Ovatko skorpioni naiset ujoja?

Anonyymi

Ja vetäytyvät helposti kuoreensa? Ensin ihastuvat sitten pitävät etäisyyttä, eivät avaudu, eivätkä kerro mistään. Onko vaivan arvoista odottaa vaiko parasta unohtaa koko juttu?

5

1206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa olla väärä merkki minulle, vähän liian up and down. Haluaa etäisyyttä mutta taitaa tunteet kuolla kun sitä antaa liikaa?

    • Mun sisko on skorpioni (suvussa on muitakin skorpioneja, näitä on myös isä, mun veli, isän vanhempi sisko ja siskon nyt vähän päälle 2-vuotias tyttö). Skorpionit ovat enemmän tai vähemmän private person eli eivät aina kerro ja näytä itsestään kaikkea ulospäin. Heistä ei ihan aina tiedä mitä he ajattelevat. Ulospäin he saattavat olla hillittyjä, ystävällisiä ja kohteliaita, vaikka sisällä kuohuisi. Myös tunteellisuus ja syvällisyys ovat heille yleensä tavanomaisia. He myös sille päälle sattuessaan saattavat puolustaa omaa reviiriään ja oikeuksiaan hyvinkin vahvasti. Ja joskus skorpionit myös saattavat tehdä yllättäviäkin tempauksia, esim. vaikka yhtäkkiä lähteä johonkin toiseen maahan tai muuttaa toiseen kaupunkiin asumaan tai tehdä jotain muuta tällaista. Mun siskoon sopii monetkin näistä kuvauksista.

      Itse olen rapu ja rapuna ymmärrän niiden skorpionien luonnetta, jotka ovat private person ja tunteellisia, koska rapukin voi olla sellainen enemmän tai vähemmän. Eniten mulla on kuitenkin ollut elämän mittaista sidettä mummoon (äidin äiti), joka on horoskoopiltaan kalat. Kalojen ja rapujen sanotaan sopivan parhaiten yhteen ystävinä/juttukavereina tai puolisoina, koska kummatkin pitävät taiteesta (esim. maalaustaide, musiikki, kirjallisuus), ovat herkkiä, intuitiivisia eli herkkävaistoisia ja mielikuvitusrikkaita sekä ystävälllisiä, lempeitä ja yleensä kohteliaita. Joskus myös ujoja tai sellaisia, joista voi saada ujon kuvan, vaikka ei varsinaisesti olisikaan kauhean ujo. Tosin joskus mulla on menny sukset ristiin niin isän kuin mummonkin kanssa ja vaikka rapukin on enemmän tai vähemmän private person, niin skorppari voi olla vielä enemmän ja siksi joskus vähän harmittaa, kun mun sisko vastaa tekstiviesteihin yleensä vasta usean päivän kuluttua siitä kun laitoin, joskus vasta usean viikonkin.

      -Rapunainen-

    • Skorpioni voi olla myös taiteellinen (isä on maalannut tauluja on taiteesta kiinnostunut ja sisko on hyvä piirtämään, tosin taiteellisuus taitaa olla meillä suvussa eikä ole niinkään horoskooppimerkistä kiinni niin kuin myös ruuanlaitto, jonka sanotaan olevan rapujen ominaisuus, sillä suvussa muitakin hyviä tai vähintään kohtuullisia ruuanlaittajia tai leipojia ja horoskoopilla ei sen kanssa ole tekemistä).

      Skorpionin kanssa horoskooppimielessä parhaiten yhteen sopivat rapu ja kalat ja myös ehkä härkä, kauris ja neitsyt voivat tulla toimeen.

      Muussa mielessä pitää olla pitkä pinna ja ymmärrystä tunteellisuudesta ja siitä mitä on olla private person, jos tämä sinun (ap) tietämäsi/tuntemasi skorpparinainen on tunteellinen ja ei aina anna tai kerro itsestään ihan kaikkea ja suojelee omaa reviiriään.

    • Anonyymi

      Ei ujoja, vaan varautuneita. Ja etäisyyttä tarvitaan aika ajoin. Aikalailla kuten kissat, läheisyyttä halutaan omin ehdoin ja asioista avautuminen voi olla erittäin vaikeaa. Luottamuksen rakentaminen vie erittäin kauan, ja voi romuttua ihan pienestä asiasta. Henkilökemia ja vibat vaikuttaa myös suuresti avautumiseen. Liian takertuvalta tai lässyttävältä vaikuttava kumppani on turn off. Jotain mysteeriä pitää olla. T: Skorpparinainen

      • Anonyymi

        Toinen skopunainen komppaa tätä. Aika hitaasti lämpenevä olen ja liian "innokkaat" tai lässyttävät saavat inho reaktion päälle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      32
      6421
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      311
      3950
    3. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      59
      3621
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      37
      3196
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      171
      2522
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2096
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      126
      1990
    8. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      45
      1781
    9. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1660
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1629
    Aihe