ennenkuin kAtaaa kermaa päälle vuokaan, vai paistetasnko kaikki sen nahan kanssa?
Otateko lohifileestä nahan pois
17
432
Vastaukset
- Anonyymi
Nahkurin orsilla tavataan. Lohellahan on nahkapalttoo. Ei sitä ehkä riisuta kuin vasta syödessä.
- Anonyymi
Laita lohi uuniin nahkapuoli ylöspäin.
Anna olla noin 10 minuuttia.
Ota lohi uunista ja rullaa kuori pois.
Kerma päälle ja takaisin uuniin n. 10 min.
Itse en käytä kermaa. vaan laitan grillivastuksen kuumalle ja saan loheen kauniin rapean pinnan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Laita lohi uuniin nahkapuoli ylöspäin.
Anna olla noin 10 minuuttia.
Ota lohi uunista ja rullaa kuori pois.
Kerma päälle ja takaisin uuniin n. 10 min.
Itse en käytä kermaa. vaan laitan grillivastuksen kuumalle ja saan loheen kauniin rapean pinnan.Ei, ei ei mitään kermoja, vähän pippuria, suolaa ja puristettua sitruunaa ja ah vot, kyllä maistuu.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Laita lohi uuniin nahkapuoli ylöspäin.
Anna olla noin 10 minuuttia.
Ota lohi uunista ja rullaa kuori pois.
Kerma päälle ja takaisin uuniin n. 10 min.
Itse en käytä kermaa. vaan laitan grillivastuksen kuumalle ja saan loheen kauniin rapean pinnan.Juuri noin, on tyhmää paistaa lohi nahkapuoli alaspäin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Juuri noin, on tyhmää paistaa lohi nahkapuoli alaspäin.
No miksi on tyhmää? Saahan sen paistaa vaikka lohi seisoisi päällään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Juuri noin, on tyhmää paistaa lohi nahkapuoli alaspäin.
Tyhmää ottaa lohesta nahka pois.
- Anonyymi
Nahkapuoli alaspäin ja kermaa jos haluaa. Nahka irtoaa kypsästä kalasta helpoiten
eli jää vuoan pohjalle ja nahka alaspäin kala saa "kauniin" värin.
Vuoan voi myös peittää foliolla aluksi, ettei pinta kuivu ja nappaista paiston puolessavälissä folion pois. - Anonyymi
No, eh! Syön aina nahkoineen.
- Anonyymi
Pannulla paistaminen:
Hieman rypsiöljyä kylmään pannuun
Nahkapuoli alaspäin mausteet
Levy puolelle teholle
>>>>EI KÄÄNNETÄ<<<<<<
Odotetaan rauhassa kypsymistä - Anonyymi
Kermaa?
Hassu juttu, ikinä ole käynyt mielesssäkään keittää lohta uunissa kermaan upotettuna, aivan liian rasvainen kala muutenkin.
Noin uunilohesta, nahka alaspäin. Pitää kalan kasassa, helppo ottaa kalaa lautaselle. Monet syä nahankin, ite en ole siihen intoutunut, miksi ei, jos on kypsynyt rapsakaksi.
Mulla, kenties joillakin muilla, on usein vikana, kypsennän liikaa. Pitäis kai käyttää paistomittaria, kala on hiton tarkka kypsyyden kanssa ja kypsennysajat nopeita. Jos hyvin sattuu, uunilohi on kyllä hyvää. Mausteina itellä useimiten ihan perussetti, suolaa, pippuria. Mun mielestä kalan pitää maistua kalalle. Niin juu, jotain sitruunaa puristettuna päälle.
Tossa ylempänä oli hyvä paisto-ohje. Suotta kalaa pannulla kääntelemään, miedolla lämmöllä nahka alaspäin. Voi tietenkin käyttää foliota, jos paksu pala. Mutta lohen kohdalla käänteleminen turhaa.
=DW= Kuka mitenkin.
Minusta uunilohen mausta häviää jotain, jos siitä kuorii nahan pois. Siellä se kypsyy alla ja antaa kalanmakua, söipä sen sitten tai ei. Tuo pippuri minusta on outoa loheen. Hieron suolaa päälle ja paljon tilliä. Sitruunaa voi puristella päälle siten syödessä, joka haluaa ja sen verran kuin kukin haluaa.
Usein hulahutan kermaa päälle sitten loppuvaiheessa, niin siinähän on sitten kastike valmiina potuille.
Onhan niitä erilaisia valmiita (onko ne Abban) kalakastikkeita, joita voi laittaa uunikalaan. Joskus niitäkin käyttänyt.Nähkoineen päivineen nahka alaspäin. Päälle suola ja mausteet tai jopa valkosipuli-yrtti -cuisine päälle. Nam.
- Anonyymi
Paistaessa en ota nahkaa pois, siinä on makua ja kuituja.
Lohikeittoon en laita nahkaa mukaan, vaan nyljen nahan ja keitä siitä liemen.
Olettako maistaneet säilykesärkeä, siitä saa hyvän kalakeiton, kun
särkisäilykkeen kumoaa juureskeittoon, jhan lopuksi kun keitto
on valmista
njjj- Anonyymi
Nahassa, kuten kaikkien elävien olentojen päällykerroksessa on monenlaista likaa ja saastaa.
Eipäs ole tullut mieleenkään yrittää irrottaa sitä nahkaa raaasta lohifileestä. Kypsänä se lähtee helposti. Tai toisinpäin, liha irtoaa helposti ja nahka jää jäljelle.
Uunissa paistan aina miedolla lämmöllä lohen nahkapuoli päällä. Varsinkin jos on kysymyksessä kirjolohi, ei pääse kuivumaan, eikä nahka "lillu" kermassa jos kermaa tai smetanaa laittaa. Kalaa on miellyttävää ottaa lautaselle, kun ei tarvitse välttää nahan joutumista lautaselle, kun nahka on poistettu kalan päältä pois ennen tarjoilua. Pannulla taas paistan miedolla lämmöllä nahkapuoli alaspäin. Nämä varmaan mieltymyskysymyksiä, eikä yhtä oikeaa vastausta ole.
- Anonyymi
Samalla kun fileoin lohen niin vetäisen myös nahan pois, koskaan en käytä sitä limaista nahkaa mihinkään ja se on helppo poistaa kun on kunnon fileerausvälineet.
Mausteeksi laitan vain sitruunapippurisekoitusta myllystä .
vn
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Fuengirola.fi: Danny avautuu yllättäen ex-rakas Erika Vikmanista: "Sanoisin, että hän on..."
Danny matkasi Aurinkorannikolle Helmi Loukasmäen kanssa. Musiikkineuvoksella on silmää naiskauneudelle ja hänen ex-raka1073225GALLUP: Kuka voittaa The Voice of Finland -kisan: Oliver, Janina, Julia vai Mohammad?
GALLUP: Kuka voittaa The Voice of Finland -kisan: Oliver, Janina, Julia vai Mohammad? Tänään jännittävä finaalilähetys431177- 831162
Tämä on kyllä heittämällä erikoisin ihmissuhde mitä on koskaan ollut
Hulluinta on se että ei edes ole varsinaista suhdetta minkäänlaista, mutta tuntuu kuin olisit elämässäni mukana koko aja531102Helikopteri pörrää ja POLIISIT on eristettynä pururadan vieressä!
Suojatehtävä pitää kiireisenä. Kulut ovat kovat!351032- 47899
- 67878
- 53867
Autolla puuhun
Halapahallin kohilla auto puuhun, lujaa on tultu ja ei oo pysyny hallinnassa. Taisipa olla lundin pojan auto, eipä tainn25864Tunnustan
Vaikka peitän sen erittäin hyvin niin tunnustan että pidän sinusta erittäin paljon, mieheltä naiselle39862