Aihe

naantalin kaupunginjohtaja

Anonyymi

latelee hyvin positiivista kuvaa tulevasta. itse olen täysin eri mieltä. naantali on kesäkaupunki, ja kesään kuuluvat turistit.jos suomi avaa rajat tulee turisteja, ja samalla coronan toinen aalto. turismi ulkomailta naantalin kesään on tullut nykytasossaan tiensä päähän. tulevaisuudessa suomella tulee olemaan jonkinlainen rajakontrolli, kuten muillakin mailla. ainakin jos halutaan pitää pandemiat loitolla.

11

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No ensinnäkin, maailma ei tule milloinkaan tämän pandemian jälkeen olemaan ennalleen. Koronavirus on tappanut maailmalla jo tärkeitä asiantuntijoita , tutkijoita jne. Maailma on nyt hiljainen paikka kuten Suomikin. Tämä hiljaisuus jatkuu jonkinlaisena vielä useita vuosia pandemian jälkeen, työttömiä, firmojen konkursseja, lentoliikenteen väheneminen, ynnä muut. Rahavarat loppuvat, tulee todella rankkoja aikoja.

   Tämä maapallolla oleva alas-ajo tapahtuu ihmisten sitä tahtomatta. Tappotauti jatkaa vielä vuoden verran tappamistaan. Tällaista tilannetta ei ole ollut maapallolla nyt toisen maailmansodan jälkeen. Kun armeija kutsutaan liikkeelle eri maissa, on tilanne äärimmäisen vakava. Siinä vaiheessa, kun armeijaa tarvitaan kuljettamaan ruumiita ja valvomaan ihmisten liikkumista ollaan äärimmäisen vakavassa tilanteessa.

   No jos tätä nyt ei huomaa joku, niin täytyy olla melko vähällä älyllä varustettu.

   Joten varautukaa rahallisiin ongelmiin ja yrittäkää nyt pysyä kotonanne. Vaatii jaksamista myöskin henkisesti, kun joudumme elämään kohta 1800- luvun aikaista elämää. Tällaisestakin on jo tieteilijät puhuneet tykönään.

   Se, että lentokoneet eivät lennä, kertoo tämän karuuden, aika pelottavaa, kun on totuttu astumaan kulkuneuvoihin ja matkusteltu ympäriinsä, on valmistettu uusia teitä, ostettu uusia autoja, saatu vesi asuntoihin ja sähköt kerrostaloihin ja muuta. Ongelmia tulee jssakin vaiheessa näihinkin jakeluihin, mutta kesä on tulossa ja toivotaan lämmön riittävän.

   Terveysasemilla ja sairaaloissa on ollut hoitoa kaikille, nyt hoidoissa on tapahtunut selvä käänne. Peruttu koko maan osalta ei-akuutteja päivystyshoitoja. Ambulanssit liikkuvat, mutta kohta niitäkään ei saa, kun korona ottaa nekin.

   Kenenkään ti tule antaa positiivista kuvaa nyt, kun tilanteesta ja sen aikajanasta ei tiedetä vielä paljonkaan, vaikka spekulaatioita asiasta on.

  • Anonyymi

   Tämä virus ei häviä noin vain, vaikka sairastapauksissa tapahtuu jossakin vaiheessa alenema. Ihmiset muodostavat jonkinlaista laumaimmuniteettia, mutta muistettava virus on tappava. Se laantuu pikkuhiljaa ja ihminen sen sitten EHKÄ kestää. Tästäkään asiasta ei olla varmoja.

   Mutta seurataan tilannetta.

   Tämä on myöskin nuoria tappava tauti, ei ainoastaan vanhusten. Nuorin kuollut koronapotilas on 12- vuotias.

  • Anonyymi

   kesä, ja turistit ovat pitäneet naantalin hyvässä hapessa. naantali tulee sukeltamaan ja syvälle, jos muutama turisti tuo tautia, niin virus leviää näin pienessä paikkassa taiffuunin lailla. kylpylään ei asiakkaita tule, pienlikkeet joutuvat lopettamaan jne, jne. verotulot laskevat sellaista vauhtia, ettei naantalissa ole ennen nähty.

   • Anonyymi

    Eiköhän tämän vuoden kaikki taphatumat ole taputeltu, joten keskittyisit nyt vaan siihen että selviäisit tästä todellisesta uhasta jotenkin hengissä.

    Kääriliinoissa ei ole edelleenkään taskuja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän tämän vuoden kaikki taphatumat ole taputeltu, joten keskittyisit nyt vaan siihen että selviäisit tästä todellisesta uhasta jotenkin hengissä.

    Kääriliinoissa ei ole edelleenkään taskuja.

    Tyhjin taskuin on lähdettävä, vaikka rikkauksillasi, omakotitaloillasi ja tonttiesi myyneillä olisit kerskaillut.


  • Anonyymi

   tauti leviää kuin tauti. ellenin ns postissa pitkä jono. turvaväleistä ei tietoakaan. kyllä on järjestelyt pielessä. jos niistä joku tautia kantoi, niin raaka veikkaus on ,jos ei vielä ollut coronaa, niin nyt on. naantalin väestöstä 25% on yli 65 vuotiaita kaupungin pitäisi avoimesti kertoa tiedossa olevat tartunnat, ja ovatko valvotusti karanteenissa.

   • Anonyymi

    kukaan ei oikeastaan vahdi karanteenissa olevia.


  • Anonyymi

   MAAILMA EI PALAA MILLOINKAAN ENNALLEEN.

  • Anonyymi

   käytännössä miltei kaikki naantalin pienliikkeet joutuvat sulkemaan ovensa. ennen kesä toi rahaa, nyt kesä vie rahaa. ainoastaan marketit repii rahaa, ja apteekit, sekä viinakauppa.

   • Anonyymi

    Jotenkin tosi ihanaa nyt, kun on hiljaista. Ei kuulu lentokoneiden huminaa taivaalta, autoliikenne on vähissä ja meluavat juopot pirteissään, nuorisojengit poissa pihoilta. Aivan kuin asuisi mailla, vaikka on Naantalin keskustan aluetta. Niin hiljaisuus vallitsee, suuri nautinto on tämä. En todellakaan kaipaa enää entistä hektistä elämänmenoa ympärilläni.

    Hiljaisuuden viikonloppua kaikille.


  • Anonyymi

   hiljaisuuteen saat tottua jatkossakin. turisteja ei tule, ja kukapa niitä tänne haluaisikaan tartuntoja tuomaan. kaikki virukset ovat suomeen tulleet ulkomailta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022