Ovatko skorpioni naiset ujoja?

Anonyymi

Ja vetäytyvät helposti kuoreensa? Ensin ihastuvat sitten pitävät etäisyyttä, eivät avaudu, eivätkä kerro mistään. Onko vaivan arvoista odottaa vaiko parasta unohtaa koko juttu?

5

68

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taitaa olla väärä merkki minulle, vähän liian up and down. Haluaa etäisyyttä mutta taitaa tunteet kuolla kun sitä antaa liikaa?

  • Mun sisko on skorpioni (suvussa on muitakin skorpioneja, näitä on myös isä, mun veli, isän vanhempi sisko ja siskon nyt vähän päälle 2-vuotias tyttö). Skorpionit ovat enemmän tai vähemmän private person eli eivät aina kerro ja näytä itsestään kaikkea ulospäin. Heistä ei ihan aina tiedä mitä he ajattelevat. Ulospäin he saattavat olla hillittyjä, ystävällisiä ja kohteliaita, vaikka sisällä kuohuisi. Myös tunteellisuus ja syvällisyys ovat heille yleensä tavanomaisia. He myös sille päälle sattuessaan saattavat puolustaa omaa reviiriään ja oikeuksiaan hyvinkin vahvasti. Ja joskus skorpionit myös saattavat tehdä yllättäviäkin tempauksia, esim. vaikka yhtäkkiä lähteä johonkin toiseen maahan tai muuttaa toiseen kaupunkiin asumaan tai tehdä jotain muuta tällaista. Mun siskoon sopii monetkin näistä kuvauksista.

   Itse olen rapu ja rapuna ymmärrän niiden skorpionien luonnetta, jotka ovat private person ja tunteellisia, koska rapukin voi olla sellainen enemmän tai vähemmän. Eniten mulla on kuitenkin ollut elämän mittaista sidettä mummoon (äidin äiti), joka on horoskoopiltaan kalat. Kalojen ja rapujen sanotaan sopivan parhaiten yhteen ystävinä/juttukavereina tai puolisoina, koska kummatkin pitävät taiteesta (esim. maalaustaide, musiikki, kirjallisuus), ovat herkkiä, intuitiivisia eli herkkävaistoisia ja mielikuvitusrikkaita sekä ystävälllisiä, lempeitä ja yleensä kohteliaita. Joskus myös ujoja tai sellaisia, joista voi saada ujon kuvan, vaikka ei varsinaisesti olisikaan kauhean ujo. Tosin joskus mulla on menny sukset ristiin niin isän kuin mummonkin kanssa ja vaikka rapukin on enemmän tai vähemmän private person, niin skorppari voi olla vielä enemmän ja siksi joskus vähän harmittaa, kun mun sisko vastaa tekstiviesteihin yleensä vasta usean päivän kuluttua siitä kun laitoin, joskus vasta usean viikonkin.

   -Rapunainen-

  • Skorpioni voi olla myös taiteellinen (isä on maalannut tauluja on taiteesta kiinnostunut ja sisko on hyvä piirtämään, tosin taiteellisuus taitaa olla meillä suvussa eikä ole niinkään horoskooppimerkistä kiinni niin kuin myös ruuanlaitto, jonka sanotaan olevan rapujen ominaisuus, sillä suvussa muitakin hyviä tai vähintään kohtuullisia ruuanlaittajia tai leipojia ja horoskoopilla ei sen kanssa ole tekemistä).

   Skorpionin kanssa horoskooppimielessä parhaiten yhteen sopivat rapu ja kalat ja myös ehkä härkä, kauris ja neitsyt voivat tulla toimeen.

   Muussa mielessä pitää olla pitkä pinna ja ymmärrystä tunteellisuudesta ja siitä mitä on olla private person, jos tämä sinun (ap) tietämäsi/tuntemasi skorpparinainen on tunteellinen ja ei aina anna tai kerro itsestään ihan kaikkea ja suojelee omaa reviiriään.

  • Anonyymi

   Ei ujoja, vaan varautuneita. Ja etäisyyttä tarvitaan aika ajoin. Aikalailla kuten kissat, läheisyyttä halutaan omin ehdoin ja asioista avautuminen voi olla erittäin vaikeaa. Luottamuksen rakentaminen vie erittäin kauan, ja voi romuttua ihan pienestä asiasta. Henkilökemia ja vibat vaikuttaa myös suuresti avautumiseen. Liian takertuvalta tai lässyttävältä vaikuttava kumppani on turn off. Jotain mysteeriä pitää olla. T: Skorpparinainen

   • Anonyymi

    Toinen skopunainen komppaa tätä. Aika hitaasti lämpenevä olen ja liian "innokkaat" tai lässyttävät saavat inho reaktion päälle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   34
   3277
  Aihe