Jos olen eka torjunut ja poistanut henkilön mesestä niin ja se henkilö silloin siirtyy tuolta asetuksista ja yksityisyys kohdalla sinne torjuttuen puolelle. kysyisin vaan että kun painaa vasemmalla napilla ihmistä joka on torjuttuen puolella siinä listassa niin miksi vain joissain nimissä voi poistaa henkilön ja joitain henkilöitä ei voi poistaa siitä torjuttujen listasta? ja milloin voi olla aivan varma ettei poistettu ja torjuttu ihminen varmasti näe online tilaa ja keskustelukuvaa jne? Kiitos jos vastaisitte hyvin selkeästi :)
MSN Messenger ja muiden torjuminen
Pete
0157
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.