Muutin Muhokselle ja petyin!

Anonyymi

Ajattelin, että täällä voisi vaikka viihtyä. Valitettavasti petyin pahemman kerran. Suurin pettymykseni oli paikkakunnan ylitsepääsemättömän pieni koko. Jotenkin kaikki täällä on niin ummehtunutta. Järkeni ei kestä tällaista. Ensinnäkin päässäni on alkanut viirata. Sisältäni kuuluu ihmeellisiä ääniä. Kesken hiljaisuuden pään sisältä saattaa alkaa kuulua voimakasta titityytä. Vieruskaveri ei sitä kuule, koska sisälläni asuva lintu ilmeisesti laulaa niin hiljaa. Tai sitten se on oikeasti hallusinaatio, eli lintua ei ole ensinkään. Pääni vain soi.

Kysynkin teiltä, kuinka monelle muulle on käynyt samoin, kun on muuttanut Muhokselle? Onko tämä tavanoimasta? Entä paljasjalakaset muhoslaiset. Soiko teidän korvissanne tauoton titityy?

8

143

  Vastaukset

  • Joo, kyllä se titityy kuuluu ihan muitten kun sinun päästä, se kuuluu Muhoslaisten päästä jota ne ite ei kuule ja niin taisi käydä sinullekin nyt kun sinne oot muuttanu joten koita nyt vaan sopeutua suuriin muutoksiin.
   Nim. M Ollaan kuulolla

  • Voi tuo ihan normaalia....
   Miten ne linnut saa nukutuksi, kun se tavarajuna niin täräjää.

  • Ihana kirjoitus sun ti-ti-tyy.
   Minäkin haluaisin kuulla ja ihan nähdä semmoisen linnun.

  • Tunnettu titity-tuut-kookot-käki Iäänin eteläosasta tullut näemmä vierailemaan Muhoksen palstalla. Saanut häädön aikaisemmista paikoistaan..

   • Mitä selität???


  • Voi itku! Erehdyit poloinen Muhokselle!? Ei täällä paikallinen väestö ala muualta tulleita! Muualta tulleiden kanssa saat hauskasi pitää mutta paikallisten alkuasukkaiden kanssa ei mitään schäänssiä! Muhoslaiset ovat erittäin sisäänpäinlämpiävää sakkia joille muualta tullut on.. ...uhka ja pahuus!

  • Muhoslaiset ovat paljonkin arvelluttavaa sakkia. Jospa joku on lyönyt sinua siellä päähän, niin on jäänyt tuollainen vamma ja aivovamman seurauksena sitten tuo äänentoisto.

  • Muhoslaiset olleet aina mustankipeitä varsinkin oman kylän naisistaan, naiset jos on hakeneet muualta hiukan laatua niin sinne ei ole ollu miehellä asiaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   114
   7168
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1916