Harrin ja Merjan hyväntekeväisyystyöt

Anonyymi

Kehuvat alkavansa harrastaa hyväntekeväisyyttä ja ovat perustaneet jo ainakin yhden hyväntekeväisyysjärjestön, jolle Disney nyt lahjoittaa maltaita Merjan spiikkaushommaa vastaan, Merja ei siis saa työstään Disneylle palkkaa ja tätä seikkaa mainostetaan oikein kovasti.

Kaikkihan kuitenkin tietävät että noiden järjestöjen rahoista vain olematon murto- osa, 5- 6%, oikeasti menee järjestön hyväntekeväisyyskohteeseen, suurin osa käytetään ihan muihin tarkoituksiin eli tässä tapauksessa Harri ja Merjan hulppean elämän kustantamiseen. Suurta huijausta Megulta ja Harrylta kaikki tyynni.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä. Noinhan ne " hyväntekeväisyys"järjestöt toimii. Pääjehut korjaavat potin. Siksi en lahjoita centtiäkään yhdellekään. Ei mene ne rahat hätää kärsiville. Ihmisten röyhkeys ja ahneus on uskomatonta, niin myös tuon pariskunnan. Kovia ja äärettömän itsekkäitä ovat.

      • Anonyymi

        Meghan tehnyt jo ennen avioitumistaan hyväntekeväisyyttä ja varmistanut että asiat hoituu asiallisella tavalla , hieno pari


    • Anonyymi

      Siinähän kerjäävät amerikkalaisilta miljonääreiltä rahaa elämiseensä muka-hyväntekeväisyyden varjolla. Noloo ja naurettavaa.

    • Anonyymi

      Clintonin säätiö tekee samoin, hyväntekeväisyyteen menee vain muutama prosentti ja loput Clintoneille. Niillä säätiön rahoilla on mm remontoitu Clintoneiden asuntoja. Sääli että eurooppalainen kuninkaallinen on nyt alennettu pelkäksi hollywoodin sylikoiraksi, mutta tämähän oli nähtävissä jo alkumetreillä, kenellä vain on silmät päässä. Suomalainen media ei muuten julkaissut miten pilapuhelun tehneet saivat Harryn antamaan kaikki henkilökohtaiset tietonsa, mm puhelinnumeronsa heille, samoin Harry olisi valmis pelastamaan Chunga Chunga saaren ja Valkovenäjälle saarroksiin jäätilanteen takia jääneet pingviinit pohjoisnavalle.

      • Anonyymi

        Mitä enemmän ns kohteita saavat haalittua, sitä enemmän rahaa saavat kerättyä omalle tilille. Venäjälle loukkoon jääneet pingviinit voisivatkin olla Amerikassa aika antoisa kohde..

        Gretan kanssa nyt vaan vielä taisteluun ilmastonmuutosta vastaan niin olis jättipotti tulossa koko sakille.


    • Anonyymi

      Englannissa olis ollut mahkut vain noiden järjestöjen suojelijaksi eivätkä olis päässeet rahahanoihin kiinni, siksi Amerikka. Englannin hovissa ei pääse rikastuun monimiljonääriksi, linnat ja korut yms eivät ole myytävissä ja muutettavissa rahoiksi. "Hyväntekijöinä" heillä on ihan erilaiset mahdollisuudet joita toden totta myös aikovat hyödyntää. Ahneus vei voiton. Toivottavasti Harry nyt sitten vihdoin ja viimein on onnellinen, hahhah!

    • Anonyymi

      Niinpä. Englannissa, hovin jäsenenä, Harry joutui matkustaan reittilennoilla, nyt voi käyttää yksityiskoneita, onhan se niin paljon mukavampaa ja ylellisempää, ei tarvi mennä rahvasta lähellekään. Asia tekee Harrysta nyt varmaan onnellisen, loppui se hovin surkeilla määrärahoillakin kärvistely vihdoin ja viimein.

      • Anonyymi

        Mitäköhän Harrysta tuntuu puhua miljonääreille jotka maksaa kuullakseen edes yhden jutun edesmenneestä äidistään kun ennen puhui sekalaisjoukoille kansaa joita pystyi kannustamaan ja antamaan toivoa.. voi olla toiset fiilikset puhujanpallilla..


    • Anonyymi

      Megukin oli onneton Elisabetin kitsaassa hovissa, on se vaan niin pal mukavampaa ökyillä vapaasti Ameriikassa. Nyt pariskunta on niin onnellinen kun on vielä saatu heivattuu Harrynkin sukulaiset elämästä. Harryn on nyt pakko tehdä mitä Megu määrää tai menettää poikansa, Megulla on hyvin narut käsissään. Harrylle näyttäis olevan onneton elämä edessään. Ameriikan ihmemaa ei niin ihmeellinen olekaan, sinne katoo yks brittiprinssi hyvinkin pian.

    • Anonyymi

      Enpä näe pitkää ikää tuolle liitolle. Meghan ui Losissa kuin kala vedessä ja porskuttaa projektista toiseen. Pelaako Harry päivät pitkät golfia vai hoitaako muka kotona yksin pienokaista? Ei tule mitään seesteistä perhe- elämää, ei tule yhtään mitään. Lapsi lienee palautettava Harryn mukana Englantiin?

    • Anonyymi

      Meghan tekee mitä vain pysyäkseen kohulehtien otsikoissa, ihan mitä vain. Nostaa oikeusjuttuja sinne sun tänne ja lähettää suoraan sanoen hiukan sekopäisiä kirjeitä lehdille. Mitä ihmettä hän luulee niillä saavuttavansa, paitsi tietenkin pääsevänsä joka päivä lööppeihin. Tekee itsestään ja Harry- parasta uskomattoman naurettavia. Lehdet eivät noilla keinoin lakkaa kirjoittamasta pariskunnasta, päinvastoin. Että se siitä seesteisestä elämästä. Naisella ei oo kaikki kotona, kuten ei isällään eikä niillä sisaruksillakaan. Suuruudenhulluja sekopäitä koko sakki. Run, harry, run!

    • Anonyymi

      Harry uhoo kuinka ip- lehdet kirjoittaa valheita, itse valehtelee enemmän. Väittää mm ettei korona ole niin vaarallista kuin lääkärit uskottelee. Juupajuu, kaikkivaltias Harryhan senkin tietää. Sekasin tuo herttuapariskunta on, mistähän syystä?

      • Anonyymi

        tottahan se puhuu , ei se kaikille olekaan


    • Anonyymi

      Farkle teki näyttävän esiintymisen hyväntekeväisyystapahtumassa. Lensivät yksityiskoneella, jonka ensin pyysivät järjestöä maksamaan, nämä kieltytyivät. Toivat mukanaan sitten oman valokuvaajan joka kuvasi kun nämä jakoivat koulualisille reppuja. Paikalla ollut sanoi, että olivat 10 minuuttia jakamassa reppuja ja että heille ei saanut puhua mitään. Farklea kuvatiin tukka ponnarilla ja tukka vapaana. Harry oli mukana.

    • Anonyymi

      Media ei kirjoita Disney-konserniin liittyvästä rikollisuudesta (vaikka niin #metoo-aikaa eletäänkin).

      Viimeisen vajaan 10 vuoden aikana melkein 20 Disneyn johtoportaan ja keskijohdon henkilöä on tuomittu pedofiliasta.

      Minä en anna Disneylle senttiäkään missään muodossa enää. Ja suhtaudun epäilevästi jokaiseen, joka haluaa tehdä Disneyn kanssa yhteistyötä.

      #BoycottDisney

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe