Milanosta on tulossa lentolasti

Anonyymi

matkailijoita. Nyt peukut ja varpaat pystyyn ettei matkalta tule mukana myös koronaviirusta.

121

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tervetuloa matkailijat, paluukoneeseen pakataan pelkällä menolipulla paikalliset valittajat.

      • Anonyymi

        :D


    • Anonyymi

      Muut maat asettavat kahdenviikon karanteenin ja eristyksen, miksei suomi? Halutaan tauti suomessa leviämään, päästään ylimääräisistä vanhuksista siten eroon. Nokkelaa vai mitä?

      • Anonyymi

        Kyllähän tänne palaa joka päivä junalla ja omilla autoilla ihmisiä eri puolilta maailmaa. Kaikki karanteeniin?
        Mites kausi-influenssat, jotka tappaa joka talvi paljon enemmän vanhuksia?
        Kukaan ei saisi käydä missään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tänne palaa joka päivä junalla ja omilla autoilla ihmisiä eri puolilta maailmaa. Kaikki karanteeniin?
        Mites kausi-influenssat, jotka tappaa joka talvi paljon enemmän vanhuksia?
        Kukaan ei saisi käydä missään?

        Koronan tarttuvuus on on ihan jotain muuta luokkaa kuin muut flunssat, Tarttuu jo itämisaikana henkilöstä toiseen! Siksi kuolleisuus suurta .
        Avaudu sitten tänne ja kirjottele viisaita, kun kärvistelet keuhkokuumeessa, hengityskoneita on rajallin en määrä sinulle tiedoksi tämä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronan tarttuvuus on on ihan jotain muuta luokkaa kuin muut flunssat, Tarttuu jo itämisaikana henkilöstä toiseen! Siksi kuolleisuus suurta .
        Avaudu sitten tänne ja kirjottele viisaita, kun kärvistelet keuhkokuumeessa, hengityskoneita on rajallin en määrä sinulle tiedoksi tämä

        Kaikki influenssat tarttuvat itämisaikana.


      • Anonyymi

        Mitkä muut maat muka asettavat italianlennoilta tulevat 2 viikon karanteeniin?


      • Anonyymi

        No eka coronavirustapaus todettu jo Etelä-Karjalassa tänään Italiasta tulleella... Ei tarvinnut kauan odottaa 😂😂😂

        Kysyn tässä. että pitääkö se kotieristys ja karanteeni?

        Aurinkorannikolla aseistettu poliisi varmisti karanteenin pitävyyttä hotellissa olevien kohdalla, kun "samaan aikaan toisaalla" Suomessa viipottavat pitkin kaupunkia jne.

        Meinaan Rikoslain 44. luvun 2 § (24.5.2002/400) kertoo terveydensuojelurikkomuksesta olevan sakkoa tai vankeutta 3 kk seurauksena, jos 2. momentin mukaan rikkoo tartuntatautilain 60 §:ssä tarkoitetussa karanteenia tai 63 §:ssä tarkoitetussa eristämistä koskevassa yleisessä tai yksittäistapausta.

        Koska on rikoslakiin kuuluva asia, on siis yleisen syytteen alainen ja poliisin toimivaltaan; jos ei poliisin resurssit taas riitä, on meillä säädetty puolustusvoimien poliisille antamasta virka-avusta. Jos joku on sitä mieltä, että puolustusvoimien resurssit ei riitä edes tuollaisten yksittäistapausten karanteenin valvontaan, on ko. laitos tästä maasta kipin kapin lopettaa täysin tarpeettomana rahareikänä!! Meinaan ei niillä sitten tositilanteessakaan ole mitään virkaa 🤣

        Ihan näin vaikka mielenkiinnosta voisi joku kysyä, ovatko em. viranomaiset huolehtineet karanteenin ja eristyksen toteuttamisesta; saati onko Eksote edes toimittanut tiedot karanteeniin ja eristykseen asetetuista poliisille, jos siis ovat kotonaan eristyksissä kuten Etelä-Saimaan juttu antoi ymmärtää?

        Meinaan, kyllähän sitä epidemia sitten tällaisessa yleisvaarallisessa viruksessa satavarmasti saadaan aikaan, jos ei asetettuja eristyksiä ja karanteeneja huolehdita. Salassapitoasian takia kun summamutikassa poliisikaan pääse ihmisten terveystietoihin, niin jää se ilmoittaminen asiasta lääkärin vastuulle Eksotessa. Näitä tietokatkoksia kun tuntuu olevan välillä liikaakin 😥 Potilastiedot vuottaa julki silloin kun ei saisi, mutta kun taas infon pitäisi liikkua, niin sitä ainakaan tapahdu! 😠 Lääkäri kun ei voi mennä 24/7 istumaan jonkun potilaansa ulko-oven luo vahtimaan, etteivät kipitä vaikka lähikauppaan tjtn.


