Tarina kouluajoilta

2CXY

Moikka vaan kaikille! Olen lähettänyt tämän tarinan tänne jo aiemminkin kauan sitten, mutta uusille lukijoilleni tarinani varmasti on omiaan...

Olin eräänä keväänä lopettelemassa peruskouluani helsinkiläisellä yläasteella. Johtuen erinäisistä syistä jäin pois kevään viimeiseltä liikunnan kaksoistunnilta, jolla oli ollut voimistelua. Lisäksi minulta oli jäänyt rästiin terveystiedon koe. Niinpä seuraavana päivänä törmäsin koulun käytävällä vasta vuoden koulussamme olleeseen nuoreen ja vaaleaan liikunnanopettajaamme Anneen, joka ilmoitti ettei voi antaa minulle merkintää päästötodistukseen ilman näytettä voimistelutaidoistani ja terveystiedon hallinnasta. Sovimme että käyn tekemässä tarvittavat suoritteet huomenna iltapäivällä liikuntasalissa. Hän sanoi järjestävänsä voimisteluvälineet valmiiksi saliin, ja poikkeuksellisesti myös hyväksyvänsä terveystiedon kokeen suorittamisen suullisesti.

Niinpä menin seuraavana päivänä kolmelta liikunnanopettajien työhuoneeseen, joka sijaitsi liikuntasalin perällä välinevaraston takana. Koputettuani oveen astuin sisään ja lähdin menemään suoraan Anne-opettajan työtilaa kohti, joka sijaitsi matalan sermin takana. Yllätyksekseni huomasin, että Annen seurassa oli myös poikien liikunnanopettaja Mauri, joka istuskeli rennosti Annen työpöydän reunalla. Mauri oli jo reilusti yli neljänkymmenen, viime vuosina hieman vatsaa kasvattanut isokokoinen mies, joka auktoriteetillaan täytti koko huoneen, ja sai monen tytön jalat tutisemaan. Hänellä oli tapana aina ”siviilissä” ollessaan käyttää harmaata irtotakkia ja mustia suoria housuja, ja niissä hän oli nytkin. Ehdin jo hieman säikähtää kokeen suorittamista suullisena kahden opettajan läsnä ollessa, mutta Anne kehotti minua ottamaan rauhallisesti ja vakuutti kokeen olevan pian ohi.

Anne, joka oli pukeutunut vaaleaan neulepuseroon ja mustaan polvipituiseen hameeseen, istui työtuolissaan pöytänsä takana, ja pyysi minua tulemaan eteensä kuulustelua varten. Hän kysyi onko minulla jo voimistelutrikoot valmiina verkkareideni alla, jotta suullisen kokeen jälkeen päästään pian itse asiaan. Vastattuani myöntävästi, hän kehotti minua riisumaan verkkarini, ja taittelemaan ne siististi työpöydän reunalle. Tein työtä käskettyä, ja olin nyt siis valmiina tummansinisissä voimistelutrikoissa, joita olin jo vuosia käyttänyt NNKY:n harjoituksissa, silloin harvoin kuin meillä oli voimistelua ohjelmassa ollut.

Annen seuraava pyyntö tuntui minusta heti alkuun kummalliselta. Hän pyysi minua polvistumaan eteensä tuolin ääreen, ja nojaamaan eteenpäin. Tällä hän kuulemma halusi selvittää, ovatko ristiselkäni lihakset kunnossa. Kun laskeuduin alas polvilleni ja kumarruin, tilaisuuden luonne muuttui silmänräpäyksessä. Anne levitti yhtäkkiä jalkansa ja nosti hamettaan ylöspäin. Näin heti, ettei hänellä ollut pikkuhousuja. Ennen kuin ehdin oikeastaan ajatellakaan mitään oli taakseni huomaamattani siirtynyt Mauri ottanut poninhäntäni lujaan kouraansa, ja painoi nyt pääni suoraan Annen jalkoväliin. Yllätyksen ja hämmennyksen sekaisin tuntein kuuntelin, kun Anne komensi minut tiukalla, opettajamaisella äänellä tekemään nyt juuri niin kuin he Maurin kanssa sanoivat. Anne totesi tilanteen nyt olevan tämän, ja neuvoi minut unohtamaan muut ajatukset, ja nuolemaan alapäätään (en halua käyttää kirosanaa jota hän käytti) siten kuin minua neuvotaan. Hän käski minun pitää silmäni auki, työntää kieleni ulos, ja nuolemaan hänen pimppiään ylös-alas liikkeellä, sekä välillä työntämään kieltäni hänen sisäänsä. Ja niin minun oli tehtävä.

En ollut ikinä edes halunnut ajatella miltä toinen tyttö (tai nainen) maistuisi sieltä. Vaikka tilanne hävetti minua suunnattomasti ja tunsin itseni nöyryytetyksi, en kuitenkaan muista ajatelleeni maun olevan pahan. Hän tuoksui itse asiassa siltä mansikanmakuiselta suihkugeeliltä, jota tiesin isosiskoni käyttävän. Hän oli siis juuri peseytynyt minua varten. Nuollessani tunsin kieleni alkavan vähitellen liikkuvan liukkaammin, samalla kun hän kostui enemmän. Samalla maku muuttui erilaiseksi, ja se muistutti ehkä hieman isovanhempieni mökillä joskus maistamaani suolasilliä, kylläkin paljon laimeampana.
Anne nojasi taaksepäin tuolillaan, ja ilmiselvästi nautti suunnattomasti työskentelystäni hänen alapäässään. Hän levitti jalkansa täysin auki, ja käski minun jäykistää kieleni niin, että voisin helposti työnnellä sitä edestakaisin hänen sisäänsä. Sitten hän pyysi Maurin irrottamaan otteensa poninhännästäni, ja tarttui siihen itse alkaen liikuttamaan päätäni nopeaan tahtiin alapäätään vasten. Pian huomasin hänen alavatsansa alkamaan sykkimään ja hengityksensä kiivastuvan. Ymmärsin jo tällöin vaikken itse ollut sellaista ikinä saanutkaan, että tässä oli kysymys orgasmista, naisen seksuaalisen nautinnon huipentumasta, kuten olin kokeeseen valmistautuessani terveystiedon kirjasta oppinut. Anne painoi sen huippukohdassa päätäni pimppiään vasten niin kovaa, että hetken minusta tuntui etten pysty hengittämään. Se meni kuitenkin pian ohi, ja Anne hellitti otteensa. Hän otti käsilaukustaan nenäliinan, ja pyyhki sillä eritteensä kasvoiltani ja kaulaltani. Ikään kuin suullisen kokeen huipentumaksi tarttui minua vielä niskasta, ja antoi minulle kielisuudelman. Tässä vaiheessa en edelliseen verrattuna pientä elettä käynyt vastustelemaan, vaan vastasin siihen sillä kokemuksella, jonka joidenkin poikien kanssa olin discoissa hankkinut. Anne taputti minua vielä poskelle, ja ilmoitti suullisen kokeen tulleen hyväksytyksi, nyt olisi liikunnan ja voimistelun vuoro.

Nyt astui mukaan myös Mauri, joka oli tähän asti seurannut tapahtumia taustalta. He veivät minut liikuntasalin puolelle, jossa eri välineet odottivat minua. Kuten jatkossa huomasin, opettajat olivat ajatelleet varalleni vähän eri välineitä kuin mitä olin luullut etukäteen. Mauri tarttui minua kädestä, ja talutti minut känsäisellä kourallaan ns. pikkuhevosen luokse, joka on oikean hevosen madallettu malli pienempien oppilaiden käyttöön. Hän otti trikoitteni olkaimista kiinni, ja hellästi alkoi laskea niitä nilkkojani kohti. Laskiessaan niitä aivan alas hän joutui luonnollisesti menemään itse kyykkyyn. Kun hänen nenänsä oli aivan sukuelinteni kohdalla, hän nuuhkaisi niitä pitkään ja hartaasti, muttei tässä vaiheessa hipaissutkaan minua sieltä. Noustessaan ylös hän sanoi ettei tässä ole mitään pelättävää ja että tämä ei tulisi sattumaan. Taustalla näin Annen lukitsevan liikuntasalin oven ja laittavan vielä yksityisyytemme turvaksi harjanvarren ovenkahvojen väliin.

Annen seuratessa tarkasti vierestä Mauri asetti minut mahalleni pikkuhevosen päälle, levitti jalkani hevosen jalkojen kohdalle, ja otti laukustaan rullan ilmastointiteippiä. Sitten hän hitaasti ja hallitusti teippasi käteni ja jalkani kiinni. Pääni siis roikkui hieman alaspäin, ja takapääni oli hevosen päällä niin että jalkani juuri ja juuri koskettivat lattiaa. Olin siis molemmista päistä opettajieni lantion korkeudella. Asento oli kuitenkin mukavampi kuin saattaa kuvitella, sillä olin juuri syksyllä huomannut talonmiehen laittavan uudet pehmusteen hevosen sisään. Haittapuolena oli tietysti kova nahka joka tuntui liimautuvan kiinni äskeisestä koitoksestani vielä hikiseen ihooni.

Yllätyksien aika ei tältä iltapäivältä kuitenkaan vielä ollut ohi. Yllätys ei ollut se, että Mauri-opettaja alkoi riisuutua etupuolellani paljastaen samalla suurehkon mahansa ja voimakkaan karvoituksensa, vaan se että Anne otti nyt omasta laukustaan esineen, joka näytti minusta aivan kuponkiuutisissa joskus näkemältäni tekopenikseltä. Samalla hän otti laukustaan jonkinlaiset valjaat, joita hän alkoi pikaisesti riisuuduttuaan kiinnittää vyötäisilleen Maurin avustuksella. Pian minulle selvisi mitä tuleman pitää, kun Anne kiinnitti tekopeniksen valjaisiin niin, että se oli kuin erektiossa olevan miehen penis. Nyt mietin vain, kumpaan päähän minua tulee Anne ja kumpaan Mauri.

En tiedä vieläkään miksi, mutta Anne laittoi tekopeniksensä päälle vaaleanpunaisen, nyppyläisen kondomin, ja otti samalla laukustaan tuubin, jonka pian ymmärsin olevan jonkinlaista liukastamisvoidetta. Lukija varmaan miettii tässä vaiheessa, oliko minulla jotakin aiempia seksikokemuksia. Oli, mutta vain yksi, kesäisiltä kotibileiltä, joissa ensimmäiset humalat otettuani menetin neitsyyteni kaverini isoveljelle. Siitä jutusta ei kuitenkaan tullut sen enempää, ja myöhemmin olin ollut tarkka siitä etten enää harrastaisi seksiä kuin rakkaudesta.

Seuraavaksi Anne pursotti voidetta tekopeniksen päälle, hieroi sitä sen joka puolelle, ja siirtyi taakseni. Tässä vaiheessa minulle valkeni se nöyryyttävä tosiasia, että seuraavaksi joutuisin olemaan myös yhdynnässä toisen naisen kanssa. Kuulin Annen pursottavan lisää voidetta käteensä, ja tunsin hänen alkavan hieroa sitä pimppiini. Hän mainitsi Maurille että tyttöhän tuntuu olevan jo valmiiksi märkä. Olin kai ajattelemattani kostunut edellisen session aikaan, tai sitten tietäen seuraavan olevan jo tulossa. Anne kysyi minulta vielä olenko neitsyt. Kun pudistin häpeillen päätäni, hän alkoi välittömästi tunkea tekopenistään pimppiini. Aluksi se tuntui liukuvan salaisimpaan paikkaani vaivattomasti, mutta syvemmälle työnnettäessä tunsin pienen nipistyksen, limakalvot eivät kai sittenkään olleet täysin kosteat. Se meni kuitenkin äkkiä ohi, ja tunsin Annen pehmeiden käsien tarttuvan lantiooni. Hän pumppasi minua melko hitain vedoin, niin että tottumaton pimppini sai aikaa mukautua nautinnollisiin työntöihin.

Sillä välin etupuolella Mauri siirtyi eteeni, ja kysyi että oletkos ikinä tyttö maistanut penistä (en taaskaan halua käyttää sitä rumaa sanaa). Sitä en ollut aiemmin tehnyt, joten pudistin päätäni. Mauri sanoi useimpien tyttöjen ja naisten joiden kanssa hän ollut, pitäneen siitä. Minun kohdaltani hän lisäsi että kertahan se on ensimmäinenkin. Hän nosti hieman leukaani kädellään ja antoi minun katsella hetken penistään, joka näytti minusta melko lyhyeltä, mutta aika paksulta. Avatessani sitten hieman huuliani hän työnsi peniksensä hitaasti suuhuni, ja alkoi liikuttaa sitä hiljalleen edestakaisin ottaen samalla toisella kädellä kiinni poninhännästäni. Maurin peniksen maku oli mielestäni äsken maistamaani Annea miedompi, ja sen imeminen tuntui jotenkin luontevammalta. Koska en vielä tuolloin ollut suuseksissä kokenut, tunsin hengittämisen pelkästään nenän kautta hieman hankalaksi.

Anne jatkoi koko ajan toimintaansa takapäässäni. Minun täytyy myöntää että ensimmäisten minuuttien jälkeen aloin suunnattomasti nauttia yhdynnästä Annen kanssa. Minusta tuntui että tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Anne rakasteli toista naista. Arveluni sai vahvistuksen kun Anne sanoi puuhamme aikana Maurille tämän dildon (sana oli minulle tuolloin uusi) olleen hänen opiskeluaikansa peruja, kun hän oli ”pitänyt hauskaa” kämppiksensä kanssa. Vaikka minua hävetti näyttää nautintoani opettajille, en voinut millään vastustaa hiljalleen hiipivää orgasmia. Viimeinen niitti oli kun Anne työnsi voiteella liukastetun sormensa, ilmeisesti peukalon, pyllyyni. Maurikin näki sen olevan tulossa ja veti peniksensä pois suustani. Hän kuiskasi Annelle että antaa tytön huutaa. Kun en voinut enää pidättää, minulta pääsi varmaan kuuluva voihkaisu, enkä voinut millään olla hiljaa Annen rynkyttäessä minua takaapäin. Silmissäni sumeni hetkeksi, ja tajusin saaneeni ensimmäisen orgasmini.

Tämän jälkeen Anne poistui minusta, ja istuutui penkille katsomaan minua ja Mauria. Kun varsinainen nautinto itseltäni loppui, alkoi häpeä taas hiipiä mieleni, kun tunsin liikunnanopettajani katseen joutuessani imemään Maurin penistä. Äkkiä Mauri lopetti, otti peniksensä suustani, ja pyöräytti teipit nopeasti pois jaloistani ja käsistäni. Hän nosti minut hevoselta syliinsä kuin pikkutytön, ja asetti minut eteensä polvilleen. Hän otti poninhännästäni kiinni, ja työntyi jälleen suuhuni. Nyt hän alkoi liikkua edestakaisin huomattavasti nopeammin kuin ollessani hevosen päällä. Minulle alkoi tulla paha aavistus siitä että hän aikoi saada ejakulaation eli siemensyöksyn suuhuni. Ajatus tuntui minusta vastenmieliseltä. En ehtinyt miettiä sitä kauankaan, kun Mauri alkoi entistä voimakkaammin huohottaa. Hän tarttui molemmin käsin takaraivostani ja alkoi ejakuloida. Hän painoi peniksensä niin syvälle kurkkuuni että sain oksennusrefleksin. Mauri veti penistään sen verran taaksepäin että refleksi meni ohi. Tunsin kuitenkin suussani olevan spermaa eli siemennestettä. Minua alkoi äskeisen refleksin takia yskittää, jolloin osa siemennesteestä purkautui nenästäni. Mauri huomasi tämän, puristi sieraimeni kiinni sormillaan ja otti peniksensä pois suustani. Hän veti toisella kädellään pääni takakenoon, ja sanoi että ”jos tyttö aiot tämän testin läpäistä, nielet kaiken mitä sinulle annetaan”. Mauri käski vielä pitää suuta auki, ja hän puristi sitten viimeiset spermantipat suuhuni. Tunsin hyytelömäisen siemennesteen suussani, mutta kokosin vielä itseni viimeiseen ponnistukseen, ja silmäni sulkien nielaisin Maurin sperman.

Anne antoi Maurille hameensa taskusta nenäliinan, johon Mauri nyt vuorostaan pyyhki omat eritteensä naamaltani, kaulaltani ja rinnoiltani. He ottivat minut mukaansa suihkuhuoneeseen, jossa he paitsi peseytyivät itse, myös pesivät minut jokaista sopukkaa myöten, sekä antoivat minulle harjan ja tahnaa, jolla sain pestyä ikävän maun pois suustani. Mentyämme opettajainhuoneeseen pukeutumaan, Anne kertoi minulle että tämä on nyt meidän yhteinen salaisuutemme. Suureksi yllätyksekseni hän paljasti minulle, myös sen että en ollut koulun ainoa oppilas joka on heille laiskuuttaan hyvittänyt. Tiesin siis nyt että koulussamme oli siis kohtalotovereitani. Kuten lukija ymmärtänee, en kuitenkaan tästä asiasta voinut kenellekään puhua, enkä selvittää keitä he olivat. Tapaus pysyy aina mielessäni, mutta kertomaan en siitä pysty edes ystävilleni, koska tapaus on aivan liian outo heidän ymmärrettäväkseen. Kaukonäköinen Anne ymmärsi salaisuutemme olevan ikuinen.

4

18691

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • d_Style

   hyvä stoori ;) jatka samaan malliin

  • v-style

   Olipahan aika rajau ja rasvanen tarina. Tosi kiihottava kyllä myöskin!!!

   • L-Style

    Oliko tuo juttu totta? Suosittelen laittamaan tuon tarinan osoitteeseen www.rakkausrunot.fi Siellä on paljon hyviä tarinoita ja tämä sopisi niiden joukkoon.
    Mulle ei kylläkään selvinnyt, että oliko tapaus mukava vai epämiellyttävä...?


   • 2CXY
    L-Style kirjoitti:

    Oliko tuo juttu totta? Suosittelen laittamaan tuon tarinan osoitteeseen www.rakkausrunot.fi Siellä on paljon hyviä tarinoita ja tämä sopisi niiden joukkoon.
    Mulle ei kylläkään selvinnyt, että oliko tapaus mukava vai epämiellyttävä...?

    Todenperäisyyden määrän ja tason jätän arvoitukseksi... =D, kokemuksesta on vaikea sanoa kumpaako se oli, ehkäpä vähän molempia on aika lähellä totuutta...

    Tuo rakkausrunot.fi on hengeltään vähän erilainen sivusto, nämä mun kirjoittelut ei oikein sovi "posliinitytöille" joita siellä paljon liikkuu. Jos löytävät tiensä tänne niin lukevat sitten =)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   60
   6700
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   357
   3734
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   2013
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1812
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1743
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   139
   1361
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   290
   1262
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   87
   936
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   863
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   95
   852
  Aihe