Tallennetut TV-ohjelmat eivät näy kovalevyltä

TV on uusi Philips 55OLED854/12 ja kovalevy on myös uusi Transcend 250Gt. Levy on alustettu ja TV näyttää kaiken olevan OK.

Katsottavan kanavan tallennus tuntuu onnistuvan, eli sitä pystyy katsomaan myös levyltä. Mutta: Ajastettu tallennus ei pelitä. Ajastus onnistuu helposti suoraan ohjelmavalikosta painamalla REC-nappi ja ohjelma yleensä myös tallentuu levylle (näkyy esim "ohjelma 120min") Kun yritän toistaa ohjelman, levyn lukeminen loppuu parin sekunnin yrittämisen jälkeen ja vain rinkula-animaatio jää pyörimään.

Toisinaan tallennuksen lopputulos on "Tallennettu 0 sek", ja lopputulos myös siis täysnolla.

TV ostettu Veikon Koneen verkkokaupasta ja sen tuotetuki tuntuu olevan aivan nolla. Kovalevy ostettu Veikon Koneen myymälästä ja sitä on siellä kokeiltu ja heidän mukaansa kaikki toimii normisti, tietenkin.

Mikä hiivatin noituus tuohon keksintöön on iskenyt?

4

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kovin pienen levyn olet valinnut, sillä ohjekirja sanoo: Tallenna - Lähetyksen keskeyttämiseen ja tallentamiseen tarvitaan vähintään 250 Gt levytilaa. Oman vanhan Sonyn ainoa tallentava USB on merkitty HDD-tunnuksella, sillä se antaa ulkoiselle levylle riittävästi virtaa. Muut USB:t ovat kuvien ja videoiden katseluun. Kokeile USB-liitintä, jossa virtaa luvataan olevan tarjolla 900 mA.

      Olethan alustanut USB-levyn TV:n valikoiden kautta. TV tyhjentää levyn ja alustaa sen sellaiseksi, ettei sen sisältöä pääse katsomaan muilla laitteilla (= kopiosuojaus). Kun sitten joskus otat USB-levyn käyttöön, niin se on joko tyhjennettävä tv:n menun kautta tai formatoitava PC:llä.

      https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55oled854_12/55oled854_12_dfu_fin.pdf sivulla 32 alkaa tarkemmat ohjeet. Ohjeet löytyvät myös TV:n sisäisestä menusta ehkä helpommassa muodossa...

      • Kiitos asiallisesta kommentista. Toi 250Gt ohjeen mukaan on riittävä nimenomaan ohjelmien tallennukseen. "Ajansiirtoon" riittäisi paljon pienempikin levy. TV:n "alusta"- toiminnolla on levy formatoitu - moneen kertaakin jo. ...ja molempia USB-porttejakin kokeiltu, siis myös 900mA työntävää.

        Taitaa jäädä mysteeriksi mysteerien joukkoon...


      • Anonyymi
        Rauski58 kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta kommentista. Toi 250Gt ohjeen mukaan on riittävä nimenomaan ohjelmien tallennukseen. "Ajansiirtoon" riittäisi paljon pienempikin levy. TV:n "alusta"- toiminnolla on levy formatoitu - moneen kertaakin jo. ...ja molempia USB-porttejakin kokeiltu, siis myös 900mA työntävää.

        Taitaa jäädä mysteeriksi mysteerien joukkoon...

        Ne SSD- levyt vaikka muuten nopeita ovatkin, eivät ole mitään huippunopeita tallentajia.
        Jos se tv-tallennus on pakko saada toimimaan itsellä ainakin omassa philipsissä ei toiminut kuin sellainen levykloonaaja- tavallinen hdd levy - yhdistelmä siitä tulee tietty vähän kolhonnäköinen laitos ...


    • Anonyymi

      Ilmeisesti olet hankkinut SSD-levyn tallennukseen? Itse olen Sonyn TV:n kanssa käyttänyt perinteisiä Buffalon teraisia USB3 levyjä ja ne toimivat ongelmitta. Kun vaan jostain löytyisi aikaa tallenteiden katseluun;)

      Tallennuksen toimivuutta voit kokeilla USB muistitikulla, eli formatoit sen ja tallennat siihen jonkin ohjelmanpätkän. Jos se toimii, niin tuo SSD-levy ei toimi Philipsin kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      74
      3015
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      199
      1939
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1781
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1488
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      165
      1348
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1335
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1069
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      95
      950
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      824
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      820
    Aihe