SUVISEURAT 2020

Suviseurat 2020 pidetään Reisjärvellä.

JIHUU, IHANAA!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.suviseurat.fi/

Tervetuloa tutustumaan!

54

1388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otan perheeni ja menen Seinäjoen tangomarkkinoille. Siellä ei ole saarnamiehiä eikä savipeltoja jonne on huono parkkeerata asuntoauto.

      • Anonyymi

        Sinä se oot reipas ilmaisemaan mielipiteesi.


    • Anonyymi

      Joo,Tulossa muuten hiljanen viikonloppu tähän pikkukaupunkiin kun on vahva vl-kaupunni ja suvispaikalle on alta 50 ni tästä lähtee kyllä varmaan käytännössä lähes 100prosssaa velluista suviksiin ja osa ei velluista keäsmökeille tai muuten vaan reissaa.

    • Anonyymi

      "JIHUU, IHANAA!!!!!!!!!!!!!!!"

      Ja perusteet moiselle näkemykselle ovat?

      • Anonyymi

        Tolleen se jeesuskin hihkas kun muutti sitä vettä viiniksi: "JIHUU, IHANAA!!!!!!!!!!!!!!!"
        Kyseessä on siis varsin raamatullinen huudahdus/ ilon osoitus


    • Anonyymi

      "Kesällä mennään karhujahtiin reisijärven rantaan
      Siel' on karhu kontallaan ja se kyllä ampua antaa. "

    • Anonyymi

      Jaksatko vielä suviseurateltan pystyttämistä "tuuletella" samalla tavalla kuin ennen? Tulevien vuosien suviseurojen valmistelut ovat jo jossain määrin menossa.

      • Anonyymi

        On kamalan kiihottavaa nähdä miten salko nousee pystyyn.
        Kova, jäykkä, pitkä salko...JIHUU, IHANAA!!!!!!!!!!!!!!!"


    • Anonyymi

      Reisijärven kauppiaille vinkiksi vaan kauppa tulee käymään todella hyvin .

      Meidän pikkupaikkakunnalla kun olivat nämä suviseurat myynti oli aikas hurjaa.

      Kondomeja sekä alkoholijuomia kannattaa varata todella valtavat määrät meidän paikkakunnalla nämä loppuivat ensimmäisenä sekä tietysti muutakin tavaraa ja paljon .

      Nämä suviseurat elvyttävät kyllä kivasti pikkukylien kauppaa.

      • Anonyymi

        Mukavaa, jos pikkukylien kauppa elpyy, mutta tarkoituksesi lienee herjata vl:iä muka kondomien ja alkoholijuomien kovina kuluttajina. Ko. tuotteet ovat kuitenkin aidoille vl:lle - eli vl-opetuksen mukaan eläville - tarpeettomia ja suurimmalle osalle suviseuravieraista on aivan sama, vaikka niitä ei olisi myynnissä ollenkaan. Suviseuroissa käy kuitenkin myös - vaikkakin prosentuaalisesti vähän, niin kuitenkin lukumääräisesti - paljon sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät elä vl-opetuksen mukaisesti kokonaan tai ollenkaan. Hekin ovat yhtälailla tervetulleita suviseuroihin kuten kaikki muutkin, jotka haluavat siellä käydä kuuntelemassa, katselemassa tai muuten vain. Se on kaikille avoin tapahtuma, ja itseänikin sinne kutsuttiin, kun en ollut vl, tosin en silloin lähtenyt. Jos olisin lähtenyt, olisin voinut olla yksi niistä, jotka olisivat ostaneet vl-opetuksen kanssa ristiriidassa olevia tuotteita, ja se olisi kai myöskin mennyt "vl:ien piikkiin", koska kukapa minusta päälle päin olisi nähnyt, etten ollutkaan vl silloin.


      • Anonyymi

        Ei loppunu Muhoksella kaupoista kondomit eikä kaljat viime kesän suviseurojen jälkeen. Kävin itse omin silmin asian toteamassa. Joten ei kannata Reisjärvelläkään kauppoihin normaalia enempää niitä tilata.


