Balticcia kansalle

Anonyymi

Baltic Sea open kyllä peittoaa tasoltaan kaikki Suomessa pidettävät turnaukset. Fjo on pelkkä salikisa tähän verrattuna! Ihmettelen miksi suomenmestareita puuttuu muutamasta kadettisarjasta. Onko kotisuomessa luotu voittamaton kuva?

7

206

  Vastaukset

  • Katsos kun... ei sovi kalenteriin. On justiin menossa treenikausi tai tulossa/mennyt joku tärkeämpi kisa tms. Balticin ajankohta tuli yllättäin, you know. Ei maar, mutta oikeasti. Kynnystä mennä useampiin kisoihin tulisi porukan laskea. Ei tarvitse olla aina huippukunnossa tai vetää painoja johonkin sarjaan mihin "ei edes kuuluisi". Ottaisi vain rennosti ja treenin kannalta. Kukaan ei ole voittamaton, joten turha pitää sellaista illuusiota yllä sillä, että ei käy kisoissa.

  • Elämäänsä voi ohjata negatiivisuuden kautta, jos se elämänlaatua parantaa, mielenterveyden asiantuntijoiden mukaan kuitenkin päinvastoin. Syyhän voi olla myös esim. sairastuminen, loukkaantuminen, matka, tärkeä tapahtuma muussa lajissa jos harrastaa.

   Toinen kannusti tulemaan vaikka ylempään painoluokkaan, niin ei tarvi joka kisaan pudottaa. Näin jos tekee, niin joku paheksuu, että ei uskalla tulemaan haastetuksi omaan sarjaan. Teet niin tai näin, nämä mielensäpahoittajat löytää syyn haistella omaa anustaan.

   • Totta, mitä sanoit. Itse en tarkoittanut negatiivisesti tuota, mitä kirjoitin. Yritin vain sanoa, että messiin vain, jos ei ole noita sairastumisia tms. mitä kirjoitit. Nykyään on tarjolla tosiaan muitakin vaihtoehtoja viikonlopun viettoon, kun judokisoissa käyminen. Ja juurikin tästä olen "huolissani", sillä massoja tulisi saada liikenteeseen, ei pelkästään niitä "huippuja". Harva suomalainen kuitenkaan tulee koskaan kansainvälisesti menestymään judossa, eikä varsinkaan siitä elantoa tule koskaan saamaan. Siksi toivoisin, että kynnystä kisaamiseen saataisiin laskemaan ja siitä muodostuisi hyvä kilpaHARRASTUS suurelle massalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta, mitä sanoit. Itse en tarkoittanut negatiivisesti tuota, mitä kirjoitin. Yritin vain sanoa, että messiin vain, jos ei ole noita sairastumisia tms. mitä kirjoitit. Nykyään on tarjolla tosiaan muitakin vaihtoehtoja viikonlopun viettoon, kun judokisoissa käyminen. Ja juurikin tästä olen "huolissani", sillä massoja tulisi saada liikenteeseen, ei pelkästään niitä "huippuja". Harva suomalainen kuitenkaan tulee koskaan kansainvälisesti menestymään judossa, eikä varsinkaan siitä elantoa tule koskaan saamaan. Siksi toivoisin, että kynnystä kisaamiseen saataisiin laskemaan ja siitä muodostuisi hyvä kilpaHARRASTUS suurelle massalle.

    Liitokin kun saataisi vielä tajuamaan. Matkailujoukkueen nimeäminen on Suomessa turhaa, ja estää kotimaan yhteisiä tapahtumia. Toki ulkomaillakin voi kilpailla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liitokin kun saataisi vielä tajuamaan. Matkailujoukkueen nimeäminen on Suomessa turhaa, ja estää kotimaan yhteisiä tapahtumia. Toki ulkomaillakin voi kilpailla.

    Kyllä. Toki seurathan kilpailuita järjestävät ja niissäkin monesti toive taloudellisesta hyödystä, joten mukavampi keskittyä lapsiin=massaan. Hienoa olisi kuitenkin jos jollain konstilla saataisiin aikuisia enemmän kisatatameille.


  • Turkissa on lämmintä..

  • Saako sieltä sen Coronan?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2340
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1152
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   170
   1081