Itkevä äiti

Anonyymi

15-vuotias tyttäreni on saatu käännettyä täysin minua vastaan. Olen taistellut ja itkenyt lähes vuoden. Olimme ennen hyvin läheiset. Nyt olen väkivaltainen hirviö, jossa ei ole mitään hyvää. Todisteita huonosta äitiydestäni ei ole. Tytön isä on erittäin taitava manipuloimaan. Erostamme on monia vuosia. Tyttö on liittoutunut isänsä kanssa. He yhdessä pyörittävät mielensä mukaan myös viranomaisia. Minua ei usko tai kuuntele kukaan. Isä on todistettavasti fyysisesti väkivaltainen. Minua hän syyllistää, aliarvioi ja kyseenalaistaa mielenterveyttäni viesteissäkin. Viestit eivät viranomaisia kiinnosta. Isä on saanut tähän muita ihmisiä mukaan. Minulla ei ole mielenterveysongelmia ja olen aina pyrkinyt olemaan hyvä äiti. Mitä minun pitäisi tehdä? Olenko menettänyt tyttäreni loppuelämäksi? Kiitos kun vastaatte.

6

92

  Vastaukset

  • Älä viitsi tehdä äitiydestäsi isompaa asiaa kuin se on. Hanki oikea elämä, on kai sinussa muutakin kuin äitiys. Älä juutu äitiyteen!

   • Sanoit aika ilkeästi. Äidin hädän ymmärtää, kun mukana kuvioissa on vieläkin katkera ex mies, joka laittaa jopa "kapuloita" äidin ja teini-ikäisen tyttären väleihin. Liiaksi ei varmaan kannata tässä vaiheessa ottaa kantaa exän manipulointeihin ja yleensäkään olla tekemisissä miehen kanssa.


   • Rakkautta itse tuntemattoman narsistin "neuvot" eivät ole paskankaan arvoisia. Äitisi ei varmaan juuttunut äitiyteen. Tai isäsi isyyteen.


  • Oletteko olleet huoltajuuskiistoilla? Entä onko ex-miehesi väkivaltaisista teoista tehty rikosilmoitus ja onko saanut tuomion niistä?

  • Älä ota kantaa exäsi viesteihin, älä ala riidellä, pysy tiukasti erossa hänestä, unohda hänet!

   Tytär osaa itse tehdä johtopäätökset, kun vähän varttuu. Anna hänen kypsyä.

   Olisiko sinulla tarjota tyttärellesi jotain, mikä häntä kiinnostaa tai mistä hän pitää?

   Äläkä yritä olla hyvä äiti, ihan tavallinen tytärtään rakastava äiti riittää. Pidä tyttärellesi aina paikka sydämessäsi, sitä hän tarvitsee vielä ja arvostaa sitä. Pidä syli avoinna tulla.

   • Älä noteeraa niitä viestejä. Poista viestit niitä lukematta, sillä tuskin niissä on mitään sellaista mitä ei voisi puhelimessa sanoa, jos kerran on tärkeää asiaa. Kukaan ei jaksa loputtumiin mitään lähetellä jos viesteihin ei saa mitään reaktiota.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   109
   6878
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1613