Kadonneet metsissä

Anonyymi

Siitä yhdestä Turun metsissä melkein 30 vuotta asuneena olevasta tyypistä. Tuli mieleen että kuinkakohan moni kadonnut on vaan yksinkertaisesti lähtenyt irtolaiseksi jonkun trauman tai muun syyn takia? Muistinmenetys? Jenkeissä on ollu jotain tapauksia.

Olisiko tämä kuinka mahdollista teidän mielestä? kun kerran siellä Turun metsissä oli kuulemma muitakin metsäasujia, vissiin ilman mitään henkkareita.

T: Nanonyymi

1

<50

  Vastaukset

  • Kyllä on mahdollista, miksei olisi. Viime syksynä kun mummot menivät sinne pelastamaan niitä niin ne törmäsi johonkin nuoreen mieheen jolla oli psyykkisiä ongelmia ja joka ei omien sanojensa mukaan ole pitänyt vuosiin yhteyttä perheeseensä. Turussa on kadonnut vuosia sitten nuori mies jonka ikä täsmäsi tähän metsämieheen. Mummot eivät kuitenkaan miestä pidätelleet, vaan päästivät menemään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524