Ahdin ja Pirkon esityksen jatkot

Anonyymi

Anneli kertoi, että asuu noin vartin päässä asemalta ja lähdin hän kainalossani hänen kotiaan kohti. Tässä matkalla on hyvä saada taustatietoa, ajattelin. Kerroin, että olin 34-vuotias mihin Anneli vastasi olevansa 23. Kerroin, että olen suhteellisen kokematon seksiasioissa ja että Ahdin ja Pirkon esitys oli minulle opettavainen. Keskustelimme siitä, kuinka moni mahtoi olla nähnyt heidän esityksensä ennen meitä. Anneli kertoi, että Pirkko oli raikulitytön maineessa, vaikka Anneli itse ei tiennyt Pirkon asioista mitään. Kerroin Annelille, että minä olin saanut valita, kenet haluan mukaan siivoamaan. Anneli kysyi: "Miksi minä?". Vastasin, että tiesin hänen luonteensa työkaverina ja että hänellä on mielenkiintoiset kasvot ja upea vartalo. Naiselle, joka tuntee ja tietää olevansa kasvoiltaan joukon rumin, ei kannata valehdella, vaan kertoa vain asioita, jotka ovat totta tai kiertää kysymys taitavasti ja loukkaamatta. Ei Anneli ollut sellainen nainen, jota olisin tuntemattomana baarissa lähestynyt. Anneli oli selvästi hyvillään vastauksestani. Jos mies (nainen) on edes jotenkin kelvollinen, naisen (miehen) itsetuntoa hivelee se, että juuri hän on tullut valituksi isosta joukosta.

Kerroin, että minulla oli ollut vain lyhytaikaisia suhteita, paitsi vuosi sitten päättynyt puoli vuotta kestänyt suhde, joka oli sitten loppunut seksin hiipumiseen. Ja kerroin, että se kumppani oli ollut hyvin estoinen, joten tämän illan esitys oli ollut aivan toisenlaista seksiä. Kumppanini ei ollut antanut edes suukotella alapäätään eikä tehnyt sitä minulle. Ja ehkäisynä oli ollut aina kondomi. Kenenkään kanssa en ollut koskaan ollut ilman kondomia. Näin hieman vihjailin, mistä pitäisin.

Anneli kertoi, että on vielä minuakin kokemattomampi. Ainut kerta oli ollut kolme vuotta sitten, kun hän oli tuonut opiskelijabileistä asuntoonsa yhden kaverin, jonka kanssa oli mennyt neitsyys molemmilta, niin hän ainakin arveli, kun se ilta oli ollut yhtä sähellystä. Ensimmäinen kerta oli kestänyt ehkä minuutin ja tunnin päästä toinen kerta korkeintaan viisi minuuttia ja kaveri oli ollut liikaa juonut. Mitään orgasmia Anneli ei saanut. Lisäksi hän kertoi, että saa kyllä orgasmin soolona klitorishieronnalla, mutta se kestää yli kymmenen minuuttia. Ja että hän sai orgasmin ensimmäisen kerran miehen kanssa aikaisemmin tänä iltana. Hänkin siis vihjaili, mitä hänelle pitäisi tehdä, jos ... Tuntui siltä, että Anneli haluaisi kuivan kautensa päättyvän. Ja minäkin halusin oman kuivan kauteni loppuvan.

Tulimme Annelin asunnolle ja menimme hissillä ylimpään kerrokseen. Hän avasi oven ja pistimme päällysvaatteet naulakkoon. Otin kondomipaketin repusta ja pistin sen pienelle eteisen pöydälle. Kävin vessassa tyhjentämässä rakkoni ja alapesulla ja Anneli teki omalla vuorollaan samat. Otin Annelin syleilyyni ja hups, kuinka iso kokoero meillä olikaan, kun hänellä ei ollut korkokenkiä jaloissaan. Minä olen 190 cm ja Anneli noin 160 cm. Minä painan liki 100 kiloa ja Anneli noin 50 kiloa. Tästä tulee hauskaa, ajattelin. Pyysin Annelia laittamaan korkokengät takaisin jalkaan ja hän otti eteisen kaapista noin 15 cm korolla varustetut korokepohjakorkkarit. Kertoi opetelleensa kävelemään niillä, mutta käyttävänsä harvoin. Nyt suuteleminen ja käsien vaeltelu sujui paljon paremmin. Suuteleminen muuttui yhä kiihkeämmäksi ja pitkäkestoisemmaksi.

