S market osaa hommansa

Anonyymi

S marketissa asiakaspalvelu on täyden 10 arvoista. Siellä ei asiakasta palvella naamarajalla vaan jokainen asiakas on heille yhtä tärkeää.

K kauppaan kun menee niin siellä on 2 myyjää jotka ihmisiä tervehtii ja juttelee normaalisti. Loput kävelee nokka pystyssä ohi tai kassallakin puhuvat toiselle asiakkaalle.. En ihmettele yhtään jos alkaa asiakkaat hävitä, kun sana kiirii ja ihmiset huomaa.

28

2841

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paprika on silti kylän paras ja siistein kauppa.

    • Anonyymi

      S - kaupassa tuotteiden hinnat nousseet melkoisesti viimeaikoina, hintataso alkaa olla sama kuin k-kaupassa mutta asiakaspalvelu on huomattavasti ystävällisempää s-kaupassa.

      • Anonyymi

        LIDLL on paras!!!


    • Anonyymi

      Melkoisen tyyristä euroaikana ruoka muutenkin, esim meetvurstipaketti 100g a4€, jotain 24 mummonmarkkaa, limupullo 1.5l a2.59€ eli n 15mummoa, ei muistaakseni markka aikana nuin tyyristä ollut, samoin vaatteiden hinnat, college paita kajaanin prisma a76. 60€ mummoissa monta sataa. Korona viruksesta kailotetaan joka tuutista mutta oikeasti huolissaan tulisi olla tästä miten eurolla helposti hivutetaan hintatasoa älyttömäksi.

      • Anonyymi

        Korona on vaarallisempi kuin Euro. Ei ihme jos siitä puhutaan.


    • Anonyymi

      S-marketissa ovinkin narisee.

      • Anonyymi

        Molemmat kaupat hyviä. Kiva niissä on käydä. Hyvää palvelua... Kiitos teille.


    • Anonyymi

      No joo. Ässän kassaneiti huomautti mulle kun en muka ollut tarpeeksi kaukana lääkärin vaimosta. Kertoi että voinko siirtyä että hän voi maksaa. Siis lääkärin vaimo. Minä tiedän turvavälit ym.koronajutut. Sehän oli vaan perseennuolentaa.

      • Anonyymi

        Lääkärikin on vain ihminen, kuin myös hänen vaimo.


      • Anonyymi

        Ässässä ennakoidaan korona asiat hyvin. On lattiaan merkatut turvavälit asiakkaille, kuuluutetaan turvaväleistä, kassakäyttäytymisestä, ostosten pakkaamisrauhasta yms. Käsidesit käytettävissä ostoskärryjen läheisyydessä ja kassalla. Myös mahdollisuus käsien pesemiseen. Iso kiitos. Kiitos myyjille myös asiallisesta ja tasapuolisesta asiakkaiden huomioimisesta.


    • Anonyymi

      Höpö, Höpö juttuja noi edelliset !. Mutta sinusta olen edelleenkin kiinnostunut ;), Ja s-marketeissa on ollut aina hieno , asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Siitä kiitos heille, varsinkin näinäaikoina.

    • Anonyymi

      S-marketissa on halvemmat tuotteet loppu usein, eikö siellä osata tilata niitä kuin vähän kerrallaan. Onhan se yleensä 10- 20 % halvempi kuin k-market, paitsi tarjoukset. K-market tosin toimittaa korona karanteenilaisille tavaraa kotiin, mutta ihmetyttää toimitusmaksu. Ennen tuonti kirkon kylässä oli 5€ , nyt se on 10€ paitsi kepulaisille 5 €, vaikka matka on vain tilaajien välillä 30 metriö. Kyllä koronallakin halutaan rikastua.

      • Anonyymi

        Eikö tuo 10 euron maksu ole vakio kaikissa k-kaupoissa, katso vaikka verkkoruokakaupasta... ennen on voinut pyytää omaa haluamaansa summaa mutta yhtiön ohjeistusten mukaan tulee toimia kaikkien kauppiaiden.


      • Anonyymi

        Nyt sitten ässä toimittaa tuotteet kotiin 15 euron hintaan ja tuotteiden keräilykin maksaa 8 euroa, mutta eihän se kai haittaa, kun saa sitä boonusta.


    • Anonyymi

      En käy Koo-kaupassa.
      Ei käy ex-Koo-maitokauppiaan poikakaan.

    • Anonyymi

      Voi jeesus! Olkaa iloisia että teillä on vielä ruokakauppoja siellä. Tuolla rutinalla ja valituksella ei taida olla mitään tehoa ja tuo kepujen vihaaja,joutaisit jäädä ilman evästä.

    • Anonyymi

      En kyllä ymmärrä tätä kirjoittelua kauppojen sitä tätä ja tuota vertailusta tai
      mitä milloinkin asiaa mieleen juolahtaa. Itse käyn hakemassa täydennystä kun on tarpeen, enkä jää ihmettelemään sinne mitään muuta. Olen saanut ostokset tehtyä ja myös maksettuakin. Turhaa kirjoittelua!

    • Anonyymi

      Van kun ei oo muuta elämää niin pitää jäädä kauppaan tollistelemaan ja pahoittaa mielensä pikku asioista,eipä silti ,kaupat ainoa paikka missä tapahtuu jotakin, mutta no,kuhan lomalaisia tulee niin Puolangallakin vilkastuu elämä. Lomia odotellessa.

      • Anonyymi

        Kaupoissakin on hiiriä. Siis yö aikaan hyppivät ruokatiskeillä. Yhdessäkin ässämarketissa on pottutiskin vieressä seinän juuressa hiiren myrkky pyydys. Elä ihmettele jos joskus löydät raadon jostakin pussukastasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupoissakin on hiiriä. Siis yö aikaan hyppivät ruokatiskeillä. Yhdessäkin ässämarketissa on pottutiskin vieressä seinän juuressa hiiren myrkky pyydys. Elä ihmettele jos joskus löydät raadon jostakin pussukastasi.

        Kyllä on kiva asioida molemmissa kaupoissa. Erittäin hyvää palvelua molemmissa. Kitisijät katsokaa peiliin.


    • Anonyymi

      montako pommi-iskua on tehty Puolangalla?

    • Anonyymi

      S market on vähän halvempi kauppa kuin k kauppa. S marketissa käsidesi haesoo palaneelle ponulle ihmekkö tuo kun asiakkaat ei käytä desiä korkeintaan joka 5 käyttää vain. k marketissa käsidesi ok eipä muuta 😀

    • Anonyymi

      Järkyttävän pitkät jonot ajoittain kassalle. Voisiko hyllyjen täyttävät käydä välillä purkamassa jonoa.

    • Anonyymi

      Älypuhelimilla on niinkin laaja tuijottelupohja, ettei heti kohta uskoisi edes. Sitähän kaikki lyhyimmälläkin tauolla, kun äly on jättänyt.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4698
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4223
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2795
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      213
      1835
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1367
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1243
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1222
    Aihe