Jaksaako Sofia Belorf odottaa Nikoa?

Anonyymi

Nyt se on varmaa, pitkä kakku tulossa. Kestääkö rakkaus, miten perheen perustamisen haaveet ja tulevaisuuden rakentaminen onnistuu huumekauppiaan kanssa kun jet-set elämää ei ole tiedossa?

Vain Sofia tietää vastauksen. Tänään hän kehui Nikoa miehekkääksi.

16

267

  Vastaukset

  • Sofian mielestä huumerikollisuus on miehekästä, siihenhän tämä mies on syyllistynyt. Kertoo siis hyvin paljon tämän naisen arvomaailmasta. Veikkaan kuitenkin että tämä rakkaus tai mitä se ikinä heidän välillä on niin et tule kestämään.

   • Ranta-ahon tunnuksessa ei ollut mitään miehekästä. Sofian mukaan Niko ei ole ammattirikollinen. No just joo huumeiden kilomäärät kyllä kertovat jotain muuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ranta-ahon tunnuksessa ei ollut mitään miehekästä. Sofian mukaan Niko ei ole ammattirikollinen. No just joo huumeiden kilomäärät kyllä kertovat jotain muuta.

    Jos 10 miljoonan liikevaihto huumekaupassa ei ole ammattirikollistuutta niin mikähän mahtaa sitten olla?


   • landlord kirjoitti:

    Jos 10 miljoonan liikevaihto huumekaupassa ei ole ammattirikollistuutta niin mikähän mahtaa sitten olla?

    Miesmelaa mekkoon Nikolle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miesmelaa mekkoon Nikolle.

    PUMPA PÅ GRABBAR!!

    Ja suomeksi: TYÖNTÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!


  • Onko Sofia laittanyt leukaimplantin? leuka näytti niin terävälta, ihan tuli kyr..ä
   mieleen.
   Senhän poti mennä tänään Vappu ja Marja livee, myt sen eilisen haastiksen myötä, sille on varmaan sanottu, et se ei saa mennä, kun näköjään puhuu läpiä päänsä.
   Hän kumminkin tuntee hyvin NIkon, ehtihän ne seurustella ennen kiinniottoo alle vuoden.

   • jos muijalla olis ollut yhtään järkeä ei olis kommentoinu yhtään mitään. miehekästä tunnustaa , kun kuukausia kielsi kaiken. tuhlasi viranomaisten aikaa. morsian vaan haaveilee yhä häistä huumerikollisen kanssa.


  • Jossain eilisessä käräjäkuvassa Sofia muistutti ihan Michael Jacsonia. Ilme, ja iho kuin kiiltävää muovia.

   • muovia koko muija. vaihtoi nimen belorfiksi että saa enemmän kuuluisuutta. ja menestystä ulkomailla. pelkällä nimellä ei menesty, kun muita avuja eikä osaamista ole. on kyllä saanut kuuluisuutta huume rikollisena.


  • No jaa, parhaat vuodet siinä menisi odotellessa.
   Ulkonäkö on muuttunut , on kuin eri henkilö. Ellen sitten sekoita häntä johonkin toiseen. Hän joka seurusteli Nikon kanssa ja kävi fitness kisoissa oli kasvoiltaan nätimpi. Tosin en niin tarkkaan seurannut.

   • Siinähän se Sofialla menisi kun kirjoittelisi some-päivityksiä ja hehkuttaisi ikuista rakkautta. Saisi varmaan hyvin huomiota ja se todennäköisesti riittäisi ainakin vähäksi aikaa. Kukahan rahamieskään muuten uskaltaisi alkaa heilastamaan huumepomon tyttökaverin kanssa?

    Siinä Sofia taisi tehdä itsestään aika epähalutun tyttökaverin ainakin niille, joilla on paksu lompakko.


  • Miksi Ranta-aho tunnusti? Miksi hän yht'äkkiä käänsi suuntaa ja alkoi laulamaan (kaikkien näiden vankilakuukausien jälkeen)? Ketä se suojelee?
   Tässä on jotain hämärää.

   • On todellakin hämärää. Ei ihan tullu katumus vaan paine muualta. Sen siitä saa kun ryhtyy leikkiin ammattirikollista amattirikollisten kanssa. Niin mistähän ja kuka ne huumeet tilasi ja keiltä ulkomailta.


  • On Soffalla kivaa tiedossa, kun huumerikollinen viimein pääsee vapaaksi. Jos ei iskä sponssaa niin ei ole rahasta tietoakaan. Mitä Soffa tekee? Menee oikeisiin töihin ja maksaa veronsa? 🤣😂

   • siis mihin töihin. kukaan ei maksa jos päivät kuvaa omaa pärstää. onko mitään koulutusta millekään alalle. pussiittaa teepussiin huumetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    siis mihin töihin. kukaan ei maksa jos päivät kuvaa omaa pärstää. onko mitään koulutusta millekään alalle. pussiittaa teepussiin huumetta.

    Sai kuntosalillekin porttikiellon kun kuvasi ja nolasi asiakkaan julkisesti. Eli se ainut paikka missä olisi voinut töitä jopa tehdä on sekin poissuljettu. Vai, haluaisiko joku tuon personal trainerikseen?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   120
   11221
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   236
   940
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   28
   831