      • Anonyymi

        Vaikka koronavirus ei olisikaan perusterveille ja nuorille vaarallinen, niin ainakin terveysviranomaisten kertoman mukaan kuolleisuus on kohdistunut suurella osalla perussairauden ja/tai vanhuuden väestöosaan. Voitaisiinko siksi edes antaa kehoitus ihmisille pysyä poissa, jotka ovat saapuneet epidemia-alueilta tai mahdollisesti altistuneet virukselle täällä Suomessa: siis etteivät vierailisi sairaaloissa, hoitolaitoksissa, vuorohoitoyksiköissä ym., missä ihmisillä on heikompi vastustuskyky. Sairaat ja vanhukset tarvitsevat suojelua! Ettei siis kuolleisuuden kannalta riskiryhmään kuuluvia ainakaan tarpeettomasti asetettaisi vaaraan? Ei ole kehoitusta näkynyt...
        Vaikka corona ei olisi perusterveille niin iso juttu, ainakin jos virallinen väite pitää paikkansa; niin on se silti vanhuksille ja sairaille helposti nimenomaisesti SE iso juttu.
        Joten luulisi nyt voitavan järjestää sitten nämä mahdolliset altistuneet ja heidän testauksensa jonnekin toisaalle, kuin nimenomaisesti sinne päivystykseen, jossa kyseselle virukselle kaikkein helpoiten haavoittuvimmat ovat vai eikö sitten terveydenhuoltopuolella ole luettu yhtään tartuntatautipuolen oppikirjaa?
        Parhaillaan itsekeskeiset minä-minät menevät lomailemaan riskipaikkoihin ja kaupan päälle kantavat sitten "tuliaisensa" tappamaan syyttömät kanssaihmiset, siis menemällä julkisiin tilaisuuksiin, kauppoihin, hoitolaitoksiin sekä uutisten mukaan olemalla välittämättä jopa asetetusta karanteenistaan. Sellaisella käyttäytymisellä on nimikin, narsistinen sosiopaatti. Mutta jos eivät itse välitä, luulisi nyt edes sitten terveydenhuoltopuolella olevan sen verran järkeä, että rajoitettaisiin näiden näytteenotto toisaalle samoin kuin vierailukielto hoitolaitoksiin jollei heitä muuten saada eristyksessä ja/tai karanteenissa olemaan. Tartuttakoot sitten muita perusterveitä, mutta hoitolaitoksessa oleva harvemmin voi valita, onko siellä vaiko ei?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ennen sairastettiin tuhkarokot ja kaikenmaalaiset influenssat ilman suurempia hysterioita ja salaliittoja. Mutta se olikin ennen internetiä!

      • Anonyymi

        Niin ennen sairastettiin tuhkarokot pikkulapsena yleensä , kuten huomaat se oli ennen. Vielä löytyy näitä hyväuskoisia tynnyrissä kasvaneita ihmisiä , jotka eivät todellakaan seuraa mitä maailmassa tapahtuu. voit pian sinäkin karvaasti kokea sen ettet kuuluu siihen valittuun porukkaan.
        Kaikki ei ole salaliittoteoriaa mitä meille ei kerrota, tiedät tai luulet tietäväsi vaan jotain .


    • Anonyymi

      Aivan varmaan tulee.
      Onnea Lappeenranta.

      • Anonyymi

        Nyt ratkaistaan vanhustenhoidon ongelma Etelä-Karjalassa.
        Yhteiskunta säästää.


      • Anonyymi

        Ei voi kuin ihmetellä kun ei tulijoille ole karanteeni valmiina. Erittäin tarttuva tuntuu olevan.


    • Anonyymi

      Kivaa olla tänään taksikuski?
      Tilausajobussissa sairastuu jokainen jos ei ole jo lentomatkalla saanut
      tappavaa virusta.

    • Anonyymi

      Jep, tuttu opettajapariskunta ainakin on tulossa tänään Bergamosta lappeenrantaan. Kun Eksotea ei homma kiinnosta, niin voisiko kaupunkin ainakin antaa lennolla tuleville viranhaltijoilleen pari viikkoa palkallista vapaata. On suhteellisen todennäköistä, että lennolla tulee ainakin muutama koronatartunta.

    • Anonyymi

      Kumpi firma ajaa lentokentän taksiliikenteen? huomenna olisi tarkoitus taksia käyttää.

      • Anonyymi

        Vain hullu käyttää Lpr takseja tämän jälkeen.
        Kuski tartuttaa jokaisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain hullu käyttää Lpr takseja tämän jälkeen.
        Kuski tartuttaa jokaisen.

        Vain hullu yleensä tulee Lappeenrantaan, no jos ei muualle osaa mennä.


    • Anonyymi

      Ihan on hysteeristä tämä. Laitetaan junamatkustajatkin sitten kahden viikon karanteeniin. Helsingissä on niin paljon kiinalaisia turisteja, että aivan varmasti sieltä tulee jonkun kyydissä virus.

