Toyota on mesterikaikessa ja kaikkialla:

Anonyymi

12

<50

  Vastaukset

  • Valitettavasti näillä ralliautoilla ei ole mitään yhteistä teidän nysvärien kulkupelien kanssa, korkeintaan keulamerkki ja sekin on vahvempaa tekoa, kuin Teron Corollassa.

   • "Isä-Harri kyynelehti sanojaan nieleskellen, Tommi Mäkinen täysin mykistynyt Kalle Rovanperän sensaatiomaisen suorituksen edessä: "Aivan käsittämätöntä, hän vain lensi"

    https://yle.fi/urheilu/3-11211473


   • Helppoo kun alla Toyota Yaris Hybrid !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Helppoo kun alla Toyota Yaris Hybrid !

    Heppoinen ruostuva Tojota Yaris josta karis ruosteiset pellit tienvarteen..Hyi mikä tojonpska !


  • Toyota, suo minun rauhallisin mielin kohdata kaikki, mitä päivä tuo tullessaan. Suo minun varauksetta antautua sinun tahtoosi. Opasta ja tue minua kaikessa, päivän jokaisena hetkenä.

   Saanpa päivän mittaan millaisia uutisia tahansa, opeta minua ottamaan ne vastaan tyynin sydämin ja järkkymättömän varmana, että kaikessa tapahtuu sinun pyhä tahtosi.

   Kaikessa, mitä sanon ja teen, johdata ajatuksiani ja tunteitani. Ennalta aavistamattomissa tilanteissa auta minua muistamaan, että kaikki on sinun lähettämääsi.

  • Saksalaista tekniikkaa aika paljon kyseisessä TOHJOSSA

   • Kirjoitapas tuo asia oikein. Toyotan ralliautojen keskus sijaitsee Saksassa, mutta saksalaista tekniikkaa siinä ei kauhesti ole, sillä keskuksen työntekijät ovat japanilaisia.

    Toyota Motorsport GmbH
    Autotehdas Kölnissä, Saksassa
    Osoite: Toyota-Allee 7, 50858 Köln, Saksa

    https://www.toyota-motorsport.com/en/


  • Ei toyota ole huonosti menestynyt, sillä onhan Tojolla saavutettu jo neljä merkkikohtaista rallin maailmanmestaruutta 47 vuoden aikana.

  • WRC-ralli on vain kahden riisikippomerkin välinen kilpailu.

   • Valitettavasti enää ei oikeastaan ole ollut pitkään aikaan todellista kilpailua. On vain kaksi tehdas tallia, jotka kilpailee.


  • Suomalainen talli ja auto joka on koottu eurooppalaisten autourheilun erikoistuneista valmistajien osista. Keulalla tojotan merkki muuten ei paljon tekemistä tojotan kanssa näillä autoilla. Jos Toyota pelaisi omilla osilla ja osaamisella niin se olisi rallissa samanlainen peränpitäjä kuin formuloissa aikoinaan.

  • Kyllä Tojota on paras, kuuluu samaan luokkaan kuin Aston Martin , Bentley, Jaguar, Rolls Rois, ym. audi hemmot ei tiedä mitään, kuhan känisevät, niin että siittä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   403
   11892
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   204
   8765
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   466
   4664