Näin Valtiattarena ärsyttää!!!!!

Anonyymi

Olen 33v dominoiva nainen. Olen teinistä asti tykännyt olla dominoiva. Poikaystäviä on ollut muutamia, mutta eivät ole suostuneet minun luonteeseen joka haluaa olla hallitseva ja ylempi kuin hän. Naisten kanssa on paremmin mennyt. Nyt minulla on erään naisen kanssa vapaa suhde vaikka on alistuva, koska en halua vakiintua. Joten laitan hänet vapaalle hetkeksi. Tulee kyllä takaisin nöyränä kun käsken.

Mutta asian pointtiin.
Mies orjia on tosi paljon, mutta he ovat feikkejä tai perheelisiä. Netissä haku päällä, mutta ei uskalleta sitten toimia. Viedään turhaa aikaa ja raha paskan puhumisella. Joten tällaisilta saisi ottaa munat pois eli elinikäinen siveysvyö pakko. Olkaa miehet asiallisia ja käytäytykää ihmisten lailla. Bdsm on joillekkin tärkeä asia joten älkää tehkö pilaa jotka on tosissaan.

92

9504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin Dominoivana miehenä pakko kommentoida, että wannabe sub naisia on enemmän kuin tarpeeksi. Tuntuu, että nykypäivänä naiset hakevat sitä jotain, joka usein ilmenee "fantasioin rajuista otteista, haluan olla alistettuna jne" kun kysytään mieltymyksistä. Tulos lähes aina on kuitenkin se, että ajatuksen tasolla oli kivaa mutta todellisuudessa ei olekaan oma juttu.
      Olen mennyt jo sekaisin laskuista, monenko sub kokelaan kanssa olen jutellut tässä vuosien varrella ja kuinka paljon aikaa olen näihin wannabe kokeilijoihin kuluttanut. Mutta se on paljon, varmasti useita satoja naisia joista oikeasti nöyriä ja tottelevia on löytynyt 4kpl. Ehkä se on tämä fifty shades kulttuuri joka nostaa esiin laumaeläinten ajatusmaailman yksinkertaisuuden, jossa halutaan sitä mitä muillakin on. Todella turhauttavaa, onneksi nämä laadukkaat 4 narttua ovat tasapainottaneet vaakaa nöyrällä ja palvelevalla olemuksellaan.

      • Anonyymi

        wannabe sub naisia ja näitä pikkuistelijoita on tuo b..m-baari .
        Mutta todellakin on niin että suurin osa on heruheru-trolleja ja juurikin näitä
        monen lapsen äitejä jotka hakevat sitä jännämiestä nettielämälleen,mut se tavara on yhä varattu sille kotipedin vaniljajädemiehelle..


    • Anonyymi

      Arvoisa Valtiatar.
      olen mies-orja ja tiedän, että minun kuuluu totella käskyjä ja palvella Valtiatarta.
      orjana minulle on luonnollista,, että Nainen hallitsee, käskee, piiskaa, nöyryyttää ja alistaa minua. alempiarvoisena kunnioitan Ylempiarvoisen päätöksiä.
      orjan pippelini kuuluu olla siveysvyössä aina kun Valtiatar katsoo sen olevan välttämätöntä orja-koulutuksessani,

    • Anonyymi

      'elinikäinen siveysvyö pakko'
      Kyllä kävis. Harmi kun puoliso satunnaisesti käskee pitämään. Tällä hetkellä siveysvyö päällä vaikkei tarvitsisi :|

      //B

    • Anonyymi

      Niinkö on ? Olen 20 vuotta vanhempi mies...alistuva mies. Jos vain muutamat perusjutut kävisi yhteen, olisin nöyrä orjapojunne. Tietenkin olette josain suuressa kaupungissa...kaukana minusta, orjapojusta. Olen samaa mieltä, kikkelit pois. Tahtoisin kokea sellaisen julman piikkihäkin. Minulla taas Domina Naiset on ollut mielessäni teini-iästä lähtien.

    • Anonyymi

      itse oon 28v mies ja olen etsinnyt naista joensuun seudulta joka haluisi itselleen minusta orjan mut ei oo ollu ottajia

    • Minua tällaisena alistuvana miehenä kummastuttaa miksi meitä täytyy kutsua orjiksi? Minusta se on erittäin halventava nimitys.

      • Anonyymi

        Se on oikea nimitys alistuvalle . Orja on alistuva ja totu nimeen,


      • Anonyymi

        Jos Valtiatar/Master etsi itselleen seuraa niin se on ORJA. Alistuva voi olla muutenkin, mutta Doiminoivan otteissa orja. Jos on niin kunnian himoinen niin silloin ei voi olla alistuva, jos loukkaantuu sanoista jolla häntä kutsutaan. Kannattaisi sitten olla ihan vanillija tyyppinen silkkihanskoilla käsiteltevä ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Valtiatar/Master etsi itselleen seuraa niin se on ORJA. Alistuva voi olla muutenkin, mutta Doiminoivan otteissa orja. Jos on niin kunnian himoinen niin silloin ei voi olla alistuva, jos loukkaantuu sanoista jolla häntä kutsutaan. Kannattaisi sitten olla ihan vanillija tyyppinen silkkihanskoilla käsiteltevä ihminen.

        Höpöhöpö. Nimet ja nimittelyt on sopimusasia alistajan ja alistuvan välillä kuten kaikki muukin mikä suhteeseen sisältyy. Molemmilla on oikeus määrittää rajansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö. Nimet ja nimittelyt on sopimusasia alistajan ja alistuvan välillä kuten kaikki muukin mikä suhteeseen sisältyy. Molemmilla on oikeus määrittää rajansa.

        Komppaan tätä kyllä täysin, jokaisella erilaiset rajat ja käsitykset visuaalisista/verbaalisista/fyysisistä ärsykkeistä. Turha sovittaa samaan muottiin kaikkia ihmisiä, oli ne sitten mielestään orjia, lutkia tai narttuja (tms). Yhdessä sovitaan rajat toiminnalle, näihin lukeutuu mukaan alistuvan ja alistavan puhutteluun käytettävät termit. Vai väittääkö ton aikaisemman kommentin "Jos Valtiatar/Master etsi itselleen seuraa niin se on ORJA" kommentoija, että kaikki "Masterit" ovat Mastereita? Pyh, ihan dorkan kuuloisia juttuja taas näiltä paperi Mastereilta. Mä olen Dominoiva ja haluan ,että mua puhutellaan Herrana. Se onko sub mielestään orja, kynnysmatto tai narttu, on mulle yhden tekevää. Ei siis muuta sitä asetelmaa, kenellä on valta ja kuka alistuu. Saa siis käyttää oikeesti järkeä taas, myös alistuvat (ei tarvii suostua kaikkeen, varsinkaan sellaiseen joka ei tunnu omalta jutulta).


      • Subi ja Orja on kaksi täysin eri asiaa. Subilla on alistustilanteessa kaikki valta ja orjalla taas ei. Subi neuvottelee mitä tapahtuu seuraavaksi kun orja ottaa vastaan sen mitä tulee. Subi jutut kuuluu vanilija suhteisiin ja Orjat taas vähän vakavempi mielisiin leikkeihin :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on oikea nimitys alistuvalle . Orja on alistuva ja totu nimeen,

        Minä en käyttänyt ex- subnaisestani orja-sanaa, eikä se sytyttänyt häntäkään sessiovireeseen. Kaikkea mahdollista muuta kylläkin (kusihuora, vitunkantoteline, panoperse, apinavittu, jne.). Ja session jälkeen tietysti "kiitos rakas" puolin ja toisin , ja vähintään varttitunti sylikkäin hyväilyä. toiset orkut kummallekin käsin tai suulla. Ja rasvaa punaiselle perseelle, desinfiointi jos iho vahingossa meni rikki (harvemmin).
        Subin ulkomaille muuton takia olisi tarve samantyyppiseen säännölliseen suhteeseen, PK-seutu ( siedettävä matka, autolla pääsee). Jos joku halukas sattuu lukemaan & kiinnostumaan, niin ilmoittautukoon. Annan sitten yhteystiedot.
        Sir S. (mainitse nimmarini vastatessa, ettei sekoitu muihin tai paskanjauhajiin).


      • Anonyymi
        Bastion kirjoitti:

        Subi ja Orja on kaksi täysin eri asiaa. Subilla on alistustilanteessa kaikki valta ja orjalla taas ei. Subi neuvottelee mitä tapahtuu seuraavaksi kun orja ottaa vastaan sen mitä tulee. Subi jutut kuuluu vanilija suhteisiin ja Orjat taas vähän vakavempi mielisiin leikkeihin :)

        Jatkoa vanhaan ketjuun...

        Jotenkin näin kuten sanoit. Joku kutsuu orjaksi. Orja on yleensä sub, joka alistuu täysin ja tekee tehtäviä kuten siivoaa, laittaa ruokaa, jne. Orjan alle menee vielä objekti, jolta viedään ihmisarvo. Objekti viettää aikansa kahleissa ja on olemassa omistajan kuritushalujen täyttämiseksi, eli paintoy.

        Bdsm piireissä puhutaan nykyään valtavasti turvasanoista jne. Kyse on siitä miten yhä enemmän vaniljaihmiset kääntyy bdsm-puolelle ja tuovat vaniljatapansa. Mikä onkin monelle kokeilijalle ja subeille ok. Mutta se on vasta alkua.

        Objekti ottaa vastaan mitä annetaan. Tällä tasolla objekti alistuu täysin, ottaa vastaan kuritusta sietokyvyn yli. Omistaja hallitsee kurittamisen siten, että kurittaa välittämättä objektin sietokyvystä, mutta osaa tarkkaillla ettei fyysiset vammat ole liian pahoja - ja se on asian ydin.

        Kipu on vain tunnetila mutta vauriot määrittelevät missä menee raja. Kutsun turvasana-subeja vanilja-bdsm-harrastelijoiksi. Tosi objekti ei turvasanoja saa käyttää.

        Vipuvartena toimivat kahleet. Itsellä ollut lukittavat teråksiset ranne ja nilkkakahleet 24/7 nyt useamman vuoden, toki kurisuhteessa ollut jo 20-vuotta. Kahleet toimivat tehokkaana vipuvartena nöyryyteen.

        Kahleiden myötä Omistaja täytti sopimuksen, jolloin muutuin objektiksi ja jossa on listaus säännöistä miten tulee käyttäytyä ja mistä kaikesta tulee rangaistus. Tai jos Omistaja muuten vain haluaa.