      • Anonyymi

        Höpö löpö nuille puheille


    • Anonyymi

      Mukavaa, jos pikkukylien kauppa elpyy, mutta tarkoituksesi lienee herjata vl:iä muka kondomien ja alkoholijuomien kovina kuluttajina. Ko. tuotteet ovat kuitenkin aidoille vl:lle - eli vl-opetuksen mukaan eläville

      Voin kyllä ihan kokemuksesta sanoa että meidän kylän kyseiset tuotteet loppui välittömästi kun suviseurat tulivat paikkakunnalle ja tämä on tosi vaikka tavaraa oli varattu niin mökkiläisiä kuin suviseuralaisia varten ja paljon.Tämän ei todellakaan ole tarkoitus herjata vaan antaa vinkkiä reisijärven kauppiaille mitä kannattaa varata varastoihin näitä seuroja varten.

      Terveisin itse kauppias

      • Anonyymi

        Pahoittelen väärinkäsitystä, jos tarkoituksesi ei todella sitten ollut negatiivinen. Nimittäin juuri nuo kaksi "ei-vl-tuotetta" on usein mainittu negatiivisissa kirjoituksissa vl:istä. Kuitenkin käytännössä esim. 80 000 suviseuravieraasta aika harva ostaa ko. tuotteita, ja vielä harvempi sydämestään vl-tavalla uskova niin tekee, vaikka toki sortua voi sellaisiinkin asioihin, joita vastaan yrittää taistella, ihmisiä kun olemme. Laillisia tuotteitahan nuo toki ovat, joten jokainen voi ostaa, jos haluaa, ja jos alkoholin osalta ikä riittää.

        Se aiempi kommentoija


    • Anonyymi

      Käyttäkää joku sitä "tähtiryhmää" Reisjärvellä kesäkuun lopussa. "Käydään vain tänne tullaan eikä olemaan".. lähtee matkalaulajan suusta.

      • Anonyymi

        "Käymään tänne tullaan eikä olemaan". Olen niin vieraalla maalla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen kerran käynyt katsomassa, kun naapurikunnassa olivat. Yksi kerta totisesti riitti, Eikö jo olisi aika siirtää suviseurat nettiin ja lopettaa turha matkustaminen?

      • Anonyymi

        Saarnojen kuuntelun lisäksi suviseurat ovat myös tärkeä sosiaalinen tapahtuma. Tapaatko itsekin vanhoja ystäviä ja sukulaisia - ja tutustutko ihmisiin, jopa mahdolliseen tulevaan aviopuolisoosi - vain netissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saarnojen kuuntelun lisäksi suviseurat ovat myös tärkeä sosiaalinen tapahtuma. Tapaatko itsekin vanhoja ystäviä ja sukulaisia - ja tutustutko ihmisiin, jopa mahdolliseen tulevaan aviopuolisoosi - vain netissä?

        Kaustisen kansanmusiikkiviikko hakkaa suviseurat 100 - 0. Se on erittäin hieno tapahtuma. Eiku sinne vaan.


    • Anonyymi

      No voi myrkky, joko taas!

    • Anonyymi

      IKÄVÄÄ, PERIN IKÄVÄÄ!!!!!!!!!!!!!

      Pitäkää etäisyyttä.

    • Anonyymi

      Muistettaan illoita näistä suviseuroista. Saattavat olla ajan illan viimoiset seurat. Maailmanloppu tullee ihan justiisa tai ainaki ihan kohta, eikä suviseuroja ennää pietä.
      Siks kaikkien kannattaaki suunnata se auton nokka kohti suvijuhlia. Kannattaaki pysyä tällä aljetulla suviseuratiellä eikä pidä mennä sinne kaustisten mussiikkijuhlille ja siks kannattaaki pysyä uskomassa eikä kannata vaipua epäuskoon

      • Anonyymi

        Joskus 1960-luvulla jo eräs oli suviksissa tohkeissaan saarnanut että on viimeiset suviseurat,Että seurataan ny ihan rauhassa tätä tilannetta vaikka ei ny kovin hyvä tilanne ole menossa maailmalla.


      • Anonyymi

        Niin, saisi kyllä Jeesus jo viimeinkin tulla, kun maailma on jo niin mahdottoman kauan ollut pahuuden vallassa johtuen näistä hulluista kansan johtajista ja ääriliikkeistä, kuten ISIS.
        Ei vaan Jumala ole puuttunut yhteenkään ikävään asiaan, mitä maailmassa on vuosituhansien aikana tapahtunut. Miten kaikkivaltias Jumala kestää ja jaksaa seurata 24 tuntia vuorokaudessa, kun hänen korviinsa tulee joka ikisen meidän asiat ja miten Hän jaksaa niitä käsitellä ? Mitä järkeä on pitkittää toista tulemusta ? On pitkitetty jo aivan liian kauan. Satanaa syytetään kaikista kauheuksista, mutta eihän se ole todellisuus olento, vaan ihmiset itse ovat niin pirullisia. Viimeisistä ajoista on saarnattu yli sata vuotta ja mitään käännettä ei ole tapahtunut. Se on kyllä helppo uskoa, että Jumala on luonut maailman ja kaikki mitä siinä on, mutta sitä ei voi uskoa, että miksi Hän vaan katselee ja seuraa ihmisten pahuuksia, kuten Syyrian konfliktia. Miksi Hän ei puutu tapahtumien kulkuun niinkuin puuttui Raamatun aikoihin suojellen Israelin kansaa. Ja mikä tuollainen omaisuuskansa Israel voi olla, kun sehän ei usko Uuteen Testamenttiin eikä Jeesukseen, vaan pitäytyy tiukasti Vanhan Testamentin opetuksissa. Tämä Israelin kansa ei tule ikinä uskomaan Jeesukseen, mutta siitä huolimatta heille luvataan pelastusta.
        Ei ihminen ole voinut syntyä sattumalta, koska silloinhan olisi pitänyt mies ja naispuolisen kehittyä yhtä aikaa ja koittakaa nyt ymmärtää, ettei mikään elollinen voi syntyä ilman äitiä, joka häntä hoivaisi. Miten ihminen syntyisi ja varjeltuisi luonnossa yksikseen ilman, että joku häntä imettäisi heiveröisenä ja avuttomana.
        Nyt vaan on kysymys siitä, että mikä tätä Kristuksen toista tulemusta oikein viivyttää ? Mistä avaruuden kolkasta Hän oikein tulee ja miten Hän pystyisi taikomaan esiin kaikkina aikoina eläneet ja kuolleet ihmiset. Mihin nämä ylösnousemus ruumiit oikein menisivät ja miten he eläisivät. Koko maan pinta olisi täynnä vain näitä kaikkien aikojen ihmisiä, joille pitäisi Jeesuksen järjestää joku olinpaikka, mihin mennä asumaan. Missä se taivas on ? Missä on uusi maa ? Missä on Helvetti ? Nämä ovat niin visaisia ongelmia ratkottaviksi, ettei ole tosikaan. On harha luuloa, että kuoleman jälkeen mentäisiin johonkin taivaaseen tai enkeli tulisi noutamaan, eivätkähän saarnamiehet sitä yritäkkään selostaa , vaan tyytyvät vain toteamaan, että taivaassa on niin ihanat oltavat, kuin vain olla ja voi. Uskotaan kyllä niin, että Jumala loi tai taikoi maailman alussa, mutta loppua on sitten paljon vaikeampi sisäistää.
        Oikeastaan mitään järkeä ei ole siinä, että meidät luotaisiin uudestaan haudan povesta. Kaikelle löytyy luonnollinen selitys, mutta ylösnousemukselle ei löydy luonnollista selitystä


    • Anonyymi

      Pitäisi tietää, pidetäänkö ensi kesän suviseurat, majoitus pitäisi jo nyt hankkia.

      • Anonyymi

        Netistä pystyy seuraa suvikset jos ei onnistu majoitusta hankkiin,Ei kukaan voi uskoa menettää jos ei suviksiin pääse.


      • Anonyymi

        Tuli vaan mieleen oletko joku feikki pelle?


