Kokemuksia oudosta flunssasta, jossa monia oireita?

Anonyymi

Hei,

täällä ihmettelen erikoista flunssaa tms., mikä on pitänyt sisällään monenlaisia oireita. Alkuun hädintuskin osasin epäillä olevani tulossa kipeäksi tai olevani lievästi flunssainen: vilunväristyksiä, lähes huomaamatonta kurkkukipua, kevyttä lämmönnousua. Muutama afta tms. kurkussa. Oireet menivät välillä jopa päivän mittaan ohi, kerran lähes koko päiväksi, kunnes alkoivat uudestaan 4. päivän iltana.

6. päivä (about) illalla tuli kauhean horkkainen olo, lämpö nousi hiukan, lihaksia särki, samoin mistä sattuu luiden sisältä, varsinkin alavartalosta kova palelu ja tärinät. 7. pvä kävin lääkärissä. perus influenssat a ja b sekä streptokokki testattiin, otettiin perus veriarvot. Niissä ei mitään. Kuulemma virustauti, lähetettiin kotiin sairastaan tauti pois. Koronatestauskriteerit ei täyttyneet (ei tietoa, että oisin missään altistunut eikä voimakkaita oireita pääosin).

6. päivänä alkoi myös huimata. Kuin laivassa olisi, ettei sellaista, että pyörisi päässä. Vatsa tuli kipeäksi illalla. Seuraavana päivänä ja sen jälkeen aina silloin tällöin vatsa sekaisin (ripuli) ja pahoinvointia. Samalla ne perus lievä nuha ja kurkkukipu sekä vilunväristykset ja pikkulämpö, kova väsymys, lihaskivut ja välillä myös lihasheikkous.

Nyt on jotain puolitoista viikkoa ehkä tuon aaltoilevan oirekuvan alkamisesta. Lämpö laskenut, mutta huimaa koko ajan ikävästi edelleen. Kurkku ihan hiukan epämääräisen tuntuinen ja pientä nuhaa. Eilen illalla voimakas pahoinvointi. Ja kieli hiukan turvonnut myös.

Onko kokemuksia mistään saman suuntaisesta? Alahengitystieoireita ei ole, satunnaisia yskäisyjä lukuunottamatta, mutta ihmettelen tuota laajaa oirekuvaa, sitä, että oireet menee välillä ainakin lähes kokonaan pois ja tulee takaisin sekä tota huimausta. Onko flunssassa tm. taudissa (tai vaikka siinä koronassa, jos joku sen on sattunut sairastaan) ollut teillä tämän tyyppistä oireilua?

Vertaistukea lähinnäkin kaipaisin, koska olen huolissani ja pelottaa, kun en ole vastaavasta ennen kuullut.

Kiitos! <3

6

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      itseeni tuntui kun joku ois jääpiikkiä työntänyt kylkiluiden väliin, enemmän vasempaan mutta muutenkin, huimausta ollut ja meni kai ohi nyt , koronassa taitaa olla hengitysvaikeutta myös mukana osalla, onko semmoista ollut?? kuumetta itsellä oli aika vähän, mut sekin yksilöllistä, testatahan on turhaa vaikka yksi yö tuntuikin kun kuristaisi jokin (ei kuulu riskiryhmään)

      • Anonyymi

        Aivan lievää hengenahdistusta on käynyt, ei mitenkään jatkuvasti. Sellainen vähän epämukava tunne alahengitysteissä ja lievää yskää välillä. Näiden alahengitystieoireiden alkuun tosin meni useita päiviä. Mulla ei juurikaan muuten ole tuntunut ylävartalossa kipuja, paitsi sellaisia tosi outoja, kevyitä tuntemuksia rinnassa. Nuo kaikki menneet välillä pois ja tulleet takaisin, paitsi merisairauden kaltainen huimaus jatkunut monta päivää. Ruoka ei maistu ihan yhtä hyvin kuin yleensä.

        Mulla ei käynyt kuin lämmönnousua (ilmeisesti), ei kunnon kuumetta.

        Kauanko sulla oireet kesti vai vieläkö jatkuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan lievää hengenahdistusta on käynyt, ei mitenkään jatkuvasti. Sellainen vähän epämukava tunne alahengitysteissä ja lievää yskää välillä. Näiden alahengitystieoireiden alkuun tosin meni useita päiviä. Mulla ei juurikaan muuten ole tuntunut ylävartalossa kipuja, paitsi sellaisia tosi outoja, kevyitä tuntemuksia rinnassa. Nuo kaikki menneet välillä pois ja tulleet takaisin, paitsi merisairauden kaltainen huimaus jatkunut monta päivää. Ruoka ei maistu ihan yhtä hyvin kuin yleensä.

        Mulla ei käynyt kuin lämmönnousua (ilmeisesti), ei kunnon kuumetta.

        Kauanko sulla oireet kesti vai vieläkö jatkuu?

        on ne kestäneet jo viikon pari, mut huimas mennyt ohi, kannattaa ainakin juoda paljo nestettä ja syödä usein vaikkei oiskaan nälkä, vähän vitamiineja ja sinkkiä niin saa vähän helpotusta, inkiväärit jne varmaan hyviä.

        koronastahan kai sanotaan että josset haista tai maista enää ollenkaan niin on oireena seki.

        buranaa ei ainakaan kannata vedellä, jos on pakko niin parasetamoli, kuulemma kun burana voi olla huonoa syödä jos oisikin korona


    • Anonyymi

      Taitaa olla lieväoireinen korona. Ainakin oireet viittaa siihen. Jos tuolla pääset niin saat immuniteetin.

    • Anonyymi

      Mulla oli 6pv erikoinen olotila. Pää ei ole koskaan kipeä vaan nyt oli. Alkoi siten että päässä oli paineen tunnetta ja vihlovaa suht pehmeää kipua aaltoileevasti. Lihaksia särki ympäri kroppaa tämäkin oli aaltoilevaa, välillä vihlasi millon mistäkin. Sama juttu rintalastan alta tuntui sellasta erikoista pientä kipua ikäänkuin pistoa, mutta tätä ei paljoa ollut. Lämpöä ei ollut pikemminkin olin ihan jäässä ja lämpä olo 35.8. Kaikkeen oli yhteistä se että olivat aaltoilevaa eikä kokoaikaista. Helsingissä olin 14 pv ennen kuin oireet alkoi pahempana, messuilla. Lisäksi liikuin omassa kaupungissani paljon bussilla ja tuntui että todella moni köhi. Flunssaa en ole sairastellut koskaan, olen ollut aina se joka saa sen oireettomana. Nuhaa, kurkkukipua, yskää ei ollut nytkään.

    • Anonyymi

      Onko kotisi lähelle asennettu 5G antenneja? Kehoitan etsimään siitä tietoa sekä lukemaan/kuuntelemaan 5G:stä myös ihan tavallisten ihmisten omakohtaisia kokemuksia (joita tosin googlen sensuurin vuoksi ei löydä kovin helposti). Videot ja tieto usein ovat englanniksi, sillä 5G verkko on vallannut nyt esim. USA:n. Ihmiset ovat saaneet esim. Usassa ja Kiinan Wuhanissa (joka on ollut 5G:n testialuetta) vakaviakin oireita. 5G ei ole turvallinen. Esimerkiksi Wuhanissa on kuollut lintuparvia ja puita hirveät määrät heti kun 5G torneja laitettiin tiheästi valtavia määriä ympäristöön. Ihmiset ovat kärsineet vakavista oireista. Sen tekniikka on ihan erilainen kuin 4G:n. Toki oireesi voivat johtua täysin muustakin. Mutta mitä enemmän Suomeen tulee 5G asemia, sitä enemmän tulee sekä ihmisten, eläinten ja luonnon sairastumista. Se on varma.

      Nuo oireet sopivat myös homealtistukseen. Tarkkaile, milloin oireet ovat voimakkaita ja milloin häviävät hetkeksi. Ystäväni poika sai luokkakavereineen vanhassa koulussaan homemikrobeista oireita. Koulu purettiin ja se oli täynnä mm. vaarallista sädesientä (joka vaaraton luonnossa, mutta rakenteissa vaarallinen) ja muita homemikrobeja. Kannattaa ottaa asioista itse selvää. Useimmat lääkärit eivät ole perillä homemikrobeista yms. ja osa on jopa niin ulalla, ettei edes myönnä, että ne ovat terveydelle vaarallisia. Osa suhtautuu edelleen asiaan hyvin ylimielisesti ja ala-arvoisesti. Vähättelijöitä löytyy muutenkin, joten kannattaa luottaa omaan kokemukseen oman kroppansa sairastuessa ja tosiaan tutkia itse asioita. Tsemppiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe