Niina

Seuralainen

Istuin kahvilassa kädet tiukasti kaakaomukin ympärillä, jotta ne saisivat edes hieman lämpöä. Useampi viikko oli mennyt tiiviisti työn ääressä ja tuntui, että elämä oli muuttumassa todella tylsäksi. Niinasta en ollut kuullut uuden vuoden jälkeen mitään ja Heidikin tuntui tyytyvän vihjailuihin. Ainoa pieni piriste oli uusi työntekijä, jota oli salaa vilkuillut aina kun vain oli mahdollista. Hän oli uskomattoman kaunis tummaverikkö, jonka luonnon kihartamat hiukset valuivat olkapäille saakka. En ollut häneen sen enempää tutustunut kuin kerran kätellyt ja katsonut syvänsinisiin silmiin. Hän uhkui salaperäistä seksikkyyttä ja katseeni valui väistämättä joka kerta hänen pepulleen hänen kulkiessa ohitseni.

Kahvilan kello ravisti minut takaisin todellisuuteen ja katsoin ovelle siemaisten kuumaa kaakaotani. Vanhempi pariskunta suunnisti ovelta kahvilan tiskille ja palasin takaisin ajatuksiini. Mietin kuinka olin uskaltautunut vastaamaan netissä olleeseen ilmoitukseen ja saanut myös vastauksen omaan sähköpostiini. Ilmoituksessa oli haettu neljättä mökille kolmen kaveruksen mukaan. Ilmoituksessa oli ollut pieniä vihjauksia kaverusten välisestä hieman erilaisesta ystävyydestä, mutta ei vaadittu neljänneltä vastaavaa taipumusta. Olin ensin hieman hymähtänyt kiertelevälle, mutta selvästi vihjaavalle ilmoitukselle, ja vähällä olla vastaamatta siihen. Lopulta olin palannut uudestaan ilmoituksen pariin ja vastannut siihen muutamalla rivillä. Nyt odottelin Anettea, joka oli järjestämässä reissua.

Vvatsassani alkoi velloa enempi, kun kello lähestyi sovittua hetkeä. Siemaisin lisää kaakaota, kun samassa kahvilan kello kilisi ja viileää ulkoilmaa tulvi sisään tuoden mukanaan lyhyen tummatukkaisen nuoren naisen. Hän katseli hetken ympärilleen ja huomatessaan minut hänen suunsa kaartui kauniiseen hymyyn sopien täydellisesti hieman pyöreisiin kasvoihin. Kasvoja kehystävät tummat hiukset valuivat suurina kiharoina alas olkapäille. ’Moi! Sä olet varmaan Sanna. Mä olen Anette.’ nainen sanoi yllättävän tummalla äänellä. ’Joo..kyllä mä olen.’ sain päästettyä suustani. Anette istui alas ja tilasi itselleen kahvia. Juttelimme hetken säästä ennen kuin aloimme keskustelemaan matkasta. Homma olisi minulle edullinen, sillä kaikki ruoat ja juomat oli jo hankittu ja mökki maksettu. Vain ravintolassa käynnit ja hissiliput jäisivät minun maksettavakseni. Ihmettelin miten kukaan ei ollut tarttunut moiseen tarjoukseen, mutta Anette sanoi minun olevan heidän mielestään paras vaihtoehto. Anette kertoi tavanneensa pari muutakin, mutta he eivät sopineet niin hyvin kuin minä heidän joukkoonsa. Pieni epäröinti alkoi kasvaa sisälläni, mutta sain sen tukahdetettua ja päätin suostua tähän seikkailuun. Juttelimme vielä hetken käytännön järjestelyistä ja hieman muistakin asioista. Sitten Anette sanoi rientävänsä toiseen sovittuun tapaamiseen ja jäin yksin juomaan kylmenneen kaakaoni loppuun.

Vedin takin päälleni ja istuin vielä hetken keräten tarpeeksi lämpöä, jotta saatoin palata kylmään ulkoilmaan. Välittömästi suljettuani oven takanani pureva viima iski kyntensä minuun ja tunsin väriseväni sen kourissa. Kiirehdin askeleitani ja syöksyin seuraavan kauppakeskuksen ovista sisälle. Varsinaisesti minulla ei ollut tarvetta ostaa mitään, mutta keskus oli sopivasti matkani varrella ja säästin itseäni pakkaselta. Hitaasti vaatteita hypistellen etenin eri vaatekauppojen läpi, kun yhtäkkiä kuulin tutun äänen sanovan nimeni. Käännyin ympäri ja Niina seisoi edessäni valkoisessa untuvatakissaan. ’Moi..’ sain sanottua hämmenyksissäni. ’Mari..tää on..Sanna..yks kaveri...Sanna tässä on Mari mun kaveri.’ Niina sanoi selvästi hieman vaivautuneena. Pieni punatukkainen nainen katsoi minua hieman kriittisesti aivan kuin ihmetellen miten ei tuntenut minua. Keskustelimme molemmat hieman vaivautuneena, mutta näin pienen kipinän Niinan silmissä kysyessäni uuden vuoden lupauksista. Pian Niinan kaveri kyllästyi teeskentelemään katselevansa vieressä olevia farkkuja ja alkoi kärttämään lähtöä toiseen kauppaan. Vaihdoimme pikaiset heit ja sitten Niina oli kadonnut. Hieman hämmentyneenä jatkoin kulkuani kauppojen lävitse, mutta en saanut enää Niinaa mielestäni. Tunsin kuinka poskeni hieman punoittivat kun ajattelin häntä ja uuden vuoden yötämme. Niina oli mielessäni kun sovitin uusia rintaliivejä ja hän sotki vielä ajatuksiani ostaessani alusasusetin sekä uudet olohousut. Vasta päästessäni kotiini sain ravistettua hänet pois mielestäni.

Heitin vaatekassin sängylle ja päätin painua suoraa päätä pesulle. Riisuin vaatteeni yhteen myttyyn sängyn vieressä olevalle tuolille ja nappasin pyyhkeen mukaani matkalla pesuhuoneeseen. Lämmin vesi virtasi alas vartaloani pitkin ja nautin sen tuomasta lämmöstä. Tuskin maltoin sammuttaa suihkua edes siksi ajaksi jona saippuoin vartaloni. Virutettuani saippuat nautin vielä hetken lämpimästä vedestä ja sen aiheuttamasta virkistävästä tunteesta. Sitten suljin huokaisten suihkun ja kuivasin itseni. Tallustellessani takaisin makuuhuoneeseeni päätin pukea juuri ostamani vaatteet päälle. Alusvaatteet olivat vaaleansiniset, kauniit hieman pitsillä varustetut. Rintaliivit olivat kevyesti topatut korostaen pieniä rintojani sopivasti. Housut olivat hipsterit jättäen lantiota seksikkäästi paljaaksi. Huomasin myös, että housut olivat hieman pienemmät kuin yleensä saman koon housut ja tuntui korostavan häpykumpuani sauman painuessa hieman häpyhuulien väliin. Vedin harmaat olohousut jalkaan ja myös ne tuntuivat olevan hieman liian tiukat. Aloin miettimään oliko peppuni levennyt, mutta toisaalta housut nuolivat seksikkästi lantioni kaaria ja pystyin hahmottamaan häpykumpuni. Peilikuvani näytti seksikkäältä, enkä voinut olla hieman hyväilemättä itseäni. Vaivoin sain hillittyä käteni ja vedin t-paidan ylleni ja otin lasin viiniä asettuen television eteen sohvalle.

Surffailin eri kanavilla, mutta en varsinaisesti keskittynyt ohjelmiin vaan mielessäni pyöri yhä Niina. Ehkä viini vaikutti hieman ajatuksiini saaden ne kääntymään yhä vahvemmin seksiin. Hivutin hitaasti kättäni reittäni pitkin tuntien sormeni olohousujen ohuen kankaan lävitse. Vastustamattomasti käteni liukui reittäni pitkin ylös jalkojeni väliin. Levitin jalkojani antaen sormilleni enempi tilaa liikkua häpykumpuni päällä. Lisäsin painetta liu’uttaen sormeani pitkin housujen saumaa kiihoittuen lisää sormieni leikistä. Asetuin hieman paremmin makaamaan ohjaten toisen käteni rinnalleni hyväillen puseron kangasta vasten pingoittunutta nänniäni. Tunsin kuinka kosteuteni alkoi tihkua pikkuhousuilleni ja pujautin käteni olohousujen sauman alitse pikkuhousujeni päälle. Painoin kevyesti sormillani liu’uttaessani kättäni pitkin pikkuhousujeni liukasta pintaa. Vedin käteni takaisin lökähousuistani ja aloin hitaasti riisumaan niitä. Samassa ovikello soi.

Säpsähdin aivan kuin olisin jäänyt kiinni jostain pahasta teosta ja tunsin punastuvani lähtiessäni avaamaan ovea. Matkalla ovelle vilkaisin itseäni peilistä huomaten poskillani punaiset läiskät. Avasin oven ja kurkistin raosta kuka oven takana oli. Hämmästyin suunnattomasti nähdessäni Hannan seisovan oven takana. ’Hanna? Mitä sä täällä?’ sain vain sanottua avaten ovea enempi. Hanna katsoi minua jonkin aikaa ennen kuin vastasi ’Mä tulin hakemaan mun loput kamat.’ Tunsin kuinka tunteeni Hannaa kohtaan olivat vieläkin sekaisin. Sanomatta sanaakaan päästin Hannan sisälle tuskin huomaten hänen katseitaan. ’No oliko sulla hauskaa uutena vuotena uuden ”miehen” kanssa?’ kysyin painottaen sanaa mies. Hanna katsoi minua oudoksuen. ’Mä olin siellä yhden kaverin kanssa..olitko säkin siellä vai?’ Hanna kysyi alkaen keräämään vähäisiä jäljelle jääneitä kamojaan. ’Olin...’ sanoin vaisusti voimatta olla vihainen Hannalle, sillä tunteeni häntä kohtaan eivät olleet jäähtyneet kokonaan. ’No oletko sä löytänyt jonkun?’ Hanna kysyi katsomatta minuun. ’En mä...’ en vastannut sen enempää sillä oikeastaan koko tilanne alkoi tuntua tuskalliselta. ’Okei..eiköhän tässä ollut kaikki..’ Hanna sanoi ja nosti katseensa minuun aivan kuin sanoen jotain. Sitten hän vain hipaisi poskeani ja lähti. Sisälleni jäi tyhjä olo oven sulkeuduttua Hannan perässä. Yritin hetken selvittää ajatuksiani, mutta samassa ovikello soi uudelleen.

Varmasti Hannalla jäi jotain pois, ajattelin itsekseni ja avasin oven jo valmiina kysymään mitä häneltä jäi. Kysymys kuitenkin kuoli huulilleni nähdessäni Niinan seisovan oven takana. ’Tulinko mä pahaan aikaan?’ Niina kysyi jäädessäni vain suu auki tuijottamaan häntä. ’Ei...et ollenkaan..mä vain...mä vain oletin, että se oli Hanna kun se äsken kävi täällä..’ sanoin väistäen ovelta. ’Ai..oliko se se sun exä?’ Niina kysyi astuen sisälle. ’Joo..se vain haki jotain sen tavaroita ja se just lähti..’ ’Se taiskin tulla mua käytävässä vastaan...’ Vaivautunut hiljaisuus laskeutui välillemme. Tilanne oli yllättänyt minut täysin enkä tiennyt mitä sanoa. ’Tiedätkö...mä en ole saanut sua mielestäni sitten uuden vuoden.’ Niina sanoi rikkoen hiljaisuuden. ’Ja nyt kun näki sut kaupassa se kaikki palasi taas mieleen..’ ’Niin se kävi minullekin..’ sanoin ja laitoin Niinan takin naulaan. Niina meni edelläni olohuoneeseen ja voimatta estää katseeni käväisi hänen farkkujen peittämällä pepulla. Farkut sopivat Niinalle erittäin hyvän lisäten hänen peppunsa seksikkyyttä. ’Ai miten kävi?’ Niina kysyi jääden olohuoneeseen seisomaan. ’Etten saanut sua mielestäni kun nähtiin tänään..’ huomasin Niinan tuijottavan minua pitkään ja tunsin kiihoittuvani hänen himokkaasta, riisuvasta katseestaan. Sitten hän pudisti päätään. ’Sori..en mä tiedä mikä sai mut tänne tulemaan.’ Astuin lähemmäs häntä ’Mä taidan tietää...’ Näin kuinka Niinan hengitys tiheni tullessani lähemmäs. ’Aijaa...hyvä että joku tietää..’ hän sai kuiskattua.

