Aihe

kyllä on surkea hallitus

Anonyymi

muut maat ovat toimineet, mutta mitä tekee hallitus. naapurinkin ystävä tuli juuri italiasta. käsittämätöntä että lennot italiasta jatkuvat normaaliin tapaan.

27

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kanalaumassa käy kotkotus, mutta mitään ei oikeasti tehdä.

  • Anonyymi

   Hallitus pesee vain käsiään, kirjaimellisesti.

   • Anonyymi

    Se on se Illuminaatti.


  • Anonyymi

   Onko huhu totta että Espoosta on jouduttu siirtämään koronapotilaita Hyvinkäälle tilojen puutteen takia..

  • Anonyymi

   Jos tulee poikkeustila, vanhemmat jäävät hoitamaan lapsiaan siis pois työstä. Vähiten joudutaan kuulemma jopa säännöstelemään sähköä, joukkoliikennettä rajoitetaan....
   Olisiko kivaa ilman lämmitystä?
   Karmeeta mihin on jouduttu ja voi kestää ties miten kauan.

  • Anonyymi

   kriisimaista tulevat lennot olisi pitänyt kieltää heti. hallituksen kanta on ettei kannata yrittää estää epidemiaa, kun se tulee kumminkin. toimitaan vasta sitten kun pahin on päällä. se on vähän sama kun diabetteksen esiastetta sairastavalle sanottaisiin, että laihduta vasta sitten kun sairaus on jo todettu.

   • Anonyymi

    "hallituksen kanta on....., kun se tulee kumminkin."

    Asia on juuri niin De Facto, mitä tulee epidemialta välttymiseen. Sitä kun ei mikään mahti maailmassa pidä Suomesta pois. Miksi luulet jotain muuta? Suomi kun ei ole mikään pullo, jonka korkki voidaan yhdellä käden liikkeellä pistää ilmatiiviisti kiinni


  • Anonyymi

   Jälkiviisaus on parasta viisautta. Case Trump. Muutama päivä sitten hän vitsaili Coronasta, ”ei uhkaa amerikkalaisia, menee ohi säiden lämmetessä”. No, ei mennyt kuten Strömsössä ja eilen kielsi lennot EU:sta jenkkeihin. Kaikista huvittavinta on että Briteistä saa lentää vaikka Corona jyllää yhtä lailla siellä ja Briteissä ei ole tehty mitään rajoituksia viruksen leviämisen rajoittamiseksi! Pääministeri kehoitti eilen kansalaisiaan pesemään kätensä.

   Case Trumpin toiminta törkeää, lisäksi hän on rajoittanut coronatestien ottamista jotta saa sairastuneiden luvut pysymään alhaisina....

  • Anonyymi

   Virukset tulevat ja menevät. Turha korona-vouhotus vain ahdistaa ihmisiä.

   • Anonyymi

    Oletko oikeesti tietoinen millainen tilanne on Italiassa?

    Voin kertoa. Siellä on todellinen karmeus näkyvissä tämän viruksen seurauksena.


   • Anonyymi

    Tämä on kuultu jo moneen kertaan. Tämä virus on vasta hyvää vauhtia tulossa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on kuultu jo moneen kertaan. Tämä virus on vasta hyvää vauhtia tulossa!

    Onneksi meillä on Wilhelm Junnila joka hoitaa asiaa, hänen kykynsä on huomannut Donald Trump kutsumalla hänet kutsuvieraakseensa rukousaamiaiselle.


  • Anonyymi

   tulee mieleen, miks hallitusta moititaan tässä asiassa. miten kansalaiset sitten itse toimivat juuri nyt? onko lopetettu tuolla porukoissa pyöriminen , tavarataloissa juokseminen? onko todella huomioitu se ettei iäkkäitä ihmisiä ja sairaita saisi vahingossakaan tartuttaa sanotaanko tietämättään. eli siis pitää olla tietoinen minne menee ja ketä tapaa. asia ei oikeasti ole helposti toteuttavissa.

   mikäli hallitus määräisi kaikki kotiin kuukaudeksi, vain muutama kauppareissu sallittaisiin, alkaisi mekkala. kuka nyt sellaiseen ryhtyy, vaikka henki menisi niin on päästävä pubeihin ynnä muualle. kännissä sitä ei edes huomaa paljonko ihmiset aivastelevat päin.

   entäpä mikäli et saisi mennä töihin kuukauteen, taikka kahteen kuukauteen ja sinua vahdittaisiin niin, ettet saisi poistua kotoa.?????

   sanoipa hallitus mitä tahansa, niin suomalainen sisupussi puskee porukoissa välittämättä koronista.

   mistä vanhustenhoidossa työskentelevä voi tietää ettei hänellä ole koronatartuntaa tai ettei hän ole altistunut kaupassa käydessään ja menee seuraavana päivänä hoitamaan vanhuksia ja onkin saanut tartunnan tietämättään. kuka siis kontrolloi oireettomia hoitajia?

   eräs vanhusten yksityisessä palvelutalossa työskentelevä saapui jokunen päivä laivamatkalta, oli ollut mm hotellissa läheisessä ulkomaassa. kulkenut siis matkan edestakaisin laivalla. kyseinen maa on laittanut juuri eilen tiukat rajat ulkomaalaisille, koska maassa on niin paljon sairastuneita. tuo vanhustenhoidossa oleva hoitajatar meni seuraavana päivänä matkalta tultuaan töihin. mielenkiinnolla odotellaan mitä tästä seuraa. itse olisin kyllä soittanut työnantajalle ja tiedustellut, miten tässä menettelen ennenkuin olisin töihin lähtenyt. Mutta kun niitä hallituksen ohjeistuksia ei ollut tullut, niin miten sitten hoituritasoinen ihminen voisi omilla aivoillaan lainkaan ajatella???? ei mienkään, tarvitaan enemmän älyä toimia tällaisten asioiden parissa.

