Ei saa henkeä yöllä

Anonyymi

Olen alkanut heräilemään siihen että ei saa henkeä.
Kun herään niin joudon haukkomaan henkeä että tilanne normalisoituu.
Voiko työuupumus liittyä?
Soitan kyllä terkkarille kun se aukeaa joskus, pelottaa vain.

13

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannattaa mennä lääkäriin. Voi olla uniapnea, varsinkin jos sinulla on riskitekijöitä (esim. ylipaino, suvussa kyseistä sairautta). Hoitamattomana voi olla vaarallinen sairaus.
      Sitä en tiedä voiko psyykkiset tekijät aiheuttaa tuollaista.

      • Anonyymi

        Sellainen juttu tuli vielä mieleen, että uniapnea aiheuttaa päiväaikaista väsymystä. On mahdollista, että työuupumuksesi johtuu uniapneasta tai uniapnea pahentaa uupumustasi.


    • Anonyymi

      Sinulla on uniapnea. Itse sain juuri uniapneadiagnoosin.

    • Anonyymi

      Sinulla on tuo korona-virus, joten hakeudu välittömästi testeihin.

    • Anonyymi

      Voi olla myös että kirous langennu päällesi.

      Itellä oli samaa melkein kakskyt vuotta. 2000l alussa mut vissiinki kirottiin. SITTEN 10V uskossa ja nyt kirouksen voima on heikentynyt.

      • Anonyymi

        Millä tavoin kirous ilmeni sinulla? Oliko muita oireita kuin yölliset hengenahdistukset?


      • Anonyymi

        Pikainen diagnoosi olisi: Kirous on vähentynyt, mutta himmeys lisääntynyt=tasapainotila.


    • Anonyymi

      Itselläni tuollaiset oireet ovat johtuneet nimenomaan työuupumuksesta ja siihen liittyvästä ahdistuksesta. Kun töissä helpotti ja ahdistuneisuus poistui, myös uniongelmat loppuivat.

    • Anonyymi

      Omasta ja muidenkin kokemuksesta tiedän, että näitä hengitys- kuin muitakin hermosto-oireita esiintyy nyt paljon. Toiset epäilevät koronapiikkejä, jota en tietenkään täysin kiellä, mutta tiedän, että on ihmisiä, jotka eivät kyseisiä myrkkypiikkejä ole ottaneet ja kärsivät silti rajuista oireista, minä mukaan lukien. Varma tieto se, että taivaalle vedettävät kemiat ovat tekemisissä näiden oireiden kanssa. Olen tämän todennut lukuisia kertoja, samoin moni muu. Asiasta ei ole, eikä tule keskustelua, koska noh, keskustelua ei saa tässä totaalitantta-maassa käydä. Seuratkaapa taivasta ja oireiluanne. Päivisin tapahtuu paljon, mutta yleensä yön pimennossa klo. 1-3 välillä myös. Todisteet löytyvät, mutta kukapa esittäisi ne kaikille? Aurinko joka päivä piiloon joko valkoista heijastavan kalvon tai harmaan massan taakse, ja auta armias, jos taivas ehtii käydä sinisenä ja aurinko keltaisena, alkaa sellainen kemiashow, että huh ja hei. "Aaltojakin" noissa kemioissa näet usein. Ne taas todistavat sen, että näitä kemioita sädetetään (ohjaillaan) ulkopuolelta (liene ihan joka puolella olevien mastojen kautta). Täysi ilmastomanipulointi meneillään ja oireita piisaa. Hengitysongelmat yksi iso, mutta monia muitakin pahoinvoinnista ärtymykseen. Asiasta löytyy paljon tietoa, jos osaat muutakin kuin kaunista äidinkieltämme ;)

    • Anonyymi

      Vielä lisään edelliseen, että oman tutkimisen ja syntyneen näkemyksen mukaan oireiden takana on elektromagneettinen säteily, jota tässä ilmastomanipuloinnissa käytetään tai auringon muuttunut sellainen (auringon muuttunut säteily, sehän on väriltäänkin vitivalkoisen kylmä ja hyvin etova sekä pistävä, eikä lämmin keltainen, vetoava jne, jota aurinko on aina ennen ollut). En kiellä sitäkään, etteikö näiden kemioiden hengitys voisi tehdä oireita, mutta oireiden nopeus ja teho viittaavat säteilyyn. En ala todistelemaan mitään, ellet anna yleistä alustaa, johon voin kuvia ja videoita julkaista. Kerroin sen, minkä minä ja moni muu on itse nähnyt ja setvinyt. Ei muuta kuin ulos näkemään ja kokemaan ja moni voi asian ihmetellä jopa koti-ikunastaan. Salaliittoteoriajauhamiset voi unohtaa ja keskittyä sen sijasta jauhamaan painovoimateoriasta, joka siis edelleen on vain teoria. Jos jauhanta ei kiinnosta, niin avaa silmäsi, näe sekä koe.

      • Anonyymi

        Jauhamistahan se on tuo säteilystäkin höpöttäminen.
        Ahdistava elämäntilanne, esim. työelämässä, ihmissuhteissa, jne. saattaa vaikuttaa huonoon nukkumiseen ja yölliseen heräilyyn, juurikin siihen, että tuntuu kuin hapen saanti loppuisi.
        Kyselkää vaikka ihmisiltä, jotka ovat ahdistuksesta joskus kärsineet, monilla on ollut samanlaista oireilua.
        Oireilu on ohimenevää, kun ahdistus lievenee tai menee kokonaan pois.

        Toki aloituksen kirjoittajan oireet voi viitata myös uniapneaan, mutta kun siinä ahdistus mainittiin, niin tuli mieleen. Juuri sen takia, koska se on yleistä.
        Tosin jo vanha aloitus, mutta aihe aina ajankohtainen.


      • Anonyymi

        Mitä enemmän mietiskelee jotain säteilyjä ym. , ja lisäksi jos vielä tarkkailee itseään, mahdollista oireilua, niin varmasti alkaa ahdistaa.
        Mitä vähemmän miettii asioita, jotka aiheuttavat psyykkistä päänvaivaa, sen helpompaa on elää suurin piirtein tasapainossa itsensä kanssa.
        Toki stressaavat tilanteet elämässä voivat aiheuttaa oireita, mutta niitä riittää matkan varrella lähes jokaisella jossain vaiheessa.


    • Anonyymi

      Uniapnea on oire jostakin. Jos ei johdu rakenteellisesta ongelmasta, kyse hermostosta, joka yhdistyy taas edellä mainittuun ilmastomanipulointiin. Niin on monelle muullekin tarjottu uniapneaa, nappeja ja papia hengitysavuksi ;) En lähtisi nappeja vetämään tai koneen varaan keuhkojani alentamaan. Samaan sarjaan liittyy epämääräiset ahdistukset, selittämätön tuleva ja menevä stressi, nälkä katoaa, suoliston ja virtsarakon häiriöt, väsymys ja lukuisia muita... Saatatpa kokea, että oireet häviävät myös aivan yllättäen ja palaavat samalla tavalla. Kokeileppa auringossa oleilua, jos jostakin löydät. Huomaatko mitään? Vastaukset myöhässä, mutta ehkä joku toinen saa näistä jotakin? Ellei suomi24 ole mädännyt niin paljon, että poistelee...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe