Tervetuloa vaan mökkiläiset!

Anonyymi

kunhan menette suoraan mökille ja vietätte siellä isseksenne pari viikkoa, sen jälkeen olette enemmän kuin tervetulleita kylille lopun tautijakson ajaksi (4-6kk), sillä eihän teidän kannata lähteä kotiin ennen kuin pandemia on ohitse. Tosin tuskin säilytte täälläkään terveinä, sillä osa tänne tulleista mökkiläisistä ei välitä himpun vertaa siitä tartuttavatko paikalliset ihmiset ja muut mökkiläiset, ja tämä osa mustaa kunnon ihmisten maineen.

Kutsuvat tosiasioiden sanomista mökkiläisvihaksi, vihapuhetta on pyytää tekemään karanteeniajan ostokset siellä lähtöpaikkakunnalla. Keskusteluihin osallistuu myös ei sysmäläisiä muka sysmälaisinä heittäen lisää löylyä kiukaalle saadakseen koronasodan Sysmään :/

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänäänkin väkeä kaupoissa enkä yhdenkään nähnyt käsiään pesevän ja toiset nuoli kieli pitkällään sormiaa saadakseen muovipussin auki eikä näkynyt suusuojia kellään kuitenkin suusuojat ovat kaupoista ja apteekeista loppu ja käsidesit kauppojen hyllyllyiltä loppu mihin lie ovat jemmanneet kun yleisillä paikoilla eivät niitä näy käyttävän koska siellä ne juuri ovat tarpeen vaan jos niitäkin on vaan hamsrattu niikuin vessapaperitkin ja säilykkeet ja makkarat ettei vaan pääse loppumaan !

      • Anonyymi

        Onneksi et nähnyt kellään suusuojia. Nimittäin niistä on hyötyä vain tartunnan saaneille ja kunnon suodattimilla sairaiden hoitajille.


    • Anonyymi

      Kohta kannattaa paikallisten mennä kaupunkiin kaupoille, siellä alkaa olemaan tilaa ;)

      • Anonyymi

        Joo nämä mökkiläiset luulevat olevansa turvassa täällä maalla mutta heidän mieleensä ei ilmeisesti tullu taudin leviäminen myös puhtaalle alueelle kyllä se vaara vaanii myös täällä ei sitä karkuun pääse !


    • Anonyymi

      Eläinperäinen virus. Tarttuu varmasti ilman vierailuakin.
      Ruokavarat 72h.
      Ketkä on hävittänyt "Kottaraiset"pihapuista.

    • Anonyymi

      Tunnen syvää myötähäpeää Helsinkiläisten puolesta, jos heitä on näiden mökkiläisten joukossa, jos hesalaisista on kyse, niin silloin ymmärrän paremmin heidän käytöstään.

      Entisenä Helsinkiläisenä, jo n. 20 vuotta Sysmässä asuneena, lähes jo sysmäläisenä, en ole näiden täällä kuluneiden vuosien aikana ikinä nähnyt moista uhoa mökkiläisiltä heidän tänne tulostaan. Miksi siis nyt niin moni haluaa tiedottaa tulostaan ? ärsyttääkseen ja pelotellakseen paikallisia, vai vaan ihan silkkaa tyhmyyttään?

      Mitään skismaa ei syntyisi jos tautipesästä lähtiessään tekisitte ostokset ja ilman mitään dramaattisia olen tulossa ilmoituksia ajaisitte mökillenne.

      Luulen ettei ne kaupunkilaisten tulomatkan ruokaeurot ole paikallisille yrittäjille mahdollisten menetettyjen henkien arvoisia, sillä vanhusväestö täällä on paikallisten rakkaat, isät, äidit, mummot, vaarit, tädit ja sedät.

    • Anonyymi

      Ovatkohan tänne tulleet mökkiläiset myös valmiita jäämään pitemmäksi aikaa jos liikkumista rajoitetaan, esim kesään asti? vai pendelöivätkö tautia paikkakunnalta toiselle?
      Todella moni sysmäläinen on jäänyt etätöihin, tai ottanut lomansa nyt, ettei kuljettaisi työssäkäyntipaikkakunnalta tautia tänne, taitaa olla turhia varotoimenpiteitä, koska kaupunkilaiset vähät välittävät meistä, heidän mielestään omistavat Sysmän koska ovat maksaneet kiinteistöveroa ja käyneet täällä kaupassa :O Mikä on mummon ja papparaisen hengen hinta?

      • Anonyymi

        Itsekin olen miettinyt sitä että saas nähdä kauanko se helsinkiläisen into kestää olla siellä mökillä. Väitän että jo viikon jälkeen alkaa riittämään ulkohuussi ja mökillä tehtävät työt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsekin olen miettinyt sitä että saas nähdä kauanko se helsinkiläisen into kestää olla siellä mökillä. Väitän että jo viikon jälkeen alkaa riittämään ulkohuussi ja mökillä tehtävät työt.

        Kyllä on edesvastuutonta tulla mökille koronaa muka pakoon ja ja tänne syrjäkylille tautia levittämään kyllä se tauti täälläkin tällä konstilla leviää että järjen käyttö on sallittua ja vaikka ette itse sairastakkaan se voi tarrtua oireettomanakin !


    • Anonyymi

      Koronan pelko on viisauden alku.
      Ei hätävara taloutta kaada.
      Parempi mummo kotona kuin kymmenen kaupassa.
      Ei kulkija vieraan mummon kuolemaa itke.

    • Anonyymi

      Taitaa olla niin ettei Uudenmaan maakunnasta tule ensiviikon jälkeen yhtään mökkiläistä Sysmään. Ko. maakunnasta kun ei saa poistua muualle Suomeen.

    • Anonyymi

      Mökkiläisten on syytä varoa alkuperäistä Sysmäläistä Koronakammo virusta. Se on vienyt järjen täällä Sysmä24 kommentaattoreilta. Kauheaa. Siihen pitäisi Suomen hallituksen tai EU:n puuttua!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1592
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1038
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      696
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe