Nousi komantena päivänä,

ELÄÄ vieläkin.

Elämän ruhtinas, Totuus ja Oikeus, Armo ja Rakkaus joka ristiinnaulittiin (hyljättiin) oli vaiti 2 päivää, mutta kolmantena päivänä nousi haudasta ja osoitti elävänsä, ja todisti sen epäilevälle Tuomaallekin joka ei uskonut näkeviä silmiänsä.

Jeesus siis nousi haudasta, ei voinut Jumalan sanaa (totuuden ja oikeuden ruhtinasta) tyhjäksi tehdä eikä vaientaa. Hän elää ja hallitsee sekä tuomitsee kaikkivaltiaana, vaikuttaen kuningasten KUNINKAANA. Laittaa Jumalattomat (Jumalan vastustajat kurittamaan toisiansa) antaa paholaisen tehdä likaisen työn. Ja sitä likainen paholainen mielellään tekeekin, Näin palvelleen Itse Isää ja poikaansa jolla on nyt kaikki valta / valtuudet ja oikeudet taivaassa ja maan päällä.

Hän joka lupasi olla omiensa kanssa maailman loppuun asti, on sen myös tehnyt. On elänyt ja vaikuttanut Pyhän Henkensä ja sanan kautta koko ajan, ja tekee niin edelleenkin. Vaikuttaen Raamatun ennustusten toteutumisen Jumalan sanan mukaan. Pelastaa sieluja koko ajan ympäri maailmaa. Ja tuomitsee tottelemattomia onnettomuuksiin, muistuttaakseen vakavasti, koska lievemmät muistutukset ja kehotukset ei ole vaikuttanut, ja jos ei nämä vakavammatkaan vaikuta, sitten otetaan henki pois ja heitetään sielu rangaistuspaikkaan lopullisesti. siellä on oleva itku ja hammastenkiristys.

Näin Kaikkivaltias Jumalan karitsa toimii ihmissilmälle näkymättömänä koko ajan, niin kuin tuulikin toimii ja vaikutta, ei sitäkään ihmissilmällä voi nähdä, ainoastaan vaikutuksen voi nähdä ja tunteakin, niin myös Jeesuksen Kristuksen samoin.

Ja kyllä edelleenkin Häntä, sanaansa ja Pyhää (hyvää ja oikeaa) henkeänsä vastustetaan ja pilkataan voimakkaasti, samoin kuin Häntä pilkattiin ja vastustettiin luonnollisena ihmisen ja Jumalan poikana maanpäällä ollessaan ja vaikuttaessaan, Julistaessaan pelastuksen sanomaa ja ilmoittaessaan Jumalan valtakunnan (täydellisyyden) totuuden ja oikeuden, armon ja rakkauden tulleen lähelle. Harvat kuitenkaan kiinnostuivat olivat niin mielistyneet syntielämäänsä ja himojensa tyydyttämisiin, ja vääryydellä rikkauksia kukin itselleen lypsämisiin, lähimmäisistään välittämättä, ei ollut Jumalan kansaksi valituilla enää rakkautta totuuteen eikä oikeuteen, saati sitten armoon ja laupeuden tekoihin toisilleen.

Kieltäen sen näin jo ajassakin, mutta ainakin ikuisuudessa kokonaan itseltäänkin. Olivat valinneet syntien sokaisemana väärän suunnan, eksyneet pois totuuden ja oikeuden suoralta tieltä, valinneet riskialttiin pimeyden, valheellisuuden ja vääryyden / petosten tien, joka ikuiseen kadotukseen vie !

Näin te ihmiset teette ja elätte vielä tänäkin päivänä lähes 2000 vuoitta pimeydestä pelastamaan tulleen valkeuden syntymästä, jonka syntymästä nykyinen ajanlaskumme täydellisen uskottavasta syystä alettu laskemaan ja sen kunniaksi myös siniristi lippumme liehuu vielä tänäkin päivänä vaikka olette ns. ”hernesopasta” esikoisoikeutenne, itsenäisyyteen myyneet, olette antautuneet syntienne sokaisemana paholaisen palvelijat viemään kansakuntanne antikristilliseen valtakunta liittoon, heidät siihen viejät itse valinneina ja valtuuttaminanne. Mutta tämän te olette pahoilla teoillanne, elämällänne, sanoilla, teoilla, harrastuksillanne ja käytöksillänne ansainneet.

Mutta Herra Jeesus on pelastava omansa pimeyden ruhtinaan orjuuksista On antanut kehotuksen sanoutumaan irti näistä laittomuudentekijöistä, kehottanut lähtemään ulos näihin vääryyksiin osallisuuksista. Ne jotka Häntä ja käskyjänsä tottelevat, ne pelastuvat. Synteihin osallisiksi jäävät eivät pääse ylösottoon mukaan, muuta kuin marttyyrikuoleman kautta. joka ei liene helppoa.
Ne jotka siitä kieltäytyvät joutuvat ottamaan pedon merkin otsaansa tai käteensä ja kärsimään kaikki vitsaukset, jotka maanpäälle ilmestyskirjan mukaan vuodatetaan. Koko luomakunnan historian hirveimmät ajat ovat heillä edessä ! Herran Jeesuksen nimessä tiedoksi ja varoitukseksi Jumalattomuuden raskaista seuraamuksista, joista ehkä vielä vähän aikaa mahdollista pelastua.

0

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

        Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
        Ikävä
        77
        1766
      2. Tietysti jokainen ansaitsee

        Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
        Ikävä
        18
        1669
      3. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        14
        1458
      4. En voi sille mitään

        Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
        Ikävä
        12
        1154
      5. 50+ naiset kyl

        Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
        Ikävä
        19
        1153
      6. Välitän sinusta mies

        Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
        Työpaikkaromanssit
        5
        1141
      7. hieman diabetes...

        Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
        Pattaya
        12
        1106
      8. Annetaanko olla vaan

        Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
        Ikävä
        29
        1101
      9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

        siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
        Tunteet
        6
        1089
      10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

        Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
        Kielipolitiikka
        7
        1074
      Aihe