Aihe

hallituksen pitäisi

Anonyymi

erota välittömästi. tilalle päätöksiin pystyvä hätätilahallitus. rajat olisi pitänyt sulkea kaksi viikkoa aiemmin, koulua ei käydä, ja taas käydään.syynä yhdevertaisuus.eikös yli 70 vuotiaiden syrjiminen ole sama asia. turvapaikanhakijoita otetaan edelleen vastaan. liian nuoria päättäjiä, joten he ovat turvassa. kapakat edelleen auki, ja pääministeri suosittelee? turha pitää esim nopeusvalvontatolppia, kun tilalle voisi laittaa kyltin , suositellaan ettet aja ylinopeutta. tyhmiä, tahi liian kokemattomia osaan suomalaisista ei vaan suositukset tehoa.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   samaa mieltä. tilanne on niin vakava, että kaikki ravintolat, ja viinakaupat on suljettava välittömästi. mitä enemmän viinaa tarjolla, sitä enemmän liikakäyttäjien harkintakyky pettää. sairaalahoitoa ei nyt voi kuormittaa juoppojen tapaturmilla. vartijat kauppoihin valvomaan, ettei sinne jäädä maleksimaan. koulut, ja päiväkodit kiinni. kaikki ryhmäliikunta lopetettava. siinä näin aluksi.

  • Anonyymi

   Vastuuntuntoisen hallituksen kuuluisi eliminoida keskuudestaan suomalaisten turvallisuudelle vaarallinen aines vaikka poikkeuslain suomilla valtuuksilla vai eikö järki riitä

  • Anonyymi

   Suomessa hallitus toiminut hyvin ja riittävän aikaisesti koronaviruksen suhteen. Tosin jos ei kansa ymmärrä mistä kyse niin pakko ottaa kovemmat keinot käyttöön.
   Tilanne olisi Suomen kannalta paljon pahempi jos nyt olisi Sipilän hallitus jonka ainoa ajatus EK:n kanssa oli että ihmiset lapsista eläkeläisiin rasite jos ei tuota heidän pienelle porukalle

  • Anonyymi

   Vihasalo ei älyä häipyä vaikka vaaralliset mielipiteet

  • Anonyymi

   onpa outo kommentti. suomen hallitus on toiminut hyvin. huh, huh. toiminut on, mutta pahasti myöhässä. eräskin puolue sanoi 10 päivää ennen, että rajat on suljettava. hallituksen vastaus oli, että se on täysin tarpeetonta, ja mahdotonta. koulujen sulkemiseen on pitkä matka jne,jne. nyt on kuitenkin tullut hätä käteen, ja opposition painostuksesta johtuen tullaan huomenna kuulemaan rajoituksia lisää.

  • Anonyymi

   Päin vastoin!

   Marinin hallitus on onnistunut sotien jälkeen haastavimmassa kriisissä erinomaisesti. Mitä ihmeen taikatemppuja luulet jollain muulla olevan?

   Täydet pinnat nykyhallitukselle!!!

  • Anonyymi

   eipä tarvii olla järjen jättiläinen, kun tajuaa hallituksen tehneen virheitä virheen perään. löytyy kyllä mediasta, kun pääministeri päivästä päivään toisteli luottavansa thl johtajaan joka sanoi että suomessa harva tautiin sairastuu. mitä teki esim tanskan hallitus. pisti ajoissa rajat, koulut ynm, ynm kiinni. paljon tulee uhreja lisää, kun ei ajoissa otettu virusta tosissaan.

   • Anonyymi

    Anonyymille 21:46

    Voitko linkittää uutiseen tms lähdeviitteeseen, jossa kukaan julkishallinnon edustaja on tiedottanut väittämäsi mukaan että ”harva tautiin sairastuu”.

    Hyvin pitkään kun on ollut selvää että kyse on maailmanlaajuisesta pandemiasta ja jolta Suomi tuskin välttyy. Perusteettomia toiveita tietysti joku elätteli ,mutta normi yleissivistyksellä varustetut tiesivät jo kauan sitten ettei kulkutauti Suomea kierrä. Olitko yllätynyt?

    Suomessa on toimittu olemassa olevan tiedon valossa oikea- aikaisesti ja oikealla voimalla, mihin hyvänsä Euroopan maahan verrattuna; valovuoden vaikka Ruotsia edellä.

    Aplodit hallituksen toimille!


  • Anonyymi

   onkohan se nyt niin, että jälleen kerran maailman uutisointi, joka nettiuutisointia ja TV:tä liioittelee sairauden vakavuudesta. Itseasiassa tiedän hyvin monia, jotka ovat lievänä sairastaneet pari viikkoa ja sitten parantuneet ennalleen. tiedän myöskin sellaisia, joita ei ole testattu, kun on sanottu terveyskeskuksesta, että jos tulee vakavia hengenahdistusoireita, niin sitten uudelleen yhteyttä ja testeistä ei puhuttu mitään-

   myöskään terveydenhoito ei pidä sairautta vakavana, koska testauksia ei tehdä. testaamaton lieväoireinen tartuttaa tasan tarkkaan useita ihmisiä ja niin tauti leviää takuuvarmasti. ihmiset tapaavat toisiaan kotonaan ja kylillä, monet tapaavat työelämässään useita ihmisiä päivässä.

   terveydenhuollon oeriaatetta ettei testata lieväoireisiä, on johtanut siihen etteivät ihmiset soita enää terveyskeskukseen kysyäkseen neuvoja, neuvot saa netistä. juodaan lämmintä ja ollaan levossa, mutta terveyskeskusta ei kiinnosta, onko kaupunkilainen saanut koronatartunnan vaiko ei.

   suurin virhe Suomen THL EI TESTAA LIEVÄOIREISIA. Se aiheuttaa vaan sen ettei ihminen itsekään pidä tautia vakavana, vaan jatkaa monesti arkisia töitään ja niin se ihanasti leviää sitten moniin ihmisiin.

   terveydenhuollon alallakaan työskenteleviä ei testata edes viikottain, joten sekin kertoo, että koronavirus ei ole niin vaarallinen kuin siitä toitotetaan ja annetaan ihmisten ymmärtää virus niin vaaralliseksi, että pitää neljän seinän sisällä olla.

  • Anonyymi

   29.1. 2020 suomessa vahvistetaan ensimmäinen korona tartunta. thl johtaja mika salminen info tilaisuudessa. taudin leviäminen suomessa on hyvin epätodennäköistä, joten ei ole mitään syytä huolestua. siinä suora sitaatti, joka löytyy, jos osaa googlettaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5423
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2145
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1964