Vävypoikaa kiinnostaa

Anonyymi

Oon jo lähes kuuskymppinen (jo mummo).
Tytär meni naimisiin kolme vuotta sitten. Kaikki on ok. Paitsi viimeaikoina olen huomannut tuon nuoren aviomiehen kiinnostuneen myös muusta kuin tyttärestäni.
Kun he ovat käyneet luonani, olen huomannut kylpyhuoneen pyykkikaappia vähän pengotun. Huomasin sukkahousuni la pikkareitteni olevan siinä ihan päällimmäisenä. Olen varma, ettei ne siinä olleet aiemmin. Musta tuntuu että vävypoika on käynyt penkomassa.
Voisiko hän oikeasti fantasioida anopistaan?
Itseäni tuo ajatus kiihottaa. Mieheni lähdettyä olen ollut vähän puutteessa. Nyt erotiikka, seksi, vähän pornokin on tullut enemmän mielikuviin. Olen jopa tyydyttänyt itseni ajatellen tuota komeaa vävypoikaa.
Taidan houkutella heitä käymään useamman.
T. Kerttu

28

4208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yök

    • Anonyymi

      Huh, olen itse tuoksutellut anoppini alusvaatteita, niin puhtaita kuin niitä kiiman kostuttamiakin. Itse olen kyllä huomannut myös anoppini kiinnostuksen minuun. Ainakin hänen viekoittelunsa on kiihottavaa. Pieniä vihjeitä, säästä, jalkojen raottamists, haaravälin näkymistä. On kiihottavaa.

    • Hyvin uskon, että vävypoika on kiinnostunut ja mielikuvissahan voi hyvin leikkiä. Toisaalta, ei liene hyvä, jos kuvitelmat siirtyisivät todellisuuteen, mielipahaa, harmia ja vaikeita aikoja kaikille.

      Ymmärrän vävyäsi itsekin iäkkäämmistä pitävänä :)

    • Anonyymi

      Moi Kerttu, kiinnostaisi kuulla lisää Sinusta😊
      Onnistuisiko yksityisesti?

    • Anonyymi

      Tyttäreni soitti eilen ja pyysi teatteriin. Ilahtuneena ihanasta arjen yllätyksestä tietenkin aloin valmistautua. Olin juuri valitsemassa mekkoa, kun ovikello soi. Laitoin pikaisesti kylpytakki päälleni ja menin avaamaan. Komea vävypoikani tuli hakemaan minua hyvissä ajoin. Hän sanoi, että voisimme käydä ennen esitystä vaikka drinkillä tai kahvilla. Sanoin, että puen vain pikaisesti mekon päälleni. Menin makuuhuoneeseen ja riisuin kylpytakin. Olin siinä alusvaatteissani, kun huomasin, että poika oli tullut perässäni huoneeseen.
      Ohoh, anteeksi, hän sanoi.
      Ei se mitään. Saat valita minkä mekon laitan päälleni. Kuuma humahdus kävi vartaloni läpi. Istahdin tuolille. Kiihotus tuntui yltyvän. Poika vilkuili hieman ujona vuoteelle laittamiani vaihtoehtoja. Siihen oli jäänyt myös aikaisemmin käyttämäni rintsikat, pikkarit ja sukkahousut. Käyn pikaisesti vessassa, sanoin.
      Läksin kiimoissani vessaan pojan jäädessä makkarin. Olin aivan märkä, haaravälini sytkyi kiimaa. Vähän sormetin, mutten pissini jälkeen enää jatkanut.
      Palasin makkariin hieman punastuneena. Niin oli myös vävypoika punainen. Huomasin hänen tutkineen vaatteita sängyltäni. Laita tuo musta mekko, hän yllättäin tokaisi. Puin sen päälleni, pojan seuratessa. Vedätkö vetoketjun kiinni tuolta selän puolelta, pyysin. Vapisevin käsin hän sen teki. Käännyin ja kysyin, onko kaikki ok. O o..on, hän vastasi. Olet kyllä kiihottavan näköinen , hän sanoi.
      Kiitos, sain sanottua. Mutta eiköhän lähdetä, niin ehditään hakea Kaisa ja käydä drinkillä. Oii kyllä kiihottava ilta. Istuimme vierekkäin teatterissa ja olin havaitsevani pientä koskettelua reidelläni. Annoin sen tapahtua. Kiimoitus vain yltyi illan mittaan. Kotiin tultuani oli pakko ottaa dildo käyttöön. Musta tuntuu, etten voi oikein voi itselleni mitään.
      Kerttu

      • Anonyymi

        Olipa kiimaa tihkuva kirjoitus! Toivottavasti tästä tulee hyvä jatkokertomus.


    • Anonyymi

      Mun oli vietävä autoni huoltoon. Soitin Kaisalle edellisenä päivänä, voisiko hän tulla hakemaan minut autoliikkeestä, ettei tarvitse siellä odottaa huollon valmistumista. Hän lupasi. Vein auton seuraavana aamuna korjaamolle. Sielläpä olikin vävypoika odottamassa. Sanoi Kaisalle tulleen este. No, käyhän se näinkin, totesin. Lähdimme ajelemaan kohti kotiani. Siinä nuoren miehen vieressä istuessani huomasin hänen vähän vilkuilevan sääriäni. Kohensin asentoa ja annoin hameen helman vähän nousta lisää. Tunsin hieman kiihoittuvani tilanteesta. Yllättäen poika laittoi kätensä reidelleni. Laitoin käteni hänen kätensä päälle. Haluaisitko tulla luokseni aamukahville, huomasin kysyväni. Joo.oo, kuulin hänen sanovan.
      Pian olimme keittiössäni. Kurotin kaapistani kahvipakettia. Tunsin pojan tunkeilevan katseen säärissäni ja takapuolellani, ainakin niin kuvittelin. Pidätkö näkymästä? huomasin kysyväni.
      Olet kyllä varsinaisen kuuma pakkaus, kuulin vävyn sanovan.
      Kiva kuulla. Laitoin kahvin tippumaan. Menin olohuoneeseen, laitoin aamu TV:n päälle ja istahdin sohvalle. Poika tuli viereiselle tuolille. Kiusoitellen nostin jalan toisen päälle. Reiteni näkyi varsin korkealle. Poika katsoi häpeilemättä minua. Korjasin asentoani. Nyt raotin jalkojani pyytäen poikaa hakemaan kahvit tänne olohuoneeseen. Hän teki niin. Siinä hermostuksissaan onneton kaatoi vahingossa maitoa housuilleen. Kävin hakemassa kostutetun pyyhkeen ja aloin pyyhkiä hänen etumustaan. Huomasin kovenevat kalun hänen haaroissaan. Ohoh, totesin. Miten se nyt noin?
      Poika ei enää kestänyt. Otti käteni käteensä ja vei sen suoraan kullinsa päälle. Vedin käteni pois. Olin aivan märkä. Emme voi edetä tästä, sanoin. Anteeksi, kuulin hänen sanovan. Menen kylpyhuoneeseen putsaamaan nuo maitotahrat.
      Kylppäristä kuului muutakin kuin puhdistamisen ääniä. Menin sinne hänen perässään. Poika runkkasi pyykkikorista ottamansa pikkarit kädessä. Huomasin ottavani hänen julkista kiinni. Anna minä jatkan. Muutaman vedon jälkeen ruiskusi. Maitotahrat eivät olleet ainoat.
      Samalla tunsin vävyn kädet nostavan helmojani. Pikkuhousut repäistiin polviin. Käsi hautautui tulvivaan haaraväliini. Kiimainen lantion liike alkoi tahtomattani. Taivaallinen orgasmi alkoi syvältä. Tiesin, ettei tämä jää tähän.

      • Anonyymi

        Herkulliseen paikkaan jäi! Mielenkiinnolla odotan jatkoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herkulliseen paikkaan jäi! Mielenkiinnolla odotan jatkoa!

        Mun tekis mieli naida anoppia.isot rinnat ja kesällä pienet bikinit mistä huomaa että on posliini.


    • Anonyymi

      Olimme varmasti molemmat noloina tilanteesta. No, tätä ei enää tekemättömäksi saa, tokaisin.
      Niin ei, olen tästä kyllä haaveillut, hän sanoi, mutten uskonut tätä tapahtuvan.
      Kuinka sinua, nuorta komeaa miestä, tällainen vanha nainen kiinnostaa?
      Sinä olet jotenkin niin sensuelli, hoitanut itseäsi, olet saanut minut jotenkin kiihottuneeksi ihan pienillä eleillä.
      No millä tavalla?
      En tiedä teetkö sen tietoisesti, mutta olen ihaillut liikkeitäsi, puhe tapaa, sääriäsi. Olen nähnyt alusvaatteitasi...kiihottavia, käytettyjäkin.

      Olen huomannut kiinnostuksesi. Astuin pikkareistani ulos. Kuivasin pilluni niihin. Tule tänne, sanoin. Vein vävyn makuuhuoneeseen. Työnsin hänet kevyesti selälleen vuoteelleni. Hän antoi kaiken tapahtua. Vedin hänen tahraiset housunsa jalasta. Hieroin hänen hieman kovettunutta kulliaan pikkareillani. Nuuhkin hieman niistä omaani ja hänen kiimatuoksujaan. Laitoin ne sitten hänen kasvoilleen. Miltä kiima tuoksuu?
      Aah, hän ei pystynyt muuta sanomaan. Otin hänen kovettuneen kyrpänsä huulteni väliin ja aloin imeä. Se tuntui pitkästä aikaa uskomattomalta
      Nuori, komea kulli suussani, nielussani. Käteni hakeutui märkään haaraväliini. Pillun kiimainen litinä yhdessä imemisen lutkutukseen täytti huoneen. Kiipesin hänen päälleen. Annoin kullin liukua hitaasti vittuuni. Pojan ja minun huokailu, uhh. Tästä olen uneksinut, sai poika sanotuksi. Olet uskomaton nainen, kuuma ja kiimainen.
      Pojan puheet kiihottivat minua. Ratsastin kiimaisen, nuoren kollin kyrpää. En saanut sanottua mitään.
      Saanko nussia sinua takaapäin? Nousin ja käännyin polvilleni, levitin itseni riettaasti hänelle. Hän tarttui pakaroihini ja tunkeutui syvälle, syvälle pilluun. Nussi mua, ähkäisin. Nussi kovaa.
      Sä oot kiimanainen, tää tuntuu hyvälle. Poika puuskutti ja nai. Multa tulee kohta. En mahda mitään. Laskeuduin mahalleni sängylle. Kyrpä luiskahti pillustani. Ota tuolta yöpöydän laatikosta hieromasauvani.
      Poika aloitti hyväilyn sauvalla. Käännyimme kyljelleen. Pojan kasvot olivat haaroissani ja hänen kyrpänsä minun imutettavana. Hän hieroi litisevää vittuani, nuoli ja hieroi. Uskomaton kiimainen tuoksu, äänet, kova kulli suussani. Aloin tulla, hitaasti orgasmi eteni kohti huippua. Pojan sormet eksyivät peppureikääni. Se kiihotti minut äärimmilleen. Hän kasteli sormensa pillussani ja työnsi sormiaan syvälle anukseen. Samalla hänen lantionsa antoi merkin lähestyvästä lsukeamisesta. Sitten se alkoi, nielin spermaa, vittuni vuosi märkyyttään, vapisimme molemmat. Sitä kesti ja kesti. Huh...
      Raukeina sängylläni, vähän vielä häpeillen hän sanoi kiitos.
      Pesimme toisemme kylpyhuoneessa ääneti. Emme osanneet varmaan tulkita tilannetta. Kuitenkin tiesimme, ettei tästä voi puhua kellekään. Luulen kuitenkin, ettei tämä ollut ensimmäinen, eikä viimeinen.
      Kerttu

      • Anonyymi

        Vau mikä aamun avaus. Oli pakko runkata. Olisipa mullakin tuollainen anoppi.


      • Anonyymi

        Olipa kiihottavaa.
        Oma anoppini on kyllä hehkeä. Olen hänen luona käydessäni tuoksutellut kylpyhuoneessa hänen sukkahousujaan ja pikkareitaan. Yllätyin, että ne eivät ole mitään "mummomallia" ,vaan varsin sexyä kamaa. Muutenkin hän on varsin eroottinen. Pitäisiköhän vähän rohkaistua.
        Oot Kerttu kyllä saanut ajatukseni kiimaiseksi.
        JP


    • Anonyymi

      feikkaajan tarina!!!

      • Anonyymi

        Onneksi et ole kirjailija, kun ei tuo sanailu tunnu sinulta sujuvan. Mitä väliä sillä on, jos juttu on keksitty, muunneltu totuus tai täyttä totta? Täällä palstalla muutenkin lähes kaikki jutut ovat sepitettyjä, joten minusta on ainoastaan hyvä, että joku viitsii nähdä noin paljon vaivaa, että kirjoittaa noin hyvän stoorin. Olipa se sitten totta tai ei, ihan samantekevää.


      • Anonyymi

        Hullua näyttää kaikki naurattavan


    • Anonyymi

      Kiitos Kerttu tarinoista. Niistä kiihottuneena tein omalle vävylleni pienen testin. Jätin vaatteitani, myös alusvaatteita ja sukkia vähän huolimattomasti yläkerran makkariin näkyville. Pyysin vävyäni hakemaan puhelimeni sieltä yläkerrasta. Se kesti yllättävän kauan. Vävypoika toi puhelimen. Joimme tyttäreni ja vävyn kanssa kahvia. Kohta poika meni käymään WC:ssa. Menin yläkerran makuuhuoneeseen. Sieltä olikin hävinnyt sukkahousut ja pikkarit. Arvasin mitä veskissä tapahtui juuri nyt. Kylläpä se kiihotti ajatuksena. Taidan Kertun rohkaisemana vähän kokeilla. Ainakin fantasioin ja ehkäpä tyydytän illalla itseni perusteellisesti. Pitää vielä käydä pyykkikorista hakemassa pikkarit ja sukkahousut. Ne ovat siellä vävyni jäljiltä.
      T. N

      • Anonyymi

        Aivan huippua! Kirjoitapa sitten mitä löysit ja mitä teit sen jälkeen.


    • Anonyymi

      Voi Kerttu, minkä fantasian aloitit.
      Vävypoika on näköjään kiinnostunut oikeasti. Niin minäkin. Olen ollut kiimoissani. Vähän vaikuttaa, että myös vävyllä kuumoittaa.
      Tuoksuttelua on tapahtunut, Spermajälkiä pyykissä, ylenmääräisiä huomionosoituksia. Kyllä kiihotta.
      T. N

      • Anonyymi

        Minkälaisia huomionosoituksia olet saanut?
        Suhde on vaarallisen ihana. Itse olen kyllä jatkanut kiusoittelun tiellä. Haarojen levittelyä, tuoksuvia sukkiksia. Kiimaiset pikkarit on parasta. Kerro, jos etenetrohkeammaksi.
        T. Kerttu


    • Anonyymi

      Olen katsellut omaa anoppiani jo pitkään seksimielessä. Hän käyttäytyy varsin rohkeasti, varsinkin silloin kun vaimoni ei ole paikalla. Viime lauantaina hän soitti tietokoneasioissa. Kysyi, että voisinko tulla katsomaan, mikä siinä on vikana, ei yhdistä nettiin. Sanoin pistäytyväni kauppareissun yhteydessä.
      Mulla on avaimet anopin luokse. Menin sisälle ja loputon eteisessä sitten oveen, ettei hän säikähtäisi. Ai sinä tulit. Tuu tänne työhuoneeseen.
      Hän istui koneella. Oli käynyt juuri suihkussa. Kylpytakki päällä, tukka käärittynä pyyhkeeseen. Löydän kylpytakin uumenista rintava jo näkyi kiihottavasti. Annapa, kun katson. Hän nousi ja tuli taakseni nojaamaan hartioihini. Huomasin, että modeemi oli hypännyt pois päältä. Katkaisin siitä virran ja kytkin sen uudestaan. Helppo homma, jonka sitten neuvoin myös anopilleni.
      Kiitos, kuului selkäni takaa ja samalla hän hieroi hartioitani. Suihkunraikas tuoksu. Tsekkasin samalla koneen asetukset ja avasinpa sivuhistorian. Anoppi oli käynyt pankkiohjelmien ja s-postinsa lisäksi myös rohkeilla sivuilla. Nämä kannattaa säännöllisesti tyhjentää, neuvoin häntä. Avasin kuitenkin pornhub-sivun. Hui kauheeta kuului selkäni takaa. Älä huoli, olen itsekin käynyt tällä sivustolla. Laittaisitko sen kuitenkin pois, hävettää, hän sanoi.
      Nousin ja käännyin. Ei mitään hätää, en kerro tästä kellekään. Soittelin hänen hartioitaan ja halasin. Hän huokaisi syvään. Kiitos ...halaus tiukkeni. Laitoin käteni kylpytakin hartioista paljaalle iholle. Hän värähti. Silittelin, hän antoi senkin tapahtua. Kiihotuin ja sanoin hänen olevan kiihottava. Kiitos, hän sanoi uudestaan. Mutta, onko tämä sopivaa.
      Tämä vaan tuntuu minusta aika hyvälle, sain sanottua. Annoin hänelle suukon poskelle ja irrottauduin hänestä. Olin aivan kiimoissani, mutten pystynyt tai uskaltanut jatkaa. Lähden tästä kauppaan, kävisin kuitenkin vessassa ennen kuin jatkan matkaa. Arvasin, että pyykkikaapissa oli anoppini käytetyt pikkarit. Olin aivan kovana ja runkkasin, taistellen samalla anopin kiimatuoksua. Luulen, että hän kuuli sen. Toivoinkin sitä. Pyyhin kullini pikkareihin. Anoppi oli punaposkisena oven takana. Sipaisin vielä poskesta ja toivotun hyvää viikonloppua.
      Ottaisitko kuitenkin kahvit ennen lähtöä, kuulin hänen sanovan...

      • Anonyymi

        Aivan ja sinä sekopää et ole herännyt ollenkaan.


      • Anonyymi

        Uuh, olipas kiihottava tarina. On siis muillakin kokemuksia vävypojasta. Uskaliasta tämä on, vähän pelottavaakin. Varovainen täytyy olla. Mutta kyllä haaroissa sykkii, kun tätä ajattelee.
        T. Kerttu


    • Anonyymi

      Näin uutena tämän keskustelun löytäneensä kysyn teidän kokemuksianne.
      Oletko oikeasti kokenut tätä?
      Oletko tuntenut halua?
      Haluaisitko?
      Tyttäreni äitinä tunnistan itsessäni halun vävyäni kohtaan. En voi sille mitään, että nuoren miehen testosteroni tai tuoksu. . liike
      onhan se vetoava.
      Haluan👅
      T. Kaija

    • Anonyymi

      Olen eroottisessa mielentilassa. Mieheni lähdön jälkeen puutteessa. Nämä keskustelut saavat mielikuvituksen valloilleen. Olen avoin kaikille eroottisille kohtamisille. Aiemmin ihmettelin poikani kiinnostusta esim. alusvaatteissani.
      Vähän kun näitä lukee, taitaa olla kuitenkin aika yleistä..
      Kuitenkin tuo nuori vävykolli on melkoinen Adonis. En ole koskaan tuollaista voinut edes lähestyä. Kiihottaa ja kiimainen olo on yhä lähempänä.