      Ei niin, että vähättelisin tämän viruksen uhkaa sairaille ja vanhuksille, mutta joka ikinen vuosi kiertää monia A- ja B-viruksia, joihin kuolee Suomessa satoja ihmisiä.

    • Anonyymi

      Ryanairin lennon Bergamosta on määrä laskeutua Etelä-Karjalan kamaralle iltakahdeksan jälkeen. Bergamo sijaitsee Pohjois-Italian Lombardian alueella, jonka Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on julistanut koronaviruksen epidemia-alueeksi.

    • Anonyymi

      Päästetään vaan pohjois Italiasta koneellinen mahdollisia taudin kantajia vapaasti tartuttamaan ihmisiä, kyllä on munattomia ministereitä.

    • Anonyymi

      Vain Suomi on näin vastuuton ja munaton, että ei kiellä lentoliikennettä epidemia-alueeksi luokitellusta Italiasta? Että antaa taudin tarttua vaan ja peskää käsiä?

      Nyt tarvitaan ennaltaehkäiseviä toimia.

      THL myös hyssytteli aiemmin, että suomalaisetkin voivat tehdä talvilomamatkansa normaalisti.. Maallikkokin tajusi, että nyt olisi järkevää olla matkustamatta. Nyt näitä koronaviruksia tulee sitten, kuin sieniä sateella.

      Suomalaisilla tuntuu olevan myös olevan kovin piittaamaton asenne. Sillä asenteella meidän tilanne ei hyvältä näytä. Jos omasta terveydestä ei ole huolissaan, niin ole huolissaan esim. vanhempiesi terveydestä.

    • Anonyymi

      Onnea vaan Suomi kun onnistuitte jälleen kerran asiat tekemään juuri niin kuin ei olisi missään nimessä pitänyt tehdä.

      • Anonyymi

        Jonoon järjesty! Kannattaa muistaa, että Suomi elää menneisyydessä hyvin monessa asiassa, valitettavasti terveydenhuolto on nimenomaisesti yksi niistä asioista.
        Jos menet sairaalaan henkitoreissasi, sinulta otetaan happisaturaatio sormenpäästä, joka kai sitten kertoo onko sinulla viime vuosituhannelta tai vuosisadalta historiankirjoista tuttu nk. espanjantauti, sillä se juuri vaikutti veren happikylläisyyteen. Mutta h*ttojako siitä, sehän pitää ohjeistuksen mukaan mitata, vaikka toinen on tajunnan hämärissä ja kaatumaisillaan esimerkiksi matalan verenpaineen takia!
        Jonoon vaan; nyt tulee nakkikioskitappelijat ensin ja sitten huumeveikot sekä puliukkojampat. Sen jälkeen Lissun vanhemmat oli soittaneet, että tällä on ollu vähän vatta kipee. Hän tulee tähän väliin seuraavaksi, odota sinä siellä! Tätä se on.
        1990-luvun alussa oli lama, ja sen jälkeen suhteutettuna asiakasmäärään on poliitikot jatkuvasti leikanneet resursseja lakisääteisestä terveydenhuollosta. Mutta eipä mitään, jos verot ei riitä niin vaikka lainarahaa on ei-lakisääteisiin jäähalleihin sekä teattereihin! Nauttikaa tuloksista.


    • Anonyymi

      Käsittämättömän lepsua, sananmukaisesti munatonta toimintaa sekä Suomen hallituksen että Lappeenrannassa Eksoten puolelta. Finnair jatkaa lentojaan Milanoon, pahimmalle Corona alueelle Euroopassa, eikä sieltä tulijoita Hki-Vantaalla mitenkään tarkasteta. Samoin Ryanair toi juuri 150 matkustajaa Milanosta Lappeenrantaan, jossa ainoa toimepide oli, että tulijoille annettiin A4 bumaga siitä, kuinka menetellä, jos sairauden oikreet alkavat. Hyvin rodennäköistä, että noiden 150 joukossa on tartunnan saaneita, joko vielä oikreettomia tai lievästi oireilevia. Ja tulijat hajaantuvat kuka minnekin. Ja kohta raportoidaan muutamasta uudesta tapauksesta Suomessa jne..jne.

      • Anonyymi

        Eksoten johto tulee saamaan rikos-syytteen tästä.