Enempää sanoja ei tarvittu vaan vaivuimme kiihkeään suudelmaan. Niina oli selvästi parempi suutelemaan kuin ensimmäisellä kerralla ja tunsin hänen käsiensä vaeltavan nopeasti pitkin vartaloani. ’Sä saat mut tosi kuumaksi..’ Niina kuiskasi korvaani ja näykkäisi korvalehteäni. En vastannut vaan nostin hänen neulepaitansa pois paljastaen valkoiset topatut rintaliivit. ’Hei...ei sun muuten ole pakko...siis..’ Niina alkoi epäröimään. ’Hyss..’ sanoin ja suutelin hellästi häntä suulle. ’Mä haluan sua tosi paljon...’ sanoin ja riisuin hänen rintaliivinsä. Kumarruin ja suutelin toista ihanaa rintaa hyväillen samalla toista. Kuulin kuinka Niina alkoi vaimeasti voihkimaan suudellessani mielestäni täydellisiä rintoja. Tunsin kuinka hänen nännit alkoivat kovettumaan kieleni alla ja sormieni välissä. Tuntui kuin voisin hyväillä ja suudella niitä ikuisuuksiin. Yllättäen tunsin käden pääni päällä ja Niinan painavan minua kevyesti alemmas. Hitaasti suudellen etenin pitkin pehmeää ihoa alemmas vatsalle pyörittäen kieleni Niinan napaan. Polvistuin Niinan eteen ja aloin avaamaan hänen suurta, koristeellista messinkivyön solkea suudellen samalla vatsaa ja vyötärön sivuja. Saatuani vyön soljen auki melkein revin farkkujen napit avoimiksi sujauttaen käteni niiden reunan alitse painaen niitä kohti lattiaa. Paljastin Niinan valkoiset söpöt Snoopy pikkuhousut painaessani farkut nilkkoihin. Niinan astuttua pois farkuistaan kaadoin hänet sohvalle ja painoin pääni hänen jalkojensa väliin. Haistoin hänen kiihkonsa painaessani nenäni vasten hänen pikkareitaan. Tunsin kuinka hänen kosteutensa tihkui pikkareiden lävitse hieroessani kasvojani hänen pehmeisiin puuvillaisiin pikkuhousuihin. Suutelin ja näykin kevyesti Niina häpykumpua pikkuhousujen päältä, kunnes päätin lopettaa kiusanteon ja nostin ne pois tieltäni. Niinan häpyhuulet kiiltelivät hänen nesteistään ja hän oli ajellut vaaleat karvansa pois isompien häpyhuulten vierestä. Suutelin kevyesti häpyhuulia ja nuolaisin niiden välistä saaden Niinan värähtämään. Kuljetin kieltäni alhaalta ylös hitain vedoin nauttien aiheuttamastani mielihyvästä. Levitin sormillani isompia häpyhuulia ja aloin nuolemaan niiden välistä paljastuvaa vaaleanpunaista vakoa. Kiusoittelin välillä Niinan nupukkaa saaden hänet voihkimaan entistä kovempaa. Lopulta päätin lopettaa hänen piinansa ja aloin kevyesti imemään klitorista pyörittäen samalla kieltäni sen päällä. Niina voihki kovempaa nauraen välillä. Tunsin hänen värisevän orgasmin kourissa, mutta vedin silti häntä lähemmäs suutani päästämättä lantiota karkuun. Niina värisi holtittomasti ja huohotti raskaasti pitkän orgasminsa kourissa. Lopulta hän työnsi pääni pois jalkojenvälistä jääden reporankana makaamaan. ’Huh..aivan uskomaton orkku...en oo ikinä saanut näin pitkää..’ Niina huokaisi. Suutelin hänen häpyhuulia ja nousin ylös aikomuksenani pestä naamani.

