätti ja säikäytti Mari orgasmi karkasi ja ajatukset siirtyivät kouluun paluuseen. Pissalle haiseva Mari lähti ilman orgasmia suihkuun. Koulu ja kaverit odottivat häntä, vaippa meni pussissa Marin lähtiessä kouluun, ulos roskikseen.

        Viivi, Saara ja Riikka olivat jo odottaneet Marin paluuta kouluun, vaikka kuulumiset oli netin välityksellä vaihtuneet säännöllisesti, olivat tytöt iloisia ollessaan taas yhdessä koulussa. Mari tunsi pääsevänsä taas enemmän takaisin vanhaan elämäänsä, vaikka jokin tuntui nyt muuttuneen.
        Aamun tapahtumien takia Marin ajatukset harhailevat seksiin liittyviin mielikuviin. Saara joka istui luennolla Marin vieressä, oli pukeutunut rentoihin löysiin housuihin, jotka piilottivat Saaran melko pyörän lantion muodot kokonaan. Mari leikitteli ajatuksella, että Saara olisi piilottanut vaipan housuihinsa ja nyt parhaillaan pissasi vaippaan hänen vieressään. Hän mietti myös miltä tuntuisi vaihtaa Saaralle uusi puhdas vaippa, tulisiko Saaralle silloin saman häpeän ja hoivattavana olemisen tunne, mitä Mari tuntisi vaihtaessaan Saaralle vaipan? Mari tunsi kostuvansa tästä ajatuksesta, hänellä oli farkut ja niukat pikkuhousut niiden alla. Hänen oli pakko keskittyä luentoon, pikkuhousut olivat kostuneet täysin, eikä paljoa puuttunut, että vaaleisiin farkkujen varoihin tulisi merkkejä Marin kostumisesta. Oliko onnettomuus muuttanut Marin seksuaalisuuttakin vai miksi vaipat kiinnostivat nyt Maria enemmän kuin miehet.

        Ensimmäisen osan loppu. Jatkoa seuraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mari heräsi ennen puhelimensa herätystä, vaippa yhä päällään. Mari nousi ylös ja lähti vessaa kohden, hän alkoi miettiä kaapissa olevia vaippoja ja mitä niille tekisi. Mari istui wc pöntölle, mutta jätti vaipan vielä päälle. Mari alkoi vain pissata vaippaan istualtaan, vaippa lämpeni ja alkoi turvota lämpimästä pissasta. Tunne kiihotti Maria, ja hän nautti lämpöisessä puristavasta vaipasta. Mari siirsi kätensä jalkojensa väliin ja alkoi painella lämmintä vaippaa kevyesti, hän levitti jalkojaan lisää, yhä pöntöllä istuen. Hän muisti tapahtumat lääkärin tutkimuspöydällä ja alkoi hyvällä itseään vaipan päältä. Mari kiihottuu yhä enemmän ja palasi takaisin sänkyyn, hän asettui selälleen sänkyyn ja veti vatsaa sisään ja työnsi kätensä vaippaan. Vaippa oli märkä ja lämmin sisältä. Mari alkoi hyvällä itseään lisää ja muisteli lisää sairaalan tapahtumia. Mari tunsi orgasmin lähestyvä, käsi märässä vaipassa, märän pimpin päällä. Samassa puhelin herätti ja säikäytti Mari orgasmi karkasi ja ajatukset siirtyivät kouluun paluuseen. Pissalle haiseva Mari lähti ilman orgasmia suihkuun. Koulu ja kaverit odottivat häntä, vaippa meni pussissa Marin lähtiessä kouluun, ulos roskikseen.

        Viivi, Saara ja Riikka olivat jo odottaneet Marin paluuta kouluun, vaikka kuulumiset oli netin välityksellä vaihtuneet säännöllisesti, olivat tytöt iloisia ollessaan taas yhdessä koulussa. Mari tunsi pääsevänsä taas enemmän takaisin vanhaan elämäänsä, vaikka jokin tuntui nyt muuttuneen.
        Aamun tapahtumien takia Marin ajatukset harhailevat seksiin liittyviin mielikuviin. Saara joka istui luennolla Marin vieressä, oli pukeutunut rentoihin löysiin housuihin, jotka piilottivat Saaran melko pyörän lantion muodot kokonaan. Mari leikitteli ajatuksella, että Saara olisi piilottanut vaipan housuihinsa ja nyt parhaillaan pissasi vaippaan hänen vieressään. Hän mietti myös miltä tuntuisi vaihtaa Saaralle uusi puhdas vaippa, tulisiko Saaralle silloin saman häpeän ja hoivattavana olemisen tunne, mitä Mari tuntisi vaihtaessaan Saaralle vaipan? Mari tunsi kostuvansa tästä ajatuksesta, hänellä oli farkut ja niukat pikkuhousut niiden alla. Hänen oli pakko keskittyä luentoon, pikkuhousut olivat kostuneet täysin, eikä paljoa puuttunut, että vaaleisiin farkkujen varoihin tulisi merkkejä Marin kostumisesta. Oliko onnettomuus muuttanut Marin seksuaalisuuttakin vai miksi vaipat kiinnostivat nyt Maria enemmän kuin miehet.

        Ensimmäisen osan loppu. Jatkoa seuraa.

        Pian jatkoa kiitos!


    • Anonyymi

      Kuitua lisää, kun ei ole kakkaa tullu pitkään aikaan!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe