Aihe

Hallituksen pitäisi pakottaa

Anonyymi

ihmiset kasvosuojan käyttöön. Tämä sairaus tarttuu nimenomaan hengitysteiden kautta. Aalto Yliopiston tutkijoiden mukaan tärkein tartuntaväylä on nimenomaan suun ja nenän kautta ihmiseen menevät viruspartikkelit. Tutkimuksessa selvitetään hengityksen ja yskäisyjen niinkuin ihmisen puhuessa viruspartikkelien lentäminen ilmaan/ilmassa. Tämänhetkisten tutkimustulosten mukaan turvaväli 1.5 m on hihasta vedetty ja ilman perusteluja säädetty eikä riitä turvaväliksi lainkaan . Tutkijat itse pitävät noin 10 metrin turvaväliä , yrittävät ainakin. Ja he käyttävät koko päivän, missä sitten liikkuvatkin kasvomaskia eli kasvosuojainta ja kehottavat kaikkia pitämään hengityssuojainta, huivia mitä tahansa nenän ja suun edessä.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sehän pitäisi vaihtaa aina kontaktin jälkeen. Yksikin kosketus sormilla siihen, tai kasvoihin nollaa hyödyn.

   • Anonyymi

    ei pidä kosketella suojainta. kotiin tultua pestä tai uunissa desinfioida se. kankaasta tehty tai hyvä huivi, niin peskää se saippualla seuraavaa käyttöä varten. saippuan rasva tuhoaa viruskapselin kuorta ja tällä lailla estää viruksen hengissäpysymisen.
    on paljon ihmisiä liikkeellä, jotka eivät piittaa edes omasta terveydestään nyt, kun se on tärkein asia , jotta tautia ei lavitetä.


  • Anonyymi

   Kasvosuojaimien käyttöä on julkisesti ali-arvioitu ja on tuotu esille ettei siitä ole hyötyä käyttäjälle itselleen, jos haluaa suojata itsensä, pysyä terveenä. No pakkohan näin sitten on vähän valehdella ihmisille, koska niitä kasvosuojaimia ei ole apteekeissa eikä enää missään kaupoissa. Suomi ei ollut varautunut tähän asiaan.

   Kasvosuojaimia voi tehdä itse ja netissä on hyviä ohjeita.

   Suojatkaa ihmiset suun ja nenän alue, jotkut pitävät tärkeänä suojata myöskin silmät esimerkiksi aurinkolaseilla.

   Käytte kaupoissa ja siellä on kaikenlaisia ihmisiä asioimassa, ette voi tietää milloinkaan onko läheisyydessänne olevalla henkilöllä jonkinasteinen koronatartunta vaiko ei.

  • Anonyymi

   Pakottaminen ei ole hyvä vaihtoehto.

   • Anonyymi

    No jos on oikeen jääräpää ja vastaanhangotteleva pakkomielteinen, niin kulkee porukoissa kaiken uhalla. Ei koskaan tee miten joku muu ehdottaa, vaan kapinoi kaikkea vastaan.

    Ikuinen Kapinallinen


  • Anonyymi

   Nykyiset toimet vaikuttavat hidastavan viruksen leviämistä riittävästi. Tarkoitushan ei ole estää virusta leviämästä, vaan hidastaa sitä.

   • Anonyymi

    Miksi viruksen lemiämistä ei ole tarkoitus estää.????

    Tässähän on jotain erikoista nyt!!!!!

    Halutaanko ihmiset sairastuttaa????

    Miksi ei haluta estää????

    Ihan kuin olisi tahallinen teko ettei haluta estää sairauden leviämistä????


  • Anonyymi

   Pelkän hengityksen suojaamisella ei ole mitään merkitystä, pitäisi suojata myös silmät ja korvat.

   • Anonyymi

    Tottakai on merkitystä. Tämä virushan leviää nimenomaan hengitysteiden kautta, ei niinkään käsien.


  • Anonyymi

   Vaikeaa sanoa, miten asia on.

   • Anonyymi

    Eri ihmisillä kun on tartuntariski erilainen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5459
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2288
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1987