Aloimme riisua toisiamme hitaasti aina välillä suudellen intohimoisesti. Eteisen kokovartalopeilistä näin myös takaapäin, kuinka ihana vartalo Annelilla oli ja kaluni oli kova jo ennen kuin olimme alasti. Kun olimme alasti puristelin Annelin isoon kämmeneeni sopivia pakaroita ja painauduin häntä vasten tuntien nännien nöpöttävän kovina rintaani vasten. Irtauduin, ja aloin suudella ja hyväillä kämmenilläni hänen sopivan kookkaita ja kiinteitä rintojaan. Ihan sopivat isoihin kouriini. Sitten menin puoliksi hänen viereensä ja vein oikean käteni hänen häpykummulleen. Hän siirsi jalkansa erilleen ja niin pääsin hyväilemään myös reisien sisäpintoja. Vein hänen kätensä kiveksiini. Minulla on isommat kivekset kuin kellään muulla näkemälläni miehellä. Pelasin aikoinani koripalloa ja kyllä joillakin mustilla miehillä on minua pidemmät letkut, mutta kivesten koossa he eivät pärjää minulle. Anneli sai tuskin kiveksen mahtumaan kämmeneensä ja alkoi leikkiä niillä. Minä siirsin oikean käden keskisormen Annelin häpyrakoon, jossa paisuneet isot pienet häpyhuulet odottivat kiihottamista. Isoksi paisunut kova klitoriskin tuli helposti löydetyksi. Aloin työskennellä sen ympärillä ja päällä. Välillä työnsin sormeni syvemmälle häpyraossa ja löysin tiukan suuaukon, josta keskisormi meni vaivoin sisään. Tunsin, kuinka Anneli puristeli keskisormeani suuaukon lihaksilla. Anneli huokaili kiihkossaan ja minä suukottelin häntä suulle ja välillä nänneihin ja ympäri kaulaa ja kasvoja.

3

1952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmalla kädellä puristelin hänen pakaroitaan ja välillä vein keskisormen hänen peppuvakoonsa ja tunnustelin sormellani pepun aukkoa päältäpäin. Hänellä ei ollut mitään sen hyväilyä vastaan.

      Hän siirsi kätensä peniksen varteen ja alkoi sivellä sitä kevyesti ja tunnusteli terskaani esinahan lävitse. Minulla on pitkä esinahka. Hän veti sen terskan päältä pois ja otti tiukan otteen esinahan ympäriltä. Kun terska on muuta penistä huomattavasti isompi, esinahka ei mene ilman pikku temppua takaisin. Toisaalta esinahka menee taas venytettynä pitkälle siittimen juurta kohden tehden peniksen kärjestä kolmasosan "paljaaksi" lisäten nautintoani. Silloin saan nautintoa muustakin kuin pelkästään terskasta. Anneli katsoi penistäni ihastuneena ja veti esinahkaa juureen päin. Sanoin: "Vedä reilusti vaan, se ei satu, pikemminkin päinvastoin". Näissä esivalmisteluissa meni eteisessä varmaan 10 minuuttia, sitten kysyin retoorisen kysymyksen: "Mennääkö makkariin?" Irtauduimme toisistamme, otin kondomipaketin mukaan ja kävelin Annelin perässä makkariin. Hänellä oli kaunis peppu ja korkkarien kanssa hän käveli tosi viettelevästi. Hän oli heittänyt päiväpeiton ja peiton pois sängystä minun ollessani vessassa ja laittanut lisälakanan sänkyyn. Makkari oli sellaisella paikalla, että siinä ei ollut seiniä mihinkään naapuriin. Ja kun se oli ylimmässä kerroksessa, vain alapuolella oli naapuri. Ääniä siis tuskin kuuluisi naapureille. Sänky oli yhden hengen jenkkisänky, metrin leveä ja kaksi pitkä. Mitähän tuossa mahtuu kaksi ihmistä tekemään, ajattelin. Onneksi se oli sentään pääty seinään päin eikä ollut asetettu pitkä sivu seinään.

      Anneli riisui korkkarit ja meni sängylle makaamaan vasemmalle puolelle. Menin toiselta puolelta hänen viereensä. Puristauduimme toisiamme vasten ja suutelimme kiihkeästi minun vasen käteni hänen pepullaan. Hetken päästä käänsin hänet selälleen, menin itsekin. Nostin hänen vasemman jalkansa päälleni, jotta häpyrako tuli hyvin esille ja aloin hyväillä hänen häpyrakoaan. Hän otti penikseni käteensä ja alkoi leikkiä kiveksillä ja peniksellä siinä suudellessamme. Hetken päästä nousin pois sängystä, nostin Annelin hieman vinoon, pistin tyynyn hänen peppunsa alle, menin polvilleni matolle sängyn viereen ja nostin Annelin vasemman jalan olkapäälleni. Näin pääsin näkemään ihanat turpeat häpyhuulet, niiden välistä törröttävän klitoriksen ja aloin imeä ja suukotella tätä ihanuutta. Anneli oli hyvänmakuinen. Käteni ylsivät hänen rintoihinsa ja puristelin niitä ja niiden kovia pitkäksi paisuneita nännejä. Kieleni työskenteli ylös-alas, sivulta sivulle ja ympyrää, sillä en tiennyt, mistä hän piti eniten. Välillä hyväilin vaginan suuaukkoa ja välilihaa. Peppuun asti en mennyt kielelläni näin ensimmäisenä iltana. Anneli huokaili kiihottuneena. Hetken päästä otin oikean käteni rinnalta ja vein keskisormen vaginan sisään kämmen ylöspäin. Se vaikeutti tietysti kielen toimintaa, mutta onnistui kuitenkin. Koukistelin ja liikuttelin sormea ja tunsin, kuinka hän puristeli sitä suuaukon lihaksillaan. Muutaman minuutin päästä tunsin, kuinka hänen hengityksensä salpaantui ja sitten hän sai orgasmin. Hän vaikersi ja huusi (välillä jopa "Apua") ja hänen jalkansa ja koko vartalonsa tärisivät. Hänen vaginansa supisteli keskisormeni ympärillä. Kun luulin, että hän tuntee kipua, kun hän huusi apua, lopetin liikkeet, mutta hän sanoi "Älä lopeta, sanon sitten". Ja niin jatkoin työskentelyä vaikertamisesta huolimatta. Pitkän ajan kuluttua nytkähtelyt, supistelut ja vaikerrukset vaimenivat ja hän sanoi: "Riittää jo". Hänen poskensa olivat tulipunaiset, samoin rintakehä ja siirryin hänen viereensä vasemmalle puolelle sormi yhä vaginassa. Pidin sitä paikoillaan ja tunsin, kuinka hän sai "jälkijäristyksiä" vielä pitkän aikaa, kunnes ne loppuivat.

      Raukeana ja onnellisen näköisenä hän suukotteli ja hyväili minua ja minä häntä. Häntä nauratti, kun sanoin, että hänen pitää opetella huutamaan jotain muuta kuin "apua". Sanoin pelkääväni, että Karhuryhmä tulee ovensärkijän kanssa ovien läpi pelastamaan hänet kidutukselta, kun naapurit ovat hälyttäneet.

      Huilailimme halaillen, suukotellen ja jutellen muutaman minuutin ja peniksenikin oli jo miltei lepotilassa. Sitten hän nousi ja meni polvilleen jalkojeni väliin. Hän siveli kasvojani, kaulaa, rintaa, vatsaa, sääriä, reisiä, reisien siäpintoja, kiveksiä ja penistä. Penis oli jo noussut pystyyn ja sojotti kohti leukaani. Hän otti sen käteensä ja sanoi: "Minä olen nähnyt vain yhden peniksen erektiossa ennen Ahtia ja täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti suurin ja kaunein näistä kolmesta. Tätä minä haluan". Sitten hän yritti ottaa sen suuhunsa. Hänellä oli kuitenkin niin pieni suu ja pitkät hampaat, ettei hän saanut terskaa mahtumaan sisään, koska pelkäsi, että hampaat satuttavat sitä. (Näin hän jälkeenpäin kertoi.)

    • Anonyymi

      Siksi hän suukotteli ja nuoli sitä ympäriinsä ja samalla leikki toisella kädellä kiveksilläni. Tätä jatkui pari minuuttia, sitten hän sanoi: "En malta enää odottaa, aloitetaan. Otin hänestä kiinni, käänsin hänet selälleen ja pistin tyynyn kaksinkerroin pepun alle. Otin yöpöydältä juomukondomin ja rullasin sen päälle. Täytyy ostaa isompia, ajattelin, marketista saa liian lyhyitä ja liian kiristäviä.

      Sitten tein niin kuin Ahti oli tehnyt. Menin hänen jalkojensa väliin ja sivelin terskalla hänen häpyrakoaan ylös-alas, kunnes hän sanoi: "Haluan sinua heti nyt". Nojauduin hieman eteenpäin. pistin terskan pään vaginan aukolle ja työnsin hieman eteenpäin. Se ei mennyt sisään. Sitten työnsin hieman kovempaa. Pienet häpyhuulet venyivät terskan ympärille ja venyivät näkymättömiin. Vaginan aukko venyi vneymistään ja lopulta tunsin, kuinka ahdas suuaukko antoi periksi ja terska muljahti sisään. Ehdin tuntea, kuinka tiukka suuaukko kiristi penistä voimakkaasti terskan takaa, mutta Anneli huudahti: "Se sattuu". Pysäytin liikkeen heti, mutta en vetänyt pois. Annoin peniksen olla paikallaan ja sanoin: "Odotellaan vähän aikaa, jos sinulla helpottaisi". Niin olin siinä puoliksi nojallani vielä polvieni ja käsieni varassa, Annelin ihana häpy silmissäni ja penikseni terskaa myöten sisällä ihanassa puristuksessa. Hetken päästä tunsin, että paine peniksestäni alkoi hellittää hieman. Varmaan verta virtasi sieltä hieman pois ja Annelin vagina puolestaan venyi hieman. Hetken päästä Anneli sanoi, "Jatketaan".

      Laskeuduin vasemman olkapääni varaan Annelin vasemmalle puolelle, vasen käsi Annelin pepun alla ja vein oikean käteni välistämme klitorikselle, jota aloin hyväillä etusormella. Painoni oli vasemman olkapään ja polvieni varassa. Tämä oli vinoa tai puolilähäriä, sillä muuhun painoeromme oli liian suuri. Anneli oli lähes vapaana liikkumaan allani, sillä en painanut häntä juurikaan mistään. Suukottelimme suulle, olin liian pitkä, jotta olisin voinut suudella rintoja tässä asennossa. Hetken päästä liikutin penistä hieman syvemmälle. Annelin vagina oli nyt niin venynyt, että liikkuminen alkoi onnistua paremmin. Tunsin, kuinka hän puristeli alapään lihaksiaan penikseni ympärillä. Ja hän liikutti myös vartaloaan ja lantiotaan allani etsien oikeanlaista kiihotusta. Aloimme liikkua rytmikkästi toinen toisemme huomioiden.

      Pistin kokeeksi vasemman käden keskisormen hänen peppuvakoonsa ja etsin anuksen aukon. Se oli Annelin vaginasta valuneiden nesteiden voitelema. Kun hän ei sanonut mitään kieltävää, pyörittelin sormea aukon suulla. Kun painoin sitä hieman sisäänpäin, oli yllätykseni suuri, kun Anneli samanaikaisesti työnsi lantiotaan niin, että keskisormi meni ensimmäistä niveltä myöten sisään. Annoin sen olla siellä, koska minuakin kiihotti liikutella sitä siellä. Työnsin peniksen syvälle vaginaan ja kysyin, tekeekö se kipeää. Anneli sanoi: "Ei enää, voit liikkua vapaasti". Kysyin: "Voinko työntää pohjaan asti?" Hän vastasi: "Varovasti". Kun työnsin peniksen varovasti niin syvälle kuin se mahtui menemään, hän sanoi, ettei minun tarvitse varoa enempää. Niin aloimme työskennellä yhdessä rytmikkäästi, välillä suuaukolla, välillä syvemmällä ja Anneli puristeli ihanasti minua vaginan lihaksillaan. Anneli oli todella aktiivinen liikkuja varmisten näin itselleen parhaan mahdollisen kiihotuksen. Näin meni varmaan kymmenen minuuttia ja sitten tunsin, kuinka Annelin hengitys alkoi tihentyä ja lopulta salpaantui hetkeksi ja hänen orgasminsa alkoi. Hän valitti ja huusi, hänen vartalonsa ja jalkansa vapisivat ja hän sykki penikseni ympärillä. Erityisen hyvin tunsin, kuinka hänen anuksen sulkijalihaksensa puristelivat orgasmin tahdissa keskisormeni ympärillä. Kun orgasmi laimentui, työnsin sormen ja peniksen syvemmälle ja orgasmi tuntui voimistuvan uudestaan. Lisäsin työntöjeni nopeutta ja syvyyttä ja tunsin, kuinka pitkään pidätelty siemenlasti irtosi kiveksistä ja syöksyi ulos sykkivän terskan kärjestä kondomiin. Tunsin sen kuumuuden terskan ympärillä ja vielä hetken lykittyäni lysähdin osittain Annelin päälle, osittain viereen. Vedin peniksen pois, jotta kondomi pysyisi paikoillaan loppuun asti.