    • Anonyymi

      En uskalla mennä suviseuroille. Nyt on kaikenlaisia koronoita liikeellä sun muuta.
      Käsidesiä ei uskovaiset voi käyttää kun siinä on alkoholia.
      Suviseuraehtoolliseten viintä uskaltaa juuva mutta se ei desinfioi käsiä mutta se desinfio sielun

      • Anonyymi

        Varmaan täytyy järkätä 160:net eri suviseurat eri puolille maata jotta mahtuisvat mukaan kaikki 80 000, kun yli 500 hengen kokoukset ovat koronan takia kieldetyt.


      • Anonyymi

        Kyllä voi käyttää käsidesiä.Outoja juttuja taas...kun ei ymmärretä asioita.Ei suviseuroja järjestetä korona aikana.


    • Anonyymi

      Harmittaa !Koko vuoden odottanut reissua nämä reissut ovat olleet parhaita seksireissuja ja nollauspaikkoja työelämästä.

      • Anonyymi

        Taisi kommenttisi eksyä väärälle palstalle. Täällä puhutaan suviseuroista eikä jostakin musiikkifestareista tms.


    • Anonyymi

      Nyttemmin esikoisena lähes seitsemänkymmentä vuotta kuunnellut lestadiuksen saarnoja ja lapsena itsekin lukenutkin paljon niitä vanhoja postilloita, joissa oli hyvin ronskia kielenkäyttöä.
      Vaikka me hyväksymmekin ps 3 lapsien hyväksikäytön. Niin Suomen laissa???
      No olkaamme rohkeita ystävät ja jatkakaa apostolia. Jumala meidät loi ja olkaamme hiljaisuudessamme.

    • Anonyymi

      Minkä Vitun takia Jumala haluaa järjestää sellaisen tapahtuman mihin kuolee 3,7 osallistujista?

      Kyllä nyt Jumalalla on siiderit ja kiljut sekaisin...

      Miksi Jeesus ja hmm Kristus tappaa nyt miljardi ihmistä?
      Jos minä olisin pelastaja niin en tappaisi ketään!!!

      Miksi kaikki uskovaiset tappavat toisiaan???

      Onko niin, että kaikki ne 20 eri Jumalaa ovat humalassa ja kilpailevat keskenään, että ketä voi tappaa eniten???

      Nyt en kyllä ymmärrä uskovaisia ollenkaan...

      Jotkut uskovaiset haluavat tappaa vääräuskoiset ja toiset taas raiskaavat lapsia???

      Jos teen uuden uskonnon missä kaikilla on kaikki niin onko Manson?

    • Anonyymi

      Mukana ollaan aivan kuten ennenkin. Ei tule poissaoloa tälläkään kertaa, varsinkaan nuhan vuoksi.

      • Anonyymi

        Olisi kyllä kiva nähdä tuo TÄTIRYHMÄ siellä suvisiseuroilla siinä riemukaaren alla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kyllä kiva nähdä tuo TÄTIRYHMÄ siellä suvisiseuroilla siinä riemukaaren alla

        Anteeksi vain, mutta se on TÄHTIRYHMÄ joka esiintyy saviseurojemme upean riemukaaren katveessa. Terv. Talkoolainen.


    • Hyvä, että Kesäseuraradio lähettää ainakin ohjelmaa normaalisti.

      • Anonyymi

        Ei noi nettiseurat toimi toivotusti. Nettiseurapuhujainen ei näe eikä kuule, kun syntinen ihminen siellä kuulijan paikalla tahtoisi pyytää syntilöitään anteeksi.
        Vain livenä annettu synninpäästö on pätevä.


    • Anonyymi

      Jos ja kun suviseurat perutaan, on se osoitus TÄTIRYHMÄN epäaidosta uskosta.
      Jumala lähetti merkin. Selkeästi

    • Anonyymi

      Pääsenkö suviseuroihin reittä pitkin vai onko sinne joku suorempi reitti?

      • Anonyymi

        Suoraan sisään vain. Lupaa kysymättä


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Pitäkää seuranne. Sitteppä tulee joukkotuho ja eksytys loppuu.


