Taudin levittäjät kuriin

Anonyymi

Pari sanaa aiheesta, mikä toki koskee muutakin kuin nykyistä pandemian aikaa: en tiedä, onko Harjavallassa kukaan vielä saanut koronatartuntaa, mutta eräät henkilöt kyllä tekevät parhaansa, jotta joku saisi. Tarkoitan tällä n. puolta tusinaa säännöllisesti Harjavallan keskustassa roskia penkovaa, likaista tyyppiä, useimmat miehiä, joilla on tapana harrastuksensa puitteissa viettää aikaansa kauppojen aulatiloissa ja esim. linja-autoaseman penkeillä muiden ihmisten seuraan tunkeutuen.
Valmiuslakia pitäisi nyt tulkita niin, että poliisilla on oikeus ottaa nämä saastuttajat talteen ja panna karanteeniin.

2

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihme valitusta aloittajalta.

    • Anonyymi

      "Poliisi pysäytti harjavaltalaisen miehen auton ratista Uudessakaupungin Viikaistenkadulla keskiviikkoiltana kello 20.43.

      Miehen kuljettamasta autosta puuttuivat rekisterikilvet, katto ja takaluukku. Lisäksi auton suuntavilkut eivät toimineet. Auton kyydissä oli kolme matkustajaa.

      Harjavaltalainen oli valmiiksi ajokiellossa. Mies puhalsi nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen bentsodiatsepiinille.

      Poliisille kävi ilmi, että autoon oli hieman ennen miehen pysäyttämistä tankattu polttoainetta ja jätetty polttoaine maksamatta Laitilassa.

      Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta sekä näpistyksestä."

      Tässä yksi harjavaltalaisia käsittelevä uutinen viime ajoilta. Autokaahareista, rattijuopoista, vandaaleista, murhia suunnittelevista teineistä ym. saa lukea päivittäin lähialueen lehdistä. Räkäpäisistä työnvieroksujista sen sijaan ei paljon kirjoitella lehdissä, mutta se ei tarkoita, etteikö heitä olisi. Tori ympäristöineen kerää laumoittain näitä juopottelijoita meluavia nuoria. Kunhan ilmat lämpenevät, saattaa alueella olla samaan aikaan lähemmäs sata vessanpytystä alas vedettävää sosiaalipummia pilaamassa Harjavallan mainetta.
      Jotkut väittävät, että ilmansaasteet aiheuttavat sen, että Harjavaltaan ei haluta muuttaa, vaikka työpaikkoja on erittäin paljon tarjolla. Sanotaan, että vanha, 60- ja 70-luvun maine pahanhajuisena asuinympäristönä olisi juurtunut ihmisten mieliin. Ei se näin ole, kyllä valistunut kansalainen tänä päivänä tietää, että teollisuuden päästöt ovat vähentyneet tuntuvasti ja että suurin osa Harjavallasta ei kärsi saasteista.
      Ongelmana on se, että Harjavallassa paskapääkansan osuus koko väestöstä on poikkeuksellisen suuri ja kun tämä paskaremmi on valloittanut kaikkein näkyvimmät alueet kaupungin keskustassa ja tunkee itsensä kauppojen käytäville levittämään saastettaan, niin lopputulos on selvä: kukaan ei halua muuttaa tällaisiin olosuhteisiin, kaikkein vähiten lapsiperheet.
      Harjavallassa pitäisi ottaa kovemmat otteet käyttöön näiden romurallin ajajien ja yleisillä paikoilla juopottelevien paskanuppien saamiseksi kuriin. Torilla maleksijat tulisi useamman kerran päivässä häätää pois vesitykeillä ja autokaaharit pitäisi passittaa telkien taa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe