Tyypilliset Audikuskit

Anonyymi

"Audikuski pitää itseään vähän muita parempana. Yhä useammin törmää korkeastikoulutettuihin Audikuskeihin, jotka ovat maaseudulta. Heille vaihtoehtona ei ole ollutkaan BMW tai Mercedeksen kaltainen auto, koska kylän ammattikoululaiset ajoivat korkeakoulutetun nuoruusaikoina vanhoilla romuilla, joissa on joko BMW:n tai Mercedeksen logo. Opintojensa jälkeen monen korkeakoulutetun matka on kulkenut pääkaupunkiseudulle. Monelle pienen paikkakunnan tulijalle pääkaupunkiseudun rytmi on kuitenkin shokki, vaikkei sitä halutakkaan myöntää. Pikkupaikkakuntalainen alkaa miettiä autonhankintaa. Täytyisi olla jotain korkeakoulutetulle sopivaa. Audi vaikuttaa sporttiselta ja hyvältä, ajattelee pikkupaikkakuntalainen. Naapuripitäjästä Helsinkiin aikoinaan muuttanut esimieskin ajaa Audilla, joten pikkupaikkakuntalainen ajattelee alitajuisesti myös parantavansa uramahdollisuuksiaan.

Helsingin hektinen elämäntyyli tarttuu hiljalleen myös pikkupaikkakuntalaiseen. Helsingissä vain on pakko pärjätä ja näyttää kotikunnalla vieraillessa, että hyvin menee. Tämä alitajuinen paine yhdessä työelämän paineiden kanssa kasvattaa stressitasoa. Liikenteessä sitten paikallistuntemuksen puute ja tottumattomuus kaupunkiliikenteeseen kasvattaa stressitasoa entisestään. Pääsääntöisesti rauhallinen pikkupaikkakuntalainen saa raivokohtauksia Audissaan, kun liikenne ei etene tai hän itse on väärillä kaistoilla ryhmittyneenä ja takana alkavat äänimerkit soida."

Kommentti: Ja nyt nämä pellet sitten lähtevät ahdistusta pakoon maaseudulle kaikkia suosituksia vastaan, kun ei olekaan enää kivaa Helsingissä.

10

138

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse ajan takavetoisella M-B hybridillä . En logon takia, vaan ajo-ominaisuuksien. Niistähän ei Audikuski ymmärrä mitään. Logo on Audipetterille tärkein.

   • Anonyymi

    vajaavetoisella.

    Onneksi ajan quattrolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    vajaavetoisella.

    Onneksi ajan quattrolla.

    mulla on muuli. Sekin on neliveto ja menee maastossa kuin maastossa.


   • Anonyymi

    M-B hybridin omistajat ei ole täällä "suoli24:lla" kommentoimassa, joten koita herätä unestasi.


  • Anonyymi

   Minua ei ainakaan liikennesulut pidättele, koska olen suomen tärkein ihminen, ja saan ajaa vapaasti, ja mennä minne haluan tästedeskin. Ja omilla hyväksi havaituilla liikennesäännöilläni.

   Audi King.

   • Anonyymi

    Jee, sulut ei pidättele kuin niitä, jotka hölmöläisyyttään menee katsomaan niitä tiesulkuja, Audillakin pääsee läpi, jos on oikealla asialla, kuten muunmerkkisilläkin.


  • Anonyymi

   Mitäpä kädettömät ja hermostuneet muumit tänään?

  • Anonyymi

   onhan Audi vw 1 auto ja ylväin

  • Anonyymi

   Voi pyhä Sylvi sentään, eikö muuta ongelmaa ole, Audi on laatuauto ja sillä saa mennä niinkuin itse haluaa, poliisi sitten hoitaa ne "mädät omenat" pois korista.

  • Anonyymi

   "Kommentti: Ja nyt nämä pellet sitten lähtevät ahdistusta pakoon maaseudulle kaikkia suosituksia vastaan, kun ei olekaan enää kivaa Helsingissä."
   Nythän vasta helsingissä onki kivaa, kun maalaiset ei tänne pääse kuin pakottavista syistä, rauhallista on ja liikenne sujuu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   491
   1218
  2. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1185
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   245
   1160
  4. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1157
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1113
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   933
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   890
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   841
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   811
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   755
  Aihe