    • Anonyymi

      Kokoontumisrajoitus voimassa toukokuun 13pv. saakka. Ravintola ja kahvilatoiminta 31.5 saakka. Talkoita ei voida järjestää varmuudella ennen toukokuun 14pv ja niissä ei saa olla muonitus tms palveluita. Käytännössä ensi kesänä ei oo suvareita tai ne on siirrettävä kuukauden myöhemmäksi. Tämä taas edellyttää uusia sopimuksia mm maanomistajat, tavarantoimittajat ja viranomaistoiminta. Kesäkuun lopussa ne ei ole mm tavarantoimitus vuokrakalusto jne täytyy sopia hyvissä ajoin ja nyt sopimuksia ei voi tehdä.

    • Anonyymi

      Näin se Luoja siunaa omansa.

      Reisjärvellä tavataan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      mikähän mahtaa olla suviseurojen 2021 tilanne, toteutuuko ne suunniteltusti?

      • Anonyymi

        Vähän huonolta näyttää. Rokotetilauksia tehdään vasta, Suomeen saadaan aluksi vain joitakin tuhansia rokotteita. Käytännössä väestö pitäisi rokottaa 80%..90%, siis aikuisväestö. Onko tarkkaa tietoa, miten kattavasti pitäisi rokottaa? Ei taideta vielä edes tietää sitä. Useammalle miljoonalle niitä rokotteita pitäisi sitten kuitenkin tilata. Ja jos koronavirus vielä ehtii mutatoitua niin, että rokote ei tehoakaan. Vähän epäilen, että aikataulun puolesta tuskin onnistuu. Suviseurojen väkimäärä on niin valtava, että niin isoa väkeä ei voi päästää yhteen. Suviseuratelttaankin mahtuu kerralla tuhansia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän huonolta näyttää. Rokotetilauksia tehdään vasta, Suomeen saadaan aluksi vain joitakin tuhansia rokotteita. Käytännössä väestö pitäisi rokottaa 80%..90%, siis aikuisväestö. Onko tarkkaa tietoa, miten kattavasti pitäisi rokottaa? Ei taideta vielä edes tietää sitä. Useammalle miljoonalle niitä rokotteita pitäisi sitten kuitenkin tilata. Ja jos koronavirus vielä ehtii mutatoitua niin, että rokote ei tehoakaan. Vähän epäilen, että aikataulun puolesta tuskin onnistuu. Suviseurojen väkimäärä on niin valtava, että niin isoa väkeä ei voi päästää yhteen. Suviseuratelttaankin mahtuu kerralla tuhansia.

        Jatkan.. Tuhkarokko vaatii 95% kattavan rokotuksen, kurkkumätä 70%, koronavirus ei ole ihan niin tarttuva kuin tuhkarokko. Korona tarttuu kuitenkin helpommin kuin flunssa. Lonkalta voisin heittää että se rokotekattavuus pitäisi olla 90%. Se vaatisi noin 4 - 4.5 miljoonaa piikitettyä yli 12 vuotiasta ensi kesään mennessä. Mahdollista? Epäilen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkan.. Tuhkarokko vaatii 95% kattavan rokotuksen, kurkkumätä 70%, koronavirus ei ole ihan niin tarttuva kuin tuhkarokko. Korona tarttuu kuitenkin helpommin kuin flunssa. Lonkalta voisin heittää että se rokotekattavuus pitäisi olla 90%. Se vaatisi noin 4 - 4.5 miljoonaa piikitettyä yli 12 vuotiasta ensi kesään mennessä. Mahdollista? Epäilen..

        En ota rokotetta.
        Otan d-vitamiinia 200mikrogrammaa päivässä oliiviöljy pohjainen.
        C-vitaaminia 1000mg
        Kaikki b-ryhmä vitaamini lisät.
        Sinkki 15mg
        Seleeni 50-200mikrogramma päivässä.
        Oliiviöljyä menee ja kaikkee muuta hyviä juttuja.
        En ota myrkky rokotetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ota rokotetta.
        Otan d-vitamiinia 200mikrogrammaa päivässä oliiviöljy pohjainen.
        C-vitaaminia 1000mg
        Kaikki b-ryhmä vitaamini lisät.
        Sinkki 15mg
        Seleeni 50-200mikrogramma päivässä.
        Oliiviöljyä menee ja kaikkee muuta hyviä juttuja.
        En ota myrkky rokotetta.

        Ei kannata ottaa rokotteita monet on saanut rokkotteista pelkkää harmia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe