Kauppaketju LIDL

Anonyymi

Millä konstilla saisimme vähittäiskauppoihin säpinää? Yrittäisimmekö saada tänne Outokummun seudulle Lidl- kauppaketjun myymälän?

17

176

  Vastaukset

  • Liian pieni ostajien joukko, ja nytkin iso osa ostaa Joensuun myymälästä. Tuskin tulee Outokumpuun Lidl - kauppa sillä ostajien määrä vähenee jokaisena vuotena tulevaisuudessa.

   Totuutta on katsottava peilistä.

   • Juuri näin, saksalaiset ei tee kauppoja käpykyliin, ainoastaan kasvukuntiin. Pilkkoon ei pitkä matka hyvää tietä samalla voi koluta myös muiden kauppojen tarjoukset ja voitot kotiin.


  • Pieni mahdollisuus olisi ainoastaan, jo meillä olisi kuo-jns tien varressa ostoskeskus, jonne siirtyisi keskustan kaupat. Omat vähäiset asukkaat kun eivät riitä minkään liikkeen pystyssä pysymiseen.
   Huomattavat määrät ohikulku liikenteestä toisi lisää asiakkaita monipuoliseen keskukseen.
   Mummut ja ukit saisivat kyydin keskustasta ostoksille. Vain tällainen ennakkoluuloton toimi pitäisi okun elinvoimaisena.
   Vanha kumpu kuopattaisiin alatorin notkoon.

   • Edellinen "anonyymi" on varsin oikeassa kauppakeskuksen sijainnista, siis Kuopio-Joensuutien varteen "pytinki"?


   • Ylämyllylle rakensivat liikekeskuksen joka vetää väkeä kuin siimaa, itsekin siinä käyn ohikulkimatkalla ostoksilla. Kahvio josta saa makoisia lounaita, Tokmanni, K- market, Apteekki, Osuuspankki ja muutama pienempi toimija löytyy saman katon alta.

    Samalla kaavalla rakennettu liikekeskus toimisi myös sisääntulotien varrella, pellolle rakennettuna veisi maajussilta elinkeinoa mutta toisi kenties vipinää ohikulkijoiden muodossa. Polttoaineen jakelu voisi toimia myös paikalla vaikka petko on lähellä..

    Katsooko mikään ryhmä vaan tekemistä kannattavaksi toiminnaksi ? K ja S ryhmällä hyvät marketit keskustassa, Tokmannille kelpaa nykyiset tilat... Jos muutos tulisi näin jäisi tyhjilleen isoja market tiloja joille ei olisi mitään käyttöä. Keskusta autioituisi entisestään, se olisi varmaa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylämyllylle rakensivat liikekeskuksen joka vetää väkeä kuin siimaa, itsekin siinä käyn ohikulkimatkalla ostoksilla. Kahvio josta saa makoisia lounaita, Tokmanni, K- market, Apteekki, Osuuspankki ja muutama pienempi toimija löytyy saman katon alta.

    Samalla kaavalla rakennettu liikekeskus toimisi myös sisääntulotien varrella, pellolle rakennettuna veisi maajussilta elinkeinoa mutta toisi kenties vipinää ohikulkijoiden muodossa. Polttoaineen jakelu voisi toimia myös paikalla vaikka petko on lähellä..

    Katsooko mikään ryhmä vaan tekemistä kannattavaksi toiminnaksi ? K ja S ryhmällä hyvät marketit keskustassa, Tokmannille kelpaa nykyiset tilat... Jos muutos tulisi näin jäisi tyhjilleen isoja market tiloja joille ei olisi mitään käyttöä. Keskusta autioituisi entisestään, se olisi varmaa...

    Sysmänpellon ABC....eikös kuulosta hyvältä. Eikun nykyinen pyloni nurin ja pari kome kaupallista tilalle. Hyvältä kuulostaa


  • Saamme säpinää helposti. Kaikki ulosmenotiet poikki jolloin piiri pieni pyörisi kiivaasti oman napamme ympärillä...

  • Kauppakeskus. Lidl, Alko, Tokmanni, ABC, Mac dolads / BurgerKing, Leppänen, autopesula, yms.
   Ja kauppa käy, +30% enempi vähintään.

   • Ei kun rakentamaan keskusta, mitä enää miettimään... Rakentajille työpaikkoja ja kas marketti poikineen on typerän pylonin kohdalla, helvetin kalliin pylonin jolla ei asiakasvirrat ole kääntyneet keskustan suuntaan.