        Objektina olen sidottu kurituksen ajaksi tukevasti, kapuloitu eikä sananvaltaa kuritukseen. Omistajani määrittää milloin kuritus on suoritettu. Kurituksen täytyy sattua jotta sillä on vaikutusta sääntöjen noudattamiseen. Vanilja-bdsm harrastajat pitävät leikkisessioita joilla ei ole päämärällistä tarkoitusta, sinne turvasanat sopii. Jos on päämäärä, turvassoille ei ole sijaa.


    • Anonyymi

      Mistä tommoisen valtiataren voi löytää. Tuntuu ettei mistään löydy.

      M28 vailla valtiatarta

    • Anonyymi

      Itse en ole kokenut vielä dominoivaa naista, mutta kiinnostaisi tietää miltä tuntuu todellakin alistua toiselle. Itse olen dominoiva persoona luonteeltani ja olisi mahtavaa tutustua dominoivaan naiseen ja ikään kuin taistella häntä vastaan ja lopulta hänen nöyryytettyä joutuisin väkisin alistumaan hänen tahtoon. Toki en saman tien alistuisi vaan ainoastaan silloin, jos nainen todellakin on minua vahvempi.

      Olisiko aloittajalla kiinnostusta tavata ja yrittää saada minut alistetuksi tahtoonsa? Olen 30v mies ja asia olisi niin, että joko alistun tai dominoin, mutta alistun ainoastaan vahvemmalle persoonalle. Ja ei, en alistu ihan pienestä vaan joutuisit käyttämään fyysisiä otteita sekä kommunikoimalla tekemällä selväksi, että todella olet se vahvempi henkilö. Ja mikäli tämä onnistuisi, niin saisit alistaa minua haluamallasi tavalla ja tyytyisin kohtalooni alistettuna.

      • Anonyymi

        Tollasen mikkihiiren nyt voi alistaa hennonpikin nainen, eikä siihen kovin montaa fyysistä otetta tarvita.


      • Anonyymi

        Kuvailitko itseäsi?


    • Anonyymi

      Ymmärrän että sopivan subin löytäminen turhanpäiväisten haaveilijoiden seasta voi olla vaikeaa. Subina taas oikeasti pelottaa ajatus päätyä väkivaltaisen ja sadistisen mukadomin käsiin. Nämä avoimesti fyysisillä voimillaan uhoavat riidanhaluiset ylimieliset tyypit on onneksi helppo kiertää kaukaa.

    • Anonyymi

      Onhan bdsm yhteisössä käytössä turvasana joka keskeyttää session jos tuntuu liian rajulta. Ja minä pidän kaikkia alistuvia orjana. Tämä on toinen maailma ja elämän on sen mukainen.

    • Harmittaa että olet niin nuori!Minä olen aito masokisti mutta 60 v vanha!

      • Anonyymi

        Parempi, jotta hän on nuori, sinä sen sijaan voisit olla nuorempi.


    • Anonyymi

      Minua saa kutsua orjaksi kun olen sitä oikealle naiselle, laittaa siveysvyöhönkin ja olen luonoltani aidosti alistuva. Minua kuitenkin tökkii kuinka kohtelet naista jonka kanssa sinulla on vapaa suhde. Tuolla naisella on varmasti tunteita sinua kohtaan ja kohtelet häntä ilkeästi. Kykenisitkö suhteesen miehenkään kanssa. Voitko rakastaa muita kuin itsesi?

      • Anonyymi

        Orja muokataan dominoivalle sopivaksi. Minä en suvaitse sellaista, että orja valitsee Dominan. Dominan tehtävä on kouluttaa orja. Orja on orja. Se on ollut jo ennen kristuksen syntymää. Orjan merkitys on sen jälkeen ihan sama jos annetaan orjan päättää asioiden kulusta. Orjalla ei ole sanan valtaa, vasta sitten kun sanoo turvasanan, niin peli on menetetty ja orjan saa heittää pois. Ja minun mielestä Masterit ja Dominat saisi pitää yhteyttä toisiin ja leimatata tuolaiset orjat mitään saamattomaksi ja laittaa hylylle, jotka eivät suvaise orjan sääntöjä. Näin ollen turhat pyynnöt ja feikkaajat karsiutuvat pois. Feikkaajat kyllä tunnistaa jotken ne saa lakaista maton alle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Orja muokataan dominoivalle sopivaksi. Minä en suvaitse sellaista, että orja valitsee Dominan. Dominan tehtävä on kouluttaa orja. Orja on orja. Se on ollut jo ennen kristuksen syntymää. Orjan merkitys on sen jälkeen ihan sama jos annetaan orjan päättää asioiden kulusta. Orjalla ei ole sanan valtaa, vasta sitten kun sanoo turvasanan, niin peli on menetetty ja orjan saa heittää pois. Ja minun mielestä Masterit ja Dominat saisi pitää yhteyttä toisiin ja leimatata tuolaiset orjat mitään saamattomaksi ja laittaa hylylle, jotka eivät suvaise orjan sääntöjä. Näin ollen turhat pyynnöt ja feikkaajat karsiutuvat pois. Feikkaajat kyllä tunnistaa jotken ne saa lakaista maton alle.