En ehtinyt kuin kääntyä, kun Niina tarrasi kiinni olkapäästäni pysäyttäen minut. Hän suuteli hellästi niskaani ja painautui selkääni kiinni. Niinan kädet puristivat rintojani nostaen samalla t-paitaani ylemmäs. Niina sujautti toisen kätensä paitani alle hyväillen hellästi vatsaani. ’Mä haluan tehdä sullekin hyvää...’ Niina kuiskasi korvaani ja nosti t-paitani pois. Tunsin hänen rintojensa painautuvan selkääni hänen käsiensä vaeltaessa paljaalla ylävartalollani. Niina suuteli olkapäitäni avaten samalla rintaliivieni hakaset päästäen pienet rintani valloilleen. Välittömästi hänen kätensä kiinnittyivät rintoihini hyväillen niitä nautinnollisesti. Tunsin hänen huuliensa hyväilevän selkääni liukuen pikkuhiljaa alemmas. Samaa tahtia hänen kätensä valuivat alemmas, kunnes ne kohtasivat lökäreitteni vyötärön. Niinan kädet sukelsivat vyötärön alle ja alkoivat vetämään housujani alas milli milliltä. Tunsin kuinka hän veti samalla pikkuhousuni nilkkoihini suudellen koko ajan matkallaan. Astuin pois housuistani ja olin jo kääntymäisilläni, mutta Niina piti minua aloillaan. Tunsin hänen henkäisevän alaselkääni vasten ja sitten suutelevan pakaraani. Aloittaen hellästi Niina nopeutti suudelmiensa tahtia saadessaan enempi rohkeutta. Tunsin kuinka hän levitti hieman pakaroitani käsillään ja kuljetti kieltäni niiden välissä. Nojasin hieman eteenpäin saaden suudelmia ja pieniä puraisuja pakaroilleni. ’Sulla on ihana perse..’ kuulin Niina sanovan ja olin hieman yllättynyt hänen kommentistaan. Tunsin kuinka Niina otti tukevamman otteen ja käänsi minut sohvaan päin. Sitten tunsin painetta selässäni ja nojasin eteenpäin enempi. Niina levitti vielä jalkojani ja ihaili hetken asetelmaansa. Pyöritin hieman peppuani, mutta pian Niina tarttui siihen kiinni ja alkoi suutelemaan pakaroitani nopeammin ja nopeammin. Välillä hän nuolaisi sieltä täältä levittäen pakaroitani erilleen. Nostin peppuani hieman lisää ylös, sillä kaipasin tuota kieltä jo koskettamaan häpyäni. Tunsin kuinka Niina alkoi varovaisesti nuolemaan häpyäni. Kieli kulki arasti ensin vain kevyesti koskettaen saaden silti väreen kulkemaan selkääni pitkin. Levitin jalkani äärimmilleen ja peppuni niin paljon esille kuin mahdollista. Rohkaisin Niinaa voihkimalla äänekkäästi ja kehoittamalla häntä jatkamaan nuolemistani. Tunsinkin kuinka hänen kielensä upposi häpyhuulteni väliin maistaen kiihkon nektariiniani. Niina asettui paremmin takanani ja levitti peukaloillaan häpyhuuliani samalla levittäen myös pakaroitani käsillään. Niinan kielen liike piteni veto vedolta aina välilihalta peppuaukolle asti. Välillä Niina kokeili kieltänsä sisääni ja välillä hän keskittyi tunnustelemaan klitoristani kielensä kärjellä. Tutkimusretkensä aikana Niina intoutui enemmän ja enemmän nuolemaan minua ja kielen liikkeet tuntuivat koko ajan paremmilta. Nopeasti hän oppi myös kiusoittelemaan minua päästämällä lähelle huippua ja sitten keskittämällä kielensä liikkeet toiselle alueelle. Vikisin ja anoin Niinaa saattamaan minut orgasmiin ja pienen kiusanteon jälkeen hän keskittyi tuottamaan minulle orkkuani. Hänen kielensä liikkui villisti ruoskien klitoristani ja hänen sormensa liikkuivat ympäriinsä puristellen pakaroitani ja hyväillen peppuvakoani. Tunsin kuinka aloin saavuttaa orgasmin aallonharjaa kun Niinan sormi osui peppuaukolleni räjäyttäen orgasmin tajuntaani. Huusin tyynyä vasten tuon ihanan tunteen kulkiessa vartaloni lävitse ravisuttaen mennessään joka soluani. Niina pitkitti orkkuani kielensä kärjellä ja hyväilemällä peppuaukkoani peukalollaan.

