Ratkaisun päivä tänään

Anonyymi

Alkaako hysteerinen joukkopako tänään?
Maalta uudellemaalle?
Uudeltamaalta maalle? Puuroutuuko liikenne? Naurun paikka täällä maalla.

9

<50

  Vastaukset

  • Näin ensimmäisen muutto-harakan eilen. Se viuhtoi edestakaisin paikallisessa s-marketissa ja etsi hamstrattavaa epätoivoisesti.
   En kysynyt minne oli perustamassa pesää vai oliko vain vierailulla?
   Hattu sillä oli kuin sulkasadon kärsinyt potta.

  • Tuskinpa.

   Varmastikin jonkin verran porukkaa lähtee evakkoon, mutta kaikki ei pysty. Menihän tossa omatkin suunnitelmat uusiksi pitäis vaihtaa kesäkumit, jotka pöndellä. Vaan, vaihdetaan sitten, kun tiet auki. Seinänaapurilla muuten sama ongelma.

   Vaikka etäduuneja pystyy aika hyvinkin tekemään melkein missä tahansa, aika harva voi kokonaan siirtyä niihin, läsnäoloa duunipaikalla yleensä tarvitaan. Lisäks, ei kaikilla ole mökit lapissa, on niitä uudellamaallakin paljon. Eli duuniikäiset, opiskelijat, kakarat tuskin häipyy. Loispummieläkeläisten puolestaan ei kande lähteä, koska vaikkakin eniten sairastumisia, uudellamaalla myös parhaat mahdollisuudet sairaanhoitoon. Jossain hikiällä ole kuin puolikaheli ja lestaatiolainen kunnanlekuri, ei siitä ole paljoakaan hyötyä koronan kans. Tsadissa turvallisempaa, jos pystyy vältteleen tartuntaa.

   Pääsiäisenä ja vappuna varmastikin on monenlaista yrittäjää kun lomareissuja, mutta en usko nyt mitään ruuhkia tulevan pois. Pikemminkin toisin päin,arjen pitää pyöriä ja enenpi kai ihmisillä on tänne asioita ja ovat tänne tunkemassa.

   =DW=

  • Naurun paikka ehkä siellä böndellä böndeläisillä
   kunnes korona koskettaa itseä tai lähimmäisiä.

   • Ei kosketa kunhan vaan uusmaalaiset pysyy siellä uudellamaalla. Ja siitähän pitää huolen poliisi ja puolustusvoimat huomisesta alkaen. Ei ole turhaan maksettu veroja.


   • Toisten ahtaille /hamkalille oloille ei parane nauraa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toisten ahtaille /hamkalille oloille ei parane nauraa.

    Nyt kyllä ollaan kaikki jo ahtaalla kuin Manninen aidan raossa.

    Koko maailma on tiukilla, tuskin kellään helpompaa ja varmempaa kuin toisella.
    Jollei sitten ole jo ehtinyt saada todistetusti immuniteettia koronavirukseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toisten ahtaille /hamkalille oloille ei parane nauraa.

    Eikö heillä itsellään ole huumorintajua? Ovatpa ahdasmielisiä.
    Vankeuttahan se vain on. Muutaman kuukauden tuomio ja pääsevät ehdonalaiseen jalkapanta kiinnitettynä.


  • Hermoheikoilla on jo kiire sinne spöndelle ennen kuin rajat sulkeutuu toivottavasti pitemmäksikin aikaa jos luoja suo.

  • Minulla ihanne tilanne. Ei rajoituksia. Asunnon ja mökin väli noin kilometri.
   On vapautta valitakin. Eli mökillekin voi tilata ruokaa, ei ole pakko lähteä edes kylille. Myös lukemista saa netin kautta jos sellainen kiinnostus nousee.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da

   201
  • Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c

   376
  • Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammaslaumaa kohti katastrofia, Carlsson sanoo Guardianin noteeraamalla YouTube-videollaan." "Ruotsin valtavirrasta poikkeava reagointi koronavirukseen on noussut viime päivinä puheenaiheeksi medioissa eri puolilla maailmaa. Länsinaapuri on virallisesti kiistänyt pyrkivänsä laumaimmuniteetin ripeään rakentamiseen, mutta toimet viittaavat vastaavan kaltaiseen taktiikkaan: maan kouluja tai ravintoloita ei ole suljettu, ja julkisiin kokoontumisiinkin saa kerääntyä edelleen korkeintaan 50 ihmistä. Myöskään alueellisiin eristämisiin ei ole Ruotsissa ryhdytty." "Kenties pisimmälle kritiikissään menee ranskalaislehti Le Monde, joka kuvailee juttunsa otsikossa Ruotsin toimia ”mitättömiksi” tai ”surkeiksi” [dérisoire] muihin maihin verrattuna. Artikkeli on viime viikolta, mutta Ruotsin linja on pysynyt sen julkaisunkin jälkeen pitkälti muuttumattomana. – Eikö Ruotsi ota koronakriisiä vakavasti? kysyi puolestaan tanskalainen Politiken niin ikään viime viikolla. – Meillä Pohjoismaissa on pitkältä ajalta paljon tietoa eristys- ja karanteenitoimien käytöstä tartuntatauteja vastaan. On todella outoa, että ruotsalaiset toimivat tämän tiedon vastaisesti, kummastelee norjalainen infektiolääkäri Bjørg Marit Andersen norjalaisen Aftenpostenin siteeraamassa Aftonbladetin jutussa." https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6670e80f-a946-4558-8bab-6e0a0784842c

   391

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   377
   11080
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   200
   8353
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3434