S market osaa hommansa

Anonyymi

S marketissa asiakaspalvelu on täyden 10 arvoista. Siellä ei asiakasta palvella naamarajalla vaan jokainen asiakas on heille yhtä tärkeää.

K kauppaan kun menee niin siellä on 2 myyjää jotka ihmisiä tervehtii ja juttelee normaalisti. Loput kävelee nokka pystyssä ohi tai kassallakin puhuvat toiselle asiakkaalle.. En ihmettele yhtään jos alkaa asiakkaat hävitä, kun sana kiirii ja ihmiset huomaa.

20

1778

  Vastaukset

  • Paprika on silti kylän paras ja siistein kauppa.

  • S - kaupassa tuotteiden hinnat nousseet melkoisesti viimeaikoina, hintataso alkaa olla sama kuin k-kaupassa mutta asiakaspalvelu on huomattavasti ystävällisempää s-kaupassa.

   • LIDLL on paras!!!


  • Melkoisen tyyristä euroaikana ruoka muutenkin, esim meetvurstipaketti 100g a4€, jotain 24 mummonmarkkaa, limupullo 1.5l a2.59€ eli n 15mummoa, ei muistaakseni markka aikana nuin tyyristä ollut, samoin vaatteiden hinnat, college paita kajaanin prisma a76. 60€ mummoissa monta sataa. Korona viruksesta kailotetaan joka tuutista mutta oikeasti huolissaan tulisi olla tästä miten eurolla helposti hivutetaan hintatasoa älyttömäksi.

   • Korona on vaarallisempi kuin Euro. Ei ihme jos siitä puhutaan.


  • S-marketissa ovinkin narisee.

   • Molemmat kaupat hyviä. Kiva niissä on käydä. Hyvää palvelua... Kiitos teille.


  • No joo. Ässän kassaneiti huomautti mulle kun en muka ollut tarpeeksi kaukana lääkärin vaimosta. Kertoi että voinko siirtyä että hän voi maksaa. Siis lääkärin vaimo. Minä tiedän turvavälit ym.koronajutut. Sehän oli vaan perseennuolentaa.

   • Lääkärikin on vain ihminen, kuin myös hänen vaimo.


   • Ässässä ennakoidaan korona asiat hyvin. On lattiaan merkatut turvavälit asiakkaille, kuuluutetaan turvaväleistä, kassakäyttäytymisestä, ostosten pakkaamisrauhasta yms. Käsidesit käytettävissä ostoskärryjen läheisyydessä ja kassalla. Myös mahdollisuus käsien pesemiseen. Iso kiitos. Kiitos myyjille myös asiallisesta ja tasapuolisesta asiakkaiden huomioimisesta.


  • Höpö, Höpö juttuja noi edelliset !. Mutta sinusta olen edelleenkin kiinnostunut ;), Ja s-marketeissa on ollut aina hieno , asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Siitä kiitos heille, varsinkin näinäaikoina.

  • S-marketissa on halvemmat tuotteet loppu usein, eikö siellä osata tilata niitä kuin vähän kerrallaan. Onhan se yleensä 10- 20 % halvempi kuin k-market, paitsi tarjoukset. K-market tosin toimittaa korona karanteenilaisille tavaraa kotiin, mutta ihmetyttää toimitusmaksu. Ennen tuonti kirkon kylässä oli 5€ , nyt se on 10€ paitsi kepulaisille 5 €, vaikka matka on vain tilaajien välillä 30 metriö. Kyllä koronallakin halutaan rikastua.

   • Eikö tuo 10 euron maksu ole vakio kaikissa k-kaupoissa, katso vaikka verkkoruokakaupasta... ennen on voinut pyytää omaa haluamaansa summaa mutta yhtiön ohjeistusten mukaan tulee toimia kaikkien kauppiaiden.


   • Nyt sitten ässä toimittaa tuotteet kotiin 15 euron hintaan ja tuotteiden keräilykin maksaa 8 euroa, mutta eihän se kai haittaa, kun saa sitä boonusta.


  • En käy Koo-kaupassa.
   Ei käy ex-Koo-maitokauppiaan poikakaan.

  • Voi jeesus! Olkaa iloisia että teillä on vielä ruokakauppoja siellä. Tuolla rutinalla ja valituksella ei taida olla mitään tehoa ja tuo kepujen vihaaja,joutaisit jäädä ilman evästä.

  • En kyllä ymmärrä tätä kirjoittelua kauppojen sitä tätä ja tuota vertailusta tai
   mitä milloinkin asiaa mieleen juolahtaa. Itse käyn hakemassa täydennystä kun on tarpeen, enkä jää ihmettelemään sinne mitään muuta. Olen saanut ostokset tehtyä ja myös maksettuakin. Turhaa kirjoittelua!

  • Van kun ei oo muuta elämää niin pitää jäädä kauppaan tollistelemaan ja pahoittaa mielensä pikku asioista,eipä silti ,kaupat ainoa paikka missä tapahtuu jotakin, mutta no,kuhan lomalaisia tulee niin Puolangallakin vilkastuu elämä. Lomia odotellessa.

   • Kaupoissakin on hiiriä. Siis yö aikaan hyppivät ruokatiskeillä. Yhdessäkin ässämarketissa on pottutiskin vieressä seinän juuressa hiiren myrkky pyydys. Elä ihmettele jos joskus löydät raadon jostakin pussukastasi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaupoissakin on hiiriä. Siis yö aikaan hyppivät ruokatiskeillä. Yhdessäkin ässämarketissa on pottutiskin vieressä seinän juuressa hiiren myrkky pyydys. Elä ihmettele jos joskus löydät raadon jostakin pussukastasi.

    Kyllä on kiva asioida molemmissa kaupoissa. Erittäin hyvää palvelua molemmissa. Kitisijät katsokaa peiliin.


  SEISKA.FI

  • Tähän ei ole enää paluuta! Maailman ehkä eniten tatuoitu nainen, Amber Luke, vilautti kuvaa entisestä naamastaan - onko se sama henkilö?
  • Syyttäjä: Näin härskisti Mervi Tapolan Jarmo-veljeä huijattiin ennen kuolemaansa: epäillään joutuneen törkeän petoksen uhriksi - perikunta vaatii 45 000 euroa!
  • Poppari Chris Trousdale on kuollut 34-vuotiaana - syynä koronavirus? Julkaisi pahaa aavistamattoman kuvan somessa vielä kuolinpäivänään

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4274
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4044
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2360
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   213
   2020
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1911