Niinan lopetettua pystyin vain makaamaan sohvalla keräämässä voimiani. ’Kiitos..oli aivan ihanaa..’ sanoin Niinalle noustessani ylös. ’Niin minustakin..olen saanut sinulta jo monta ihanaa orkkua...en ikinä kuvitellut tätä tällaiseksi.’ Niina sanoi tullen lähemmäs. Kietouduimme toisiimme ja suutelimme vielä kiihkeästi. Tunsin Niinan alastoman vartalon lämmön ja halusin häntä lisää. Niina sen sijaan vetäytyi irti minusta. ’Mun pitää mennä...sori..’ hän sanoi hyväillen poskeani. ’Ei mitään..soittele mulle...?’ sanoin katsellessani toisen pukeutumista. ’Varmasti jossain vaiheessa, mutta älä pety, jos en heti soita..jooko?’ Niina sanoi vetäessään farkut jalkaansa. ’En...mut toivottavasti joskus soitat.’ sanoin ja autoin takin Niinan ylle. ’Kunhan saan mun elämän järjestykseen..’ Niina sanoi suudellen vielä kevyesti minua. Sitten hän oli mennyt ja olin taas yksin.

9

12175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Someone.

      Aivan mahtava! Kerrasaan mainio. Tää sarja paranee ja paranee vaan koko ajan! Thanks for You seuralainen! ;)

      • kaunis kehuista. Ainakin joku vielä pitää tästä sarjasta :) Ja muistaa, että tämä on samaa sarjaa..


      • ukkoman
        Seuralainen kirjoitti:

        kaunis kehuista. Ainakin joku vielä pitää tästä sarjasta :) Ja muistaa, että tämä on samaa sarjaa..

        Kiitos! Työpäivä sujuu hienosti kun lukee sun tarinoita ja housuissa on iso kivi! Jatka näitä!


    • Näitä sun juttujas on tosi ihana lukea! Tietää aina lukevansa laatutavaraa, kun näkee sun nicin =)

    • Girl

      Jatkoo tälle jutulle.. osaat kirjottaa todella hyvin. keep it on! :)

    • bityttö

      En jaksanu keskittyy tohon alkuun mut loppunussiminen, ihan parasta laatuaan!
      JATKA ihmeessä,aiheutit mulle orkun.

      Bityttö

      • sinulle :) Kiva kuulla, että tarinoillani on tuollainen vaikutus :) Tarinat ovat periaatteessa omia yksittäisiään, mutta kuitenkin liittyvät aina toisiinsa...eli jatkoakin on...Ja tarinani vaihtelevat melko lailla..


    • kysyn vaan...

      toinen tyyppi se joka tuli tapaan sitä sinne kahvilaan tai se työpaikan uus tyyppi kysyn vaan...

      • Tulee lisää aina...kuten Mökkitarinassa, jossa oli kahvilassa tavattu nainen...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe