Kissoja ilmaiseksi

Anonyymi

Saako Suomesta mistään kissoja ilmaiseksi?

8

<50

  Vastaukset

  • Kuka viitsisi Suomen luontoon kuulumattomasta eläimestä vielä maksaa.

   • Tyhmät ja vastuuttomat hylkäävät kissansa luontoon. Oikein hoidettu kissa ei ole Suomen luonnossa.


  • Vaikka kissan saisi ilmaiseksi, kissan hoitaminen asiallisesti on kaikkea muuta kuin ilmaista. Jos et kykene maksamaan kissasta, et kykene myöskään hoitamaan sitä. Odota, kunnes taloudellinen tilanteesi paranee tai jos kysymys on siitä, että et HALUA maksaa - unohda koko juttu.

  • Toivottavasti ei.

   Kannattaa muistaa, että kissankaan hoitaminen ei ole köyhien hommaa. Ruoat about 50-100 euroa kuussa. Eläinlääkärikulut, 100 - 1500 euroa kuussa. Nuoren terveen kissan kanssa se vuositarkastus rokotuksineen satkun luokkaa. HAmmashoito helposti 400-700 kerta, jokukin vuosi taidettiin 6 hammashoitolaskua plus muut päälle. Kevyt 5000 viiden kissan eläinlääkärikulut vuodessa :) Ja kolmen kissan vakuutuksista maksettiin vielä 1600 eläinlääkärille.... Hammashoidot ei kuulu korvattaviin.

   • Mulla oli kissa 20 vuotta.Rokotukset, ruuat, madotukset, pari ylimääräistä käyntiä loppuaikana.Eli oli terve kissa.Suurin menoerä hiekat.


  • Liekö apulassa lahjoitettavia?
   Myyntipalstoilla pyytävät muutaman kympin.
   Ulkoa löydetyn kissan kohdalla mahdollista vaan ilmoittaa löydöstä löytöeläintalolle, ja odotella kissan kanssa tuleeko kukaan hakemaan.Aika harvoin kukaan kuulemma tulee, 8-9/10 jää löytöeläintaloilta hakematta 😁

  • No minullapa olis kohta 7 v. leikattu narttu Pilikku :) jonka antaisin pitovaikeuksien vuoksi hyvään kotiin. Pilikku tottui pennusta asti kulkemaan vapaasti ulkona ja nyt tilanne on se ettei vapaus enää onnistu :( Kisu joutuu viettämään päivät minun kanssani sisätiloissa, eikä tykkää..... ;)
   Miten olis, kiinnostaako?

   • Meinaatko pistää kissan kiertoon, ja heitteillejätettäväksi?
    Tiedätkö, monesti käy niin että kodinvaihtaja kaipaa entiseen kotiin, ja lähtee vapaaksi jätettynä etsimään kotiaan.Jäävät sitten kadoksiin, ja sinnittelevät vieraiden nurkissa ruokaa lämpöä ja turvaa etsien.
    Ulkokissat, kärsii kylmästä, petojen jahtaamisesta.Liikenne, jyrsijänmyrkyt ja pedot koituvat niiden kohtaloksi.
    Sitäkö haluat kissallesi,oikeasti?
    On harhaista ajatella, että kissa on ulos unohdettuna onnellinen.Naapurilta jäänyt kaksi autonalle, ja yhdestä löytyi vaan karvat ojanpenkalta.Nuorena menehtyivät.
    Surullisia kohtaloita, noilla lakien vastaisesti heitteillejätetyillä kissoilla.
    Kissalleen voi tehdä turvallisen suuren aitauksen pihalle, johon vapaasti kulku luukusta.Lemmikistä pidetään huolta, tai niitä ei oteta!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   338
   10428
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   192
   7645
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   346
   2541