Windows 10 saamassa uusia ominaisuuksia!

"Käyttäjät voivat tulevan Windows 10 -suurpäivityksen myötä vaikuttaa paremmin käyttöjärjestelmän ominaisuustarjontaan."

"Microsoft aikoo esitellä kevään suurpäivityksen myötä uuden työkalun, jonka kautta käyttäjät voivat lisätä ja poistaa valinnaisia ominaisuuksia. "

https://www.tivi.fi/uutiset/kayttajille-lisaa-valinnanvaraa-windows-10-saamassa-uusia-ominaisuuksia/0cdac77a-3835-4e22-8d5f-77424140e36b

Valitettavasti nämäkään erinomaiset ominaisuudet eivät tule tubutinpoikien käyttöön, sillä nämä eivät koske tubuttimia - vain erinomaisia Windows käyttöjärjestelmiä!

11

<50

  Vastaukset

  • Ahaa.

   MS alkaa vihdoin ottaa oppia Linux-maailmasta.

   • Ei alla, ei ne toteuta käyttäjien toiveita vaan päin vastoin..


  • "Valitettavasti nämäkään erinomaiset ominaisuudet eivät tule tubutinpoikien käyttöön, sillä nämä eivät koske tubuttimia"

   Tubuttimista en tiedä, mutta olen käyttänyt tuota ominaisuutta Linuxeissa jo 20 vuotta.

   • Tännekinkö se kari on tullut esittelemään osaamattomuuttaan?


  • Windows herrasmiehet tanssahtelevat huhtikuussa piirissä tripaskaa ja sitten syöksyvät innolla muuttamaan Windwsin omituisuuksia.

   ____ 30 vuotta ominaisuuksia muuttamatta???------

  • Rötöstelyyn kyllästyneinä emme huoli petostakaan.

  • Jopa on muutokset, saa Paintin ja Wordpadin poistettua. Tekisivät oikeita muutoksia että koko käyttiksen ulkoasua voi muokata kunnolla ja esim Explorerin ominaisuuksia. Kaikki ohjelmien taustat pitäisi voida muuttaa tummiksi tai haluamikseen, työkalurivit muutettua ja siirrettyä... Jotain pystyy muilla ohjelmilla muokkaamaan, mutta ei kai läheskään yhtä paljon kuin seiskassa.

  • Voi jo profetoida, että tulevan suurpäivityksen jälkeen lukemattomat käyttäjät raportoivat tusinoista uudistuksen aiheuttamista ongelmista.

   • Pitäähän sinun toki ymmärtää, että Windowseja on satoja miljoonia ympäri maailmaa. Tottahan silloin muutamat ongelmatkin ovat mahdollisia. Sen sijaan nämä linuksit ovat niin harvinaisia, jota emme edes tiedä, jos siellä menee jokin vikaan.

    Lisäksi on hyvä tietää, että aloituksessa mainitut uudet ominaisuudet eivät koske myöskään kurttauksia, jotka ovat linukseja siinä missä tubuttimetkin!


   • Windows_Herrasmiehet kirjoitti:

    Pitäähän sinun toki ymmärtää, että Windowseja on satoja miljoonia ympäri maailmaa. Tottahan silloin muutamat ongelmatkin ovat mahdollisia. Sen sijaan nämä linuksit ovat niin harvinaisia, jota emme edes tiedä, jos siellä menee jokin vikaan.

    Lisäksi on hyvä tietää, että aloituksessa mainitut uudet ominaisuudet eivät koske myöskään kurttauksia, jotka ovat linukseja siinä missä tubuttimetkin!

    Kymppi on pahin kurttaus, sille ei vedä mikään vertoja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12732
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   183
   8259
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6068
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   879
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   694