        Et voi olla tosissasi....olet itse feikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Orja muokataan dominoivalle sopivaksi. Minä en suvaitse sellaista, että orja valitsee Dominan. Dominan tehtävä on kouluttaa orja. Orja on orja. Se on ollut jo ennen kristuksen syntymää. Orjan merkitys on sen jälkeen ihan sama jos annetaan orjan päättää asioiden kulusta. Orjalla ei ole sanan valtaa, vasta sitten kun sanoo turvasanan, niin peli on menetetty ja orjan saa heittää pois. Ja minun mielestä Masterit ja Dominat saisi pitää yhteyttä toisiin ja leimatata tuolaiset orjat mitään saamattomaksi ja laittaa hylylle, jotka eivät suvaise orjan sääntöjä. Näin ollen turhat pyynnöt ja feikkaajat karsiutuvat pois. Feikkaajat kyllä tunnistaa jotken ne saa lakaista maton alle.

        Olen itse aito subi mutta sinä et ole aidosti dominoiva. Tai olet varmaankin muttet pysty olemaan sitä luontevasti. Se miten kirjoitat kertoo ettet ole sinut sen kanssa. Olen aina ollut aidosti alistuva subi ja se on minulle ihan yhtä luontevaa kuin hetero ollessani on heteroseksuaalisuus minulle. Voin olla ja haluaisin kovasti olla jonkun dominoivan naisen oma. Mutta toimiakseen suhteen täytyy dominankin olla yhtä sinut itsensä kanssa kuin subinsa.


    • Anonyymi

      Miksen en olisi!!!! Jos etsin palvelijaa eli orjaa niin olen tosissani. Ja jos etsin alistuvaa niin silloin kuuntetelen hänen mielipidettä, mutta hänenkin on jollain lailla palkita minut ellei olla parisuhteessa.

    • Anonyymi

      Totta koko aloittajan puhe. Tyhjän kysyjiä on turhan paljon. Jos selkeästi kysyy orjaa niin tyhmempikin tajuaa mitä toinen etsii. Alistuvaa seuraa etsiessä on taas eri asia. Ei välttämättä ole orja vaan joka alistuu eikä palvele orjaa. alistuja ja orj on aivan eri asia. Te tyhmät tiettämättömät kannattaa olla netin ihmeelisessä maailmassa ja tutustua aiheeseen. Ei kysellä tyhmiä seuran hakijalta. Ettehän te miehet kysele typeriä kun olette autoa ostamassa. Niin kunnioittakaa vastapuolta edes sen verran.

      • Anonyymi

        Kirjoituksesi sai minut miettimään erästä väitettä. Sen mukaan alistuvat henkilöt ovat huomattavasti älykkäämpiä kuin alistavat henkilöt. Tiedä sitten, että onko siinä perää...


      • Anonyymi

        Alistuva ja orja ovat sama asia. Niitä erottaa veteen piirretty viiva. Olen minä kuullut ja lukenut monta eri versiota niiden erosta. Ap on vain sessio/seurustelukumppaneitaan ilkeästi ja huonosti kohteleva domina joka ratsastaa sillä että dominoivia naisia on vähemmän kuin subimiehiä ja naisia.


    • Anonyymi

      minä myös toedella dominoiva ja alistun myös dominoivalle miehelle. parasta seksiä mitä voi saada

      • Anonyymi

        minnä oven kakkista domminoin!!!


    • Anonyymi

      Itse oon alistuva btm ja mulla on täysin päinvastaisia kokemuksia ns. dommeista.
      Yhteydenottoja on kyllä tullut, mutta yksikään ei ole suostunut livetapaamiseen... eli tapaamispyynnön jälkeen ei heistä ole enää mitään kuulunut.

    • Anonyymi

      Netissä on feikkaajia tosi paljon. On tosi jos etsii orjaa niin orjan pitää vaan alistua kohtloon

    • Anonyymi

      Täällä puhutaan paljon sopimuksista ja mieltymyksiä. Jos orjaa haetaan niin sen minun mielestä selkeää. Orja on dominoivan palvelija eikä siinnä kysellä orjan mielipidettä. Sessiot ja muut haut on sitten eri asia. Tätä ei varmaan osa käsitä vaikka on harrastaneet bdsm seksiä kauankin. Itse olen etsinyt orja vain minun mieltymykseen ja olen kyllä löytänyt sellaisen. Joku sanoi täällä ettei alistuvaa saa sanoa orjaksi. NO MIKSI SITÄ SITTEN SANOTAAN. Sellainen ihminen on väärässä toiminnassa matkassa.

      • Anonyymi

        Sanot että orja ja alistuva on eri asia, mutta itse iloisesti sekoitat nämä käsitteet koko ajan. Mielestäni hyvän domin/ dommen ominaisuuksiin kuuluu älykkyys ja kyky lukea toista ihmistä. En voisi alistua itseäni tyhmemmälle.


      • Anonyymi

        Kyllä orja nimitys domina naisen palvelijaksi ja alistettavaksi henkilöksi on aivan riittävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanot että orja ja alistuva on eri asia, mutta itse iloisesti sekoitat nämä käsitteet koko ajan. Mielestäni hyvän domin/ dommen ominaisuuksiin kuuluu älykkyys ja kyky lukea toista ihmistä. En voisi alistua itseäni tyhmemmälle.

        Kyllä, S/M ei ole älykääpiöiden hommaa tai sitten on jotain vinksallaan. Akan hakkaaminen on taliaivon puuhaa, useimmiten jopa rikollista.


    • Anonyymi

      Kuten huomaa, että täälläkin ei kunnioiteta Masteria/Dominaa. Saa tietenkin mielipiteensä antaa, mutta seuran hakua kannattaa kunnioittaa.

      • Anonyymi

        Kunnioitus ansaitaan. Ainahan sitä voi räyhäämälläkin yrittää jos luontaista arvovaltaa ei löydy.


    • Anonyymi

      Onko sellaisia ihmisiä jotka antaa vallan toiselle ihmiselle? Eiköhän nykypäivinä olla kuitenkin vapaamielisiä.

    • Anonyymi

      ORJAT KURIIN!!!!!!

    • Olen saanut kokea sidotun roolin monta vuotta ja miten siihen joutui. Pitää olla kiinnostunut ja tutustua toiseen eikä heti antaa periksi. Tuntuu, että heti pitää olla valmis toisen juttuun. Pitää antaa aikaa niin jutut menee yksiin pikku hiljaa. Samoin kuin halut.
      Ei ollut aina helppoa olla sidottuna, kun toinen laittoi monella eri tavalla usein kiinni tai paketoi. Vaikka yritti laittaa vastaan väsyneenä niin eikun häkkiin tai pussiin, mitä milloinkin keksi. Silloin piti pyytää armoa, oli oikeasti alistettu.
      Tätä kyllä kaipaa vuosien jälkeen eikä ole helppo tätä toteuttaa uudestaan.

      • Anonyymi

        Olet oikeilla jäljillä. Menee aikaa ennen kuin syntyy luottamus ja löydetään yhteinen sävel. Sitten olen voin antautua täysin toisen armoille. Haluaisin joskus saada piiskaa niin että itsehillintä katoaa ja tulee itkukin. Domina veisi minut määrätietoisesti rajani yli. Alistua täysin että koko maailma katoaa ympäriltä. Hetken aikaa dominalla ja minulla on täydellinen yhteys. Tossa on mitä toivon saavani dominalta mutta tietysti olen valmis antamaankin mitä domina haluaa. Vaikutan varmasti vaatimalta mutta haluan ihan oikeasti antaakin omasta puolestani toiselle. Mutta miksikään kynnysmatoksi tai heittopussiksi en suostu vaan molempien pitää olla mukana jutussa samalla lailla ja jutun on oltava molemmille yhtä tärkeä.


    • Anonyymi

      Kerron oman tarinani.
      Eli olen 44v alistuva orja mies. Muutama vuosi sitten löysin netissä masterin. Siinä texti viestejä lähettäessä hän antoi kova rajat minulle miten orjan pitää käyttäytyä. Se kuulosti siltä mitä minä olen orjana tottunut kuulemaan. Eli minulla ei ole sanan valtaa. Mikä oli aivan huippu juttu minulle.

      Olin skypen kautta nähnyt hänet, niin ihan ok näköinen kaveri. Sovimme, että hän tulee minun luokseni ja ottaa minut haltuun. Kun päivä tuli ja Masteri saapui kotipaikalleni niin heti ensi reagtioni oli "VOI PYHÄ KRISTUS!!!" _hän oli niin kuin laitapuolen kulkija. Ei mitään arvokkuutta ja ihan vaateiden mukaan ryysyläinen. Luonnossa aivan kauhean näköinen ei itsestään huolehtiva tyyppi. Luonne oli siiten ihan eri mitä viestien perusteella mitä antoi ymmärtää. Hiljainen hissukka ja sellainen nössö jaappaaja ja epävarma. Ei ollut sellaine kohtelu kuin mitä lupasi. Katsoin kuitenkin menoa noin pari viikkoa ja sen aikana sain kaiken haluaman mitä orja ei yleensä saa. Nousin jopa kapinaan niin kuin Spartacus aikoinaan ja ehdotin, että minä voisin olla hetken hänen domina, jotta voisin näyttä malli. Ei suostunut ajatukseen.

      Kertomuksen ajatus on se, Että ei tahdo löyttää haluamaa dominoivaa ihmistä. Sama voi olla dominoivalla, että on vaikea löytää haluamansa domina.

    • Anonyymi

      Saahan sitä ihminen haaveilla :) Ei kukaan terve järkinen tuollaiseen ala

    • Anonyymi

      Ei tämä pelkästään ole bdsm seuran haku ongelma. Jo tavallista seuraa hakiessa on kyseleviä idiootteja ja feikkejä.

    • Anonyymi

      Kyllä se vaan niin on itse jokainen saa päättää mihin alkaa.

    • Anonyymi

      Olen itsekkin miehenä etsinyt totaatista orjan paikkaa, mutta turhaan. Ei taida paljoa olla ihmisiä jotka ovat kiinnostuneet asiasta bdsm kannalta. Onhan niitä joitain ihmisiä jotka osaa alistaa ilmanbdsm leikkejä. Nämä ihmiset kuuluvat kuuluvat ilkeisiin ja sekopäihiin.

      • Minä haluan vaan saada orjan rangaistukset!Ei mitään töytä!Olen niin laiska mies että en halua siivota ja sellaista!Ehkä kontata alasti lattialla ja kuurata lattia ja domina piiskaat minua samalla!


      • Anonyymi
        strykpojke kirjoitti:

        Minä haluan vaan saada orjan rangaistukset!Ei mitään töytä!Olen niin laiska mies että en halua siivota ja sellaista!Ehkä kontata alasti lattialla ja kuurata lattia ja domina piiskaat minua samalla!