      Makailimme huohottaen vierekkäin toisiamme välillä suudellen ja tulimme takaisin tähän maailmaan ihanuuksien pilvistä. Rapsuttelin Annelin ihoa koko vartalosta ja hän siveli minua vastavuoroisesti. Lopulta nousin istumaan ja sanoin, että pitää mennä pesulle. Katsoin kondomia ottaakseni sen pois ja huomasin, että se oli veressä. Kysyin: "Onko sinulla menkat?" Hän vastasi: "Ei, ne päättyivät pari päivää sitten, miten niin?" Sanoin, että sinusta on tullut verta. Hän vastasi: "Alapäässä tuntuu kirvelyä. Joko se ensimmäinen mies oli liian pieni tehdäkseen immenkalvon puhkaisemisen kunnolla tai haavat ovat parantuneet ja kasvaneet kiinni uudestaan, muuta en keksi. Sooloseksiä teen vain sormin klitorikselle, enkä ole käyttänyt dildoa."

    • Anonyymi

      Tähän päivään asti Anneli on pysynyt kertomuksessaan. Olisihan yksi mahdollisuus vielä se, että hänen kertomuksensa defloraatiosta oli satua, mutta miksi? Mitä hyödyttää kertoa neitsyyden menettämisestä, jos sitä ei ole tapahtunut?

      Tyhjensin kondomin vessaan, peseydyin ja pistin kondomin vessapaperin sisällä roskikseen. Spermalla täytettyä kondomia ei miehen pidä jättää minnekään. Palasin makuuhuoneeseen ja Anneli meni pesulle. Minulla ei ollut tietenkään yöpukua mukana ja Anneli kertoi solidaarisuudesta nukkuvansa myös alasti. Niin kapealla sängyllä ei pystynyt nukkumaan kuin lusikassa, joten sitä yritettiin. Kun ensin juteltiin pitkään kaiken maailman asioista ja sitten yritettiin nukkua, niin pikkuiseni heräsi ja alkoi kovettua. Annali huomasi tämän, kääntyi ympäri ja alkoi hyväillä sitä käsin, jotta se nousisi täyteen juhlakuntoon. Minä hyväilin Annelin klittaa, jotta Anneli kostuisi aloitusta varten. Oli pakko kaivaa uusi kondomi esiin ja Annelin avustamana työnsin sen lusikassa ihanaan koloon. Takaapäin asennot eivät ole minulle mieleen, entiset kumppanit ovat valitelleet penikseni työntyvän liian syvälle, mutta kun vein käden Annelin klitalle ja hieroin sieltä koko ajan, hän avuliaasti hoiti pienen pienen liikkumisen. Se tapahtui niin, että terska oli tuskin sisällä, mutta lujat puristelut korvasivat liikkeet. Hän oli varmaan liian arka laajempaan liikkumiseen. Kun hän sai orgasmin, vedin peniksen ulos ja sanoin, että kolmatta kertaa purkaantumiseen en kaipaa tässä tilanteessa, vaikka kumppani oli varsinainen villikissa. Vaikka kassit olivat olleet tyhjentymättä ainakin viikon, ne olivat purkautuneet täydellisesti jo kahdesti ja kolmannella kerralla olisi tullut tuskin montaakaan tippaa ja sekin olisi ollut kirkasta nestettä.

      Seuraavana aamuna Anneli valitti, että alapää on hellä ja pyysi saada koko päivän parantumisaikaa. Niin teimmekin. Ulkoilimme, kävimme keskustassa syömässä ravintolassa, ostin kukkia hänelle ja nukuimme päikkärit. Yllätys, yllätys, Annelilla oli avattava vuodesohva olohuoneessa. Väitti, ettei illan huumassa muistanut koko asiaa, siksi olimme sängyssä. Olikohan noin vai halusiko hän minut tiiviisti viereensä??

      No illalla tilanne sitten korjattiin. Anneli oli parantunut haavoistaan ja saimme tehtyä vuodesohvassa illalla ja seuraavana yönä kaikkia niitä asioita, joita Ahti ja Pirkko meille näyttivät ja toki paljon enemmänkin.

      Mutta siitä toiste, ehkä...

      Kuva meistä nyt jo hieman vanhempana ja minä 10 kg lihavampana
      https://aijaa.com/ntF1NY

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe