Taudin levittäjät kuriin

Anonyymi

Pari sanaa aiheesta, mikä toki koskee muutakin kuin nykyistä pandemian aikaa: en tiedä, onko Harjavallassa kukaan vielä saanut koronatartuntaa, mutta eräät henkilöt kyllä tekevät parhaansa, jotta joku saisi. Tarkoitan tällä n. puolta tusinaa säännöllisesti Harjavallan keskustassa roskia penkovaa, likaista tyyppiä, useimmat miehiä, joilla on tapana harrastuksensa puitteissa viettää aikaansa kauppojen aulatiloissa ja esim. linja-autoaseman penkeillä muiden ihmisten seuraan tunkeutuen.
Valmiuslakia pitäisi nyt tulkita niin, että poliisilla on oikeus ottaa nämä saastuttajat talteen ja panna karanteeniin.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihme valitusta aloittajalta.

    • Anonyymi

      "Poliisi pysäytti harjavaltalaisen miehen auton ratista Uudessakaupungin Viikaistenkadulla keskiviikkoiltana kello 20.43.

      Miehen kuljettamasta autosta puuttuivat rekisterikilvet, katto ja takaluukku. Lisäksi auton suuntavilkut eivät toimineet. Auton kyydissä oli kolme matkustajaa.

      Harjavaltalainen oli valmiiksi ajokiellossa. Mies puhalsi nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen bentsodiatsepiinille.

      Poliisille kävi ilmi, että autoon oli hieman ennen miehen pysäyttämistä tankattu polttoainetta ja jätetty polttoaine maksamatta Laitilassa.

      Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta sekä näpistyksestä."

      Tässä yksi harjavaltalaisia käsittelevä uutinen viime ajoilta. Autokaahareista, rattijuopoista, vandaaleista, murhia suunnittelevista teineistä ym. saa lukea päivittäin lähialueen lehdistä. Räkäpäisistä työnvieroksujista sen sijaan ei paljon kirjoitella lehdissä, mutta se ei tarkoita, etteikö heitä olisi. Tori ympäristöineen kerää laumoittain näitä juopottelijoita meluavia nuoria. Kunhan ilmat lämpenevät, saattaa alueella olla samaan aikaan lähemmäs sata vessanpytystä alas vedettävää sosiaalipummia pilaamassa Harjavallan mainetta.
      Jotkut väittävät, että ilmansaasteet aiheuttavat sen, että Harjavaltaan ei haluta muuttaa, vaikka työpaikkoja on erittäin paljon tarjolla. Sanotaan, että vanha, 60- ja 70-luvun maine pahanhajuisena asuinympäristönä olisi juurtunut ihmisten mieliin. Ei se näin ole, kyllä valistunut kansalainen tänä päivänä tietää, että teollisuuden päästöt ovat vähentyneet tuntuvasti ja että suurin osa Harjavallasta ei kärsi saasteista.
      Ongelmana on se, että Harjavallassa paskapääkansan osuus koko väestöstä on poikkeuksellisen suuri ja kun tämä paskaremmi on valloittanut kaikkein näkyvimmät alueet kaupungin keskustassa ja tunkee itsensä kauppojen käytäville levittämään saastettaan, niin lopputulos on selvä: kukaan ei halua muuttaa tällaisiin olosuhteisiin, kaikkein vähiten lapsiperheet.
      Harjavallassa pitäisi ottaa kovemmat otteet käyttöön näiden romurallin ajajien ja yleisillä paikoilla juopottelevien paskanuppien saamiseksi kuriin. Torilla maleksijat tulisi useamman kerran päivässä häätää pois vesitykeillä ja autokaaharit pitäisi passittaa telkien taa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe