On se taivaan isä

Anonyymi

Luonut kaiken. Se kyllä on kaikkivaltias, mutta ei se virukselle mitään mahda. Miks kaikkivaltias ei mahdakaan? Vai loiko se senkin? Aika ilkeää tappaa vanhuksia, jos niin on. Ei kannata kuunnella sielunvihollista nyt. Se saattaa kertoa lähimmäisenrakkaudesta. Sitä vältä. Yritä kerätä rahaa. Hylkää kaikki epäuskoiset perheenjäsenet. Nopeasti. Ja muutkin sellaiset, jotka käyttää järkeä. Usko ja järki ei sovi yhteen. Nyt on lopun ajan merkit. Vain vanhoillislestadiolaiset pääsee taivaaseen. Kaikki maailman muut, kaikki jo koronaankin kuolleet ovat joutuneet helvettiin. Hirveä määrä.

5

<50

  Vastaukset

  • Taivaan isä on jumalan isä .

  • Näen että kirjoitit näkemyksessäsi itsesi täysin pussiin 4 ensimmäisessä lauseessa.
   Mikä se ja mikä kaikkivaltias?

  • Mitä höpäjät? Joh 1; 1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
   2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
   3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on

   Olen alkanut tutkia Raamattua, ja löytänyt Jumalan Sanan, vaikka raamattupiirit on lopetettu, ja myös katsotaan vinoon, jos luemme Raamattua.

   Mutta se onkin aarrekirja; Joh 1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
   2 Hän oli alussa Jumalan tykönä.
   3 Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on

   Minulle se alkaa olla jo tärkeämpi mitä saarnat, niissä toistetaan vain Naatania ja paria muuta ihmistä.

   Sattui myös silmään tuo Matteuksen epistola ja siellä seuraava; 28; 18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

   Eli Jeesushan on kaikkivaltias. Miksi puhujat, sekä sinä valehtelette, se on kuoleman synti?

   Minun mielestä kaikkivaltias mahtaa, mutta antaa näin tapahtua, koska vääräuskoiset, jotka eivät kunnioita kaikkivaltiasta Herra Jeesusta, eivät elä Hänen oppiensa mukaan. Todella ei kannata kuunnella valehtelevia sielunvihollisia, kirjoitat, että nyt?, Mutta Raamattu sanoo, ettei koskaan.
   Kirjoitat pöljästi, hylätä perheenjäsenet? Raamattu sanoo, että minkä Jumalan on yhdistänyt, sitä ihminen ei saa hajottaa.

   Olet eriskummallinen, nythän järkeä pitää käyttää, jos sitä on, sekin lukee Raamatussa.

   Tuo on jo pitempään kaivertanut, että vain me päästään taivaaseen? Raamatun mukaa jopa koko Israel on pelastuva, ja niitä on 100 kertaa ainakin enemmän, kun meitä?

   Helvettiin joutuvat Jeesuksen mukaan valehtelijat, omien lasten raiskaajat, sekä
   Ilm. 22:15
   Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

   Sinunkin kannattaa tehdä parannus Jeesukseen.

   ent.vl

   • Kun tiedät kuka antoi Pojalle valtaa niin tiedät kuka on kaikkivaltias. Kuka oli hän jolla oli valta antaa valtaa Pojallekin. Sitäpaitsi tuo vallan antaminen oli määräaikainen. Kun Jeesus on suorittanut Isän hänelle antamat tehtävät loppuun, valta palautuu sen antajalle Jumalalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun tiedät kuka antoi Pojalle valtaa niin tiedät kuka on kaikkivaltias. Kuka oli hän jolla oli valta antaa valtaa Pojallekin. Sitäpaitsi tuo vallan antaminen oli määräaikainen. Kun Jeesus on suorittanut Isän hänelle antamat tehtävät loppuun, valta palautuu sen antajalle Jumalalle.

    Kuka antoi Pojalle vallan, ja kuten Raamattu sanookin alkutekstissä, luovutti vallan Pojalleen, joka on Vahvistettu Dan 7 luvussa.
    Onko, Hänen valtansa on ikuinen, mutta eräs je sanoo; 1. Kor. 15:24 Sitten seuraa kaiken päätös, kun hän luovuttaa kuninkuuden Jumalalle, Isälle, kukistettuaan kaiken vallan, mahdin ja voiman.
    Miksi et itse pane Raamatun kohtia, vai eikö sinulla ole kirjaa.
    Dan 7 :14 ja hänelle annettiin valta, kunnia ja kuninkuus, kaikkien kansojen, kansakuntien ja kielten tuli palvella häntä. Hänen valtansa on ikuinen valta, joka ei katoa, eikä hänen kuninkuutensa koskaan häviä.

    Kokeile saada selvää.

    r


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2219
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1916