Hulevesimaksu maksuun.

Anonyymi

Hulevesimaksua on päivitelty paikallislehteä ja -paikallislehden vessanseinää myöten.
Päättäjäpoliitikot tosin kerrankin olleet hissukseen.
Maksu kuuluu kaikille kiinteistöille. Jos järjestelmää ei ole niin näillä kerätyillä varoilla se rakennetaan.
Yksi rovio raivoaa että heiltä ei sitä tule. Maaperään imeytynyt vesi rinteessä on hulevettä, sillonkin kun se tulee esiin alempana rinteessä.
Tietysti halukkuus maksattaa tämäkin järjestelmä maaseutulaisilla on suuri mutta toivottavasti kaupunki ei suosi hyväveli-piiriään.
Maaseudulla kaikki maksavat omat huleojituksensa, ovat tehneet niin aina, eikä halpaa ole ollut.

9

97

  Vastaukset

  • Onhan ne lulevedet kaupungeissakin itse jouduttu hoitamaan ja hoidetaan edelleenkin. Tämähän on vain lisämaksu siitä, että kaupungin valtuusto kävelee nokka pystyssä eikä huomaa mitään, eikä tee mitään. Täällähän kaupungin viranhaltijat eivät osaa tehdä eikä teettää muuta kuin sutta ja sekundaa ja valtuusto vain ihmettelee. Asiasta toiseen nyt kun sitä hulevesirahaa on kerätty niin olisi toivottavaa ettei sitä heti törsättäisi, sillä rantatien hidasteet rupeavat olemaan korjauksen tarpeessa.

   • Hulevesimaksu on yksi veroluontoinen maksu lisää. Siitäkään kertyviä varoja ei ole korvamerkitty, joten niitä voidaan käyttää vaikka autoedun rahoittamiseen tai johtajien palkankorotuksiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hulevesimaksu on yksi veroluontoinen maksu lisää. Siitäkään kertyviä varoja ei ole korvamerkitty, joten niitä voidaan käyttää vaikka autoedun rahoittamiseen tai johtajien palkankorotuksiin.

    Kaikkein törkein ja noloin oli a-tehdin korotus.Muka ansioista!!!!


  • Monen vuoden hulevesimaksujen kertymät taitavat mennä asuntomessualueen hulevesijärjestelmän rakentamiseen, joka tulee poikkeuksellisen kalliiksi. Alueen pettävän maaperän takia paljon putkistoa pitää rakentaa paalujen varaan ja lisäksi sinne tulee altaita hulevedelle. Rikkoutuuko satama-alueelle veronmaksajien piikkiin rakennetun hulevesiputken ennätyksellinen hinta 777 euroa/ metriltä?

   • Tulevathan ne kaupungin teettämät työt maksamaan, kun työteho on noin 40% maksimista ja sen jälkeen alkavat korjaustyöt.


  • Kaupungin teettämiä töitä ei näytetä valvottavan. Tuntiliksa juoksee tai urakka on todella hyvä kun koneet ja tekijät matelevat.
   Sama juttu vattenvärkkenillä ja kadut on auki viikko tolkulla ja välillä kuukausia.
   Kaikki rakennusurakat kusevat ja halvimman tarjouksen tehneelle hommataan pankkitilin
   täytteeksi lisätilauksia.

   Nyt on kuitenkin lehmä lypsetty kuiviin ja kaupungin talous on kaputt.

  • Jos Mariankadun putkien uusiminen olisi annettu yksityiselle, homma olisi valmis. Nyt 350 metrin matkalta on valmista 40 metriä. Kuningattarenkadulla olisi jo uutta asvalttia. Ollaan tekevinään töitä!

  • Hauska nimi tuo hulevesi. Melkein kuin hulavanne.
   Olisi kai liian paljastavaa kutsua sitä oikella nimellä eli sadevesi ja sadevesimaksu.

   • Monin paikoin kyse on todella veroluontoinen maksu tyhjästä, koska sadevesi imeytyy maahan eikä mene mihinkään hulevesiputkistoon.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   293
   6898
  2. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   54
   2272
  3. Sofia kotona kun Stefan juhlii

   Ravintolan avajaisia Tapiolassa. Eikö Sofiaa huolittu mukaan? Sofian ystävä sielä kuitenkin näytti olevan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   914