ketä Loviisa lomauttaa???

Anonyymi

Loviisa, jolla on 1.139 henkilöä palkkalistoillaan neuvottelee nyt kuulemma 80 henkilön lomauttamisesta. Tämä on 7 % koko henkilöstön määrästä. Epäonnis-tuneen organisaatiomuutoksen johdosta lomautettavien listalle on saatava ne johtajista päälliköiksi siirtyneet, jotka nauttivat edelleen samaa johtajapalkkaa sekä kaupungin ylin johtokin, joka on tyrinyt kaupungin talouden todelliseen ahdinkoon. Ensisijaislomautettaviin tulee liittää myös kaupungin palkkalistoilla olevat Asunto-messujen projektipäällikkö sekä muut mahdolliset siihen liittyvät "siipiveikot". Asuntomessujen järjestäminen on lopetettava ja sitä kautta kaavoituksesta, ponttoonisilloista ja kaiken infran rakentamisesta saatava säätöjä peruskaupun-kikeskustan hyväksi. Nyt tarvitaan vain tekeviä käsipareja etenkin terveyden- ja hyvinvoinnin sekä koulutuksen puolelle. Kaikki muu "pipopääjoukko" ja tuhlaaja-kaupunginjohtaja lomalle ja pitkaksi aikaa!!

10

70

  Vastaukset

  • Minusta hulevesiputkimies on ekana listalla. Sitten pyörittää omaa yritystä omalla ajalla!

  • Kaavoitustoimisto myös maantielle. Täällä on jo ennestään kaavoitettuna ja valmiina satoja tyhjiä myymättömiä tontteja. Uusia kaavoja ei tarvita vuosikausiin.

   • Kaupunki huojuu konkurssin partaalla ja Määrlahdessa messu-unelma-alueella seisoo kaupungin auto ja porukkaa nysväämässä mittakeppien kanssa .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaupunki huojuu konkurssin partaalla ja Määrlahdessa messu-unelma-alueella seisoo kaupungin auto ja porukkaa nysväämässä mittakeppien kanssa .

    Kaupuginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja ajaavat kaupungin taloutta perikatoon. Hallitus ei ymmärrä eikä uskalla toimia tosiasiat tunnustaen. Nyt on jo paskat housuissa koko joukolla, jatketaan vain harhanäkyjen ja unelmien ohjaamana.
    Lovisan talous sakkasi peruuttamattomasti jo ennen korona-virusta. Nyt virus antaa kuntataloudelle ja tornin levitaatiojoukolle todellisen niskalaukauksen, josta ne leppäkerttu-kokardiset eivät selviä millään. Ollaan tukevasti Porvoon-matkalla. Siellä ei jaeta mitaleita tyhmille ja itsekkäille narsisteille.
    Nyt leppäkerttukokardiset pipopäät toimivat panikissa, rahaa haalitaan kokoon kaikin keinoin, satama ja asuntomessut on pelastettava hinnalla ja keinoilla millä hyväänsä ennen kuin valtion noutajat tulee.


  • Lomautus koskee suomalaisen sukunimen omaavia,luultavasti.

  • Jollei täyskäännöstä saada pikaisesti aikaiseksi joudutaan valtion tarkkailuun ja holhoukseen ja uudet virkamiehet tulevat kertomaan mitä pitää tehdä. Voi mihin meidät olet ajanutkaan nykyinen kaupunginhallitus!!! Kaltaistasi emme enää koskaan toivo.

  • Onko ohjaamo vielä auki? Vaikka olisi kiinni niin palkanmaksu tuskin keskeytyy puheenjohtajalle.

   • Entäs messuansioistaan eli muhevasta palkankorotuksesta tunnettu arkkitehti?


  • Lomautetaanko myös Jån Dönald?

  • Lov-Info on suljettu, kirjasto, Forum, Work, ja palkka juoksee!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   294
   6923
  2. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   58
   2290
  3. Sofia kotona kun Stefan juhlii

   Ravintolan avajaisia Tapiolassa. Eikö Sofiaa huolittu mukaan? Sofian ystävä sielä kuitenkin näytti olevan.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   922