  • Anonyymi

   Nooh, toimikunta tarvitsee degaation, joka tarvitsee mandaatin työryhmän perustaakseen apulaisosaston vaatimustyöryhmille, ketkä asettaa tutkimusryhmän tarkastaakseen valiokuntien asettamat lausunnot koskien...liibalaa

  • Anonyymi

   Jokainen ihminen voi vaikuttaa tilanteeseen omasta siisteydestään huolehtimalla.

   • Anonyymi

    Pestäänpäs ne kätöset taas kerran, ja ei kun uudestaan hankkimaan lisää vessapaperia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pestäänpäs ne kätöset taas kerran, ja ei kun uudestaan hankkimaan lisää vessapaperia.

    Tääkin on tiedossa tää käsienpesu. Kädet tulee pestä muutoinkin kuin pandemia tai tautiaikoina. Aina, kun on sorkittu kodin ulkopuolella paikkoja.

    Mutta suun, nenän ja silmien kauttahan tuo viheliäinen virus liipaisee ihmiseen ja aiheuttaa tappavan taudin. Joten siis, kun ette vielä tiedä tätä asiaa niin kerron. Laittakaa jonkinlainen kasvosuoja nenän ja suun eteen, huivikin käy, kunhan se on tarpeeksi tiivistä kangasta. kaksinkerroin niin ihan kelpaa. Se nimittäin suojaa sinua itseäsi saamasta tartuntaa, jos joku tietämättään sairastaa lieväasteisena, niin huivi suojaa sinua tartunnalta, jos kyseinen henkilö köhäisee vahingossa muutaman metrin päässä tai lähempänä.


  • Anonyymi

   Ihmiset itse voivat vaikuttaa asiaan esim. niin, että eivät hakeudu suuriin laumoihin.

   • Anonyymi

    Nythän on ohjeistettu, vaan kaksi ihmistä saa tavata ja turvaväli oltava vähintään kaksi metriä heillä.


  • Anonyymi

   Hallitus on toiminut oikea-aikaisesti ja oikealla voimalla. Näyttää sille, että onneksi tässä tilanteessa meillä on ainakin tämän vuosituhannen paras hallitus. Nykyistä edellinen taas on se surkein kikyineen ja soteineen, jonka pystyn muistamaan. On ajatuksenakin pelotavaa ajatella miten edeltänyt Sipilän hallitus olisi vallitsevassa tilanteessa toiminut.

   • Anonyymi

    todellakin
    . nyt harjoitellaan samalla toimintaa/ toimimattomuutta tulevia luontoa suojelevia ja ylituotantoa ja yilkulutusta hillitseviä aikoja varten
    . ei paha!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    todellakin
    . nyt harjoitellaan samalla toimintaa/ toimimattomuutta tulevia luontoa suojelevia ja ylituotantoa ja yilkulutusta hillitseviä aikoja varten
    . ei paha!!!

    Paluuta entiseen ei ole pitkiin aikoihin, jos koskaan.

    Hyvä oppia olemaan kuluttamatta, jättää ne kiinalaiset roinat kauppoihin, oppia säästämään sähköä, oppia olemaan ihan itsekseen kotona, oppia auttamaan toisia, unohtaa oma narsistinen minä, minä minulle.


  • Anonyymi

   Jokainen kansalainen voi vaikuttaa asioihin erittäin paljon. Hallitus ei voi tehdä suuria ihmeitä.

  • Anonyymi

   Gallupin arvosanat presidentille, pääministerille ja hallitukselle olivat erinomaiset!

   Lännen Median-kysely:

   Kansalaisten mukaan hallitus ja THL ovat onnistuneet hyvin koronaepidemian hoidossa – parhaat arvosanat saa kuitenkin presidentti Sauli Niinistö.

   Samaa mieltä!

   • Anonyymi

    Se vaan niin suomalaiset eivät ole saaneet tietää sitä todellista sairastuneiden määrää. Miksi eivät, koska lieviä tapauksia kun ei testata Suomessa, niin se todellinen sairaiden lukumäärä on pimennossa ja tulee olemaan pimennossa, kukaan ei tiedä todellista koronapotilaiden määrää.

    Lievät tapaukset ovat pahimpia tartuttajia. Ja voiko yleensä lievää koronatartuntaa edes pitää minään tautina ja jäädä karanteenin, kun ei tiedä, onko se koronaa vaiko ei. Mikäli THL:sta kiinnostaisi sairastuneiden määrät ja se, että tuo sairaus on vakava, testauksia tehtäisiin enemmän. Who:n mielipide on, että myöskin lievät tapaukset tulee testata. Joten minkä arvosanan annamme Hallitukselle? SUURI KYSYMYSMERKKI.


  • Anonyymi

   tyytyväisyys hallituksen toimiin on hyvä. otannassa oli 1200 kansalaista, joten saanen olla asiasta täysin eri mieltä. toimia toki opposition painostuksesta tehtiin, mutta liian myöhään. aluksi oltiin viikkoja tumput suorina, ja sanottiin infulenssan olevan paljon vaarallisempi.

  • Anonyymi

   Pahin virhe on ollut, Suomessa ei olla toimittu WHO:n ohjeiden mukaisesti, sama asia koskee lähestulkoon kaikkia EU:in maita ja siksi kuolemia on tullut tosi paljon. Mekin Suomessa olemme laiminlyöneet Maailman Terveysjärjestön säännöt. Paras asiantuntemus nimittäin on WHO:lla. Mikäköhän tähän laiminlyöntiin on syynä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802