Aihe

Itkevä äiti

Anonyymi

15-vuotias tyttäreni on saatu käännettyä täysin minua vastaan. Olen taistellut ja itkenyt lähes vuoden. Olimme ennen hyvin läheiset. Nyt olen väkivaltainen hirviö, jossa ei ole mitään hyvää. Todisteita huonosta äitiydestäni ei ole. Tytön isä on erittäin taitava manipuloimaan. Erostamme on monia vuosia. Tyttö on liittoutunut isänsä kanssa. He yhdessä pyörittävät mielensä mukaan myös viranomaisia. Minua ei usko tai kuuntele kukaan. Isä on todistettavasti fyysisesti väkivaltainen. Minua hän syyllistää, aliarvioi ja kyseenalaistaa mielenterveyttäni viesteissäkin. Viestit eivät viranomaisia kiinnosta. Isä on saanut tähän muita ihmisiä mukaan. Minulla ei ole mielenterveysongelmia ja olen aina pyrkinyt olemaan hyvä äiti. Mitä minun pitäisi tehdä? Olenko menettänyt tyttäreni loppuelämäksi? Kiitos kun vastaatte.

6

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä viitsi tehdä äitiydestäsi isompaa asiaa kuin se on. Hanki oikea elämä, on kai sinussa muutakin kuin äitiys. Älä juutu äitiyteen!

   • Anonyymi

    Sanoit aika ilkeästi. Äidin hädän ymmärtää, kun mukana kuvioissa on vieläkin katkera ex mies, joka laittaa jopa "kapuloita" äidin ja teini-ikäisen tyttären väleihin. Liiaksi ei varmaan kannata tässä vaiheessa ottaa kantaa exän manipulointeihin ja yleensäkään olla tekemisissä miehen kanssa.


   • Anonyymi

    Rakkautta itse tuntemattoman narsistin "neuvot" eivät ole paskankaan arvoisia. Äitisi ei varmaan juuttunut äitiyteen. Tai isäsi isyyteen.


  • Anonyymi

   Oletteko olleet huoltajuuskiistoilla? Entä onko ex-miehesi väkivaltaisista teoista tehty rikosilmoitus ja onko saanut tuomion niistä?

  • Anonyymi

   Älä ota kantaa exäsi viesteihin, älä ala riidellä, pysy tiukasti erossa hänestä, unohda hänet!

   Tytär osaa itse tehdä johtopäätökset, kun vähän varttuu. Anna hänen kypsyä.

   Olisiko sinulla tarjota tyttärellesi jotain, mikä häntä kiinnostaa tai mistä hän pitää?

   Äläkä yritä olla hyvä äiti, ihan tavallinen tytärtään rakastava äiti riittää. Pidä tyttärellesi aina paikka sydämessäsi, sitä hän tarvitsee vielä ja arvostaa sitä. Pidä syli avoinna tulla.

   • Anonyymi

    Älä noteeraa niitä viestejä. Poista viestit niitä lukematta, sillä tuskin niissä on mitään sellaista mitä ei voisi puhelimessa sanoa, jos kerran on tärkeää asiaa. Kukaan ei jaksa loputtumiin mitään lähetellä jos viesteihin ei saa mitään reaktiota.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   8522
  2. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   8389
  3. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4521
  4. Kaikki kuorma-autot joista ei näe oikealle sivulle, on laitettava ajokieltoon.

   Selvä rakenteellinen vika. Vika on ollut vuosikymmeniä tiedossa. Mitä ovat tehneet autotehtaat ja autojen katsastajat? Aluksi pitää poistaa oikeanpuo
   Maailman menoa
   130
   2908