    • Anonyymi

      Tämä tapahtui kauan sitten. Läksin tyttäreni, hänen miehensä ja heidän lapsiensa kanssa syyslomalla Portugalin Algarveen. Meillä oli kolme huonetta ja keittiö vuokrattuna viikoksi. Upeat maisemat ja aurinkoinen, lämmin ilma oli herkkua.
      Rannalla ollessamme huomasin vävypojan katsovan minua varsin kiinnostuneena. Kävin usein lasten kanssa uimassa, aivan siinä rantavedessä. Istuin lantiota myöten vedessä ja vahdin lapsia. Vävypoika tuli siihen selkäni taakse ja sanoi laittavansa punoittavaan selkääni aurinkovoidetta. Se tuntui rentouttavalta ja hieman myös kiihottavalta. Mieheni oli kuollut jo muutama vuosi aiemmin...olin vailla miehen kosketusta.
      Ihosi on säilynyt kimmoisana, kuulin hänen sanovan. Kiitos, vastasin, olen yrittänyt pitää itsestäni huolta. Pudotin bikinien olkaimet alas, jotta voidetta olisi helpompi levittää. Vävypoika tuli lähemmäs ja tuntui vähän kurkkivan olkani yli rintojani. Taisin vähän vilauttaakin niitä. Haaroissani alkoi tulla märkyyttä muualtakin kuin merivedestä. Tämä tuntuu hyvälle sain sanottua. Hänen kätensä hivuttauityi lantion kohdalta myös vatsan puolelle ja sieltä kohti rintojani. Annoin senkin tapahtua. Viimein kiitin poikaa ja läksin kohti aurinkotuoleja. Istahdin jalat levitettyinä tuolin molemmille puolille. Haaravälini oli märkä, onneksi kuitenkin bikinit olivat myös kastuneet rantavedessä.
      Nautiskelimme rannalla sangriaa ja lievä humaltuminen alkoi jo tuntua. Lähdimme viimein kohti asuntoamme. Oli lasten päiväunien aika.
      Kävin suihkussa ja laitoin kevyen hellemekon päälleni, en mitään muuta. Menin nukuttamaan lapsia ja nukahdin itsekin. Havahduin, tunsin jonkun nostavan helmojani vähän ylemmäs. Katsoin luomieni välistä ja huomasin vävyn olevan aivan sängyn vietrellä. Olin nukkuvinani. Tunsin kuinka helmat nousivat yhä ylemmäs. Vaihdoin hieman asentoa, niinkuin nyt nukkuessa usein tehdään. Käännyin raukeasti selälleni. Nyt pojalla oli suora näkymä ihan ylös haaroihin asti. Pilluni kaipasi selvästi kiihottunenn pojan katsetta. Kiimainen olo, polte ja kuumuus levisi koko lantion alueelle. Tunsin hänen hengityksensä ihollani. Tuli yhä lähemmäs pilluani. Kosteutta alkoi tulla sisältäni. Poika nuuhki minua. Taivas, että kiimoitus yltyi. Nostin toisen jalan koukkuun... tunsin hänen hengityksensä vittuni lähellä...hän nuolaisi minua. Aloin liikkua siihen malliin, että poika tajusi minun kohta heräävän. Hän liikkui äänettömästi pois huoneesta. Kuulin oven menevän varovasti kiinni.
      Aloitin itseni hyväilyn, Sormetin märkää vittuani ja ajattelin, mitä äsken oikein tapahtui. Runkkasin kiimoissani yhä kovempaa. Pillu litisi kiimanesteistä. Saavutin nopeasti orgasmin.
      Loma jatkui, mitään vastaavaa ei enää tapahtunut. Paitsi annoin kyllä itsestäni aina silloin tällöin näkyä paljasta pintaa. Fantasioin vieläkin tuosta reissusta. Tunnen pojan kuuman hengityksen silloin tällöin herkällä pillullani.
      t. Bea

      • Anonyymi

        Etkö muka sen jälkeen enää antanut vävyn lähestyä. Olipa aika kuumaa Portugalissa. Näin niin itseni siinä sängyllä raukeana, vävypojan huulet ja kieli lähellä kosteaa pilluani. Voisit kyllä Bea vähän jatkaa, koska uskon ettei tuo jäänyt ainoaksi.
        T. N


    • Anonyymi

      Minä olin myös kiinnostunut anopista vaikka olin 40v, jouduin katsomaan anoppia 65v kun appiukko lähti pohjoiseen kyläilemään. Anopilla nyrjähti nilkka, olin jo toista päivää hänen kanssa ja oli perjantai, ostin väkevää ja likööriä. Syötiin ja naposteltiin juomia.
      Autin Sannia kulkemaan ja kun oli vähän hiprakassa pidin kunnolla kiinni kun siirtyi olkkariin,
      Pidin kättä vissiin liian rinnan tuntumassa kun nauroi kivat kädet sinulla sauna alkoi olla jo lämmin laittelin vaatteita, kun Sanni sanoi olisi se ollut kiva käydä saunassa.
      Käännyin ja sanoin se kyllä onnistuu. Kävin hakemassa saunatakin, anoppi oli jo liivit ja pikkarit päällä sanoin meinaatko nuo päällä saunoa, katsoi vähän aikaa ja otti liivit ja pikkarit pois, nauroi nyt vävy näkee anopin alasti.
      Sainassa pienissä löylyissä anoppi sanoi en ole miestä nähnyt pitkään aikaan vaikka asun miehen kanssa, Autin Sannia lauteelta alas olin aika lähellä ja Sanni nojasi minuun istutin penkille ja menin vastapäätä istumaanSanni katsoi minua ja minulla alkoi kalu nousta, menin lähelle ei puhuttu mitään Sanni katsoi kalua otin kädestä kiinni ja vein sen kaluun kiinni sanoin nyt näet ja saat koskea. Oli Sannin ilme ovelan näköinen kun hyväili kalua, laitoin käden pillun päälle Sanni katsoi eikä puhunut mitään kun hyväilin tunsin että jännittää lihaksia tiheään. Pestiin ja mentiin keittiöön, siellä Sanni sanoi mentiin vähän liian pitkälle mutta otettiin juomia.
      Mentiin makuuhuoneeseen Sanni istui jo aika rennosti, saunatakki putosi lantiolle, suutelin tosi isoja rintoja Sanni huokasi työnsin seljälleen ja imin nännejä Sanni ei enää ujostellut kuiski kuinka tuntuu ja tuntuu kunnolla, samalla kokeilin pillua esti ensin mutta antoi sitten jatkaa, voi sinua minua vaan hyväillään jevitin jalat ja tulin sisään silloin parkaisi nyköse tapahtuu, ei älä lopeta ajattelin vaan että annan vieraalle älä hyvä mies lopeta tunnen sinut tosi hyvin ja se on iso on tytöllä hyvä olla.
      Sanna siirtyi paremmin sängylle ja sanoi tule, pääsin kunnolla perille Sanni ei uskaltanut aluksi huudahdella mutta sitten äänteli ja liikkui kuin tyttönsä ja sai orgasmin.
      Rakasteltiin vielä kaksi kertaa sinä yönä, pidin anoppia hyvänä, kertoi että halutti monena päivänä sen jälkeen kun oli saanut unelmien yön.

    • Anonyymi

      Minulla appiukko kiinnostui vaatteista, huomasin saman ovat eri paikoissa kun jätin,
      Appiukko tuli aamusta maalaamaan olin vielä sängyssä riisuin märät housut taskuun appiukko istui keittiön pöydässä kaadoin kahvia ja laitoin pikkarit sen nenälleen, sanoin haista nyt vapaasti appi kokeili pillua olin ihan märkä nousi ja työnsi pöytää vasten pudotti housut kerkisin vähän nähdä iso oli kalu kun se muljahti reijästä sisään niin kyllä tunsi melkein heti kiedoin jalat ympäri olin niin naitavana kuin voi olla kolmesti sain päivän aikana kun tuli vaan ja nai nautin ja huusin himosta tuli mieleen ponin kalu kun pani takaa tuntui se niin täydelliseltä kolmanella kerralla sykki aika tyhjää mutta tuntui hyvältä. Siitä alkoi meidän viattomat panot sain appiukolta rahaa ostin itselle vaatteita ja koruja. Käyttäyty aina korrektisti kun oltiin koolla ei humalassakaan lähennellyt. Mutta kaksistaan kun oltiin oltiin heti toisten kimpussa ja aina yhtä kiimasena. Raskaana ollessanikin nai kiimasesti kehui olen siittänyt sinut vaika se oli mieheni annoin pillu levällään ja kehuin olet varmaan siittänyt ja tärisin orgasmissa pitkään.Loppui se leikki kun sai sydärin ei uskaltanut enää kiihtyä niin päljon, imin kyllä joskus tyhjäksi sievästi.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe