Aihe

Balticcia kansalle

Anonyymi

Baltic Sea open kyllä peittoaa tasoltaan kaikki Suomessa pidettävät turnaukset. Fjo on pelkkä salikisa tähän verrattuna! Ihmettelen miksi suomenmestareita puuttuu muutamasta kadettisarjasta. Onko kotisuomessa luotu voittamaton kuva?

7

211

  Vastaukset

  • Katsos kun... ei sovi kalenteriin. On justiin menossa treenikausi tai tulossa/mennyt joku tärkeämpi kisa tms. Balticin ajankohta tuli yllättäin, you know. Ei maar, mutta oikeasti. Kynnystä mennä useampiin kisoihin tulisi porukan laskea. Ei tarvitse olla aina huippukunnossa tai vetää painoja johonkin sarjaan mihin "ei edes kuuluisi". Ottaisi vain rennosti ja treenin kannalta. Kukaan ei ole voittamaton, joten turha pitää sellaista illuusiota yllä sillä, että ei käy kisoissa.

  • Elämäänsä voi ohjata negatiivisuuden kautta, jos se elämänlaatua parantaa, mielenterveyden asiantuntijoiden mukaan kuitenkin päinvastoin. Syyhän voi olla myös esim. sairastuminen, loukkaantuminen, matka, tärkeä tapahtuma muussa lajissa jos harrastaa.

   Toinen kannusti tulemaan vaikka ylempään painoluokkaan, niin ei tarvi joka kisaan pudottaa. Näin jos tekee, niin joku paheksuu, että ei uskalla tulemaan haastetuksi omaan sarjaan. Teet niin tai näin, nämä mielensäpahoittajat löytää syyn haistella omaa anustaan.

   • Totta, mitä sanoit. Itse en tarkoittanut negatiivisesti tuota, mitä kirjoitin. Yritin vain sanoa, että messiin vain, jos ei ole noita sairastumisia tms. mitä kirjoitit. Nykyään on tarjolla tosiaan muitakin vaihtoehtoja viikonlopun viettoon, kun judokisoissa käyminen. Ja juurikin tästä olen "huolissani", sillä massoja tulisi saada liikenteeseen, ei pelkästään niitä "huippuja". Harva suomalainen kuitenkaan tulee koskaan kansainvälisesti menestymään judossa, eikä varsinkaan siitä elantoa tule koskaan saamaan. Siksi toivoisin, että kynnystä kisaamiseen saataisiin laskemaan ja siitä muodostuisi hyvä kilpaHARRASTUS suurelle massalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta, mitä sanoit. Itse en tarkoittanut negatiivisesti tuota, mitä kirjoitin. Yritin vain sanoa, että messiin vain, jos ei ole noita sairastumisia tms. mitä kirjoitit. Nykyään on tarjolla tosiaan muitakin vaihtoehtoja viikonlopun viettoon, kun judokisoissa käyminen. Ja juurikin tästä olen "huolissani", sillä massoja tulisi saada liikenteeseen, ei pelkästään niitä "huippuja". Harva suomalainen kuitenkaan tulee koskaan kansainvälisesti menestymään judossa, eikä varsinkaan siitä elantoa tule koskaan saamaan. Siksi toivoisin, että kynnystä kisaamiseen saataisiin laskemaan ja siitä muodostuisi hyvä kilpaHARRASTUS suurelle massalle.

    Liitokin kun saataisi vielä tajuamaan. Matkailujoukkueen nimeäminen on Suomessa turhaa, ja estää kotimaan yhteisiä tapahtumia. Toki ulkomaillakin voi kilpailla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liitokin kun saataisi vielä tajuamaan. Matkailujoukkueen nimeäminen on Suomessa turhaa, ja estää kotimaan yhteisiä tapahtumia. Toki ulkomaillakin voi kilpailla.

    Kyllä. Toki seurathan kilpailuita järjestävät ja niissäkin monesti toive taloudellisesta hyödystä, joten mukavampi keskittyä lapsiin=massaan. Hienoa olisi kuitenkin jos jollain konstilla saataisiin aikuisia enemmän kisatatameille.


  • Turkissa on lämmintä..

  • Saako sieltä sen Coronan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   413
   22206
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   380
   14564
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14530
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10440
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5846