Lyhtypylväät kiinnostaa

Anonyymi

16

<50

  Vastaukset

  • Kun ajat suoraa tietä, jossa sähkötolpparivistö. Vaikka tolppien väli olisikin 40 metriä, ei tolppien väliä juurikaan näy.
   Eli kyllä se tolppaan ulosajettaessa kolahtaa vaikka olisikin 300-sarjanen.

   Sitä minä ihmettelen mistä johtuu kun tullaan esimerkiksi oikealle kääntyvään mutkaan, tolpparivistö siirtynyt ulkokurviin.

   • Harus on helpompi asentaa kuin vinotuki.


  • Alustan ohjausgeometrian suunnittelu ja heikko tekninen laatu,
   joiden takia ajo-ominaisuudet ovat surkeat.

   • BMW onkin kautta aikojen ja on edelleen ajo-ominaisuuksiltaan surkein, eikö vaan?
    Aika paljon sitä kuitenkin käytetään mittapuuna kun puhutaan ajettavuudesta ja huipusta sellaisesta. Mutta kateudestahan ei taaskaan ole tässä ketjussa kyse, eihän?


   • Anonyymi kirjoitti:

    BMW onkin kautta aikojen ja on edelleen ajo-ominaisuuksiltaan surkein, eikö vaan?
    Aika paljon sitä kuitenkin käytetään mittapuuna kun puhutaan ajettavuudesta ja huipusta sellaisesta. Mutta kateudestahan ei taaskaan ole tässä ketjussa kyse, eihän?

    BMW:n surkeat ajo-ominaisuudet ovat puhuttaneet autoalan ammattialaisia jo pitkään.
    Ohessa lainaus TM:n koeajajien suusta:
    "Ohjaus seuraa selvästi tien muotoja. Mitä rajummat urat tiessä on, sitä pahemmaksi tilanne menee. Aivan keskialueilla ohjaus ei keskitä vaan auto jää kaartamaan. Suoraan ajettaessa ongelmana on rauhattomuuden tunne ohjauksen kautta. mittauksissamme ero luvattuun kiihtyvyyteen venyi melko suureksi. Suorituskykyyn suhteutettuna kulutus on korkea."
    Kun vielä kuljettajana on tavallinen arkiautoilija niin ei ole ihme, että BMW on yleinen näky tien pientareilla milloin missäkin asennossa.


  • Miten se on noin kietoutunut varmaan pyörremyrskyn voimasta??🌞🌞🌞🌞

  • Näyttää Venäjällä tapahtuneen.

   Jutuupissa on oikein omat videot Venäläisten Bmarikuskien ajonäytöksistä.
   Karua katseltavaa..
   Tämä automerkki vetää psykopaatteja puoleensa.

  • Takavetoinen auto on surkeampi ajettava ja kun 500 sarjassa on koneessa enemmän tehoa, takapää lipsahtaa helpommin ja sitten auto vie kuskia.

   • Takavetoinen on huippu ajettava mutta BMW ei ole vieläkään osannut tehdä siitä järkevästi ja turvallisesti käsiteltävää kuten AMG Meset ovat.


  • Autossa ei ole sinänsä mitään vikaa vaan sen omistajiksi/kuljettajiksi hakeutuvat pieniaivoiset ja liikennetaidoiltaan keskimääräistä huomattavasti heikommat ihmiset.
   Tähän on osasyynä auton markkinointistrategia. Dynaamisuutta ja ajamisen iloa korostetaan, joka kuitenkin päätyy liian usein suruksi hautausmaalla.

  • TROOOOOLTRÖÖÖÖÖL RÖÖÖÖÖÖL SPAAAAAM tämäkin avaus palstan valtias narsisti trollin spammi tehtaalta. .TROOOOOL TRÖÖÖÖÖL ainut hupi syrjäytyneessä elämässä on massapostaus trollaus. . TROOOOOL TRÖÖÖÖÖÖL yötä päivää. . .TRÖÖÖÖÖÖL

  • Joo, mut Audii, Mersuu, Bemarii, Opelii, Volkkarii.

  • Siinä taas massapostaus trollin oksennus. . Mitä järkeä touhussasi oikeasti on. . ei järjen hiventäkään. . pelkkää trollin oksennusta yötä päivää. . häipykää kaikki oksennus kura palstalta.

  • Kyseessä varmaankin vain kädetön tai kokematon kuski. Mielummin tiellä autolla jonka hallitsee, kuin autolla, joka vie kuskia eikä kuski autoa. Eihän tehoilla mitään tee, jos ei niitä osaa käyttää, tai vetotavasta tietämätön.

   • BMW:ssä on kyllä tehoa mutta ei ole osattu dynamiikkaa toteuttaa niin että kädettömätkin autolla pärjäisi hauskuuden tunteella, BMW on todella vaikea ajettava kun lyö tallan tiskiin ja se lähtee helposti lapasesta.
    AMG Meseä kokeilin ja täytyy sanoa että hauskaa oli, penkkiin painautuu ja auto lähtee rajusti, mutta silti auto pysyy uskomattomasti tiellä ja silti on vahva tunne että itse hallitset autoa.
    BMW on jäljessä edelleenkin tekniikassa niin ajo-ominaisuuksissa kun myös polttomoottoreiden kehityksessä ja nykyään autojen pitäisi olla huippuja jo joko kaasulla, sähköllä tai molemmilla.


  • BMW power, ajamisen iloa!HEH HEH HEH!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   3787