      • Anonyymi

        Voitaisiinko jo antaa kehoitus ihmisille, jotka ovat saapuneet epidemia-alueilta tai mahdollisesti altistuneet virukselle täällä Suomessa: siis etteivät vierailisi sairaaloissa , hoitolaitoksissa, vuorohoitoyksiköissä ym. missä ihmisillä on heikompi vastustuskyky. Sairaat ja vanhukset tarvitsevat suojelua!
        Vaikka corona ei olisi perusterveille niin iso juttu, ainakin jos virallinen väite pitää paikkansa; niin on se silti vanhuksille ja sairaille helposti SE iso juttu.
        Sen sijan itsekeskeiset minä-minät menee riskipaikkoihin ja kaupan päälle kantavat sitten "tuliaisensa" tappamaan syyttömät kanssaihmiset.
        Kaupan päälle THL ja viranomaiset hyssyttelee, kun voidaan hykerrellä ajatuksesta huoltosuhteen korjaantumisesta ja jos samalla työllisyysasiakin korjaantuisi, kun päästään erosta osasta populaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eksoten johto tulee saamaan rikos-syytteen tästä.

        Koronaviruksen tahallinen levittäjä voitaisiin tuomita esimerkiksi terveyden vaarantamisesta, pahoinpitelystä tai yleisvaaran aiheuttamisesta.

        Eksoten johto ei tehnyt mitään.


    • Anonyymi

      Tauteja tulee ja menee. Media on tehnyt tästä nyt megaluokan uutisen, johan se uutisissakin myönnettiin. Kiinassa 1,5 miljardia ihmistä, joten kuolleisuus tähän tautiin häviävän pientä.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Kuolleisuus on vain 3%
        Suomessa tekisi 150000 kuollutta min.
        Lisää Ristikankaita Lepolaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Kuolleisuus on vain 3%
        Suomessa tekisi 150000 kuollutta min.
        Lisää Ristikankaita Lepolaa.

        Jos Kiinassa 1 500 000 000 asukasta ja kuollut 2400, ei tuo oikein täsmää laskelmasi kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Kiinassa 1 500 000 000 asukasta ja kuollut 2400, ei tuo oikein täsmää laskelmasi kanssa.

        Ei täsmää vielä, v 2022 täsmää.
        Tähän sairastuu jokainen.
        Jo kuukauden päästä aivan eri lukemat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Kiinassa 1 500 000 000 asukasta ja kuollut 2400, ei tuo oikein täsmää laskelmasi kanssa.

        USAssa kuolleisuus on 6,4%
        Tuskin Kiina kovin tarkkaan noita ilmottelee.
        Sadat tuhannet ovat kotikaranteenissa. Kukaan ei tiedä kuolleiden määrää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USAssa kuolleisuus on 6,4%
        Tuskin Kiina kovin tarkkaan noita ilmottelee.
        Sadat tuhannet ovat kotikaranteenissa. Kukaan ei tiedä kuolleiden määrää.

        Ai jaa ? Yhdysvalloissa asukkaita 330 000 000, kuolleita 11.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai jaa ? Yhdysvalloissa asukkaita 330 000 000, kuolleita 11.

        USA:ssa on tulossa paljon uusia tapauksia. Testeissä on ollut jotain ongelmia, niitä ei ole edes saatu sinne tarpeeksi.
        Kuolleiden määrä USA:ssa suhteessa sairastuneisiin on iso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA:ssa on tulossa paljon uusia tapauksia. Testeissä on ollut jotain ongelmia, niitä ei ole edes saatu sinne tarpeeksi.
        Kuolleiden määrä USA:ssa suhteessa sairastuneisiin on iso.

        USA ´ssa paljon vanhoja ihmisiä, ylipainoisia ja diabetesta löytyy.
        Suomalaisilla ei hätää.


      • Anonyymi

        Kenelle on pientä, kenelle suura. Italiassa 80- tai yli vuotiaista sairastuneista 58% kuollut. Joten jos olet joku iäkkäämpi käkättäjä, en pahemmin ilakoisi.


    • Anonyymi

      Nämä nuoret ja keski-ikäiset matkustajat, jotka nauraen palasivat Italiasta, elävät tyypillisessä nykyihmisen minä,minulle heti -kuplassaan. Ei heitä kiinnosta, miten vanhemmat, ja/tai sairaat mahdollisesti kuolevat tähän tautiin. Kun he ovat terveitä ja vahvoja! Heillä ei ilmeisesti ole edes vanhoja ja/tai sairaita sukulaisiakaan, joille tartunta voisi olla kohtalokas. Ja heillä on (liian) luja luottamus nyky-Suomen terveydenhuoltoon, joka on ehkä joskus ollut huipputasoa, vaan ei ole enää.
      Onnea vaan sinne Lappeenrantaan!

      • Anonyymi

        Koitahan nyt rauhoittua jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koitahan nyt rauhoittua jo.

        Taitaa olla itse THL-Taneli siellä, "ei se suomalaisiin tartu, muihin vaan, no panic"


    • Anonyymi

      Geopoliittisesti Lappeenranta on aivan Pietarin tuntumassa,
      Venäjän kyljessä kiinni.

      Khöm.

    • Anonyymi

      kiinassa koronaa hoidetaan hiv-lääkkeillä....

      • Anonyymi

        Korona virukseen on laitettu pätkä hivin dna´ta. Siksi hiv-lääkkeet toimii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona virukseen on laitettu pätkä hivin dna´ta. Siksi hiv-lääkkeet toimii.

