Miten selvitä

Anonyymi

Minkälainen ihmispaska esittää ystävää, jotta voi hyötyä? Onko muilla sitä että vituttaa oma tyhmyys ja varsinkin se ettei osannut lopettaa, kun pirulainen aina jättämistensä jälkeen palasi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Että turtui eikä enää ymmärtänyt mitään.

5

127

  Vastaukset

  • Unohda se ihmispaska! Maailma on täynnä muita ihmisiä, jotka ovat mukavampia. Älä anna ihmispaskan hallita mieltäsi ja kuluttaa voimiasi, hän ei ole sen arvoinen. Unohda hänet!

  • On. Sehän se , oma typeryys ja nyt sitten vielä myöhemmin sekin kun on oivaltanut, että eihän tuo oikeasti tehnyt mitään pahaa tai tehnyt mitään muutakaan, kuin onnistui jotenkin manipumoimaan minut tekemään itseään hyödyttäviä tekoja. Unohtaminen tuosta vaan ei onnistu joidenkin yhteisten asioiden vuoksi mutta alkaa jo muuttua oksennusastiasta satunnaisesti yhteyttä pitäväksi yhdentekeväksi rauhanhäiritsijäksi jonka voi kätevästi torpata. Joskus jo pelkkä tekstari sai aikaan järkyttävän voimakkaita resktioita.

   • Heitä vain on.
    Valitettavasti se 1-2% on täysi tosi.
    Kun on yhden kurimuksessa, osaa
    tunnistaa jo muitakin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heitä vain on.
    Valitettavasti se 1-2% on täysi tosi.
    Kun on yhden kurimuksessa, osaa
    tunnistaa jo muitakin.

    Näin on .Läpinäkyvät tapaukset on helppo tunnistaa. Ihastuin aikoinaan oletettavasti henkisemmän puolen narsistiin. Itsekkyys, ajattelemattomuus sekä muista piittaamattomuus meni suhteessa kuitenkin todella yli, vaikka tuskin kukaan mieltäisi häntä äkkiseltään narsistiksi.


  • Me Sanomassa esitämme hyvää, mutta oikeasti vittuilemme kansalle minkä kerkiämme.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha-suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa – ”Kukaan ei välitä tästä nimestä” – Totta kai joskus (nimeä) tarvitsee vaihtaa ja parantaa, mutta joskus ei tarvitse. Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa tästä asiasta. Kukaan ei välitä tästä nimestä. Oikeastaan Geisha-suklaa on suosikkisuklaatani, Takagi sanoo videolla. – Geisha on vain ammatin nimi. Suomessakin myydään kuulemma olutta, jonka nimi on insinööri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006557636.html Vihavasemisto vaan haluaa tuhota silmittömässä raivossaan kaiken eteen tulevan perinteen rasismina.

   167
  • Martina, anna Sofian olla jo rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämään Sofiaa,koska on rakastunnut tähän ja on paremman näköinen,kuin sinä Martina.Sitäpaitsi Sofia on viehättävä,tyylikäs,kaunis,seksikäs,mukava ja rento lady.Martina sori mut et ole näitä kuvaamiani hyviä puolia,joita Sofia edustaa.Martina anna S&S olla rauhassa.♡♡

   228
  • Esko uhittelee Stefulle instassaan?

   Kattokaa mitä Esko pisti instaansa... että jos vttuilee perheelleen joutuu hänen kanssaan tekemisiin tms. Englanniksi. Mitä ihmettä nää kuuluu Eskolle??? Siis Martinan ja Stefun asiat?????

   287

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   226
   3921
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   161
   3592
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   1309
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   172
   1130