Aihe

vesi Lisko 80 litraseen??

....

Voiko 80 litraseen näitten kalojen seuraksi laittaa jonkun vesiliskon lämpötila noin 23 astetta

2 kääpiörihmakalaa
5 seeprakalaa
7 neontetraa
4 platya
4 miljoonakalaa
2 kääpiökynsisammakkoa
1 omenakotilo
2 partamonnia
3 taistelukalaa
ja tulossa on 2 paratiisikalaa..

8

617

  Vastaukset

  • 5 Palettikalaa..Tämä ei ole minun akvaarioni vaan tutun ja yritän hänelle sepittää MIKÄ pH JA ETTÄ HÄNEN AKVAARIONSA ON T.Ä.Y.N.N.Ä.!!!

  • Toivottavasti tämä on provo. Mistä näitä oikein sikiää..?

  • Vesiliskot ei kuulu tänne.Ne kuuluvat sammakkoeläimii..kirjotappas viestis sinne.ja ei vesiliskoja kalojen kassa!

  • sillä tuskin olisivat edes hengissä jos sinulla oikeasti olisi nuo kaikki siellä. Ottaisit selvää ennen kuin hankit kaloja altaaseesi.
   Partamonni,platyt,paratiisikalat tarvitsevat väh. 100 l,rääkkäystä pitää pienemmässä.

   Ja kääpiökynsisammakoita ei saa pitää kalojen kanssa samassa,kalat voivat kiusata niitä,sekä levittää tauteja.Etenkin miljoonakalat nyppivät näitä. Sekä kääpiökynsisammakoilla ihan erillaiset vaatimukset kuin kaloilla,niiden akvaariossa vain 15-20cm vettä,ja korokkeita jonka päältä ulottuvat pinnalle hengittämään.

  • Liskot, sammakot ja kalat täytyy pitää eri altaissa. kalojen kidukset ja iho eivät kestä sammakoiden ja liskojen myrkyllisiä ulosteita.
   platyt,omenakotilot ja miljoonakalat vaativat emäksistä ja kovaa vettä. Loput kalat elävät pehmeässä ja happamassa vedessä. Allas on liian pieni paratiisikaloille, palettikaloille ja partamonneille.seeprakalat ja neontetrat tarvitsevat viileämpää vettä kuin muut asukit.

   Kalastoehdotus:
   6 platya
   6 miljoonakalaa
   1 omenakotilo

   tai:
   2 kääpiörihmakalaa
   15 rubiinitetraa

   tai:
   1 taistelukala
   15 rubiinitetraa

   tälläiset kalat mahtuisivat ystäväsi altaaseen. Koetapa saada hänet pohtimaan näitä ehdotuksia, niin kalat saisivat oikeanlaisia kavereita ja parempaa hoitoa.

   • Niin että kiitos.. Mutta kyllä useammalla ystävälläni on ollut sammakko jo pidemmän aikaa eikä kalat olleet moksiskaan..Mutta kyllä minä tämän viestin näytän hänelle ja KIITOS KAIKILLE!!!


  • Voisko vesi sisiliskon tai vesiliskon, eli sisiliskon näköisen vedessä uivan liskon laittaa akvaarioon tai pitää sisällä jossakin altaassa?
   Ja saako niitä ostettua jostain ja kuinka paljon ne suunnilleen maksavat. Kaverini löysi lammesta niitä, että ovatko ne sama asia? ja voiko niitä myydä?

  • siiis paljon vesilisko maksaa ku aijotaa ostaa .....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11781
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7843