        "laitettu pätkä hivin" - laboratoriossako se korona on tehty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "laitettu pätkä hivin" - laboratoriossako se korona on tehty?

        mene ja tiedä, meillä täällä kotosuomessa kun asioista ei uutisoida, siellä wuhanin kulmilla on tutkimuslaitos joka tutkii sitä sarssia, liekö vaikka sieltä karannut....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mene ja tiedä, meillä täällä kotosuomessa kun asioista ei uutisoida, siellä wuhanin kulmilla on tutkimuslaitos joka tutkii sitä sarssia, liekö vaikka sieltä karannut....

        20km Wuhanin kalatorilta on sotalaboratorio jossa kehitetään bioaseita.


    • Anonyymi

      Covid-19 kuolleisuus% on korkeampi kuin HIV

      Et Silleen

    • Anonyymi

      Tunti sitten tuli taas koneellinen Milanosta. Onnea Lpr.

      • Anonyymi

        Uskomatonta toimintaa. Pitäisi ennakoida tilanteita. Finnair lopettaa kuukaudeksi lennot Pohjois-Italiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskomatonta toimintaa. Pitäisi ennakoida tilanteita. Finnair lopettaa kuukaudeksi lennot Pohjois-Italiaan.

        Ryanair ei lopeta, lauantaina uusi lasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskomatonta toimintaa. Pitäisi ennakoida tilanteita. Finnair lopettaa kuukaudeksi lennot Pohjois-Italiaan.

        Finnair lentää Helsinki-Vantaalle, Ryanair Lappeenrantaan. Jälkimmäisekseen kentän liikennemäärää on pidettävä hinnalla millä hyvänsä.


    • Anonyymi

      Tuskin tulee Lappeenrantaan edes, ei huolta.
      -
      ”Se ei ole samalla tavalla kuin influenssa levinnyt koko maahan epidemia-alueilla, vaan on pysynyt yllättävän paljon paikallisena”, THL:n Taneli Puumalainen kertoo.

      • Anonyymi

        Onneksi olkoon Lappeenranta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi olkoon Lappeenranta!

        Oli vain ajan kysymys:(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli vain ajan kysymys:(

        On jo. Joku paskaläjä saa olla tyytyväinen taudinlevittämisee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On jo. Joku paskaläjä saa olla tyytyväinen taudinlevittämisee

        Karanteeniin laitetut lapset palloilivat paikallisessa S-marketissa Viikissä.

        Hyvi leviää...


    • Anonyymi

      Noniin, siis joku 4-henkine perhe 1 3 onnellisena ollut hiihtolomalla ja tässä lopputulema.

      • Anonyymi

        Toivottavasti ei se tässä ketjussakin mainittu opettajaperhe...


    • Anonyymi

      Koska se saapuu ja on perillä. Kuinkahan paljon coronavirusta tulee mukana. Saastuttaa varmaankin laskeutuessaan jo lähitienoon. Mille kentälle laskeutunee, Lappeenrannanko kentälle.
      Ei pitäisi olla vaaraa, kun pesette vain kätenne suolahapolla.
      Sitten kun Kreikasta alkaa Ohisalo tuomaan kolmesataatuhatta siirtolaista suomeen, ne tultanee lennättämään eripuolille Suomea VASTAANOTTOKESKUKSIIN.

    • Anonyymi

      Slovakia ja Itävalta kielsi juuri suorat lennot Italiasta, Lappeenrantaan tulee
      jälleen tänään täysi lasti.
      Eksote ei vaivaudu edes paikalle.

    • Anonyymi

      Halpalentoyhtiö Ryanair edelleen jatkaa lentoja Lappeenrannan ja P-Italian välillä. Käsittämättömän lepsua, vastuutonta on viranomiasen toiminta. Koronan levittäminen EU-maihin ja maahantuonti myös Suomeen ja Lappeenrantaan Euroopan tautipesäkkeestä on saanut jatkua viikkoja.

      • Anonyymi

        HIVin levittämisestä saivat vankilaa.
        Miksei tästä. Eksoten johtaja syyllinen taudin leviämiseen Lpr ja Venäjällä rajan tuntumassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HIVin levittämisestä saivat vankilaa.
        Miksei tästä. Eksoten johtaja syyllinen taudin leviämiseen Lpr ja Venäjällä rajan tuntumassa.

        Leningradissa kun paikallisen mafioson äiti kuolee virukseen, ei mene kauaa
        kun tajuaa sen tulleen Lappeenrannasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leningradissa kun paikallisen mafioson äiti kuolee virukseen, ei mene kauaa
        kun tajuaa sen tulleen Lappeenrannasta.

        Lappeenrannan lentokenttä on mm. Ylen Lappeenrannan televisiolle jostakin syystä niin pyhä lehmä, että sinne tulee vielä päivää ennen maailmanloppua lentoja, vaikka lentäjissä olisi isorokko ja rutto.


    • Anonyymi

      Uusi koronavirus on levinnyt paljon nopeammin kuin sukulaisensa sars. Tutkijat ovat löytäneet viruksesta ominaisuuden, jonka vuoksi se voi kiinnittyä elimistön soluihin jopa tuhat kertaa tehokkaammin kuin SARS.

      • Anonyymi

        Eihän ole.


    • Anonyymi

      Ai coronaa on tulossa, tuokaa vaan, kyllä tänne mahtuu ja samalla kun pakolaiset sam paluulennolla lähetetään takaisin Somaliaan, niin asia on ok.

      • Anonyymi

        Eihän täällä edes ole somalialaisia. Sinut asenteinesi voitaisiin lähettää paluulennolla kiertämään maapalloa.


    • Anonyymi

      Islanti uskalsi laittaa Italiasta tulijat karanteeniin, Suomi nukkuu!

    • Anonyymi

      Pääministeri Marin kerää ablodeja YK'ssa ja min Ohisalo hamuaa pakolaisia Turkista Suomeen. Hallitus on tämän Koronan maahantuonnin suhteen täysin toimeton, antaa sen esteettä tapahtua. Ja tulokset alkavat näkyä. Samaa lepsua ollut kaikissa EU-maissa. Sensijaan Kiinassa jyrkillä toimenpiteillä viruksen ja tartuntojen leviäminen on saatu hallintaan, tartuntojen ja menehtyneiden päivittäinen määrä on voimakkaassa.laskusssa.

      • Anonyymi

        Kiinassa varmaan otetaan henki, jos ei tottele karanteenia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinassa varmaan otetaan henki, jos ei tottele karanteenia.

        Suomalaisia ei virukset pelota, Lapin hiihtokeskukset täynnä. AfterSki bailut menossa. Ensi viikolla palaavat työpaikoille levittämään tautia.


    • Anonyymi

      Ryanair-kone jälleen tulossa, tällä hetkellä Liettuan kohdalla.
      Täysi lasti tietenkin, onnea Lappeenranta. Mitään ei tehdä.

      • Anonyymi

        Eksotelle voi lääkäri mennä töihin seuraavana aamuna, kun on tullu italiasta tartunta alueelta.
        THL antaa ohjeet ja vakuuttaa tilanne hallinnassa ja suomessa havaitut tartunnat ovat yksittäistapauksia ja ei ole epidemiaa, miten mahtaa olla muutaman viikon päästä?
        Eihän täälä olisi tartuntoja jos olisi karanteenit näillä Italiasta tulevilla.


      • Anonyymi

        Käännytetään pois suomen ilmatilasta.


    • Anonyymi

      Ei Suomessa mitään varotoimia tarvita,
      Eksoten johtaja ei tehnyt mitään kun Ryanairin koneet toivat tauti-pesäkkeestä 2/viikko satoja ihmisiä. Hups, mites noi kävi.
      Nyt ihmisiä kuolee tähän.

    • Anonyymi

      Varautuminen coronaan -

      Paljon helposti pitkään säilyviä säilykkeitä, iso puhdasvesivarasto, paristokäyttöinen radio ja siihen paristoja, kaasunaamari käyttämättömillä suodattimilla toimii paremmin kuin hengityssuojain, joka ei suojaa silmiä. Tarvittavia lääkkeitä.

      Sähkön ja vedenjakelu voi katketa pahassa epidemiassa. En lähde suoria neuvoja antamaan miten varautua tunkeileviin naapureihin, mutta jos tunkeilijoita lähestyy niin heti kaasunaamari päähän.

      Jos haluat lämmintä ruokaa, niin hommaa kaasua ja keitin. Muista, että radiosta saatetaan lähettää propagandaa, kuten tieto siitä, että Suomi on antautunut.

      • Anonyymi

        Pidä kaapit täynnä ruokaa, tuhansia vieraita tulossa Kreikan rajalla.
        Monta sinä pystyt majoittamaan? VOKit täyttyy viikossa.


    • Anonyymi

      Hallitus pelaa kovaa peliä koronalla. Yrittävät poistaa eläkeläispommin Suomesta! Kaikki keinot sallittuja sodassa, rakkaudessa ja politiikassa.

      • Anonyymi

        Verot tippuu puoleen jos eläkeläiset poistetaan.
        Miten tartuttaa virus alle 50v pipipää eläkeläisiin. Itsensä juomalla eläkkeelle huijanneisiin vässyköihin.


    • Anonyymi

      Korona, korona ja korona. Ei kausi-influenssaa kummempi eikä lähelläkään esim sarssia mikä oli aikanaan. Esim vuonna 2018 tavallinen influenssa tappoi yli 400 ihmistä Suomessa, ei niistä kuolemista kukaan puhu. Kun sitten Suomessa se ensimmäinen ihminen kuolee koronaan niin kaikki menee ihan shokkiin!

    • Anonyymi

      Apua! Myö kuollaan kaikki!! Ainii, niinhän myö kuollaanki.. Kyl on maailma menny hulluksi yhdestä viruksesta. Kukaan ei ole Suomesa kuollut koronaan, 1,5 ihmista kuolee joka päivä Suomessa influenssa viruksiin, mutta ne on vain tilastoja. Alan uskoa salaliittoteorioihin tämän osalta.

      • Anonyymi

        Virus on iskenyt Washingtonin osavaltioon toistaiseksi rankimmin 179 tartunnalla ja 22 kuolemalla. Kuolleisuus 13% yli 80 vuotiailla 75%

        Suomessa lievempi versio. Nou hätä.


    • Anonyymi

      Ryanair jälleen keskiviikko iltana klo 20, täysi lasti Lappeenrannan kentälle.
      Eksoten johtaja ei tee mitään, "ei ole tarpeellista" .
      Seuraus: tuhansia sairastuneita, satoja kuolleita.

      • Anonyymi

        Täällä on 1 sairastunut, joko se kuoli?

        Mutta leikki sikseen, kyllä nuo tulijat pitäisi laittaa edes muutamaksi päiväksi seurantaan. Kuka sen päätöksen tekee, kenellä on siihen valtuudet, en tiedä.


    • Anonyymi

      Poliisit mittasivat kuumetta eteläkadulla tänään?

    • Anonyymi

      Käsittämätöntä leväperäisyyttä Suomen hallitukselta ja viranomaisilta, kun Ryanairin lentojen edelleen sallitaan jatkua Milano-Lpr välillä. Italiassa tauti ja kuolleisuus kasvaa nyt kolmannessa potenssissa, kun alussa 4vko sitten ensisimmäisten tartuntojen esiinnyttyä ei tehty yhtään mitään. Vasta viikko sitten rajoituksiin ryhdyttiin. Sama lepsuus toistuu nyt Suomessa. Lähes kaikki Suomen nykyisestä yli 50 tartunnasta on kotoisin Italiasta. Viikon päästä tartuntoja on 500 ja kahden viikon päästä 5000 ja sitten on koko maa halvaantuneessa tilassa ja vanhempaa väestöä kuolee. Sekö on hallituksemme tarkoitus.

    • Anonyymi

      Ryanair laskeutuu jälleen Lappeenrannan kentälle. Arvioitu aika 20:05
      Täysi lasti coronaa.

    • Anonyymi

      Hysteria hyssyttelijöille tiedoksi, että mikäli leviäminen jatkuu samaan malliin, niin suurin osa ihmisistä sairastuu.

    • Anonyymi

      Myöhässä ollaan Suomessa ja useimmissa EU.-maissa Italiasta alkaen. Taudin maahantuonti olisi pitänyt heti alkuunsa katkaista, turistilennot Italiasta lopettaa jo 3vko sitten. Nyt on pandemia ja Suomessa 2kk kuluttua ainakin 0,1 milj ´tartuntaa. Mikään tervhoidon kapasiteetti ei riitä hoitamaan vakavasti sairaita. Herrat Orpo ja Halla-aho ovat oikeassa arvostelleessan hallituksen lepsua puuttuvia toimia ja sitä, että hallitus on lähinnä kertonut "seuraavansa tilannetta tarkasti", ei enempää.

      • Anonyymi

        Ei marinia ja hutisaloa kiinnosta coronat ja Suomen vanhukset.
        Turkissa on paljon ihmisiä jotka tarvitsevat apua päästäkseen Suomeen.


      • Anonyymi

        Oppositiossa huutelijat eivät saisi itse hallituksessa istuessaan tämänkään vertaa aikaiseksi! On siinäkin parivaljakko, molemmat ihan yhtä vastenmielisiä populisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oppositiossa huutelijat eivät saisi itse hallituksessa istuessaan tämänkään vertaa aikaiseksi! On siinäkin parivaljakko, molemmat ihan yhtä vastenmielisiä populisteja.

        Kyllä näillä korona alueelta tulleilla on suurin vastuu, aiheuttamastaan haitasta muille. Siis jäädä lomalta tullessa karanteniin.
        Vastuu, ettei tauti tartu muihin henkilöihin. Eikä vain kehuskella tullessaan, ettei mitään oireita ole. Saattaapi silti olla taudin kantaja. Onpa ollut melko huoletonta ja vastuutonta menoa, kanssa ihmisiä kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näillä korona alueelta tulleilla on suurin vastuu, aiheuttamastaan haitasta muille. Siis jäädä lomalta tullessa karanteniin.
        Vastuu, ettei tauti tartu muihin henkilöihin. Eikä vain kehuskella tullessaan, ettei mitään oireita ole. Saattaapi silti olla taudin kantaja. Onpa ollut melko huoletonta ja vastuutonta menoa, kanssa ihmisiä kohtaan.

        Näin on. Jos palaa ulkomailta, pitäisi odottaa 5 päivää kotosalla. Mutta salliiko työnantaja terveen olla kotona?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näillä korona alueelta tulleilla on suurin vastuu, aiheuttamastaan haitasta muille. Siis jäädä lomalta tullessa karanteniin.
        Vastuu, ettei tauti tartu muihin henkilöihin. Eikä vain kehuskella tullessaan, ettei mitään oireita ole. Saattaapi silti olla taudin kantaja. Onpa ollut melko huoletonta ja vastuutonta menoa, kanssa ihmisiä kohtaan.

        Eräskin Oululainen herrasmies kävi muutama viikko sitten kotikonnuillaan Irakisssa katsomassa miten äiti, sisko ja mummo pärjää sodassa. Toi sillä reissulla tuliaisina koronankin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräskin Oululainen herrasmies kävi muutama viikko sitten kotikonnuillaan Irakisssa katsomassa miten äiti, sisko ja mummo pärjää sodassa. Toi sillä reissulla tuliaisina koronankin.

        Eikö vieläkään Suomessa toimi perheenyhdistäminen. Taas ollaan Ruotsia jäljessä. Mummut, sisaret ja vaimot pitäisi saada Suomeen vuoden sisään siitä kun oleskelulupa on saatu.


    • Anonyymi

      Jollain oli vielä ennen koronaa iskeny autokuume ku pitää sit lähtee italiasta hakee.Ja vielä Etelä-Saimaan sivulla kertoilee. Ei hyvää päivää.

      • Anonyymi

        Saikohan auton tuotua??????????


    • Anonyymi

      Missä on arska?

    • Anonyymi

      Huutonaurua. Luonnovalintaa se vain on. Huoltosuhde saadaan käännettyä.

      • Anonyymi

        Vanhusten hoitokoteja tyhjenee vauhdilla, uusia Vokkeja tarvitaan. Pitopalveluyrittäjät kiittää. Hei, me tienataan tällä.


    • Anonyymi

      Marinaadin hallitus kaatuu. Hallituksen mitättömät korona toimenpiteet tappaa noin 3000-10 000 suomalaista. Uudet vaalit jo kesäkuussa.

    • Anonyymi

      Söin juuri iltapalaksi tonnikalaa ja wc-paperia. Mahassa kiertää.. Mikrossa vaan lämmitin, kannattaiskohan se laittaa uunissa vai??

    • Anonyymi

      Miulla tuli aamulla lentolasti.. Tipitii.

    • Anonyymi

      Coronasta parantuneilla keuhkoissa arpikudosta.
      Loppuelämä menee hiljaa hiipiessä. Lenkille ei jaksa lähteä. Vältettävä rasitusta.
      Osalla parantuneista koronapotilaista on merkittävästi pienentynyt keuhkotilavuus, lääkärit Hongkongissa ovat havainneet.
      Lopullisia muutoksia muissa elimissä ei vielä voida arvioida.

      • Anonyymi

        Kannattaiskohan kuitenkin laittaa jotain linkkejä tutkimustuloksiin, kun tällaista huuhaata heittää nettiin?
        Eipä löydy googlaamalla.


      • Anonyymi

        Kannattaiskohan kuitenkin laittaa jotain linkkejä tutkimustuloksiin, kun tällaista huuhaata heittää nettiin?
        Eipä löydy googlaamalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaiskohan kuitenkin laittaa jotain linkkejä tutkimustuloksiin, kun tällaista huuhaata heittää nettiin?
        Eipä löydy googlaamalla.

        katoppa iltalehti


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        katoppa iltalehti

        Iltalehden lööpit ovat terveydenhoitoalan luotettavinta lähdeaineistoa!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iltalehden lööpit ovat terveydenhoitoalan luotettavinta lähdeaineistoa!

        Onhan niitä elinsiirtoja, keuhkoja ja munuaisia siirretty vuosia. Suurin osa hengissä 5v jälkeen.


    • Anonyymi

      Kyllä pierettää,on mentävä testeihin.

    • Anonyymi

      Onko koronan pelaaminen turvallista?

      • Anonyymi

        Vain sinisillä ja keltaisilla nappuloilla, ja liukaste perunajauhoa ei sitten hengitellä. Kepilläkään ei saa söhiä muita lähimmäisiä.


    • Anonyymi

      On jo rantautunut Suomeen ja nyt tuota koronaviirusta ei pysäytä enää mikään. Kestää aikansa ja korjaa mukaan ne jotka korjaa .Nyt on myöhästä tehdä enää yhtikäs mitään.

      • Anonyymi

        Sanoo urpo joka toi viruksen Italiasta.


      • Anonyymi

        Korjaa ainakin kaikki jotka asuvat vanhustentaloissa/hoitokodeissa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe