Tervetuloa vaan mökkiläiset!

Anonyymi

kunhan menette suoraan mökille ja vietätte siellä isseksenne pari viikkoa, sen jälkeen olette enemmän kuin tervetulleita kylille lopun tautijakson ajaksi (4-6kk), sillä eihän teidän kannata lähteä kotiin ennen kuin pandemia on ohitse. Tosin tuskin säilytte täälläkään terveinä, sillä osa tänne tulleista mökkiläisistä ei välitä himpun vertaa siitä tartuttavatko paikalliset ihmiset ja muut mökkiläiset, ja tämä osa mustaa kunnon ihmisten maineen.

Kutsuvat tosiasioiden sanomista mökkiläisvihaksi, vihapuhetta on pyytää tekemään karanteeniajan ostokset siellä lähtöpaikkakunnalla. Keskusteluihin osallistuu myös ei sysmäläisiä muka sysmälaisinä heittäen lisää löylyä kiukaalle saadakseen koronasodan Sysmään :/

12

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänäänkin väkeä kaupoissa enkä yhdenkään nähnyt käsiään pesevän ja toiset nuoli kieli pitkällään sormiaa saadakseen muovipussin auki eikä näkynyt suusuojia kellään kuitenkin suusuojat ovat kaupoista ja apteekeista loppu ja käsidesit kauppojen hyllyllyiltä loppu mihin lie ovat jemmanneet kun yleisillä paikoilla eivät niitä näy käyttävän koska siellä ne juuri ovat tarpeen vaan jos niitäkin on vaan hamsrattu niikuin vessapaperitkin ja säilykkeet ja makkarat ettei vaan pääse loppumaan !

      • Anonyymi

        Onneksi et nähnyt kellään suusuojia. Nimittäin niistä on hyötyä vain tartunnan saaneille ja kunnon suodattimilla sairaiden hoitajille.


    • Anonyymi

      Kohta kannattaa paikallisten mennä kaupunkiin kaupoille, siellä alkaa olemaan tilaa ;)

      • Anonyymi

        Joo nämä mökkiläiset luulevat olevansa turvassa täällä maalla mutta heidän mieleensä ei ilmeisesti tullu taudin leviäminen myös puhtaalle alueelle kyllä se vaara vaanii myös täällä ei sitä karkuun pääse !


    • Anonyymi

      Eläinperäinen virus. Tarttuu varmasti ilman vierailuakin.
      Ruokavarat 72h.
      Ketkä on hävittänyt "Kottaraiset"pihapuista.

    • Anonyymi

      Tunnen syvää myötähäpeää Helsinkiläisten puolesta, jos heitä on näiden mökkiläisten joukossa, jos hesalaisista on kyse, niin silloin ymmärrän paremmin heidän käytöstään.

      Entisenä Helsinkiläisenä, jo n. 20 vuotta Sysmässä asuneena, lähes jo sysmäläisenä, en ole näiden täällä kuluneiden vuosien aikana ikinä nähnyt moista uhoa mökkiläisiltä heidän tänne tulostaan. Miksi siis nyt niin moni haluaa tiedottaa tulostaan ? ärsyttääkseen ja pelotellakseen paikallisia, vai vaan ihan silkkaa tyhmyyttään?

      Mitään skismaa ei syntyisi jos tautipesästä lähtiessään tekisitte ostokset ja ilman mitään dramaattisia olen tulossa ilmoituksia ajaisitte mökillenne.

      Luulen ettei ne kaupunkilaisten tulomatkan ruokaeurot ole paikallisille yrittäjille mahdollisten menetettyjen henkien arvoisia, sillä vanhusväestö täällä on paikallisten rakkaat, isät, äidit, mummot, vaarit, tädit ja sedät.

    • Anonyymi

      Ovatkohan tänne tulleet mökkiläiset myös valmiita jäämään pitemmäksi aikaa jos liikkumista rajoitetaan, esim kesään asti? vai pendelöivätkö tautia paikkakunnalta toiselle?
      Todella moni sysmäläinen on jäänyt etätöihin, tai ottanut lomansa nyt, ettei kuljettaisi työssäkäyntipaikkakunnalta tautia tänne, taitaa olla turhia varotoimenpiteitä, koska kaupunkilaiset vähät välittävät meistä, heidän mielestään omistavat Sysmän koska ovat maksaneet kiinteistöveroa ja käyneet täällä kaupassa :O Mikä on mummon ja papparaisen hengen hinta?

      • Anonyymi

        Itsekin olen miettinyt sitä että saas nähdä kauanko se helsinkiläisen into kestää olla siellä mökillä. Väitän että jo viikon jälkeen alkaa riittämään ulkohuussi ja mökillä tehtävät työt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsekin olen miettinyt sitä että saas nähdä kauanko se helsinkiläisen into kestää olla siellä mökillä. Väitän että jo viikon jälkeen alkaa riittämään ulkohuussi ja mökillä tehtävät työt.

        Kyllä on edesvastuutonta tulla mökille koronaa muka pakoon ja ja tänne syrjäkylille tautia levittämään kyllä se tauti täälläkin tällä konstilla leviää että järjen käyttö on sallittua ja vaikka ette itse sairastakkaan se voi tarrtua oireettomanakin !


    • Anonyymi

      Koronan pelko on viisauden alku.
      Ei hätävara taloutta kaada.
      Parempi mummo kotona kuin kymmenen kaupassa.
      Ei kulkija vieraan mummon kuolemaa itke.

    • Anonyymi

      Taitaa olla niin ettei Uudenmaan maakunnasta tule ensiviikon jälkeen yhtään mökkiläistä Sysmään. Ko. maakunnasta kun ei saa poistua muualle Suomeen.

    • Anonyymi

      Mökkiläisten on syytä varoa alkuperäistä Sysmäläistä Koronakammo virusta. Se on vienyt järjen täällä Sysmä24 kommentaattoreilta. Kauheaa. Siihen pitäisi Suomen hallituksen tai EU:n puuttua!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      30
      5759
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      309
      3834
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      37
      2986
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2949
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      164
      2414
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2066
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      122
      1950
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      9
      1634
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      5
      1586
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1559
    Aihe