Aihe

Mielenkiintoista tietoa

Anonyymi

YouTube

Todisteet siitä, että COVID-19 koronavirus on ihmisen tekemä.

Saulus Media

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Terrorismi tarkoitukseen tarkoitettu virus. Kuka uskoo, kuka ei.

  • Anonyymi

   EU va­roit­taa ve­nä­läi­ses­tä va­leu­u­tis­kam­pan­jas­ta, joka pyr­kii pa­hen­ta­maan ko­ro­na­vi­rusk­rii­siä län­si­mais­sa.

   Fi­nan­ci­al Ti­me­sin mu­kaan EU:n ul­ko­suh­de­hal­lin­non si­säi­ses­sä ra­por­tis­sa ker­ro­taan, et­tä di­sin­for­maa­ti­on le­vit­tä­mi­sen tar­koi­tus on mu­ren­taa luot­ta­mus­ta vi­ra­no­mais­ten toi­miin ko­ro­nak­rii­sin hoi­dos­sa.

   Vastaavia avauksia eri some-foorumeilla on Suomessa satoja ellei tuhansia. Trollitehdas tuuppaa vastaavaa roskaa kaikilla yleisimmillä eurooppalaisilla kielillä ja kaikilla mahdollisilla alustoilla. On hiukan yllättävää että pieni Naantali saa kunnian olla Pietarin trollitehtaan huomion kohteena. Vai oletkokenties Stalinin mainitsema "hyväntahtoinen hölmö"?

   ps. Arvaappa mihin kaltaisesi talutettiin kädet sidotuna edellisen kansallisen kriisimme aikana?

   • Anonyymi

    Pahoittelut, muistin väärin, sanonta onkin yhdistetty Leniniin ja tarkaan ottaen on muodossa "hyödyllinen idiootti"

    Lopputuleman kannalta tällä ei ole kuitenkaan merkitystä.

    Wiki

    Hyödyllinen idiootti on poliittisessa kielenkäytössä hyväuskoinen henkilö, joka on saatu houkuteltua kehumaan huonoa hallintoa.

    Käsitteen on väitetty alun perin olleen Neuvostoliiton johtajan Vladimir Leninin käyttämä nimitys Neuvostoliitolle myötämielisistä ei-kommunisteista. Times Onlinen mukaan ei ole kuitenkaan näyttöä siitä, että sanonta oli alun perin Leninin, eikä siitä ole mainintaa Leninin teoksissa


  • Anonyymi

   Jatkoa:

   "Ra­por­tin mu­kaan Ve­nä­jä-mie­li­siin jul­kai­sui­hin ja Ve­nä­jän val­ti­on­me­di­aan lin­kit­ty­vät va­lep­ro­fii­lit ja -ti­lit le­vit­tä­vät ver­kos­sa vää­rää tie­toa ko­ro­na­vi­ruk­ses­ta eng­lan­nik­si, es­pan­jak­si, ita­li­ak­si, sak­sak­si ja rans­kak­si. Sa­moil­ta va­le­ti­leil­tä on ai­em­min le­vi­tet­ty ai­neis­toa Syy­ri­an ti­lan­tees­ta ja Rans­kan kel­ta­lii­vien pro­tes­teis­ta, Fi­nan­ci­al Ti­me­sin nä­ke­mäs­sä ra­por­tis­sa ker­ro­taan.

   Ita­li­aan suun­na­tuis­sa vies­teis­sä muun mu­as­sa py­ri­tään li­sää­mään epäi­lyk­siä sii­tä, et­tä kan­sal­li­set ja kan­sain­vä­li­set vi­ra­no­mai­set sai­si­vat epi­de­mi­aa hal­lin­taan. Es­pan­jan­kie­li­sis­sä vies­teis­sä taas syy­te­tään ka­pi­ta­lis­te­ja yri­tyk­sis­tä hyö­tyä vi­ruk­ses­ta ja ko­ros­te­taan sitä, kuin­ka hy­vin Ve­nä­jä ja pre­si­dent­ti Vla­di­mir Pu­tin ovat pär­jän­neet epi­de­mi­an kans­sa."

  • Anonyymi

   No nih, Ilta Sanomissa. Ja vielä tänään 3.4. 2020 " HALLITUS ALKAA TUTKIA SUOMALAISTEN LIIKKEITÄ TELIAN MOBIILIDATALLA".

   Tässä näette, miten voidaan tätä virusta nyt hyödyntää ja ihmispoloiset uskovat kaikkeen. Ollaan nyt jo näin äkkiä lirissä ja valvonnassa koko Suomen kansa ja Euroopan Unionin maat.

   Eikö teillä ihmiset äly raksuta lainkaan. Nyt menette minne tahansa, olette jatkuvan valvonnan alla. On varmaan kiva ajella mökille niin isoveli valvoo. Näin ovelaa tämä on.

  • Anonyymi

   Tässä maailman tilanteessa on idioottimaista puhua ja edes tuoda esille venäläisiä trollitehtaita. Olemme Uuden Maailmanjärjestyksen alkumetreillä.

   T Apocalyptica

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29535
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20794
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10845
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7981