Aihe

taas tulee lisää

Anonyymi

sairastuneita. kiellot voimaan aikaisintaan perjantaina. olisikohan päätökset voinut tehdä kolme päivää aikaisemmin, niin päätös olisi ollut voimassa tänään. tämä hallitus tulee jäämään suomen historiaan kaikkien aikojen surkeimpana.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallitus on onnitunut muuten hyvin, mutta auttamattomasti liian myöhään. Valmiuslakia on jatkettava tässä vallitsevassa tilanteessa mielestäni ainakin toukokuun loppuun asti. Jos näin ei tehdä niin olen silloin todella todella pettynyt hallitukseen.

  • Anonyymi

   miten niin on toiminut hyvin, ulkomailta jo nähtiin, että kriisin hoitamisen edellytys on ollut toimia ajoissa. koulut kiinni, koulut auki. suosituksia, suositusten perään. suositukset nyt vaan ei toimi kaikkiin, ei missään maailmalla. kovat otteet olisi pitänyt ottaa heti käyttöön. virhe tehtiin jo alussa, kun thl johtaja satuili teeveessä sanoen, että suomessa tuskin monikaan sairastuu. hallitus uskoi tähän sokeasti, ja katastrofi oli valmis.

   • Anonyymi

    "kun thl johtaja satuili teeveessä sanoen, että suomessa tuskin monikaan sairastuu. "

    Milloin tämä tapahtui, voit varmaankin todistaa väitteesi. Palstalla on useasti kysytty todistetta tälle väittteellesi, vaan jostain syystä ei ole näkynyt.

    Taidat itse olla se Satusetä?


  • Anonyymi

   jos ymmärrys ei riitä niin väännetään rautalangasta. thl tammikuun lopulla, pieni riski sille että virus leviäisi suomeen etenkin epidemiana. thl tapausten todennäköisyys suomessa hyvin pieni 20.1. 2020. löytyy kyllä monesta mediasta esim iltasanomien julkaisu 14.3 2020. historia ei vaan netistä poistu, vaikka kuinka yrittää vääntää.

   • Anonyymi

    Minua ei Satusedän satuilut kiinnosta, laita asiaankuuluvat linkit esiin, siis jos satut osaavan. Ymmärryksesi ei näytä riittävän termiin "todiste" tai "lähdeviite" saakka. Mistä ihmeen todisteesta luulet käyvän itse pikku kätösilläsi 2-sormijärjestelmällä kirjoitetut sepustukset?

    Btw; Maailman terveysjärjestö WHO julisti epidemian pandemiaksi vasta 11. maaliskuuta 2020 .
    Kaltaisesi jälkiviisastelijat olisivat mitä suurimmalla todennäköisyydellä kirkuneet nettifoorumeilla hallituksen panikoimisesta ennenaikaisilla ja perusteettomilla tomenpiteillä jos tammikuulla oltaisiin alettu rajoja sulkemaan ja Uuttamaata eristämään.

    Jälkiviisaus on maailman helpoin sairaus, mutta siihen ei kyllä edes nykyinen hallitus löydä keinoja, se kun on parantumatonta sorttia. Tämän koronan se kyllä tulee selvittämään, jos mikään hallitus koskaan. Hatunnosto Viisikon toimille!


  • Anonyymi

   jollet osaa googlettaa niin ongelma on omasi. totuus ei pala tulessakaan sanoi siirakki. onneksi nyt hallitus on ottanut antamani neuvot käyttöönsä, ja sulkee alueet joissa on eniten tartuntoja. kyseiset viisaudet kerroin jo ensimmäisen suomessa todetun koronakuoleman jälkeen. halituksella ei vaan kantti riittänyt tekoihin kannatuksen menettämisen pelossa, ei tosin tehnyt mitään päätöksiä ennen koronaakaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   11551
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2655
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2064