Oliko jörn narsisti

Anonyymi

2

<50

  Vastaukset

  • En nyt juuri häntä ajattele, mutta maamme on täynnä hänenkaltaisiaan miehiä. Etsitään aina vain parempia kohteita vaikka oltaisiin jo yhdessä parisuhteessa.

   Julkisuuden miehissä tämä itsekeskeisyys on alkanut ärsyttämään siinä määrin ,että olen jo alkanut profiloimaan minkälaisista seksuaalirikollisista on parasta pysyä kaukana. Noloa sinällään, että heidän mielenterveys ongelmistaan pitää julkisesti informoida. Normaalistihan tälläiset ongelma ihmiset pitäisi ohjata hoitoon. Nyt leikitään, että heidän useilla uhreillaan olisi ongelmia. Ja syyllistetään nämä ja välinpitämättömän runkkailijan jälkeläiset. Narsisti itse koetaan terveenä.

  • Niin julkisuuden henkilöt on vapaata riistaa vielä kuolemansa jälkeenkin. Samoin heidän omaisensa.

   Joskus ammoisina aikoina ajateltiin, "De mortuis nil nisi bene " Kuolleista puhutaan vain hyvää tai kuolleista ei pidä puhua pahaa.

   Vanha ihminen kun itsekin olen, niin jotenkin ajattelen, et levätköön haudoissaan. Mutta no, asianosaisten suhteen sitten toki tilanne on eri. Toki asioista olisi pitänyt puhua/selvittää vielä asianosaisen eläessä.

   Surullisia asioita, kun vanhempi hylkää lapsensa eron jälkeen. Niin saattaa joskus käydä tavallisten ihmisten perheissä. Useinhan se on se isä, joka katoaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Kuuma kesäkissa bikineissä! Pia Lamberg ja täydelliset pakarat meren äärellä - voiko kesäkunto tästä enää kohentua? Katso!
  • Yllättävä kuvapäivitys! &quot;Ei pieni sade haitannut&quot; - erosta toiseen seilannut Toni Nieminen retkeilee exän ja lasten kanssa Vihdissä!
  • Stefan Therman teki miljoonakaupat – muuttaa Sofia Belórfin kanssa uuteen kotiin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   122
   7414
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   2131