Floor kerjää rahaa faneiltaan :(

Anonyymi

Floor haluaa kuvata soolokeikkansa dvd:lle ja pyytää faneiltaan rahoitusta siihen. Osoittaa kyllä huonoa makua ja saituutta. Hän ei ole mikään aloitteleva köyhä artisti vaan yksi parhaiten tienaavista genressään.

13

103

  Vastaukset

  • Eikö kolehtimalli ole aika yleinen menestyvienkin artistien levynteossa? Muistelen Marillionin toimineen noin jo aikoja sitten. Maksaja saa sitten levyn muistoksi, jos rahaa kertyy riittävästi.

  • Ei aloitteleva köyhä artisti pysty käyttämään joukkorahoitusta koska kukaan ei maksa, nimeä pitää olla. Wintersunin vastaava projekti oli mahtimenestys ja toivon että Floor ottaa oppia Wintersunilta miten homma tehdään oikein.

  • On se paljon fiksumpaa kuin sinun toimintasi.

   Kaltaisesi luuserin pääasiallinen tulonlähdehän on KELA, joka taas saa rahansa lähinnä verovaroista.

   Lopeta luuseri elämästä oikeiden ihmisten kustannuksella tai hirtä itsesi, niin ei tule työssäkäyville turhia kuluja,

  • Ihan hyvä, että tehdään laatutallenne Floorin ja bändin ja vierailijoiden konsertista. Minäkin haluaisin sellaisen ostaa. Tällaisen tekeminen ei ole mitenkään halpaa, pitää kuvata useammalla kameralla ja sitten tehdä jälkityöt. Ja tietenkin DVD:n/Blue-Rayn tuotosta saavat osansa kaikki konsertissa mukana olleet muut artistit, joten Floor ei sillä kyllä rikastu.

  • Miten minulla on muistikuva että esim Tarja olisi käyttänyt joskus joukkorahoitusta. Eihän nykyään Blu-ray ja dvd-taltioinneilla pysty tekemään rahaa kuin André Rieu ja Joe Bonamassa jotka julkaisevat jatkuvalla syötöllä konserttitaltiointeja ja ne kaikki käyvät hyvin kaupaksi. Valmiiksi sävellettyä klassistamusiikkia ja bluesia on loputtomasti ja se mahdollistaa jatkuvien konserttitaltiointien tulvan.

  • Sitä se teettää kun Tuomas ahnehtii kaikki bändin tulot.

   • Ei Tuomaksen tarvitse ahnehtia. Muista nyt että Roope setä sponsoroi Tuomasta ja Floor meni Sabatonin rumpalin kanssa naimisiin. Eiköhän Floorin rahat mene ukkonsa panssarivaunuihin kun tuntuu bändinsä olevan niin sotahulluja kuin sotaa kokematon mammanpoika voi vain olla.


   • Sitä se teettää kun tiedä mitään asioista ja kirjoittaa mututiedolla.

    Nighwishin jäsenten yhtiö Oily Empire Oy teki viime vuodelta, kesäkuussa päättyneeltä tilikaudelta 2,9 miljoonan euron liikevaihdolla 1,7 miljoonan euron tuloksen. Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 1,8 miljoonaa euroa eli peräti 147 prosenttia. Edellisvuonna yhtye oli kuitenkin keikkatauolla, jolloin liikevaihtoa kertyi 1,2 miljoonaa ja tulosta 0,4 miljoonaa euroa.

    Yhtyeen jäsenten uusi yhtiö Oily Empire on toiminut nyt reilut viisi vuotta. Sinä aikana liikevaihtoa on kertynyt 10,6 miljoonaa euroa ja tulosta verojen jälkeen 5,6 miljoonaa euroa. Osinkoa yhtiöstä on nostettu tänä aikana 845 000 euroa.

    Uusi solisti Floor Jansen omistaa osan Oily Empiresta.


   • Nighwishin jäsenten edellinen yhtiö on nimeltään Scene Nation. Sekin yhtiö on edelleen toimiva, mutta sen liikevaihto on pudonnut noin 300 000 euroon. Varallisuutta yhtiöön on jäänyt kuitenkin vielä 3,7 miljoonaa euroa.

    Nightwishin ex-solisti Tarja Turunen ei ollut mukana Scene Nation -yhtiössä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nighwishin jäsenten edellinen yhtiö on nimeltään Scene Nation. Sekin yhtiö on edelleen toimiva, mutta sen liikevaihto on pudonnut noin 300 000 euroon. Varallisuutta yhtiöön on jäänyt kuitenkin vielä 3,7 miljoonaa euroa.

    Nightwishin ex-solisti Tarja Turunen ei ollut mukana Scene Nation -yhtiössä.

    Nightwishin ex-solisti Tarja Turusella ei käsitykseni mukaan ollut sopimusta yhtyeessa laulamisessa? Cabulin yhtiö laskutti Turusen laulamisesta keikka kerrallaan. Jos Cabuleilla olisi ollut sopimus esim. Amerikan rundista jonka he peruivat Scene Nation olisi voinut nostaa syytteen sopimusrikkomuksesta - tämä venkoulu sai gliimaksin 2005 vuoden lopussa.


  • Hyvinhän Nightwishilla menee, mutta ei varmaan niin hyvin, että tuosta vaan yksittäinen bändin jäsen omasta taskusta rahoittaisi heittämällä laadukkaan livetallenteen. Ja vaikka pystyisikin, niin saa sitä joukkorahoitusta silti käyttää.

   Ei kukaan sinun kukkarostasi sitä rahaa tule ottamaan, vaan maksuhaluisia ja -kykyisiä varmasti löytyy. Floorin fanikunta näyttää olevan aika aikuista, joten älä sinä fanien päätöksistä huolehdi.

   Ja kuten Floorin soolokonserteista joku jo totesikin, niin siinä samalla Floor työllistää aika ison poppoon musiikkiammattilaisia, eli ihan kaikki massi ei virtaa tädin omaan kirstuun.

  • Ihan järkevää tänäpäivänä käyttää joukkorahoitusta koska riskit on isot saako niitä sijoitettuja rahoja koskaan takaisin olkoon miten iso stara tahansa. Lähestulkoon kaikki maat ovat lopettaneet fyysisten keikkataltiointien listaamisen koska ei niitä juuri kukaan enää osta. ps. Oootteko muuten huomanneet että Imaginaerum elokuvaa on kohta katsottu 6 miljoonaa kertaa YouTubessa mikä on muuten vähän hemmetin kova saavutus elokuvalle.

  • Eikös Wintersunin laulaja kerännyt faneiltaan rahaa että sai talon ja studion rakennetuksi?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   192
   3591
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   107
   971
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   103
   835
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   522