    Töpinäksi ja äkkiä..


  • Ei okussa lämmetä moiselle uudelle idealle. Porvaria leikkivät Vasemmistolaiset menettivät aikoinaan yhden maan suurimman maansiirto-ja autokauppa Yrityksen tyrimällä tonttikaupan Jns-Kuo tien varrelta. Suututtivat Okulsisen yrittäjän pois Jns, n kirjoille.
   Menetettiin miljoonien verotulot ja työpaikat.
   Suurimpana ryssijänä oli opettaja, joka oli vuosia "kuntamme edustajana". Myös Kyykerillä asuva oli pääpäsmärinä kateuksissaan.
   Että semmoinenoutokumpu meillä on.

   • Näillä mennään..
    Maansiirto / autoliikkeellä menee hyvin, Joensuussa päämaja ja työmaat ympäri maan.
    Automyyntiä löytyy monella paikkakunnalla, menetimme aikoinaan hyvän veronmaksajan joka olisi kotikylälleen rakentanut imperiuminsa.
    Opettaja oli oman aikansa jäärä, tunsin hänet hyvin yritin kääntää päätänsä mutta turhaan..

    Mutta nyt on turhaa haihatella kauppakeskuksen kanssa, jos sellainen rakennettaisiin olisi se lopullinen kuolinisku keskustan liikkeille...


  • Kuolinisku keskustan liikkeille?
   Ei, ei toki.
   Fyysinen osoite muuttuisi, mutta elinvoima liikkeillä parantuisi.
   Nykymenolla loppu tulee kuitenkin. Siitä tyhjät tilat kertovat.
   Kumpi paree?

   • Fyysinen osoite muuttuisi, keskustan toimitilat jäisi tyhjilleen lopullisesti.

    Mietitään vaikka S tai K kauppaa jos molemmat tai toinen siirtyisi Kuopion tien varrella vieden mukanaan esim Tokmannin näin tyhjenee hallit eikä uutta toimintaa tilalle tulisi. Kuopion tien viereen siirtyisi pian monet muutkin pienemmät yrittäjät jolloin tiloja tyhjenisi melkoisesti.

    Elinvoima voisi ehkä parantua yrityksillä mutta autottomat eläkeläiset jäisivät palvelujen ulkopuolelle, ei kaikilla ole varaa maksaa kyydistään 10 -20 euroa suunta.

    Turha haaveilla kuusta taivaalla, sama aurinko paistaa meille missä vaan, lähimmälle ostarille ei meidän keskustasta pitkäkään matka. Lähimpään Lidliin reilu 40 kilometriä hyvää tietä pitkin, vieressä Citymarket..


  • Tässäpä se nähdään. "Keskusta kuihtuu" on suurin hätä. So what?! Kaatuvat rakennukset Tyhjenee ne muutenkin . S jäis kylille. ABC tienvarteen.
   Koulukyydit syöttäisi asiakkaita liikekeskuseen kouluaikaan ja muulloin tietyin välein.

  • Aikoinaan samat, edellä mainitut "porvaria leikkivät Vasemmistolaiset" koittivat tuhota nykyisen Tokmannin paikalla olleen vaatetehtaan vuokrauksella kiristämällä. Johtajaa ostikin koko kiinteistön kunnan nenän edestä. Työllisti suuret määrät naisia pitkän aikaa ja maksoi suuret verotulot. Ja menestyi. Johtajan äkillinen poismeno hiivutti pikkuhiljaa toiminnan.
   Tällainen outokumpu on ollut yrittäjille.
   Ja jatkuu...

   • Tällä Temalit sopuloi kaiken sosialismille, ei oikeat porvarit. Temalit on vallan villakoiria joita pitää kunnioittaa joka käänteessä ja tarjota kalliit samppanjat ja konjakit voitelussa.


   • Oikea yrittäjäystävällisyyden esimerkki..

    Malmikummun yrittäjäkin piti ajaa käpälämäkeen, olisi ostanut rakennuksen kun kunta ei olisi ollut ahne.

    Ahneudella on hintansa, nytkin on myyntihinnan verran tullut tappiota ja lisää tulee...

    Päättäjämme !! Jatkakaa samaan tyyliin niin pian olemme entinen paikkakunta..


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   321
   6848
  2. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   6049
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   79
   1347
  4. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   49
   1155
  5. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   38
   819