Pyhän Ladan rukous

Anonyymi

Niin on Lada meitä rakastanut, että puhkaisi ainoan ehjän renkaansa, jottei yksikään, joka ladalla ajaisi, hermostuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen hermoromahdus.

Minä uskon Ladaan, autoon nelioviseen, tuskan ja kiroamisen syyhyn. Ja Lada Samaraan, Ladan ainoaan kopioon, meidän autoomme, joka ideoitiin Venäjällä, syntyi ladatehtaasta, kärsi Mitsubishin aikana, renkaat tyhjennettiin, sammui, ja työnnettiin, liukui alas mäkeä, nousi maanantaina kuopasta, ajoi ylös mäkeä, on parkkeerattuna Ladan, auton kaikki-osaavan oikealle puolelle, ja on sieltä tuleva huoltoon maahantuojalle.

Ja pyhään bensiiniin, Ladan poltto- aineeseen, 92 oktaaniseen, pakoputken irtoamiseen, Ojaan ajoon sekä iankaikkiseen tuskailuun. Kristikäämme kätemme ja rukoilkaamme yhdessä.

Lada meidän, joka olet parkkipaikalla. Pyhitetty olkoon sinun starttivikasi, tulkoon sinun sytytystulppasi niin maantiellä kuin keskellä kaupunkia. Anna meidän tänä päivänä kävellä meidän jokapäiväinen työmatkamme.

Äläkä anna itsesi sammua ylämäkeen, sillä sinun on irtonainen ohjauspyörä, törröttävät penkinjouset sekä rompsottava pakoputki. Aamen.

1

458

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Hyvän ja pahantiedonpuulta" käärme morkkaa Ladaa huumorimielessä.
   Mutta- luomistyö autoihin maailmassa alkoi ja myös Lada syntyi.
   Jumala katsoi kaikkea ja totesi sen olevan sangen hyvä.
   Kaikella on tarkoitus ja kun kaikenmaailman teillä tarvitaan liikkua, niin se on Lada.

   Kun vanha-adam alkoi ahneuksissaan ottaa hyväntiedon hedelmän, hän alkoi suunnittelemaan autoaan, lisäsi tekniikkaa, tyrkkäsi sähköä kaikkeen ja hänen elämäänsä astui kirous.
   Tuli sähköisiä vylävikoja, vikavalot syttyi, ja mersunkin mittaritaulu oli kuin joukukuusi. Vain taksimiehen hermon mentyä hän sammutti kuusen valot.
   Näin kuittaantui se vikapuu- ihmisen tekeleen kirous.
   Sinne pyhättömänmäen kukkulalle, kurotti korkeuksiin sammui johtotähti.

   Vanha-aadam taksikuski muisteli autoja, Lada toimii, Bopedassa oli autoa, hänkin katsoi ja totesi, ne olivat sangen hyvää.

   Mutta, Baabeli- Suomi, sen tiet rapistuu ahneuden kurjuuteen, pian tarvitaan Ladaa- pullapakettiautoa GAZ- ja muut, joiden on tarkoitus kulkeakin erämaan surkeimmassakin olosuhteissa, niin jokapäiväinen manna-astia on ravinnoksi.
   Se on luojan suoma matkantekoväline, kohti sitä hetkeä, kun lopullinen luvattu maa on tavoitettu, ja kaikki kulku jatkuu apostolisenamatkana.
   Kaikki on taas ilman ihmisen tekelettä Eedeninä.

   Lada- se vei perille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2698
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2325
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   99
   1150
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   777
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   735
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   682
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   227
   661
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   632
  Aihe