        No jos olettaa että asuisit dominasi kanssa. Joutuisit varmasti vuorostasi siivoamaankin. Munat eivät estä sitä. En suoraan sanottuna ymmärrä mitä nämä "totaalinenorja" tai 24/7 BDSM suhteen haluavat tahtovat. Eihän minkään parin elämä voi olla 24/7 BDSM.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No jos olettaa että asuisit dominasi kanssa. Joutuisit varmasti vuorostasi siivoamaankin. Munat eivät estä sitä. En suoraan sanottuna ymmärrä mitä nämä "totaalinenorja" tai 24/7 BDSM suhteen haluavat tahtovat. Eihän minkään parin elämä voi olla 24/7 BDSM.

        Kiitos vastauksestasi!Minun fantasiat on tuo 24/7 suhdetta on vaan ne seksisessiot ja tietysti jos on lämmin talo minä voin pidä koko ajan alavartaloni paljaana!Mutta minä olen niin hyvä sijoittaja että en halua anna joku nainen hoita se asia!


    • Anonyymi

      Ei varmaankaan moni ole 24/7 bdsm suhteessa. Joitakin pareja voi olla tietämättään kun kumppani alistaa ja rajoittaa elämää. Halitsevia ihmisiä jotka alistavat henkisesti ja ehkä jopa fyysisesti.

    • Anonyymi

      Kyllä minäkin olen sitä mieltä että orjan merkitys olla niin kuin orjan pitää olla. Menee muuten maku bdsm leikeistä. Jos alistusta hakee niin silloin ei ole orja vaan masokisti. Kunnioittakaa dominoivaa ja ennen kaikkea rohkeita orjia joita on vielä vähemmän kuin Dommeja.

    • Anonyymi

      Kyllä se on paljon dommenkin vika on jos ei saa konyaktia orjaan. Olen kokenut orja ja huomannut että dommekin saa katsoa itseään peiliin.

    • Anonyymi

      Tuommoisia naisia on paljon. Veemäisiä ämmiä jotka vain ovat ilkeitä ja ylimielisiä. Ei näitä akkoja tarvi erikseen hakea vaan niitä on netti pullollaan.

    • Anonyymi

      Sattuipa hyvin, kun meinasin aloittaa uuden ketjun. Jatkan tähän. Kotikaranteenissa meinaa käydä aika pitkäksi, niin keksimme jotain. Vedimme pitkää tikkua siitä, kumpi on ensin orja ja kuka isäntä. Minä voitin ja orja saa piiskaa, jos ei tee kaikkia kunnolla. Täytyy vaan muistaa, että tää on vuoroviikkoista, eli saan kyllä maksaa kaikesta ensi viikolla.

    • Anonyymi

      Kerro tarkemmin. Mistä syystä annoit ja miten?

    • Anonyymi

      Bdsm-baarissa on saman henkisiä ihmisiä jotka keskustelee aiheesta paljon. Heilläkin on ristiriitaisia mielipiteitä asiasta. Onhan se hankalaa tietenkin alistua kokonaan toisen halujen mukaisesti.

      • Anonyymi

        Hyi.....yök.....bdsm baari, paikka joka on niin sisäsiittoinen kuin olla ja voi. Ja sitten vielä ihmetellään, miksi ihmisiä osittain ahdistaa bdsm leikit suomessa, kun tyrkytetään oikeana paikkana ja elämäntyylin tuojana tota baaria. Mikset puhu niinkuin asia on, se paikka on lihatiski vanhoille äijille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyi.....yök.....bdsm baari, paikka joka on niin sisäsiittoinen kuin olla ja voi. Ja sitten vielä ihmetellään, miksi ihmisiä osittain ahdistaa bdsm leikit suomessa, kun tyrkytetään oikeana paikkana ja elämäntyylin tuojana tota baaria. Mikset puhu niinkuin asia on, se paikka on lihatiski vanhoille äijille.

        Sama on myös naisten suhteen. Tottakai sielläkin nainen saa kokea olevansa ihailtu ja saa huomiota. Paikka on täynnä yli-ikäisiä baariprinsessoja . Sitten on näitä nuoria miesten huomion parrasvaloissa paistattelevia bratteja. Polyamorisia ym ties mitä henkisesti tasapainottomia riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyi.....yök.....bdsm baari, paikka joka on niin sisäsiittoinen kuin olla ja voi. Ja sitten vielä ihmetellään, miksi ihmisiä osittain ahdistaa bdsm leikit suomessa, kun tyrkytetään oikeana paikkana ja elämäntyylin tuojana tota baaria. Mikset puhu niinkuin asia on, se paikka on lihatiski vanhoille äijille.

        bdsm baari on täynnä vihervasemmistolaisia feministejä, jotka kauhistelee kuorossa oikeiden heteromiesten toimintaa. Siellä on vain 120 kiloisia justiinoita ja heidän huomiostaan kisailevia nyhveröitä wannabesubmiehiä.


    • Anonyymi

      Bdsm baarin väki on diivoja täynnä. Ei mitään käsitystä bondage elämästä.

      • Anonyymi

        Noh noh... aika pinnallinen kommentti baarin väestä. Sisäpiiriin on vaikea kyllä päästä, mutta täytyy muistaa, että sekin foorumi on juuri sellainen kuin siitä tekee.

        Tämä kyseinen baari valitettavsti kärsii samoista ongelmista kuin monet muutkin foorumit, joissa haetaan seuraa. Siellä on järjetön naisten ja miesten välinen epätasapaino. Tähän, kun vielä lisätään dominoivien naisten ja alistuvien miesten välinen epätasapaino, niin vaikea tuota paikkaa on suositella ainakaan seuran hakemiseen. Sanoisin, että monet alistuvaluonteiset miehet voivat siellä aidosti pahoin herätellessään turhia toiveita omasta dominoivista naisesta sitä koskaan kuitenkaan löytämättä. Turhautuminen on käsin kosketeltavaa.

        Kaikille alistuville miehille voin vain toivottaa voimia, sillä dominoivan naisen löytäminen on kuin lottovoitto alistuvalle miehelle ja vain aniharvat saavat näissä asioissa oman onnellisen parisuhteen.


      • Anonyymi

        Sain täällä Baarissa porttikiellon..Naurattaa..En edes tiedä miksi..Pitäköön paskasaittinsa...Mielivaltaisia idiootteja "ylläpidossa!...Muutenkin koko BDSM-Baari on idiooteille !


    • Ehkä oon itsekin wannabee alistuja tiedä sitten. Itsellä on kokemusta ja yksi vakiporukka on ollut, mutta sitten tilanteet muuttunut. Jos täällä olisi luotettavaa miestä kimpan järjestämiseen tai muuhun kiva järkkäilyyn voi laittaa meiliä ja tutustutaan ja katsotaan mihin se johtaa :) Pidän siis tulla alistetuksi ja olen tottelevainen, mutta sääntöjen ja Ei sanan merkitys pitää ymmärtää.. En etsi pariskuntaa, enkä toivoisi muita naisia kimppaan.. [email protected]

      • Anonyymi

        Hyvä nosto. Sain tehtyä ilmiannon profiilista. Kiva kun auttelette.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä nosto. Sain tehtyä ilmiannon profiilista. Kiva kun auttelette.

        Ja nyt olet tehnyt itsarin 🤭


    • Anonyymi

      Aloituksessa on varmaan jonkin verran totta, mutta siltikin väittäisin, että alistuvia miehiä löytyy. Se mitä itse olen alistuvana miehenä pyörinyt piireissä, niin alistuvia miehiä on huomattavasti enemmän kuin dominoivia naisia. Itselläni aina ollut ongelmana, että tavallista naisseuraa on aina ollut helppo löytää, mutta Dominoivaa naista lähes mahdoton.

      • Näin se on!Se on mahdonota löytä dominoiva nainen!Minä olen hakenut 40 v


    • Anonyymi

      Juuri noin, olen kuuskymppinen nöyrä orja vailla valtiatarta. Mutta minusta ei ole tositoimiin, tiedän että menisin puihin tiukassa paikassa. Joten leikin yksinäni ,kumisaappaat, siveysvyö ja anustappi ovat kovassa käytössä lähes päivittäin. Toivottavasti löydät kunnollisia nöyriä orjia.

    • Anonyymi
    • En usko että olet todellinen sillä nainen joka haluaisi olla voimakkaasti dominoiva parisuhteessa on yhtä epätodellinen kuin sateenkaari kuutamolla. Olen etsinyt dominoivaa naista joka osaisi ottaa ohjat parisuhteessa ja näyttäisi minulle kaapin paikan jo niin kauan että olen luopunut jo toivosta. Se että saisin elää parisuhteessa jossa minut on lukittu siveysvälineeseen ja vietän aikaa kotona kahleissa ja olisin muutenkin taloudellisesti kontrolloitu on kaukainen haave joka varmasti myös jää haaveeksi...

      • Anonyymi

        Kyllä näitä on. Mutta sun pitää olla valmis toisilla treffeillä vaikka siivoamaan naisen asunto jos tämä haluaa. Munat ei saa olla esteenä. Vähin erin nainen alistaa sua yhä enemmän. Jos olet luonnoltasi alistuva susta tulee hyvä aviomieskin domimalle.

        Mutta raha ei kuulu näihin asioihin millään lailla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä näitä on. Mutta sun pitää olla valmis toisilla treffeillä vaikka siivoamaan naisen asunto jos tämä haluaa. Munat ei saa olla esteenä. Vähin erin nainen alistaa sua yhä enemmän. Jos olet luonnoltasi alistuva susta tulee hyvä aviomieskin domimalle.

        Mutta raha ei kuulu näihin asioihin millään lailla.

        Löytyyhän noita varmasti. Eikö noita ennenaikaan sanottu pirttihirmuiksi? Voi veljet, ainakin kotikylillä niitä riitti ihan joka taloon tarpeen mukaan ja pahimmissa kaksi. Pataan tulee taikinatiinusta, kaulimesta tai härkkimestä joka päivä, jos olet onnekas, niin puisesta. Jos töpeksit tulee marmorikaulimesta.


      • Anonyymi

        Sori vaan...mutta kyllä niitä todellisiakin on...jopa melko paljonkin...mutta lähes kaikki ovat varattuja.


    • kiltinpojansalaisuus

      Samaa mieltä

    • Anonyymi

      BDSM pitääkin ottaa tosimielellä. Itseäni Masterina kiihottaisi ruoskia tuollaisen koppavan naisen pylly punaisille viiruille. Jos laitat hanttiin, niin ei haittaa, kakkoseksi jäät kuitenkin isolle Miehelle. Ja sitten isolla jurmykyrvälläni peppuun ... ;)

    • Anonyymi

      Ootko ikinä kattonut peiliin ja miettinyt että ehkä ongelma onkin sun omassa asenteessa? Ei ketään ihmistä voi omistaa ja ottaa pois ihmisoikeudet toiselta. Lopeta se fantasiaelämässä eläminen ja ymmärrä se että kaikissa suhteissa kunnioitus on tärkeää. Minä en ainakaan antais sun kaltaisen naisen määritellä minkä minä miellän alistumiseksi.

    • Anonyymi

      miten sinut tavoittaa.

    • Anonyymi

      Elämä on siitä hassu että vaikka ympärillä on ihmisiä jotka olisivat juurikin sellaisia joista unelmoit niin törmäät kuitenkin aina niihin vääriin. Toki onhan se totta että miehissä on paljon näitä hölmöilijöitä jotka kuvittelevat haluavansa jotain mutta eivät todella edes tiedä mitä haluavat. Typeryys on inhimillistä.

    • Minä tahallan ärsyttäisi domina vaan sen takia että saisin paljo piiskaa!Minä olen piiskanut minua niin paljo eilen että se tuntuu vielä kun istun!

    • Anonyymi

      Itse oon semmonen wannabe-subi. Ja adult baby myös. En vaan pysty vielä kaikkeen, varsinkaan kovaan kipuun tai antamaan itseäni kokonaan. Se harmittaa tosi paljon mus itseäni ja halu kehittyä olisi kova. Suurin unelmani on pystyä joskus olemaan tarpeeksi hyvä orja/poika/orjapoika ja antaa itseni kokonaan naiselle. Rakastun yleensä narsisteihin ja oon heidän käytettävänå mut lopulta sit oon heille vaan esine. Osin sitä haenkin mut jossain kohtaa vaan se kylmyys ja semmonen alkaa sattua liikaa ja kapinoin rajusti. Koen kyllä että vika on puhtaasti mussa ja oon liian itsekäs ja oon myös paska subi. On paha mieli siitä kun en osaa olla parempi.

      • Anonyymi

        Ei vika ole sussa. Onneksesi sulla pysyy sen verran jalat maassa että ymmärrät lopettaa suhteen narsisti kanssa jos olet vain kynnymatto.


    • Ei kai sinä dominoiva nainen halua tulla asumaan minun kansani!Minä kestän vaikka kuinka paljo piiskaa ja minulla on seksikäs sileä pylly ja sileät reidet joka saat piiskata joka puolella!Minulla on muuten sileä vartalo,ei karvoja muuta kuin alle käsivarret ja siellä,en muista nyt suomenkielen nimi?Minulla on kapeat pitkät jalat!

      • Anonyymi

        Paljonko maksat?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko maksat?

        Se riippuu kuinka vanha olet ja mitä sinä vaadit asua minun kansani!Jos sinulla on pitkät ruskeat kapeat reidet ja olet tyytyväinen vaan istua ja katsoa teevee ja elää tiukasti minä olen valmis maksaa sinulle paljo eli me voimme tehdä niin että minä voin testamentissa kirjoittaa kaikki sinulle!Jos olet nuorempi kuin minä saat silloin paljo kuin minä kuolen!Olen aika vanha,olen syntynyt 50 luvulla!Ei minulla on sukulaisia joka halua rahaa!He ovat vanhempi ja rikkaampi kuin minua!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko maksat?

        Minulla on e-posti osoite siellä täällä sivulla rupriikki etsin tyttöä joka haluaa!Siellä on minun e-postiosoite!Kirjoita minulle!


    • Anonyymi

      jos sulla iso strapon olen heti valmis nussittavaksi

    • Anonyymi

      Olen 46v alistuva nuorekas mies. Etsin seuraa Dominoivasta Naisesta tai Dominoivista Pariskunnista etsin seuraa kanssa. Eli 2 Naista jotka ovat Dominoivia tai pareja N+M jotka haluavat kouluttaa ja rangaista ja kiusata minua orjan roolissa. Session ajan olisin heidän käskystä siveys vyössä ja rangaistus piiskauksia pepulle ja pakaroille ottaisin mielelläni vastaan. Pidempi aikaisen suhteen haluaisin D/s tyyliin ja Dominoivat tyypit opettaa minua orjan rooliin ja pistävät palvelemaan ja siivoamaan ja muihin koti hommiin laittavat minua orjana ja omistuksessa oleva orja ei päätä mistään itse mitään ja sopimuksen mukaisesti Dominoiva Valtiatar ottaa orjan oppimaan uusia asioita, kuten Sissy pukeutumisesta ja orjuutus sessioista joissa valtiatar dominoi orjaa ja kouluttaa orjaa palvelemaan ja kunnioittavasti puhumaan ja pitämään huolta siitä että valtiatar on ainoana omistajana orjalle ja antaa miehen panna minua peppuun ja opettaa minulle suihin ottoa ja sen jälkeen kun on sovittu koulutus tapaamisia joissa valtiatar kouluttaa orjaa palvelemaan ja siivoamaan kotiaan ja Lady Domina joka tykkää näistä BDSM jutuista on minulla nyt hakusessa.
      Pmukava77 Gmail com

    • Anonyymi

      Halusin joutua tälläisen dominsn kutitettavaksi jos hän vain ottaisi minut
      Minua saisi kutittaa joka puolelta ja kauan aikaa.

    Ketjusta on poistettu 80 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe