Kuuleeko Luumäki

Anonyymi

Onko Tossavainen PS itse etelässä vai hakemassa isänmaallisia köyhiä kotiin koronaviruksen kourista.

Köyhät menkää talveksi Espanjaan!
18.9.2010 07:09 Reijo Tossavainen PS

Asun talvisin Teneriffalla, jossa meitä talviasukkaita on reilu tuhat. Kaikkiaan meitä lienee Espanjassa jo noin 30 000, pääosin mantereen puolella ns. aurinkorannikolla. Ryhmänä he edustavat läpileikkausta suomalaisesta yhteiskunnasta. On rikkaita, on vähemmän rikkaita ja on erityisesti siltä väliltä.

Itse käyn usein syömässä eräässä hieman syrjäisemmässä ja paikallisten suosimassa ravintolassa. Siellä esimerkiksi avotulella grillattu tosi maukas kananpuolikas tykötarpeineen maksaa kahdelta hengeltä yhteensä noin 11 euroa. Ja hintaan sisältyy vielä puoli litraa ns. talon viiniä!Täällä talvehtivista suurin osa on eläkeläisiä. Siksi terveydenhuolto on tärkeä tekijä. Ja yllätys, yllätys - täällä Espanjassa myös tältä osin asiat ovat paremmin. Eläkeläisille terveydenhuolto on täysin ilmaista, siis lääkärissäkäynti, hoidot ja lääkärin määräämät lääkkeet! Toki terveyskeskuksissa on tungosta ihan kuin siellä Suomessakin.

18.9.2010 07:54 Seppo Hildén
Ps. Totesit vanhuksille annettavan siellä ilmaiset lääkäripalvelut ja lääkkeet. Tarjous tuskin koskee muita kun espanjalaisia?

18.9.2010 07:58 Reijo Tossavainen
Tarjous koskee kaikkia täällä asuvia, siis myös suomalaisia. Maiden välisen sopimuksen mukaan lasku tosin menee Suomeen.

Aurinkoista korona päivää Reijolle jos Teneriffalla T. suomalaiset veronmaksaja yrittäjät

3

<50

  Vastaukset

  • Nyt Tossuvainen mielipidepalstoille tietoa oletko jo avustanut köyhiä pois Kanarialta.
   Kyllä isänmaallisen kansanedustaja jäämistä riittää charter koneeseen. Teet sitten Sipilät ja tarjoat yösijaa.

  • Savitaipale kuittaa, osuu mutta ei uppoa.

  • Ei se ny kerkiä teille vastata, lähti äsken paskalle.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   734
   16362
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   114
   2617
  3. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   134
   2463
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2134
  5. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   92
   1993